Canım üzmek ne demek, herşeyimizi paylaşıyoruz burada. İnsallah müjdeli haberini de paylaşıp hep beraber bayram edecegiz burada Allahın izniyle.Evet canım buda bir sınav
Sizi yazılarımla üzüyorsamda hakkınzıı helâl edin bu durumu bilen az kişi bir kaç arkadaş
Ailelere söylemedik onlar daha çok yıkılır
Teşekkür ederim
İnşallah dün moralim ne güzeldi
Soğuk seversen sıkıntı yok bence
İnşallah lojman çıkar daha çok rahat edersiniz
İnşallah yaa
Burnumdan geldi isyan olmasın Allaha
Hiç deme şu sıcaklarda ordan ora ordan ora kaç doktor gezdim gördüm
Allah daha büyük dert vermesin
Piskolojim bozuldu artık cidden
Aynen benimde elim sisiyor uyurken yuzuklerimin cok siktigini farkettimelim şişiyor canım benimde yüzüklerden fark ediyorum ama ayağımı hiç fark etmedim sanırım daha şişmiyor yada ben fark etmedim bilmiyorum
Canım guzeOTEILAM, post: 47070706, member: 77292"]Merhaba arkadaşlar Bugün başka bir uzman doktora daha gittim ve bundan sonra devam edeceğim hastaneye
Çok güzel haberlerim yok maalesef süreç devam ediyor kalpde bir parlaklık görüyorum dedi doktorum bu bebeğinin vucudunda başka bir yerde daha olması down sendromu belirtisidir
Ama tek başına bir etkisi yok dedi
Yalnız elimizde 77/1 oranda riskli bir 3 lü test daha olunca doktorum amniyosentez yapalım dedi kısmetse haftaya oluyorum
Bebeğim için benim için duâ edin
Sizleri asla üzmek istemem ama belki birinizin içten edeceği duâ kabul olur
Kulun kula bilmeden yaptığı duâ makbuldur diyor yaradan
Sağ selamet atlatalım sonra önemli olan sonuç ne çıkacak Allahım nolurr korktuğuma uğratma herkeside benide
Kızım çok tatlı teyzeleri elini yüzüne kapatmış renkli ultrasonda da gördüm
Aklım gitti nasıl güzel uyuyordu
Sanki ilk anne oluyormuşum gibi
Resim koydum maşallah deyin :) bugün yüzümü güldüren tek o görüntü
Çok yordum kaç gündür doktor doktor gezdik uyuyordu mışıl mışıl
175gr maşallah 16cm olmuş minnoşum kıpırkıpırım
Haftaya amniyosentez 15 temmuz anotomik usg 3 ağustosta da fetal ekomuz var
Öncelikli olan şu amniyosentez ve sonucu
Süreç başladı artık....
canımmm maşallah bıdığınaaa kocaman olmuş Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. doktorların şüphelendikleri sadece ihtimal ve hepimizde var o ihtimal içerde göremiyoruz bilemiyoruz. sen gönlünü ferah tut mışıl mışıl uyuyan bebişi huzursuz etme yeter. tabi konuşmak kolay yaşamak zor Rabbi,m bir an önce hayırlı ve sevinçli haberler almanı sağlasın inşallah, içini rahatlatan haberler al inşallah ve bizi de mutlu et.Merhaba arkadaşlar Bugün başka bir uzman doktora daha gittim ve bundan sonra devam edeceğim hastaneye
Çok güzel haberlerim yok maalesef süreç devam ediyor kalpde bir parlaklık görüyorum dedi doktorum bu bebeğinin vucudunda başka bir yerde daha olması down sendromu belirtisidir
Ama tek başına bir etkisi yok dedi
Yalnız elimizde 77/1 oranda riskli bir 3 lü test daha olunca doktorum amniyosentez yapalım dedi kısmetse haftaya oluyorum
Bebeğim için benim için duâ edin
Sizleri asla üzmek istemem ama belki birinizin içten edeceği duâ kabul olur
Kulun kula bilmeden yaptığı duâ makbuldur diyor yaradan
Sağ selamet atlatalım sonra önemli olan sonuç ne çıkacak Allahım nolurr korktuğuma uğratma herkeside benide
Kızım çok tatlı teyzeleri elini yüzüne kapatmış renkli ultrasonda da gördüm
Aklım gitti nasıl güzel uyuyordu
Sanki ilk anne oluyormuşum gibi
Resim koydum maşallah deyin :) bugün yüzümü güldüren tek o görüntü
Çok yordum kaç gündür doktor doktor gezdik uyuyordu mışıl mışıl
175gr maşallah 16cm olmuş minnoşum kıpırkıpırım
Haftaya amniyosentez 15 temmuz anotomik usg 3 ağustosta da fetal ekomuz var
Öncelikli olan şu amniyosentez ve sonucu
Süreç başladı artık....
