- 14 Şubat 2014
- 187
- 33
- 118
- 35
senin ve benim günümüz aynı bende 99. günümdeyimTakvimde de bu şekilde uyarmışlar Canım.Ben de sağa sola dönüyorum yatarken bacağımın arasına yumuşak yastık koyup çok rahat uyuyorum.
Maşallah gözünaydınMerhaba Güzel Hamişler
Mutlu haberlerle geldim
Pazartesi Tekrar yaptırdığım 3lü testimin sonucu bugün belli oldu
Ve kızlar sonuç temiz hemde aradaki fark öyle böyle değil
ilk test 77/1 iken şimdi 383/1 çıktı Fark çok büyük
bu Test sonucunda kararım
1-amniyosentez olmamak
2-Doktorumu ve Hasteneyi değiştirmek
3- Ayrıntılı usgye Öncelik tanımak
Ola ki ayrıntılı usg de bir sorun çıkarsa zaten amniyosentez olabilmem o zaman da mümkündür
ama şuan bebeğimi o riske sokmak istemiyorum
kafam tertemiz değil ama büyük oranda çok rahatladım
ALLAH kimseyi bu duruma düşürmesin derdi sıkıntısı olanları da gidersin
Risk az da olsa halen var ama ALLAH büyük
Biliyorum ki sizin ve sevdiklerimin duasıyla güzel gelişmelere kavuştum
bende hissediyor gibiyim ama benim ikinci bebiş onda daha erken olur diyorlar o yüzden mi bilemedim arada içeride birşeyler kayıyor gibi geliyor, kızımda ultrasona ne zaman gitsek uyuyor olurdu bu her seferinde hareketli ondanmı erken hissediyorum bilmiyorumkızlar bebek hareketlerini hisseden var mı aranızda elim karnımda hep bekliyorum ama hiç tık yok
bizimkini de üç hafta önce kıza benzetti 10 haftalıkken bu cuma randevumuz var bakalım kesin öğrenebilecekmiyim bu bekleyişler çok heyecanlı bakalım sürpriz yumurtalardan ne çıkacak hesabı20 gün önce felan gittiğimde kız gibi ama kesin değil Dedi ,bir hafta sonra gittiğimde erkeğe de benziyor Dedi yani belli değil canım,17.haftada belli olur Dedi.Bakalım dört gözle bekliyoruz.Sizin belli mi ?
bana erkek gibi geldi canım sağlıcakla gelsin hepimizin evlatlarıBuda bizim bıdıkİlkinde 12+0 ikinci resimde 13+0
bendde hissediyorum ama çok nadir ama öyle elimle dışardan değil içte seğirme gibi pıtırtı gibi hafif bir şey dıştan daha hisssedilmez sanırımElim karnım da yim sürekli ama malesef hissedemedim daha.
gözünaydın canım Allah korusun civcivi sen kendine iyi bak moralini yüksek tut Allahın izniyle hiçbir şey olmazMerhaba Güzel Hamişler
Mutlu haberlerle geldim
Pazartesi Tekrar yaptırdığım 3lü testimin sonucu bugün belli oldu
Ve kızlar sonuç temiz hemde aradaki fark öyle böyle değil
ilk test 77/1 iken şimdi 383/1 çıktı Fark çok büyük
bu Test sonucunda kararım
1-amniyosentez olmamak
2-Doktorumu ve Hasteneyi değiştirmek
3- Ayrıntılı usgye Öncelik tanımak
Ola ki ayrıntılı usg de bir sorun çıkarsa zaten amniyosentez olabilmem o zaman da mümkündür
ama şuan bebeğimi o riske sokmak istemiyorum
kafam tertemiz değil ama büyük oranda çok rahatladım
ALLAH kimseyi bu duruma düşürmesin derdi sıkıntısı olanları da gidersin
Risk az da olsa halen var ama ALLAH büyük
Biliyorum ki sizin ve sevdiklerimin duasıyla güzel gelişmelere kavuştum
torontodayim canim yaklasik 13 yildir burdayiz is guc ev kosturmaca devam ediyor...Bende Kanada'da yasiyorum, Montreal'deyim. Sen hangi sehirdesin?
canim yere eski bi battaniye ser ufakligi yatir sakin derisine elleme sadece zeytin yagini bocalt hergun boyle gunde 3 kez yapilcakmis ve orasi devamli yagli kalicakmis kaynanama sordumda... sonra dioo bebk cildi gibi izssiz lekesiz olur cilt dioo.. hayirlisi olsunAnladim canim oncelikle cok saol evet bir arkadasimda kataron yagini onerdi ama suan yok cunku yurt disindayim. Ama saf zeytin yagimiz var en dogal haliyle bizim bahceden. Ondan surerim. Ama suan sargi bezi var. Artik sargi bezini ne zaman kaldirirlar bilmiyorum. Cunku 2 gune bir hastaneye gidip degistirecem. 20 gunu bulur dedi doktor bakalim nolacak . Insallah cabuk iyilesir.
masallah canım bende yarın gidecegım doktora bakalım cınsiyetle ilgili birsey soyleyecek miBiz de bugün ailecek doktora gittik. .
Kızım ilk defa geldi benimle normalde kreste oluyordu. .
Bebeğim çok hareketliydi kollar bacaklar hiç durmuyordu. .
Kızım da çok mutlu oldu. .
Bak ablası sana kardeşin el sallıyor dedim başladı ağlamaya. .
Sonra Mutluluktan ağladım anne diyor bana... cnm hassas kızım benim. .
Doktor cinsiyetimizi tahmini olarak kız söylemişti bugün kesinlestirdik bi kızım daha olacak allahın izniyle. ..
