2016 Aralık Anneleri

Bana progestan verilmedi yatıyorum direk.. Kahverengiyse korkma dedi doktor.. Uff çok zormuş..
bence tedbir amaçlı kullan kahve leke içerde olan eski kanama demekmiş kırmızı gelmediği sürece sorun yok ama geçen benim kırmızıya dondu geri kahve geldi çok zor sürekli lavaboya gitmek korkuyla bakmak aşırı derece yıprandım

Bana progestan verilmedi yatıyorum direk.. Kahverengiyse korkma dedi doktor.. Uff çok zormuş..
Bende kanama olmadan kasilma ve agrilardan dolayi bile hemen progestan versi doktorum canim, dusuk tehdidinde hemen progestan veriliyor diye biliyorum, bidahaki kontrolunde bi danis istersen doktoruna ama mumkun oldugunca yat cunku yatmak cok iyi geliyor gercekten, bol su ve bolbol yatmak gerekr cnm. İnslh bu gunlerimizi atlatcaz hayirlisiyla hepimiz :)

Canım benim koşuşturmaktan yazamıyorum bende iyiyim okul bitti seminerler var bir de sıcaklar pert oluyorum eve geldiğimde bir de hala deli gibi uyuyorum bizim de ende kalınlığımız 1.1 çok şükür kan değerlerimiz de de risk az..veeeeee cinsiyetimiz de kız görünüyor dedi doktorumuz :) bir daha 16 temmuz da gideceğim...çok sevindim sana da bir Prenses geliyor demek maşallah kuzulara...bende seni çok öpüyorum arada haberdar et

Canım benım oglum hep sağ da dı bu bebeğimde hep sol Da ve solda da kız Bebek diye duydum bende 11 haftalıkken Dr erkeğe benzıyor dedii ama 14 haftalık gittiğimde kızda olabilir dedii kesin kız olursa hayırlısı ise
Sol kız sağ erkek ( hemşire ark söylemişti )

Kızlar kahverengi lekelenmesi olan var mı? Bugün ilk kez böyle bişey oldu.. Doktorum yat dedi önemli değil zorlama pek fazla dedi.. Ama ben korktum ya..

bana ikinci ayımda oldu yorma kendini dedi fakat ertesi gün yine olunca hemen progestan iç ve kont. gel dedi sonra ultrasonda kanama gördü 3 kutu progestan içtim geçti çok şükür. sizdede ikinci bir lekenlenme olursa mutlaka gidin derim dr a. korkulacak bişry yoktur ama hafife alınacak bir durumda değil zaetn progastan kuvvetli bir ilaç hemen kesiyor . sağlıklı hamişler.

Hayrlı günlerimiz olsun inşallah arkadaşlar
Şehitlerimiz için Allahtan Rahmet, yaralılarımız için Allahtan şifa diliyorum.Rabbim ailelerine sabır versin.Kemerlr hatta son bindiğimde çoraplarımızı ayakkabılarımızı çıkarttıran Atatürk havalimanında olan bu kadar tedbirsizlik... Kimler sebep olduysa Rabbim Ya Kahhar ismiyle kahreylesin de cehemmemin en dibini boylasınlar inşallah şu mübarek günlerde..!

Kizlar göbekleriniz ne alemde:)Biz de 15 haftalik olduk ama hala pek bisi yok ne zaman tam olarak belli olacak acaba:)

Bu arada ben 15+1 im 2 kilo ile devam ediyorum.bulantı çıkarma olmadı,normal mi acaba ? Bebeğim büyüyordur demi
Ben 14.haftaya girdim, bulanti kusma bende de olmadi, 1 kilo ancak alabildim bende

Kizlar göbekleriniz ne alemde:)Biz de 15 haftalik olduk ama hala pek bisi yok ne zaman tam olarak belli olacak acaba:)

dün ilk defa bana karnın biraz belli olmaya baslamıs dediler, nası sevındım :)
gerçi bunlar bilen kişilerdi.bilmeyen yine anlamıyor :)
sanırım 20. haftadan sonra belli olur annem de öyle demişti de inanmamıştım

Benimde sagda ama karnim alttan genisledigi icin kizin olcak deyip duruyo herkes. Cinsiyet belli degil daha. Dedigin dogrudur inslh :)

Merhaba arkadaşlar,
Zor bir gün, sabahtan beri izlediğim "o an" videoları gözümden gitmiyor. İki gün sonra, insanların hayatını kaybettiği, etrafa savrulduğu o Dış hatlar terminalinden nasıl geçeceğim bilemiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, tekrarından korusun, fırsat vermesin kötülere.

eczaneden mi almış canım

Canım biooil gratislerde, kozmetikçilerde de satılıyor. İnternetten de alabilirsin. ECzanelerde biraz daha pahalı olabilir çünkü. 2 boyu var. Küçüğü 20 TL civarında satılıyor.

Kızlar benim kahverengi akıntım var dun başladı dusuk tehdidi olabilir lütfen bize dua edin. ....

Allah yardımcın olsun canım. Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz tasa etmemeye çalış. Bol bol dinlen ve su iç olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…