2016 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım dualarımız seninle
Teşekkür ederim canımm Allah razı olsun

allahın izniyle inş. güzel haber gelecek dualarımız sizinle sağlıcakla kalın hem siz hem yawrunuz hayrılı haberlerinizi tez vakitte alalım inş.
İnşallah hepimiz için canım teşekkür ederim
Inşallah güzel sonuçlar alacaksın canım ben inanıyorum , bu hafta yorma kendini bol bol dinlen , güzel haberlerle...
Sonuç ne zaman çıkacak bu arada?
Teşekkür ederim canımm
Sonuç 3 haftaya çıkacak şu 1 hafta bebek ve ben için önemli sonrada sonuç bakalım
Çoook mutlu oldum çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun senden hepinizden

iyi olmana sevindim, bebişin de iyidir sen merak etme
şimdi beklicez hep birlikte, Allah'ın izniyle bugünleri de atlatıcaz :)

Canim gecmis olsun. Insallah hayirli haberler alirsin. Fazla iş yapma dinlen. Tmm mi dikkat et a.e.o optum

Cok gecmis olsun,hayirli haberle insallah.Rabbim hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Çok geçmiş olsun Can'ım inşallah güzel haberler alırsınız sonuçta güzel olur dualarım seninle

Kızlar bebeğim ile ilgili yararlı bilgiler barındıran, kitap veya dergi türü bişey bana önerebilir misiniz?

Ben 2 gün önce bunları aldım Canım önerebilirim sana da...bir de bana kendi kendime yetmeyince öğret diye bir kitap aldım..

Eklentiler

• image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 44
Selamlar arkadaslar,dun geceden beri cok mutsuzum hiç uyuyamadim sokaga cikmaya korkar olduk.Allah yardimcimiz olsun kötü insanlara firsat vermesin insallah.
Bugun dr kontrolüm vardı,cinsiyet öğrenmedik bagdas kurmus minnos.
Cuma tekrar gel bakalim insallah ogreniriz dedi dr.um.balık yagi basliyoruz,decavite devam.bizde haberler böyle.

Canım balık yağını hangi marka başlattı ve günde 1 adet mi kullanacaksın? Bende efa ya başladık ama günde 1 adet ağır mı gelir acaba diye düşünüyorum...

Canım balık yağını hangi marka başlattı ve günde 1 adet mi kullanacaksın? Bende efa ya başladık ama günde 1 adet ağır mı gelir acaba diye düşünüyorum...
Krilom omega 3 diye bir marka birde osteozinc yazmis o da kalsiyum ve mgnezyum.gunde 1er defa dedi ama haftada 3 yeter bana ☺

canım benim bebeğim erkek ama sol tarafta duruyor yönünü mü şaşırmış acaba

AzRASILAM geçmiş olsun cnm..
Bol bol dinlen artık. .

Dünkü olay beni çok üzdü saatlerce haberleri izledik eşimle. .
O saatlerde bi arkadaşım ailesiyle izmir e gidecekti. .
Onu aradım aradım telefonu kapaliydi çok endiselendim..
Sonra açtı telefonu onlarin uçağı kalkınca olmuş olay onun da inince haberi olmuş çok şükür. .
Bnm de ucagim bir hafta sonra
Istanbul aktarmali.
Hepimiz allah a emanetiz nerde ne olacağı belli değil. .
Bikaç hafta önce belki duymussunuzdur
Muş ta bi ton bomba yüklü araç yakalandı bize de çok yakın ve her zaman gelip geçtiğimiz bi yerdi. .
Çok şükür imha edildi. .
Allah fırsat vermesin bu hainlere. .

Kızlar benim kahverengi akıntım var dun başladı dusuk tehdidi olabilir lütfen bize dua edin. ....
Canım yanlış hatırlamıyorsam sende kanama alanı vardı değil mi ? KAhverengi akıntı geliyorsa içerdeki hematom dışa akıyor bence benimde hep dışa aktı ve sonunda bitti çok şükür eğer aklında çok şüphe varsa muayene ol

Hanımlar iyi günler herkese. Normalde Ankara'da yaşıyorum ama bayram ve birkaç düğün yüzünden ayrıntılı ultrason haftasında Denizli'de olacağım. Denizli'de olan hamileler ayrıntılı ultrason için doktor, hastane önerebilir misiniz? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…