2016 Aralık Anneleri

Selam hanımlar
Üç gündür karın kas larımın ağrıması sonucu on gün erkenden Dr gittim herşey normal kan idrar normal dedii Dr uc hafta önce erkeğe benzeyen cinsiyet E yorum yapamıyorum kıza benzeyebilir kesin sonuc bir ay sonra dedii
Hayırlısı varmı sizde de çelişkiler cinsiyet konusunda

kızlar böyle otururken bacaklarımı altıma aldığımda bağdaş kurduğumda hafif yan oturduğumda karnıma ağrı giriyor sızı gibi çok fazla değil dayanılmayacak gibi filan değil ama rahatsız edici. acaba diyorum içerde bebek mi rahatsız oluyor öyle oturmamız sakıncalı mı yoksa bir şey olmaz mı

Benim sonucum 57,2 çıktı ama yanında referans değer yazmıyor mom değeri de yazmıyor hiç bişey anlamadım
İnternetten baktım ama normal değerler yazmıyor bende yaptırmadığım için anlamıyorum benim tam bayram öncesi yaptırcam 9 gün beklicem merak etcem bende sonucum nasıl diye kaç günde çıktı sonucun?

Kızlar ayaklarımın altı cook fena yaniyooor yaaaaa suya sokuyorum çıkarıyorum gene aynı ıslak havlu sarip yatiyorum sizde böyle misiniz nedenkı bu yanma acaba

Kızlar ayaklarımın altı cook fena yaniyooor yaaaaa suya sokuyorum çıkarıyorum gene aynı ıslak havlu sarip yatiyorum sizde böyle misiniz nedenkı bu yanma acaba
Bende de ozellikle gece yatinca oluyor.belki vucutta ki kan miktarinin artmasi ve hormonlarin degismesiyle alakalıdır.

Bacaklarini karnina bastirarak oturmadigin surece bir sorun olacagini sanmıyorum.rahim kaslarindan olabiliyormus bu tarz agrilar,bende de öne egilince oluyor bazen ozellikle namaz kılarken.

aYNEN CANIM ya inan kendimden tiksindim gunde uc kez yikaniyorum resmen kendime kendim kokuyorum allahim yardimcim olsun

evet isteyim ya butun gun mecbur kullaniyorum en aaz kokutucudan spor icin olanlarndan aldim ama yinede off insallah geecer biran once yazin sicaktan dahada ter koku yapiyor

canim benim ya inan cok uzuldum inan oyle oluyor dimi ona bisi olmasin bi damla akmasin yan bile baksin istemiyoruz insallah allahim biran once sifasini versin iilessin iz mizde kalmasin insallah canim benim esin aydinli bende gelin geldigim icin ogrendim kantoran yagi var yaniklara cok ii gelir kendi yanik merhemi ile karisitirip surerler bizim orda bi bak istersen ne iz kalir ne deri acir derinin yeniler resmen kirmizi kantoran ciceginden olucak bi sor sorustur istersen hem bebisin cildi tazeye hemen iilesir insallah dularim sizinle...

sanirim dogrusunuz kizlar dugun dernek bi yana azicik kestiririm bebis 6 aylik olunca boyatmam artik olanaa dek

Benimde gecen Burnum kanadi kizlar su kan haplarindan mi acaba dedim teyzeleri cuma doktorum cinsiyeti kesin soyleyecekmis sizde o zamana kadar tahnin edin nolur sizce neye benziyor minnosum buarada avukatlik isiniz olursa sorulariniza cevap veririm bende

Eklentiler

• IMG-20160615-WA0000.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 73

Hoşbulduk, 37 - Ankara - 19.03.2016 - 25.12.2016 - kız - Defne - 2. çocuk - teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…