2016 Aralık Anneleri

Maşallah gözünaydın
Darisi mutlu haber bekleyen herkesin basina insallah
Hastaneler para tuzagi olabiliyor ne yazik ki,devlet hastanesi bile olsa bu böyle orda da sgk dan aliyorlar alacaklarini.neler dönüyor neler,Allah yardimcimiz olsun.
Muthis mutlu oldum gerçekten, insallah hepimiz hep böyle güzel haberlerle geliriz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz

kızlar bebek hareketlerini hisseden var mı aranızda elim karnımda hep bekliyorum ama hiç tık yok
bende hissediyor gibiyim ama benim ikinci bebiş onda daha erken olur diyorlar o yüzden mi bilemedim arada içeride birşeyler kayıyor gibi geliyor, kızımda ultrasona ne zaman gitsek uyuyor olurdu bu her seferinde hareketli ondanmı erken hissediyorum bilmiyorum
20 gün önce felan gittiğimde kız gibi ama kesin değil Dedi ,bir hafta sonra gittiğimde erkeğe de benziyor Dedi yani belli değil canım,17.haftada belli olur Dedi.Bakalım dört gözle bekliyoruz.Sizin belli mi ?
bizimkini de üç hafta önce kıza benzetti 10 haftalıkken bu cuma randevumuz var bakalım kesin öğrenebilecekmiyim bu bekleyişler çok heyecanlı bakalım sürpriz yumurtalardan ne çıkacak hesabı

Buda bizim bıdık İlkinde 12+0 ikinci resimde 13+0
bana erkek gibi geldi canım sağlıcakla gelsin hepimizin evlatları

gözünaydın canım Allah korusun civcivi sen kendine iyi bak moralini yüksek tut Allahın izniyle hiçbir şey olmaz

canim yere eski bi battaniye ser ufakligi yatir sakin derisine elleme sadece zeytin yagini bocalt hergun boyle gunde 3 kez yapilcakmis ve orasi devamli yagli kalicakmis kaynanama sordumda... sonra dioo bebk cildi gibi izssiz lekesiz olur cilt dioo.. hayirlisi olsun

AzRASILAM çok sevindim zaten icimde hiç kötü bir his olmamıştı. Neyse bu da bir sınav öyle düşünelim Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Ben bugün yine baygınlık geçirdim hafif düzeyde şu tansiyon beni mahvediyor. Şu sıcaklar bir azalsaydi klima alacak durum da bu ara Allah yardımcımız olsun

Biz de bugün ailecek doktora gittik. .
Kızım ilk defa geldi benimle normalde kreste oluyordu. .
Bebeğim çok hareketliydi kollar bacaklar hiç durmuyordu. .
Kızım da çok mutlu oldu. .
Bak ablası sana kardeşin el sallıyor dedim başladı ağlamaya. .
Sonra Mutluluktan ağladım anne diyor bana... cnm hassas kızım benim. .
Doktor cinsiyetimizi tahmini olarak kız söylemişti bugün kesinlestirdik bi kızım daha olacak allahın izniyle. ..

masallah canım bende yarın gidecegım doktora bakalım cınsiyetle ilgili birsey soyleyecek mi
siizin tayınler neoldu acıklandı mı

senin ve benim günümüz aynı bende 99. günümdeyim
Bakalım aynı günlerde mi gelecek bebişlerimiz

İnşallah canım bakalım yumurtadan ne çıkacak dört gözle merakla bekliyoruuuz

kızlar nedir bu gyno ferro sanol dan çektiğimiz yutmak tam bir işkence az önce içtim yine takıldı boğazıma bır aydır kullanıyorum halen alışamadım

gözün aydın canım içini ferah tut bebişin sapa sağlam merak etme. 77 de 1 olsa bile geriye kalan 76 durum için bile bu sağlıklı bir bebek.
Evet canım doğrusun ama ihtimalin 383 çıkması çok daha mutlu etti beni :)

oo yes merakla bekliyordum guzel haberlerini canım benım allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın
Amiiin hep beraber inşallah teşekkür ederim canım

canım çok sevindim inan ki hepimiz rahatladık rabbim bir daha yaşatmasın hep güzel haberler alalım inş bundan sonra :)
Biliyorum cnm
Siz sağolun desteğinizi unutmucam asla

Cok sevindimmmm Masallah canım bir daha kafanı bulandırmasın Rabbim.. Cok sukur
Amin canım benim
Evet dediğini hatırlıyorum ama insan psikolojisi işte
Neyseki çok şükür sanırım gerek kalmadı :)) inşallah

Gerçekten para tuzakları olmuş
İlkkez karşılaştım böyle bir şey ile
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
AzRASILAM gözümüz aydın canım hepimiz bu haberi bekliyoduk çok sevindim artık içini ferah tut bebişi üzme daha fazla
Üzmeyecem artık kaç gündür neler yaşadım
Üzüldüler ikimizi
gözünaydın canım Allah korusun civcivi sen kendine iyi bak moralini yüksek tut Allahın izniyle hiçbir şey olmaz
Sağol cnmm bnmmm :*
AzRASILAM hadi gözün aydın. .
Çok sevindim. .
Maşallah kızına. ..
Teşekkür ederim canımm :))))

Sağol cnmm
Sıcak ki ne sıcak anlatamam
Nerdeyse 7/24 klimayla yaşıyoruz mecburen
Dikkat et sende baygınlık tansiyon önemlidr

İkimizde iki prenses annesi oluyoruz
:) hayırlı olsun cnm

Can'ım sen daha iyi bilirsin ama kurumasına izin verme gerekirse gazlı beze dök zeytin yağını yani cilt sürekli beslensin ki kurursa iz kalır allah korusun o yüzden hemşireyle görüş eğer sen pansuman yapabilirsen 2 saatte bir zeytinyağı ile nemlendir ben büyüktüm o yüzden elimi kolluyordum açtim sargı bezini hem hava aldı yara hemde zeytinyağı ille sürekli nemli idi yani ellerimi görsen diyemezsin hangisi yandı ben bile anlayamıyorum hatta bana dr belki damarların büzüşmüştür Dedi ameliyat gerekebilir Dedi ama Allah'a şükür okadar sıkıntı olmadı

Bende bi uyanıyorum yüz üstü sere serpe yatıyorum sonra sola dönüyorum gene kalktığımda yüz üstü yatıyprum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…