Bakalım aynı günlerde mi gelecek bebişlerimizsenin ve benim günümüz aynı bende 99. günümdeyim
bende hissediyor gibiyim ama benim ikinci bebiş onda daha erken olur diyorlar o yüzden mi bilemedim arada içeride birşeyler kayıyor gibi geliyor, kızımda ultrasona ne zaman gitsek uyuyor olurdu bu her seferinde hareketli ondanmı erken hissediyorum bilmiyorum
bizimkini de üç hafta önce kıza benzetti 10 haftalıkken bu cuma randevumuz var bakalım kesin öğrenebilecekmiyim bu bekleyişler çok heyecanlı bakalım sürpriz yumurtalardan ne çıkacak hesabı
bana erkek gibi geldi canım sağlıcakla gelsin hepimizin evlatları
Evet canım doğrusun ama ihtimalin 383 çıkması çok daha mutlu etti beni :)gözün aydın canım içini ferah tut bebişin sapa sağlam merak etme. 77 de 1 olsa bile geriye kalan 76 durum için bile bu sağlıklı bir bebek.
Amiiin hep beraber inşallah teşekkür ederim canımoo yes merakla bekliyordum guzel haberlerini canım benım allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın
Biliyorum cnmcanım çok sevindim inan ki hepimiz rahatladık rabbim bir daha yaşatmasın hep güzel haberler alalım inş bundan sonra :)
Amin canım benimCok sevindimmmm Masallah canımbir daha kafanı bulandırmasın Rabbim.. Cok sukur
Evet dediğini hatırlıyorum ama insan psikolojisi iştecanımmm o kadar sevindim ki anlatamam Allah biliyorya içimden hiç kötü bişey geçmemişti hatta yaptırma amniyosentez demiştim Hepimiz sağlıklı sıhhatli bebişleri alalım kucağımıza inşallah Allah büyüktür.
Gerçekten para tuzakları olmuşMaşallah gözünaydın
Darisi mutlu haber bekleyen herkesin basina insallah
Hastaneler para tuzagi olabiliyor ne yazik ki,devlet hastanesi bile olsa bu böyle orda da sgk dan aliyorlar alacaklarini.neler dönüyor neler,Allah yardimcimiz olsun.
Muthis mutlu oldum gerçekten, insallah hepimiz hep böyle güzel haberlerle geliriz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Üzmeyecem artık kaç gündür neler yaşadımAzRASILAM gözümüz aydın canım hepimiz bu haberi bekliyoduk çok sevindim artık içini ferah tut bebişi üzme daha fazla
Sağol cnmm bnmmm :*gözünaydın canım Allah korusun civcivi sen kendine iyi bak moralini yüksek tut Allahın izniyle hiçbir şey olmaz
Teşekkür ederim canımm :))))
Sağol cnmmAzRASILAM çok sevindim zaten icimde hiç kötü bir his olmamıştı. Neyse bu da bir sınav öyle düşünelim Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Ben bugün yine baygınlık geçirdim hafif düzeyde şu tansiyon beni mahvediyor. Şu sıcaklar bir azalsaydi klima alacak durum da bu ara Allah yardımcımız olsun
İkimizde iki prenses annesi oluyoruzBiz de bugün ailecek doktora gittik. .
Kızım ilk defa geldi benimle normalde kreste oluyordu. .
Bebeğim çok hareketliydi kollar bacaklar hiç durmuyordu. .
Kızım da çok mutlu oldu. .
Bak ablası sana kardeşin el sallıyor dedim başladı ağlamaya. .
Sonra Mutluluktan ağladım anne diyor bana... cnm hassas kızım benim. .
Doktor cinsiyetimizi tahmini olarak kız söylemişti bugün kesinlestirdik bi kızım daha olacak allahın izniyle. ..
Can'ım sen daha iyi bilirsin ama kurumasına izin verme gerekirse gazlı beze dök zeytin yağını yani cilt sürekli beslensin ki kurursa iz kalır allah korusun o yüzden hemşireyle görüş eğer sen pansuman yapabilirsen 2 saatte bir zeytinyağı ile nemlendir ben büyüktüm o yüzden elimi kolluyordum açtim sargı bezini hem hava aldı yara hemde zeytinyağı ille sürekli nemli idi yani ellerimi görsen diyemezsin hangisi yandı ben bile anlayamıyorum hatta bana dr belki damarların büzüşmüştür Dedi ameliyat gerekebilir Dedi ama Allah'a şükür okadar sıkıntı olmadıAnladim canim oncelikle cok saol evet bir arkadasimda kataron yagini onerdi ama suan yok cunku yurt disindayim. Ama saf zeytin yagimiz var en dogal haliyle bizim bahceden. Ondan surerim. Ama suan sargi bezi var. Artik sargi bezini ne zaman kaldirirlar bilmiyorum. Cunku 2 gune bir hastaneye gidip degistirecem. 20 gunu bulur dedi doktor bakalim nolacak . Insallah cabuk iyilesir.
Saol canim.Canım çok geçmiş olsun. Allahım şifa versin inşallah.
Bende bi uyanıyorum yüz üstü sere serpe yatıyorum sonra sola dönüyorum gene kalktığımda yüz üstü yatıyprumöyle bende öyle yapıyorumda gece kendi kendime dönüverip yüz üsyü karnımın üstüne yatıyorumbir şey olur mu şimdi veya ilerleyen dönemde nasıl çare bulabilirim ki. çocuklar duymasın dizisinde meltem halukun sırtına teniz topu dikiyordu horlamasın sırt üstü yatıpta diye bende önüme karnıma filan mı diksem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?