2016 Aralık Anneleri

karnında yakında bi basketbol topu oluşucak zaten canım dikmene gerek yok

Takıl canım benim ben haftalık kilo verme yarışmasındaydım kadınlar kulubunde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım senle ordan devam ederiz

Canım Allah şifa versin , yavrunu sana bağışlasın bol bol dinlen ve bol su iç

Çok geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum. Bol bol yat ve su iç.. Ve en önemlisi gerçekten pozitif ol

Ben iciyorum canim simdi havalarda isindi bol su icmek gerekiyo gercekten.valla siseyle dolasiyorum :)))

Ben içemiyorum 2 lt anca, şişkinlik yapıyor gibi bende.
Kendimi patlıcak gibi hissediyorum
su içmekte zorlanıyorum hatta öncesinde bi lokma tatlı tuzlu bişey kuruyemiş falan yiyorum ,ısrarla su içince de çok şiş ve rahatsız hissediyorum kendimi,taze meyvesuyuna yöneliyorum bu sefer aynı,sanırım 2 litre anca vardır

kızlar su tüketimini 3 lt çıkarabildiniz mi ben 2,5 lt de kaldım ::
valla o kadar çok su içiyrum ki gece 1 litre kadar gündüz beelki 2 belki 3 lt yine toplamda ortalama 3-3 buçuk lt içiyorumdur allaha sükür
benim topuklarım ayaklarımın altı diken diken o kadar sertleşti ki bide törpülemememe ragmen önceden hiç böyle olmazdı varmı böyle ayakları sertleşen

Merhaba Güzel Hamişler
Mutlu haberlerle geldim
Pazartesi Tekrar yaptırdığım 3lü testimin sonucu bugün belli oldu
Ve kızlar sonuç temiz hemde aradaki fark öyle böyle değil
ilk test 77/1 iken şimdi 383/1 çıktı Fark çok büyük
bu Test sonucunda kararım
1-amniyosentez olmamak
2-Doktorumu ve Hasteneyi değiştirmek
3- Ayrıntılı usgye Öncelik tanımak
Ola ki ayrıntılı usg de bir sorun çıkarsa zaten amniyosentez olabilmem o zaman da mümkündür
ama şuan bebeğimi o riske sokmak istemiyorum
kafam tertemiz değil ama büyük oranda çok rahatladım
ALLAH kimseyi bu duruma düşürmesin derdi sıkıntısı olanları da gidersin
Risk az da olsa halen var ama ALLAH büyük
Biliyorum ki sizin ve sevdiklerimin duasıyla güzel gelişmelere kavuştum

Canım hamile iken emzirilmez diye biliyorum ama

gözün aydın canım içini ferah tut bebişin sapa sağlam merak etme. 77 de 1 olsa bile geriye kalan 76 durum için bile bu sağlıklı bir bebek.

oo yes merakla bekliyordum guzel haberlerini canım benım allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın

canım çok sevindim inan ki hepimiz rahatladık rabbim bir daha yaşatmasın hep güzel haberler alalım inş bundan sonra :)

Cok sevindimmmm Masallah canım bir daha kafanı bulandırmasın Rabbim.. Cok sukur

canımmm o kadar sevindim ki anlatamam Allah biliyorya içimden hiç kötü bişey geçmemişti hatta yaptırma amniyosentez demiştim Hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişleri alalım kucağımıza inşallah Allah büyüktür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…