2016 Aralık Anneleri

Canım güzel kızın sapasağlam hiç bişeyi yok inşallah Rabbim sınıyor işte bol bol inşirah süresi ve ayetel kürsi oku güzel haberlerle döneceğini umut ediyorum . Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin İnşallah

Sağol canım allah sağ salim sağlıkla bebisini kucağına almayı nasip etsin :)
Ben artvinliyim soğuk severim inşallah alisiriz oralara hayırlısı allah pişman ettirmesin öylesine bir yerdi ne istiyor ne istemiyorduk

Canım benim öncelikle maşallah Prensesine...inşallah amniyosentezde hiçbir problem çıkmaz dualarım seninle olacak...Rabb'im en hayırlısını bilir bol bol dua et meleğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah

canim benim insallah hicbirsey yoktur ne olur sende kendinide bebisini uzme artik doktor doktor cok gezdiniz zaten hersey allahtan sen strest oldukca oda hissediyor ve huysuzlaniyordur dualarim seninle hatta hepimize surekli dua ediyorum lutfen birbirimize edelim surekli akil ve fiziksel sagligi yerinde olan ve insallaah tek avazda gonlumuze gore insallah cok optum hepinizi simdiden ne olur once kendimiz ve bebegimiz bunu hic unutmayalim...

Evet canım buda bir sınav
Sizi yazılarımla üzüyorsamda hakkınzıı helâl edin bu durumu bilen az kişi bir kaç arkadaş
Ailelere söylemedik onlar daha çok yıkılır

Canım dualrım seninle inşallah bu yolda sorunsuz sağlıklı haberler alırsın
Teşekkür ederim
İnşallah dün moralim ne güzeldi

Soğuk seversen sıkıntı yok bence
İnşallah lojman çıkar daha çok rahat edersiniz
İnşallah yaa
Burnumdan geldi isyan olmasın Allaha
Hiç deme şu sıcaklarda ordan ora ordan ora kaç doktor gezdim gördüm
Allah daha büyük dert vermesin
Piskolojim bozuldu artık cidden

Inşallah çok daha iyi olacaksın yaptır bakalım üstünden yük gitsin sağlıklı haberler alacaksın biliyorum bol bol dua et canım inşirah süresi ve yasin süresi oku Allahın izniyle başınız dik çıkacaksınız bu sınavdan meleğinle , sen çok güçlüsün..

Rabbim yardimcin olsun,gebelik basli basina bir sinav,insallah sen ve yavrun saglicakla kavuşursunuz birbirinize.
Yuregini ferah tut,sonuclarinin guzel geleceğini hissediyorum.
Hepimizin hakkında hayirlisi olsun insallah,herseyin en dogrusunu Rabbim bilir.

GÖZÜNÜZ AYDIN CANIM HAYIRLISI OLUR İNŞ beklemekten kurtuldunuz en azından :)

Sağol cnm..
Eşimin telefonuna mesaj geldi
Önce bakamadım söyleme dedim telefonu aldım elime yavaş yavaş baktım
Hakkımızda hayırlısı. ..:)

gözünüz aydın canımm hayırlı olsunn

Sağol cnm..

İzmiri biz bırakıyoruz siz geliyorsunuz yanmaya hazir misiniz
Van çıktı bizede

Size de hayırlı olsun. .
Van güzel ..
Ben izmir de büyüdüm annemler orda
Aslen de daha sıcak olan aydinliyiz. .
Eşim Bursalı ..
Yazın evimizde az dururuz herhalde. ..
Aydın da annemin yayla evi var. .:)

Sağol cnm dayaniriz inşallah. .
sevimli867 elma_sekerim01
Kızlar sağolsun hastanemi de buldum. .

Şimdi sıra eşimin hangi subede olacağını beklemek...

İnşallah canım
Allah razı olsun
En iyi bilen Rabbim
Sizlerinde benimde meleğimi korusun
Elini yüzüne koymuş ne tatlıydı maşallah
Aşık oldum resmen

Canım ne geliyorsa hepsi allahtan tevekkül edip kabullenmek en doğrusu Rabbim inşallah sağlıklı bir bebis verir. Bazen tip yanilabiliyor bu şekilde down sendromlu denip sağlıklı doğan bir çok bebek var üzülme kalbini ferah tut Rabbim hayırlı evlat versin dualarim seninle

Canim hayirlisiyla atlatacaksin insallah. Dualarim seninle.

Canım hayırlı olsun, hangi doktor?
Eşin ne iş yapıyor?

İnşallah canım
Allah razı olsun

En iyi bilen Rabbim
Sizlerinde benimde meleğimi korusun
Elini yüzüne koymuş ne tatlıydı maşallah
Aşık oldum resmen
Amin inşallah, evet maşallah guzel melegimize ne guzel poz vermis
Kendini oyalayacak seyler bul mutlaka amniyo olana kadar cok düşünme,kuran meali okumani müthiş tavsiye ederim,insan ruhundaki tüm sıkıntı ve kederlere iyi geliyor.youtube da cok guzel okuyan hocalar var mealleri yazıyor okudukça belki biliyorsundur
Önümüzdeki hafta bende kendi dr.uma ikiliyi gostericem bakalim yaş riskini koyacakmi önüme,hayırlısı inşallah

AzRASILAM Canım benim, yüreğini ferah tut. Ben inanıyorum ki bu endişelerin bebeğini kucağına aldığında bitecek çünkü inşAllah sağlıkla kucağına alacaksın. Tabiki öncesinde amniyosentez bekleyişi var. Umarım sonucun güzel gelir. Bol bol dua et ve El Musavvir oku. Ben de senin için dua edeceğim her duamda. Gerçek ismin nedir canım, duada söylemek için.

Canım hayırlı olsun, hangi doktor?
Eşin ne iş yapıyor?

Iki doktora da giderim hem cem beye hem de onur Yücel bey e ikisinden birine karar veririm. .
Sonuçta ıkiniz de iki doktordan memnunsunuz. .
Eşim polis cnm..
Bransina göre yeri ve Şubesi bir iki haftaya belli olur. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…