- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Canım Allaha emanet olun bebeğinle bol su iç ve uzan tuvalet harici kalkma sakın bol bol dua oku canımKızlar benim kahverengi akıntım var dun başladı dusuk tehdidi olabilir lütfen bize dua edin. ....
İnşallah olmaz canımKızlar benim kahverengi akıntım var dun başladı dusuk tehdidi olabilir lütfen bize dua edin. ....
canım geçmiş olsun ama düşük tehdidi genelde ilk 3 ay olur sonra risk azalır yat dinlen bol bol fazla hareket etme yeterli olur sanırımKızlar benim kahverengi akıntım var dun başladı dusuk tehdidi olabilir lütfen bize dua edin. ....
bence tedbir amaçlı kullan kahve leke içerde olan eski kanama demekmiş kırmızı gelmediği sürece sorun yok ama geçen benim kırmızıya dondu geri kahve geldi çok zor sürekli lavaboya gitmek korkuyla bakmak aşırı derece yıprandımBana progestan verilmedi yatıyorum direk.. Kahverengiyse korkma dedi doktor.. Uff çok zormuş..
Bende kanama olmadan kasilma ve agrilardan dolayi bile hemen progestan versi doktorum canim, dusuk tehdidinde hemen progestan veriliyor diye biliyorum, bidahaki kontrolunde bi danis istersen doktoruna ama mumkun oldugunca yat cunku yatmak cok iyi geliyor gercekten, bol su ve bolbol yatmak gerekr cnm. İnslh bu gunlerimizi atlatcaz hayirlisiyla hepimiz :)Bana progestan verilmedi yatıyorum direk.. Kahverengiyse korkma dedi doktor.. Uff çok zormuş..
kuzuuu naber nasılsın? nasıl gidiyor hamileliğin? aklımdasın ne zamandır? belli oldumu cinsiyeti? biz dün gittik çok sükür herşey yolunda doktor büyük ihtimal kız dedigeçen hafta cuma idi aslında randevumuz doktorun cenazesi olunca iptal oldu ikili tarama olacaktı dün artık geciktik dedi ama ense kalınlığı herşeyi iyi görünüyor endişen olmasın dedi artık 19. hafta ayrıntılıyı bekliyeceğiz. öpüyorum seniiii
Canım benım oglum hep sağ da dı bu bebeğimde hep sol Da ve solda da kız Bebek diye duydum bende 11 haftalıkken Dr erkeğe benzıyor dedii ama 14 haftalık gittiğimde kızda olabilir dedii kesin kız olursa hayırlısı iseKızlar merhaba
Cinsiyetle alakalı bir sorum olacaktı.
Bunu ben oğlumdada yaşadım ve yaşayanlarda gördūm.bebeği sol tarafta kıpırdağını hissedersen veya ağırlığın soldaysa erkek ama kız ise sağa yetkeşiyormuş.acaba bu herkeste böylemi??
Ben hamileliğimin başindan beri sağ tarafımda ağırlık ağrı felan.geçen gūn doktor erkeğe benziyor dedi tabii o aradaki kordon değilse dedi.tabiiki önce sağlıklî olsun ama gönlūmdeki kız
Kızlar kahverengi lekelenmesi olan var mı? Bugün ilk kez böyle bişey oldu.. Doktorum yat dedi önemli değil zorlama pek fazla dedi.. Ama ben korktum ya..
ben arada bir pizza yemeye başladım canım çünkü bazen acaip canım çekiyorkızlar siz sosis salam sucuk türü ürünler yemeye başladınız mı pizza deyince aklıma geldi :) normalde yasaktı çünkü ben hala yemiyorum da..
Valla benimde 4.ayım bitti 5 den gün alıyoruz ama hiç belli değil Hamiş olduğum maşallah galiba 6.aydan sonra büyücekKizlar göbekleriniz ne alemde:)Biz de 15 haftalik olduk ama hala pek bisi yok ne zaman tam olarak belli olacak acaba:)
Canım benım oglum hep sağ da dı bu bebeğimde hep sol Da ve solda da kız Bebek diye duydum bende 11 haftalıkken Dr erkeğe benzıyor dedii ama 14 haftalık gittiğimde kızda olabilir dedii kesin kız olursa hayırlısı ise
Sol kız sağ erkek ( hemşire ark söylemişti )
Ben 14.haftaya girdim, bulanti kusma bende de olmadi, 1 kilo ancak alabildim bendeBu arada ben 15+1 im 2 kilo ile devam ediyorum.bulantı çıkarma olmadı,normal mi acaba ? Bebeğim büyüyordur demi
Kizlar göbekleriniz ne alemde:)Biz de 15 haftalik olduk ama hala pek bisi yok ne zaman tam olarak belli olacak acaba:)
Benimde sagda ama karnim alttan genisledigi icin kizin olcak deyip duruyo herkes. Cinsiyet belli degil daha. Dedigin dogrudur inslh :)Canım benım oglum hep sağ da dı bu bebeğimde hep sol Da ve solda da kız Bebek diye duydum bende 11 haftalıkken Dr erkeğe benzıyor dedii ama 14 haftalık gittiğimde kızda olabilir dedii kesin kız olursa hayırlısı ise
Sol kız sağ erkek ( hemşire ark söylemişti )
eczaneden mi almış canım
Kızlar benim kahverengi akıntım var dun başladı dusuk tehdidi olabilir lütfen bize dua edin. ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?