- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
Canım güzel kızın sapasağlam hiç bişeyi yok inşallah Rabbim sınıyor işte bol bol inşirah süresi ve ayetel kürsi oku güzel haberlerle döneceğini umut ediyorum . Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin İnşallahMerhaba arkadaşlar Bugün başka bir uzman doktora daha gittim ve bundan sonra devam edeceğim hastaneye
Çok güzel haberlerim yok maalesef süreç devam ediyor kalpde bir parlaklık görüyorum dedi doktorum bu bebeğinin vucudunda başka bir yerde daha olması down sendromu belirtisidir
Ama tek başına bir etkisi yok dedi
Yalnız elimizde 77/1 oranda riskli bir 3 lü test daha olunca doktorum amniyosentez yapalım dedi kısmetse haftaya oluyorum
Bebeğim için benim için duâ edin
Sizleri asla üzmek istemem ama belki birinizin içten edeceği duâ kabul olur
Kulun kula bilmeden yaptığı duâ makbuldur diyor yaradan
Sağ selamet atlatalım sonra önemli olan sonuç ne çıkacak Allahım nolurr korktuğuma uğratma herkeside benide
Kızım çok tatlı teyzeleri elini yüzüne kapatmış renkli ultrasonda da gördüm
Aklım gitti nasıl güzel uyuyordu
Sanki ilk anne oluyormuşum gibi
Resim koydum maşallah deyin :) bugün yüzümü güldüren tek o görüntü
Çok yordum kaç gündür doktor doktor gezdik uyuyordu mışıl mışıl
175gr maşallah 16cm olmuş minnoşum kıpırkıpırım
Haftaya amniyosentez 15 temmuz anotomik usg 3 ağustosta da fetal ekomuz var
Öncelikli olan şu amniyosentez ve sonucu
Süreç başladı artık....
Canım dualrım seninle inşallah bu yolda sorunsuz sağlıklı haberler alırsınTeşekkür ederim canımm Allah razı olsun
İnşallah
Bayram bir nevi burnumdan geldi
Sağol canım allah sağ salim sağlıkla bebisini kucağına almayı nasip etsin :)asysss gözün aydın canım izmiri severim çok güzel şehir sıcaklığına dayanabilirseniz inşallah
sevimli867 cnm sana da hayırlı olsun
İstediğin yermiydi
Sende kendini karakışa hazırla :)
Merhaba arkadaşlar Bugün başka bir uzman doktora daha gittim ve bundan sonra devam edeceğim hastaneye
Çok güzel haberlerim yok maalesef süreç devam ediyor kalpde bir parlaklık görüyorum dedi doktorum bu bebeğinin vucudunda başka bir yerde daha olması down sendromu belirtisidir
Yalnız elimizde 77/1 oranda riskli bir 3 lü test daha olunca doktorum amniyosentez yapalım dedi kısmetse haftaya oluyorum
Sağ selamet atlatalım sonra önemli olan sonuç ne çıkacak Allahım nolurr korktuğuma uğratma herkeside benide
Süreç başladı artık....
canim benim insallah hicbirsey yoktur ne olur sende kendinide bebisini uzme artik doktor doktor cok gezdiniz zaten hersey allahtan sen strest oldukca oda hissediyor ve huysuzlaniyordur dualarim seninle hatta hepimize surekli dua ediyorum lutfen birbirimize edelim surekli akil ve fiziksel sagligi yerinde olan ve insallaah tek avazda gonlumuze gore insallah cok optum hepinizi simdiden ne olur once kendimiz ve bebegimiz bunu hic unutmayalim...Kızlar sıcak demeyin
Adana yanıyor resmen
Bu sıcak anlatılamaz yaşanır
Klimasız mümkün değil nefes almak
Hamilelik içinde hiç güzel aylar değilmiş
Kızıma temmuzda kalmışdım ohh tüm kış hiç üşümemiştim
Evet canım buda bir sınavCanım güzel kızın sapasağlam hiç bişeyi yok inşallah Rabbim sınıyor işte bol bol inşirah süresi ve ayetel kürsi oku güzel haberlerle döneceğini umut ediyorum . Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin İnşallah
Teşekkür ederimCanım dualrım seninle inşallah bu yolda sorunsuz sağlıklı haberler alırsın
Soğuk seversen sıkıntı yok benceSağol canım allah sağ salim sağlıkla bebisini kucağına almayı nasip etsin :)
Ben artvinliyim soğuk severim inşallah alisiriz oralara hayırlısı allah pişman ettirmesin öylesine bir yerdi ne istiyor ne istemiyorduk
İnşallah yaaCanım benim öncelikle maşallah Prensesine...inşallah amniyosentezde hiçbir problem çıkmaz dualarım seninle olacak...Rabb'im en hayırlısını bilir bol bol dua et meleğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah
Hiç deme şu sıcaklarda ordan ora ordan ora kaç doktor gezdim gördümcanim benim insallah hicbirsey yoktur ne olur sende kendinide bebisini uzme artik doktor doktor cok gezdiniz zaten hersey allahtan sen strest oldukca oda hissediyor ve huysuzlaniyordur dualarim seninle hatta hepimize surekli dua ediyorum lutfen birbirimize edelim surekli akil ve fiziksel sagligi yerinde olan ve insallaah tek avazda gonlumuze gore insallah cok optum hepinizi simdiden ne olur once kendimiz ve bebegimiz bunu hic unutmayalim...
