Benımde karın kas agrımasındannn dolayı namaz oturarak kılıyorum yaBacaklarini karnina bastirarak oturmadigin surece bir sorun olacagini sanmıyorum.rahim kaslarindan olabiliyormus bu tarz agrilar,bende de öne egilince oluyor bazen ozellikle namaz kılarken.
Yarın eklerim inşallahHoşbulduk, 37 - Ankara - 19.03.2016 - 25.12.2016 - kız - Defne - 2. çocuk - teşekkür ederim
benide ekle lutfen canim yas 30 ikinci bebis cinsiyeti bilmiyoruz kanadada yasiyorum bebis 10/mart 2016 da olmus dogum tarihi 14/aralik 2016 insallahYarın eklerim inşallah
Merhaba oncelikle cok gecmis olsun ne kadar zor bir durumda oldugunuzu anlayabiliyorum.Allah bagislasin evladinizi.Her sabah 2 yumurta yiyerek ve bol peynir ve gun icerisinde laktozsuz(gaz yapmayan) sut icerek atlatabilirsiniz.En iyi tavsiyem bu bol protein yani :) En onemlisi yumurta yemeniz.Merhabalar. Bende de spontan gelişmiş ohss mevcut. 2 aylık hamile olduğumdan bu yana devam ediyor. Doktorum kendiliğinden geçecek diyor. Ancak halen geçmedi. sizinki yok oldu mu acaba? Doktorunuzun tavsiyesi var mı?
Benimde gecen Burnum kanadi kizlar su kan haplarindan mi acaba dedim teyzeleri cuma doktorum cinsiyeti kesin soyleyecekmis sizde o zamana kadar tahnin edin nolur sizce neye benziyor minnosum buarada avukatlik isiniz olursa sorulariniza cevap veririm bende
Amin canim insallahCanım çok büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun bi anlık birşey işte Allah herkesin evladını korusun
Saol canim Rabbim hepinizden razi olsun . Cok sukur yavrum simdi iyicanım benim çok geçmiş olsun ,kışın kızımın ayağına çay dökülmültü,sen anlatınca aynısını yaşadım yine,Rabbim esirgesin hepsini,o an evde hametan bile yoktu,sana lamiderm kremi tavsiye ederim,iz konusunda özellikle,tabi dr ve eczacınıza da sorun,tekrar çok geçmiş olsun gülüm.öptüm o serseriyi de
Saol canim cok saol. Ama aglama . Yurek dayanmiyor gercekten ama . Oldu bitti artikcanım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ben burda okurken ağladım senin için onun feryadına dayanmak ne zordur. bir an önce iyileşir inşallah
Cok saol canim Rabbim beterinden korusun. Canim o koyun şeyini hic bilmiyorum zaten eve hergun hemsire gelecek haftada 1 de hastaneye kontrole gelecez .Canım Hoşgeldin
son adet tar.
beklenen doğum tarihi
belli ise cinsiyet
belli ise adı
kaçıncı çocuk ?
istediğim bilgiler
inşallah şu cumayı ve sonucu hayırlısıyla atlatırsam :)
Canım benim çok üzüldüm rabbim şifa versin ne zor bir şey çok iyi bilirim
kardeşim 5 yaşındayken gözümün önünde alev topu oldu bayram günü
çok şükür kurtuldu ama o hastane çığlıkları halen aklımdadır benim
belki koca karı tavsiyesi dersin ama oralarda da bulabilir misin bilmiyorum da
koyunun iç gömlek yağı vardır
onu yanan bölgeye sardık o zaman hem izi minimuma düşürdük hemde canının yanmasını
Rabbim daha büyüğünden esirgesin böylelikle savurmuş olun
Bende de var dı bu aralar yok Dr sorun olmaz dediya kizlar bisi diycem simdi bende bu yesil akinti varya o dogum esnasinda normal olursa ki ilk oglum oyle oldu insallah buda olur aama bebege zararlimi ki ?
aay icime su serptin korktum biran cocuk hasta falan olmasin diye zaten benim ilk oglumdada sutum yoktu hani sut korurr falan derlerya o olmadi yani cocuk 10 gun anca icti desem yeridir sut yok meme ucu yokki tutunup icsin hep mama ile buyudu zaten 5 aylik basladim yemek vermeyede cok sukur cok saglikli ama yiende korkuyor insan bisi olur diye sut olmayinca insallah bu sefer olur da bebiste ii olur gecmemesine sevindim beebege..Bende de var dı bu aralar yok Dr sorun olmaz dedi
İlk bebeğimde doguma yakın başlamıştı normal doğurdum elhamdulillah
Cok Sağol canımcanım son 1 haftadır ayaklandım ama, evin içinde tabi dışarı çıkmıyorum henüz, progestan insanı çok sersem yapıyor kolunu kıpırtacak halin kalmıyor sürekli uyumak istiyorsun ama artık havalar sıcak olduğu için uyumaktan pek mümkün olmuyor sana tavsiyem bol bol su iç , ağır bişey kaldırma mümkün mertebe ayakta kalmamaya çalış evin içinde küçük gezintiler yapabilirsin
ya kizlar bisi diycem simdi bende bu yesil akinti varya o dogum esnasinda normal olursa ki ilk oglum oyle oldu insallah buda olur aama bebege zararlimi ki ?
Benimde gecen Burnum kanadi kizlar su kan haplarindan mi acaba dedim teyzeleri cuma doktorum cinsiyeti kesin soyleyecekmis sizde o zamana kadar tahnin edin nolur sizce neye benziyor minnosum buarada avukatlik isiniz olursa sorulariniza cevap veririm bende
@elma_sekerim01
Canm daha erken diyo surekli doktorum burdaki arkadaslar coktan ogrendi
Arkadasimla ayni donem dogumumuz oda bugun ogrendi yarin onun dr una gitcem insallah ogrenirim
Bana kendi doktorum net belli erkek dedi kesin konuştu dün başka bir doktora gittim doçent, bir cıkıntı görüyorum buna göre erkek diyebilirim ama kız genital organı da böyle çıkıntılı olabiliyor sonra içine geçiyor dedi , sonra başka bir açıdan baktı bacak arasında bişey göremiyorum dedi 14+0 ım, benim de netleşmesi 16+17 yi bulacak galiba
ya bak dogrusun simdi sen deyince evet eger kullanmazdam ic camasirim sari yada beyaz renkli ve kati krem peynir gibi kullanirsam yesil renkli ve katiGünlük ped kullanıyor musun bilmiyorum ama ben günlük ped kullandigimda akintim yeşil oluyor kullanmszsam eğer akıntı rengi açık sarı oluyor bu günlük pedler çok kötü etkiliyor elimden geldiği kadar kullanmamaya çalışıyorum. .
bebeğe zarar verir mi bilmiyorum. .
Ama iyi düşünmek lazım allah korur meleklerimizi. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?