Bu şekilde ne çok varmış sıkıntılı gebelik süreci yaşayanCanım ne geliyorsa hepsi allahtan tevekkül edip kabullenmek en doğrusu Rabbim inşallah sağlıklı bir bebis verir. Bazen tip yanilabiliyor bu şekilde down sendromlu denip sağlıklı doğan bir çok bebek var üzülme kalbini ferah tut Rabbim hayırlı evlat versin dualarim seninle
İnşallah canım artık yüreğim güp güp atıyor sürekliCanim hayirlisiyla atlatacaksin insallah. Dualarim seninle.
İnşallah okuyum cnmAmin inşallah, evet maşallah guzel melegimize ne guzel poz vermis
Kendini oyalayacak seyler bul mutlaka amniyo olana kadar cok düşünme,kuran meali okumani müthiş tavsiye ederim,insan ruhundaki tüm sıkıntı ve kederlere iyi geliyor.youtube da cok guzel okuyan hocalar var mealleri yazıyor okudukça belki biliyorsundur
Önümüzdeki hafta bende kendi dr.uma ikiliyi gostericem bakalim yaş riskini koyacakmi önüme,hayırlısı inşallah
Okurum Esmâül Hüsnayı çok severimAzRASILAM Canım benim, yüreğini ferah tut. Ben inanıyorum ki bu endişelerin bebeğini kucağına aldığında bitecek çünkü inşAllah sağlıkla kucağına alacaksın. Tabiki öncesinde amniyosentez bekleyişi var. Umarım sonucun güzel gelir. Bol bol dua et ve El Musavvir oku. Ben de senin için dua edeceğim her duamda. Gerçek ismin nedir canım, duada söylemek için.
Tamam cnmm eklerimAzRASILAM Bu arada Rabbimin izniyle inşAllah erkek annesi olacağım, müsait zamanında eklersin canım.
İnşallah canım bnm hep beraberAzRASILAM canim dualarimiz seninle Allahin izni ile sagsaglim kucaginiza alirsiniz insallah bebisinizi.hayirli haberlerini bekliyoruz insallah.
Hatırlıyorum dediğini cnm bunu da ilkkez duydumAzRASILAM ben daha önce de yazmıştım size oglumun da kalbinde parlaklık ve böbrek genişlemesi vardı, bunun ikisi down sendromu belirtisi imiş beni fetal ekoya göndermişti doktorum çok şükür hiçbir şey cıkmadı, allahın izniyle bebeğiniz sağsalim dogacaktır...
Teyzesi nasıl güzeldi bin maşallah yavrumacanımmm maşallah bıdığınaaa kocaman olmuş Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. doktorların şüphelendikleri sadece ihtimal ve hepimizde var o ihtimal içerde göremiyoruz bilemiyoruz. sen gönlünü ferah tut mışıl mışıl uyuyan bebişi huzursuz etme yeter. tabi konuşmak kolay yaşamak zor Rabbi,m bir an önce hayırlı ve sevinçli haberler almanı sağlasın inşallah, içini rahatlatan haberler al inşallah ve bizi de mutlu et.
Keşke bende hisettesem cnmAzRASILAM anca okudum canım. İçini rahat tut, bişey yok bence. Nedense öyle hissediyorum eminim:)
Teşekkür ederim canımmAZRASILAM, canım senin için zor biliyorum ama içini ferah tut ben inanıyorum ki herşey normal ve yolunda olacak.dualarimiz senin le ♥
Hayırlı olsun canım izmire gelemeniz çok güzel memleketimi çook seviyorum bende yazları her ne kadar bunaltsada:)Iki doktora da giderim hem cem beye hem de onur Yücel bey e ikisinden birine karar veririm. .
Sonuçta ıkiniz de iki doktordan memnunsunuz. .
Eşim polis cnm..
Bransina göre yeri ve Şubesi bir iki haftaya belli olur. .
AzRASILAM herşey çok güzel olacak hiçbir sıkıntı olmayacak ve buna en başta sen inanmslisin
Bende dün doktora gittim 10. Haftada kıza benziyor demislerdi şimdi erkek dediler 13 haftaligiz yine degisirmi bilmiyorum . 3haftada kendimi kıza alistirmistim sağlıklı olsun hepimizin bebekleride gerisi önemli değil ilk hastane çıkışımız da hediye gelmişti hemen degistirmeyim bari
onu da üzüyorum ama elimde değilAzRASILAM üzme kendini cnm. ..
Güzel haberlerini alırız inşallah. .
Doktorların her dediğine de inanmamak lazım ama elimizde değil işte biz bayanlar düşündükçe büyütüyor uz olayları. .
Sen içini ferah tutmaya çalış Kizinla vakit geçirmeye bak..
Günaydın arkadaşlar günümüz çok güzel olsun inşallah
Hayırlı olsun canım izmire gelemeniz çok güzel memleketimi çook seviyorum bende yazları her ne kadar bunaltsada:)
Git bakalım ama hastanede en çok tutulan Gökalp beydir bilgin olsun ben randevu su yoğun olduğu için Onur bey i tercih ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?