- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
karnında yakında bi basketbol topu oluşucak zaten canım dikmene gerek yoköyle bende öyle yapıyorumda gece kendi kendime dönüverip yüz üsyü karnımın üstüne yatıyorumbir şey olur mu şimdi veya ilerleyen dönemde nasıl çare bulabilirim ki. çocuklar duymasın dizisinde meltem halukun sırtına teniz topu dikiyordu horlamasın sırt üstü yatıpta diye bende önüme karnıma filan mı diksem acaba
Takıl canım benim ben haftalık kilo verme yarışmasındaydım kadınlar kulubunde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım senle ordan devam ederizcanım benim kızım 5-6 ayda anne sütünü bırakmıştı,bir süre sonra biberonu da bıraktı,çok zorlandım,bence formül mamada yada sulandırılmış keçi sütünde ısrar et,alması için,tamamen memeden kesecek arkadaşlarım bu şekilde kestiler,
şekerim baya baya güzel kilo vermişsin,helal olsun,doğumdan sonra da sana takılayım
hoş geldin bacım nasılsın bakalım
hadi maşallah canım bebim gözün aydın
bu arada @ramses09 canım kilo konusunda dikkatli ol ama kendini çok şartlandırma,bazen çok planladığımız gibi gitmiyor,gerçi benimki istisna ama ilk haftalardan itibaren şişen ve kilo da alan biriyim,ayyy tuzu kes,ekmeği kes diye yorum yapan bilirkişilere uyuz oluyorum,ya bu ikinci bebiş,ilkinde de gördük yaşadık benim hamilelik böyle,ayrıca tuzlu yemek kesinlikle yemiyorum ve su içiyorum,önce neyse şimdi de o,meyve ve çerezden ara öğün ekledim hepsi bu,takılma yani,şu an kilo durumun iyi,bebişler gelsin sağlıkla,sonra gör bak o koşturmada,uykusuzlukta yemek yiyemeden geçen öğünler oluyor
Canım Allah şifa versin , yavrunu sana bağışlasın bol bol dinlen ve bol su içHepinizin güzel dilekleri için allah binlerce kez razı olsun, söylediğiniz herşey çok doğru bende biliyorum ben iyi olmalıyım ki bebeğimde iyi olsun, ah ah öyle olmuyor işte kızlar düşünmeden duramıyorum dün geceden beri aklım sadece bebeğimde, inşallah dediğiniz gibi bebeğimle birlikte bu zor günleri atlatırız,
Ben iciyorum canim simdi havalarda isindi bol su icmek gerekiyo gercekten.valla siseyle dolasiyorum :)))kızlar su tüketimini 3 lt çıkarabildiniz mi ben 2,5 lt de kaldım ::
kızlar su tüketimini 3 lt çıkarabildiniz mi ben 2,5 lt de kaldım ::
Çok geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum. Bol bol yat ve su iç.. Ve en önemlisi gerçekten pozitif olHerkese merhaba, kötü bir gün geçiriyorum, dün gece tuvalete gittim ve peçetede kan lekesi gibi bişey gördüm dr ile görüştüm hemen acile gittik idrar tahlili verdim bu sabahta dr göründük utrasona girdim çok şükür bebişimin kalp atış sesini duydum ama dr çok az da olsa kanlanma var dedi progeston ilacına başladı sabah bir gece yatarken iki tane almam gerekiyor, rapor aldım şuan evdeyim istirahat etmem gerekiyormuş, şuan yatıyorum ama kasıklarımda ağrım var bazen şiddetli oluyor. Kızlar 15+6 günlük gebeyim kendimi hiçte iyi hissetmiyorum, dualarınıza ihtiyacım var,
Ben iciyorum canim simdi havalarda isindi bol su icmek gerekiyo gercekten.valla siseyle dolasiyorum :)))
su içmekte zorlanıyorum hatta öncesinde bi lokma tatlı tuzlu bişey kuruyemiş falan yiyorum ,ısrarla su içince de çok şiş ve rahatsız hissediyorum kendimi,taze meyvesuyuna yöneliyorum bu sefer aynı,sanırım 2 litre anca vardırBen içemiyorum 2 lt anca, şişkinlik yapıyor gibi bende.
Kendimi patlıcak gibi hissediyorum
valla o kadar çok su içiyrum ki gece 1 litre kadar gündüz beelki 2 belki 3 lt yine toplamda ortalama 3-3 buçuk lt içiyorumdur allaha sükürkızlar su tüketimini 3 lt çıkarabildiniz mi ben 2,5 lt de kaldım ::
Ben bariz hissediyorum artık tekme değil ama pıt pıt ve kayma halindeKızlar hareketlerini hisseden var mı bebeklerin?
Canım hamile iken emzirilmez diye biliyorum amaGünaydın melek anneler. ben 14 haftalık oldum hala kızımı emziriyorum. doktor emziriyorum dedi ama ben zorlanıyorum. kızım sütüme güveniyor. geceleri saat başı bazen daha sık kalkıp emiyor. keçi sütü verdim içmedi. uykuda bile içmiyor. ne yapacağımı şaşırdım. sütten kesince ne vercem geceleri bilmiyorum. bana bir öneriniz var mı.kızım 9 aylık şimdi
gözün aydın canım içini ferah tut bebişin sapa sağlam merak etme. 77 de 1 olsa bile geriye kalan 76 durum için bile bu sağlıklı bir bebek.Merhaba Güzel Hamişler
Mutlu haberlerle geldim
Pazartesi Tekrar yaptırdığım 3lü testimin sonucu bugün belli oldu
Ve kızlar sonuç temiz hemde aradaki fark öyle böyle değil
ilk test 77/1 iken şimdi 383/1 çıktı Fark çok büyük
bu Test sonucunda kararım
1-amniyosentez olmamak
2-Doktorumu ve Hasteneyi değiştirmek
3- Ayrıntılı usgye Öncelik tanımak
Ola ki ayrıntılı usg de bir sorun çıkarsa zaten amniyosentez olabilmem o zaman da mümkündür
ama şuan bebeğimi o riske sokmak istemiyorum
kafam tertemiz değil ama büyük oranda çok rahatladım
ALLAH kimseyi bu duruma düşürmesin derdi sıkıntısı olanları da gidersin
Risk az da olsa halen var ama ALLAH büyük
Biliyorum ki sizin ve sevdiklerimin duasıyla güzel gelişmelere kavuştum
oo yes merakla bekliyordum guzel haberlerini canım benım allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsınMerhaba Güzel Hamişler
Mutlu haberlerle geldim
1-amniyosentez olmamak
Ola ki ayrıntılı usg de bir sorun çıkarsa zaten amniyosentez olabilmem o zaman da mümkündür
canım çok sevindim inan ki hepimiz rahatladık rabbim bir daha yaşatmasın hep güzel haberler alalım inş bundan sonra :)Merhaba Güzel Hamişler
Mutlu haberlerle geldim
1-amniyosentez olmamak
Canım çok geçmiş olsun. Allahım şifa versin inşallah.Saol canim. Insallah
Elim karnım da yim sürekli ama malesef hissedemedim daha.Kızlar hareketlerini hisseden var mı bebeklerin?
Cok sevindimmmm Masallah canımMerhaba Güzel Hamişler
Mutlu haberlerle geldim
1-amniyosentez olmamak
canımmm o kadar sevindim ki anlatamam Allah biliyorya içimden hiç kötü bişey geçmemişti hatta yaptırma amniyosentez demiştim Hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişleri alalım kucağımıza inşallah Allah büyüktür.Merhaba Güzel Hamişler
Mutlu haberlerle geldim
1-amniyosentez olmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?