2016 Aralık Anneleri

OTEILAM, post: 47070706, member: 77292"]Merhaba arkadaşlar Bugün başka bir uzman doktora daha gittim ve bundan sonra devam edeceğim hastaneye

Çok güzel haberlerim yok maalesef süreç devam ediyor kalpde bir parlaklık görüyorum dedi doktorum bu bebeğinin vucudunda başka bir yerde daha olması down sendromu belirtisidir
Ama tek başına bir etkisi yok dedi
Yalnız elimizde 77/1 oranda riskli bir 3 lü test daha olunca doktorum amniyosentez yapalım dedi kısmetse haftaya oluyorum
Bebeğim için benim için duâ edin
Sizleri asla üzmek istemem ama belki birinizin içten edeceği duâ kabul olur
Kulun kula bilmeden yaptığı duâ makbuldur diyor yaradan
Sağ selamet atlatalım sonra önemli olan sonuç ne çıkacak Allahım nolurr korktuğuma uğratma herkeside benide

Kızım çok tatlı teyzeleri elini yüzüne kapatmış renkli ultrasonda da gördüm
Aklım gitti nasıl güzel uyuyordu
Sanki ilk anne oluyormuşum gibi
Resim koydum maşallah deyin :) bugün yüzümü güldüren tek o görüntü
Çok yordum kaç gündür doktor doktor gezdik uyuyordu mışıl mışıl
175gr maşallah 16cm olmuş minnoşum kıpırkıpırım
Haftaya amniyosentez 15 temmuz anotomik usg 3 ağustosta da fetal ekomuz var
Öncelikli olan şu amniyosentez ve sonucu
Süreç başladı artık....[/QUOTE]
Canım guze
Canım üzmek ne demek, herşeyimizi paylaşıyoruz burada. İnsallah müjdeli haberini de paylaşıp hep beraber bayram edecegiz burada Allahın izniyle.

Canım guze

Canım üzmek ne demek, herşeyimizi paylaşıyoruz burada. İnsallah müjdeli haberini de paylaşıp hep beraber bayram edecegiz burada Allahın izniyle.[/QUOTE]
Canım bebeğin sağlıklı olarak dünyaya gelecek bugünleri de tebessüm ederek anacaksın. SEnin bebeğinin ve tüm bebeklerin sağlıklı olması için dua ettim allah kabul eder inşallah.

canımmm maşallah bıdığınaaa kocaman olmuş Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. doktorların şüphelendikleri sadece ihtimal ve hepimizde var o ihtimal içerde göremiyoruz bilemiyoruz. sen gönlünü ferah tut mışıl mışıl uyuyan bebişi huzursuz etme yeter. tabi konuşmak kolay yaşamak zor Rabbi,m bir an önce hayırlı ve sevinçli haberler almanı sağlasın inşallah, içini rahatlatan haberler al inşallah ve bizi de mutlu et.

Selamınaleyküm arkadaşlar ,bayağı yazmışsınız hepsini okumaya çalıştım ama gözlerim dayanamıyor artık uykuya
AzRASILAM Arkadaşım dualarım seninle inşallah bebeğinin bir topu gibi sağlıklı olduğunu duyacaksın göreceksin dualarım seninle.
Bir sorum olacak sizlere,daha önce de oluyordu ama şu 3 gün sık sık oluyor,kasıklarıma adet sancısı gibi sancı giriyor tuvalete gidip bakıyorum afedersiniz koyu kıvamlı sarı akıntı gelmiş oluyor günde 5-6 kez yaşıyorum.Siz de de oluyormu bu?

AZRASILAM, canım senin için zor biliyorum ama içini ferah tut ben inanıyorum ki herşey normal ve yolunda olacak.dualarimiz senin le ♥

AzRASILAM herşey çok güzel olacak hiçbir sıkıntı olmayacak ve buna en başta sen inanmslisin
Bende dün doktora gittim 10. Haftada kıza benziyor demislerdi şimdi erkek dediler 13 haftaligiz yine degisirmi bilmiyorum . 3haftada kendimi kıza alistirmistim sağlıklı olsun hepimizin bebekleride gerisi önemli değil ilk hastane çıkışımız da hediye gelmişti hemen degistirmeyim bari

