- 20 Kasım 2014
- 452
- 659
- 103
- 30
çok sağol canım teşekkürlerCanım biooil gratislerde, kozmetikçilerde de satılıyor. İnternetten de alabilirsin. ECzanelerde biraz daha pahalı olabilir çünkü. 2 boyu var. Küçüğü 20 TL civarında satılıyor.
benim sağda ve kız canımCanım benım oglum hep sağ da dı bu bebeğimde hep sol Da ve solda da kız Bebek diye duydum bende 11 haftalıkken Dr erkeğe benzıyor dedii ama 14 haftalık gittiğimde kızda olabilir dedii kesin kız olursa hayırlısı ise
Sol kız sağ erkek ( hemşire ark söylemişti )
hamilelik doğum yeni doğan bebek vs ile ilgili mi canımKızlar bebeğim ile ilgili yararlı bilgiler barındıran, kitap veya dergi türü bişey bana önerebilir misiniz?
Aynen canımhamilelik doğum yeni doğan bebek vs ile ilgili mi canım
Güzel bir kitaba benziyor canım ilk önce bizim burdaki kitap evine sorayım teşekkür ederimben bi kitap aldım adese var burada market orada alime geldi kapağının iç kısmı yırtılmış 3.90 a düşmüş ''bebeğinizi beklerken sizi neler bekler'' adı epsilon yayınları. internette 30 lira
http://urun.gittigidiyor.com/kitap-...1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0 kitap güzel ama en son doğumdan sonraki 6 haftayı almış devamı yok yani en azından 2 yaşına kladarda anlatan bi kitap olsa daha iyi olur. ay ay anlatmış ben en son 4. ayı okudum dedikleri şeyler hep yaşadığımız şeyler. geçen size de resmini çektim içinden bi bölümü atacaktım ama yükleyemedim bebek kıpırdamasıyla ilgili.
ben bi kitap aldım adese var burada market orada alime geldi kapağının iç kısmı yırtılmış 3.90 a düşmüş ''bebeğinizi beklerken sizi neler bekler'' adı epsilon yayınları. internette 30 lira
http://urun.gittigidiyor.com/kitap-...1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0 kitap güzel ama en son doğumdan sonraki 6 haftayı almış devamı yok yani en azından 2 yaşına kladarda anlatan bi kitap olsa daha iyi olur. ay ay anlatmış ben en son 4. ayı okudum dedikleri şeyler hep yaşadığımız şeyler. geçen size de resmini çektim içinden bi bölümü atacaktım ama yükleyemedim bebek kıpırdamasıyla ilgili.
haaa ondan demekk. bende bebeğin ilk yıllarını da anlatsa ne güzel olurdu demiştim demek ki ad yazan 3 kişi de güzel olacağını bilip ayrı kitap yazmışTavsiye edilen en popüler kitap bu zaten canım. Fiyatı çok iyi denk gelmiş. İyi ki kaçırmamışsın.Yeni basımları 40 tl civarında. Bu kitabın devamı var. Bebeğinizin ilk yılında sizi ne bekler diye. O nedenle bebeğin gelişimi yok canım.
haaa ondan demekk. bende bebeğin ilk yıllarını da anlatsa ne güzel olurdu demiştim demek ki ad yazan 3 kişi de güzel olacağını bilip ayrı kitap yazmışilk 6 haftada anne çıkıp kitabı alamazzsa diye burayada koymuş olabilir
aynen doğana kadar 5-6 ay daha bakanıvereyim benAYnen aynen :) Çocuğun 40 ını çıkardınız, Devamı için diğer kitabı alınız :)
SEn yine bakıver kitap satan yerlere, şanslısın, bu şansla diğer kitap da ucuza denk gelir belki :)
Kızlar bebeğim ile ilgili yararlı bilgiler barındıran, kitap veya dergi türü bişey bana önerebilir misiniz?
geçmiş olsun canım dualarımız seninleKızlar hepinize tekrardan merhaba
Ben amniyosentez oldum bugün çok şükür düşündüğüm gibi değildi iyiyim inşallah kızımda çok iyidir 1 hafta hassas dönem
Bundan sonrası sonuç artık önemli olan dualarınızı bekliyorum güzel sonuç alıp sağsalim yavrumu kucaklayım inşallah
Kızlar hepinize tekrardan merhaba
Ben amniyosentez oldum bugün çok şükür düşündüğüm gibi değildi iyiyim inşallah kızımda çok iyidir 1 hafta hassas dönem
Bundan sonrası sonuç artık önemli olan dualarınızı bekliyorum güzel sonuç alıp sağsalim yavrumu kucaklayım inşallah
Ben daha hiç başlamadım canım başlayalım bakalım bizde okumaya bilgilenelim biraz.valla cnm ben dr a gidip tüm dergileri tarayıp içlerinde hangisinde bana yararlı olabilecek bişrey görürsem onu alıyorum her ay farklı bir şey alıyorum yani :)
Inşallah güzel sonuçlar alacaksın canım ben inanıyorum , bu hafta yorma kendini bol bol dinlen , güzel haberlerle...Kızlar hepinize tekrardan merhaba
canım öncelikle çok geçmiş olsun iyi geçtiğine sevindim sonuç ta çok iyi gelecek inşallah dualarımız seninle ben şahsen dualarımda sana özellikle dua ediyorum adını söyleyerek gülden diye umarım herşey güzel olacak :))Kızlar hepinize tekrardan merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?