Inşallah çok daha iyi olacaksın yaptır bakalım üstünden yük gitsin sağlıklı haberler alacaksın biliyorum bol bol dua et canım inşirah süresi ve yasin süresi oku Allahın izniyle başınız dik çıkacaksınız bu sınavdan meleğinle , sen çok güçlüsün..Evet canım buda bir sınav
Sizi yazılarımla üzüyorsamda hakkınzıı helâl edin bu durumu bilen az kişi bir kaç arkadaş
Ailelere söylemedik onlar daha çok yıkılır
Teşekkür ederim
İnşallah dün moralim ne güzeldi
Soğuk seversen sıkıntı yok bence
İnşallah lojman çıkar daha çok rahat edersiniz
İnşallah yaa
Burnumdan geldi isyan olmasın Allaha
Hiç deme şu sıcaklarda ordan ora ordan ora kaç doktor gezdim gördüm
Allah daha büyük dert vermesin
Piskolojim bozuldu artık cidden
Rabbim yardimcin olsun,gebelik basli basina bir sinav,insallah sen ve yavrun saglicakla kavuşursunuz birbirinize.Merhaba arkadaşlar Bugün başka bir uzman doktora daha gittim ve bundan sonra devam edeceğim hastaneye
Süreç başladı artık....
GÖZÜNÜZ AYDIN CANIM HAYIRLISI OLUR İNŞ beklemekten kurtuldunuz en azından :)
gözünüz aydın canımm hayırlı olsunn
İzmiri biz bırakıyoruz siz geliyorsunuz yanmaya hazir misiniz
Van çıktı bizede
asysss gözün aydın canım izmiri severim çok güzel şehir sıcaklığına dayanabilirseniz inşallah
sevimli867 cnm sana da hayırlı olsun
İstediğin yermiydi
Sende kendini karakışa hazırla :)
İnşallah canımInşallah çok daha iyi olacaksın yaptır bakalım üstünden yük gitsin sağlıklı haberler alacaksın biliyorum bol bol dua et canım inşirah süresi ve yasin süresi oku Allahın izniyle başınız dik çıkacaksınız bu sınavdan meleğinle , sen çok güçlüsün..
En iyi bilen RabbimRabbim yardimcin olsun,gebelik basli basina bir sinav,insallah sen ve yavrun saglicakla kavuşursunuz birbirinize.
Yuregini ferah tut,sonuclarinin guzel geleceğini hissediyorum.
Hepimizin hakkında hayirlisi olsun insallah,herseyin en dogrusunu Rabbim bilir.
İnşallah yaaAzRASILAM cnm merak etme inşallah Rabbim Hakkı'nda hayırlısını nasip edecek ve bebeğini kucağına sağlıkla alacaksın
Canım ne geliyorsa hepsi allahtan tevekkül edip kabullenmek en doğrusu Rabbim inşallah sağlıklı bir bebis verir. Bazen tip yanilabiliyor bu şekilde down sendromlu denip sağlıklı doğan bir çok bebek var üzülme kalbini ferah tut Rabbim hayırlı evlat versin dualarim seninleMerhaba arkadaşlar Bugün başka bir uzman doktora daha gittim ve bundan sonra devam edeceğim hastaneye
Süreç başladı artık....
Merhaba arkadaşlar Bugün başka bir uzman doktora daha gittim ve bundan sonra devam edeceğim hastaneye
Süreç başladı artık....
Canım hayırlı olsun, hangi doktor?Sağol cnm..
Eşimin telefonuna mesaj geldi
Önce bakamadım söyleme dedim telefonu aldım elime yavaş yavaş baktım
Hakkımızda hayırlısı. ..:)
Sağol cnm..
Size de hayırlı olsun. .
Van güzel ..
Ben izmir de büyüdüm annemler orda
Aslen de daha sıcak olan aydinliyiz. .
Eşim Bursalı ..
Yazın evimizde az dururuz herhalde. ..
Aydın da annemin yayla evi var. .:)
Sağol cnm dayaniriz inşallah. .
sevimli867 elma_sekerim01
Kızlar sağolsun hastanemi de buldum. .
Şimdi sıra eşimin hangi subede olacağını beklemek...
Amin inşallah, evet maşallah guzel melegimize ne guzel poz vermisİnşallah canım
Allah razı olsun
En iyi bilen Rabbim
Sizlerinde benimde meleğimi korusun
Elini yüzüne koymuş ne tatlıydı maşallah
Aşık oldum resmen
Canım hayırlı olsun, hangi doktor?
Eşin ne iş yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?