Bu şekilde ne çok varmış sıkıntılı gebelik süreci yaşayan
Başıma gelince gördüm
Duanda bulunursam ne mutlu
Allah razı olsun cnm bnm

Canim hayirlisiyla atlatacaksin insallah. Dualarim seninle.
İnşallah canım artık yüreğim güp güp atıyor sürekli
İnşallah okuyum cnm
Bir dahaki hamilelik yaşarsam bu testleri yaptırmayacağım
Çok bunaldım anlatamam
Okurum Esmâül Hüsnayı çok severim
Ferahlatır beni
Hayır olsun Bugün rüyamda oğlum olmuştu nasıl güzel bir bebek anlatamam bir sn durmuyor emmeye çalılıyor ememeyince sinirleniyor
Sonra afedersin kakasını yapıyor ve kakası hep domates çekirdeği bende ıslak mendille silmeyim banyoya gidim pamuksu yapim diyorum gidincede ufak çiş yapıyorum
Çok güzel yordum rüyayı inşallah dertlerimden sıkıntılarımdan kurtulacam
Adım gülden cnm azra sıla kızımın adı

AzRASILAM Bu arada Rabbimin izniyle inşAllah erkek annesi olacağım, müsait zamanında eklersin canım.
Tamam cnmm eklerim
Hayırlı olsun inşallah

AzRASILAM canim dualarimiz seninle Allahin izni ile sagsaglim kucaginiza alirsiniz insallah bebisinizi.hayirli haberlerini bekliyoruz insallah.
İnşallah canım bnm hep beraber

Hatırlıyorum dediğini cnm bunu da ilkkez duydum
dün doktorumda aynısını dedi ama benim sinirlerim çok yıprandı artık fetal ekoya 3 ağustosta randevu verdiler o zamana kadar belirsizlikle beklemek çok zor bunaldım
Allah yardımcımız olsun

Teyzesi nasıl güzeldi bin maşallah yavruma
Tabii içersi kapalı bir kutu biz o kutudan azcık bir sıvı alıp netleştireceğiz bakalım
AzRASILAM anca okudum canım. İçini rahat tut, bişey yok bence. Nedense öyle hissediyorum eminim:)
Keşke bende hisettesem cnm
Aklım karman çorman
İnşallah dediğin gibidir
AZRASILAM, canım senin için zor biliyorum ama içini ferah tut ben inanıyorum ki herşey normal ve yolunda olacak.dualarimiz senin le ♥
Teşekkür ederim canımm

Iki doktora da giderim hem cem beye hem de onur Yücel bey e ikisinden birine karar veririm. .
Sonuçta ıkiniz de iki doktordan memnunsunuz. .
Eşim polis cnm..
Bransina göre yeri ve Şubesi bir iki haftaya belli olur. .
Hayırlı olsun canım izmire gelemeniz çok güzel memleketimi çook seviyorum bende yazları her ne kadar bunaltsada:)
Git bakalım ama hastanede en çok tutulan Gökalp beydir bilgin olsun ben randevu su yoğun olduğu için Onur bey i tercih ettim.

AzRASILAM üzme kendini cnm. ..
Güzel haberlerini alırız inşallah. .
Doktorların her dediğine de inanmamak lazım ama elimizde değil işte biz bayanlar düşündükçe büyütüyor uz olayları. .

Sen içini ferah tutmaya çalış Kizinla vakit geçirmeye bak..

teşekkür ederim canım
bana baştan beri hep kız dediler :)
kesinleşsin seninki listeye öyle ekleyim

onu da üzüyorum ama elimde değil
dün yolda ağladım
kadın olunca bir de hamile olunca daha duygusal oluyor insan

Günaydın arkadaşlar günümüz çok güzel olsun inşallah

Günaydın cnm..
Sağol verdiğin bilgiler için kendimi şimdiden şanslı hissettim. .
Buradaki doktorlardan sonra..
Çok fazla kötü hikayeleri var..
Hatta 8 aylık hamile arkadaşım ilk defa başka bi doktora gideyim demiş ve doktor çocuğun bacağını göremiyorum demiş. .
Bi baSka arkadasa bebeğin bacak boyları aynı değil falan demiş. .
Anneler bilinçli olduğu için inanmamislar ama durum böyle yani...

kızlar günaydın 25 dk önce deprem oldu istanbuldayım kahvaltı yaparken hissettim başka hisseden var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…