2016 Aralık Anneleri

Azra sılam benım tah d t 17 aralık tı en son gittiğimde 20 aralık yazıyor ultrason Da
benimde başlarda son adet tarihime göre 8+4 iken ultrasonda 7+6 çıkmıştı 5 gün fark vardı sonra o fark bir güne düştü başka birinden daha duymuştum gününü yakalıyor diye. hatta adet takvimimi güncellemiştim sonra düzelince tekrar değiştirmek zorunda kaldım.

kızlar bebe yağından sonra özellikle kakao yağı ciddi nemlendiriyor bilginize krem kullanmak istiyorsanız da lierac aldım ben doğal bitkisel bir krem onu kullanıyorum şimdilik hiç bir şeyim yok tavsiye ederim :))

ne yazıkki bugün günümüz aydın değil arkadaşlar Ne hale geldik, geleceğimizden çocuklarımızın geleceğinden korkar oldum. Türkiye'mizi yaşanmaz hale getirdiler, bu ne böyle.. Kimin ne alıp veremediği var bu dünyada, nedir derdimiz hırslarımız anlamış değilim. Atatürkümüzün kemikleri sızlıyordur, bize emanet ettiği bu güzelim vatana sahip çıkamadık yazıklar olsun ne diyim..
Bu haberler çok etkiliyor beni. Dün gece hiç uyuyamadım, kalp çarpıntım tuttu. Sıkıntı stres yorgunluga hiç gelemiyorum.. Ama maymun gibi gözümü kapatıp görmemezlikten de gelinemiyor. Ne yapıcaz arkadaşlarım..

Evet canım aynılarını bende düşünüyorum ve çok korkuyorum nereye gidiyoruz böyle dünyanın çivisi çıkıyor dedikleri bu olsa gerek , sabah gördüm haberi ve oturdum ağladım , nasıl bi dünyaya evlatlar getiriyoruz çok acı Rabbim bu saldırıları yapanların kökünü tez kurutsun , barış ve huzur içinde büyütelim yavrularımızı.

Kızlar kahverengi lekelenmesi olan var mı? Bugün ilk kez böyle bişey oldu.. Doktorum yat dedi önemli değil zorlama pek fazla dedi.. Ama ben korktum ya..
on gündür bende aynı sorunla uğraşıyorum canım geçmedi hala bebeğin eşinde az kanama alanı var denildi bir hafta rapor aldım progestan kullanıyorum hala aynı

on gündür bende aynı sorunla uğraşıyorum canım geçmedi hala bebeğin eşinde az kanama alanı var denildi bir hafta rapor aldım progestan kullanıyorum hala aynı
Bana progestan verilmedi yatıyorum direk.. Kahverengiyse korkma dedi doktor.. Uff çok zormuş..

Günaydın Hamişler,

Sağlıklı günleriniz olsun inşallah dünden beri başım çatlıyor ve sonunda kusuyorum. Midem çok fena durumda akşam yemekten sonra da çıkardım sözde gececek diyorlardı ama hala aynı ve bazen daha da şiddetleniyor.
nezaman yemek yesem böle zorluklarla karşılacakmıyız

Amin canım amin Nasıl güzel bir hismiş Rabb'im isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...sağlıkla sıhhatle de alalım kucağımıza ohhh değmesinler keyfimize...
kuzuuu naber nasılsın? nasıl gidiyor hamileliğin? aklımdasın ne zamandır? belli oldumu cinsiyeti? biz dün gittik çok sükür herşey yolunda doktor büyük ihtimal kız dedi geçen hafta cuma idi aslında randevumuz doktorun cenazesi olunca iptal oldu ikili tarama olacaktı dün artık geciktik dedi ama ense kalınlığı herşeyi iyi görünüyor endişen olmasın dedi artık 19. hafta ayrıntılıyı bekliyeceğiz. öpüyorum seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…