Cuma günü randevum var benim doktorum telefonda çok cevap vermiyor nedense
İnternetten baktım ama normal değerler yazmıyor bende yaptırmadığım için anlamıyorum benim tam bayram öncesi yaptırcam 9 gün beklicem merak etcem bende sonucum nasıl diye kaç günde çıktı sonucun?Benim sonucum 57,2 çıktı ama yanında referans değer yazmıyor mom değeri de yazmıyor hiç bişey anlamadım
bendeeeee. okul bitti seminer başladı diye seviniyordum ne sıkıcıymış boş boş oturmak uyusam mı diyorum yacok sıkıldım bugün biter mi?
Bende de ozellikle gece yatinca oluyor.belki vucutta ki kan miktarinin artmasi ve hormonlarin degismesiyle alakalıdır.Kızlar ayaklarımın altı cook fena yaniyooor yaaaaa suya sokuyorum çıkarıyorum gene aynı ıslak havlu sarip yatiyorum sizde böyle misiniz nedenkı bu yanma acaba
Bacaklarini karnina bastirarak oturmadigin surece bir sorun olacagini sanmıyorum.rahim kaslarindan olabiliyormus bu tarz agrilar,bende de öne egilince oluyor bazen ozellikle namaz kılarken.kızlar böyle otururken bacaklarımı altıma aldığımda bağdaş kurduğumda hafif yan oturduğumda karnıma ağrı giriyor sızı gibi çok fazla değil dayanılmayacak gibi filan değil ama rahatsız edici. acaba diyorum içerde bebek mi rahatsız oluyor öyle oturmamız sakıncalı mı yoksa bir şey olmaz mı
Perşembe verdim bugün sordum çıktı dedilerİnternetten baktım ama normal değerler yazmıyor bende yaptırmadığım için anlamıyorum benim tam bayram öncesi yaptırcam 9 gün beklicem merak etcem bende sonucum nasıl diye kaç günde çıktı sonucun?
ay sağol canımmmm çekerek oturmuyorum hiç rahat oturayım diye :)Bacaklarini karnina bastirarak oturmadigin surece bir sorun olacagini sanmıyorum.rahim kaslarindan olabiliyormus bu tarz agrilar,bende de öne egilince oluyor bazen ozellikle namaz kılarken.
aYNEN CANIM ya inan kendimden tiksindim gunde uc kez yikaniyorum resmen kendime kendim kokuyorum allahim yardimcim olsunKokulara karşı aşırı hassas olduğun için yoğun bir şekilde hissetmen, merak etme sorun yoktur inşallah, bende de akıntı oluyor bazen, temizliğine dikkat et sen yinede ped yerine bence sık sık çamaşırını değiştir bide ütüle öyle giy çamaşırını
evet isteyim ya butun gun mecbur kullaniyorum en aaz kokutucudan spor icin olanlarndan aldim ama yinede off insallah geecer biran once yazin sicaktan dahada ter koku yapiyorkızlar günlük pedler de çok sağlıklı değil onlar da aşırı terleme ve koku yapabilir kullanmamk en iyisi veya sadece dışarı çıkarken kullanılsa daha iyi olur sanki geçmiş olsun geçer ama sıkıntı yapmayın .
canim benim ya inan cok uzuldum inan oyle oluyor dimi ona bisi olmasin bi damla akmasin yan bile baksin istemiyoruz insallah allahim biran once sifasini versin iilessin iz mizde kalmasin insallah canim benim esin aydinli bende gelin geldigim icin ogrendim kantoran yagi var yaniklara cok ii gelir kendi yanik merhemi ile karisitirip surerler bizim orda bi bak istersen ne iz kalir ne deri acir derinin yeniler resmen kirmizi kantoran ciceginden olucak bi sor sorustur istersen hem bebisin cildi tazeye hemen iilesir insallah dularim sizinle...Merhaba kizlar bugun buraya yaziyorum ve cok uzgunum
Dun aksam oglumun bacagina cay dokuldu. Anlatamam size cok zor bir durum. Ogluma şuan pansuman yapiyor bende buraya girip icimi dökeyim dedim hakkinizi helal.
Dun aksam hersey guzeldi yemegimizi yedik.bulasiklari yikadim esime cay demleyip getirdim yere koydum. Arasi 2 dakika surmedi. Hic farkinda olmadigimiz bir zamanda oglum haliyi cekip cayi doktusag bacaginin dis kismi dizine kadar yakinda ve biraz bilegi ;( hastaneye getirine kadar derisi yuzuldu. Ama o halini gormek beni mahfetti. 2 dakika dikkatsizlik nelere yol aciyormus. Inan anne olmak cok zor. Heleki yavrunuzu o halde gormek insani ölduyor keske ben yansaydimda ona bisey olmasaydi. Bir tek goz yasina kurban oldugum yavrum. Aglamaktan helak oldu. Ama Rabbime binlerce kez sukur olsun sagligi iyi ve yanimda cok sukur . Hic bisey umrumda degil yeter ki o iyi olsun. Ben ona ve onu yaradana kurban olurum. Gercektende evlat acisi cok baska bisey cok aci veren bisey Rabbim hic kimseye yasatmasin. Hic bir derdi dermansiz birakmasin. Herkese Rabbim acil sifalar versin. Gercektende insan yasamadan bilmiyorum.
Rabbim ne buyuk ki dun bi adama sadaka verdim. Sanki Rabbim hizir aleyselami gondermisti basimin gozumun sadakasi olsun dedim. Iyikide vermisim. Kizlar bacilarim. Siz siz olun cocuklariniza cigerinizin parcasina dikkat edin butun yanici kesici bisey vermeyin benim oglum 15 aylik ve nerde tehlikeli bisey varsa onlarla oynamak istiyor.
Nolur dikkat edin.
Okuduysanizda Allahim razi olsun tek tek hepinizden. Gozlerim yasli bekliyorum yavrumu pansuman yapiyorlar benim ilk goz agrima .. gorusruz kizlar .
sanirim dogrusunuz kizlar dugun dernek bi yana azicik kestiririm bebis 6 aylik olunca boyatmam artik olanaa dek
sanirim dogrusunuz kizlar dugun dernek bi yana azicik kestiririm bebis 6 aylik olunca boyatmam artik olanaa dek
Canım Hoşgeldin
son adet tar.
beklenen doğum tarihi
belli ise cinsiyet
belli ise adı
kaçıncı çocuk ?
istediğim bilgiler
inşallah şu cumayı ve sonucu hayırlısıyla atlatırsam :)
Canım benim çok üzüldüm rabbim şifa versin ne zor bir şey çok iyi bilirim
kardeşim 5 yaşındayken gözümün önünde alev topu oldu bayram günü
çok şükür kurtuldu ama o hastane çığlıkları halen aklımdadır benim
belki koca karı tavsiyesi dersin ama oralarda da bulabilir misin bilmiyorum da
koyunun iç gömlek yağı vardır
onu yanan bölgeye sardık o zaman hem izi minimuma düşürdük hemde canının yanmasını
Rabbim daha büyüğünden esirgesin böylelikle savurmuş olun
Bendede var on gündür bol abdest alıyorum vendeKızlar ayaklarımın altı cook fena yaniyooor yaaaaa suya sokuyorum çıkarıyorum gene aynı ıslak havlu sarip yatiyorum sizde böyle misiniz nedenkı bu yanma acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?