Teşekkür ederim canımm Allah razı olsungeçmiş olsun canım dualarımız seninle
İnşallah hepimiz için canım teşekkür ederimallahın izniyle inş. güzel haber gelecek dualarımız sizinle sağlıcakla kalın hem siz hem yawrunuz hayrılı haberlerinizi tez vakitte alalım inş.
Teşekkür ederim canımmInşallah güzel sonuçlar alacaksın canım ben inanıyorum , bu hafta yorma kendini bol bol dinlen , güzel haberlerle...
Sonuç ne zaman çıkacak bu arada?
Çoook mutlu oldum çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun senden hepinizdencanım öncelikle çok geçmiş olsun iyi geçtiğine sevindim sonuç ta çok iyi gelecek inşallah dualarımız seninle ben şahsen dualarımda sana özellikle dua ediyorum adını söyleyerek gülden diye umarım herşey güzel olacak :))
Kızlar hepinize tekrardan merhaba
Ben amniyosentez oldum bugün çok şükür düşündüğüm gibi değildi iyiyim inşallah kızımda çok iyidir 1 hafta hassas dönem
Bundan sonrası sonuç artık önemli olan dualarınızı bekliyorum güzel sonuç alıp sağsalim yavrumu kucaklayım inşallah
Canim gecmis olsun. Insallah hayirli haberler alirsin. Fazla iş yapma dinlen. Tmm mi dikkat et a.e.oTeşekkür ederim canımm Allah razı olsun
İnşallah hepimiz için canım teşekkür ederim
Teşekkür ederim canımm
Sonuç 3 haftaya çıkacak şu 1 hafta bebek ve ben için önemli sonrada sonuç bakalım
Çoook mutlu oldum çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun senden hepinizden
geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruzTeşekkür ederim canımm
Sonuç 3 haftaya çıkacak şu 1 hafta bebek ve ben için önemli sonrada sonuç bakalım
Cok gecmis olsun,hayirli haberle insallah.Rabbim hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsinKızlar hepinize tekrardan merhaba
Ben amniyosentez oldum bugün çok şükür düşündüğüm gibi değildi iyiyim inşallah kızımda çok iyidir 1 hafta hassas dönem
Bundan sonrası sonuç artık önemli olan dualarınızı bekliyorum güzel sonuç alıp sağsalim yavrumu kucaklayım inşallah
Çok geçmiş olsun Can'ım inşallah güzel haberler alırsınız sonuçta güzel olur dualarım seninleKızlar hepinize tekrardan merhaba
Kızlar bebeğim ile ilgili yararlı bilgiler barındıran, kitap veya dergi türü bişey bana önerebilir misiniz?
İnşallah olmaz canım
Rabbim evlatlarımızı esirgesin
Selamlar arkadaslar,dun geceden beri cok mutsuzum hiç uyuyamadim sokaga cikmaya korkar olduk.Allah yardimcimiz olsun kötü insanlara firsat vermesin insallah.
Bugun dr kontrolüm vardı,cinsiyet öğrenmedik bagdas kurmus minnos.
Cuma tekrar gel bakalim insallah ogreniriz dedi dr.um.balık yagi basliyoruz,decavite devam.bizde haberler böyle.
Krilom omega 3 diye bir marka birde osteozinc yazmis o da kalsiyum ve mgnezyum.gunde 1er defa dedi ama haftada 3 yeter bana ☺Canım balık yağını hangi marka başlattı ve günde 1 adet mi kullanacaksın? Bende efa ya başladık ama günde 1 adet ağır mı gelir acaba diye düşünüyorum...
canım benim bebeğim erkek ama sol tarafta duruyor yönünü mü şaşırmış acabaCanım benım oglum hep sağ da dı bu bebeğimde hep sol Da ve solda da kız Bebek diye duydum bende 11 haftalıkken Dr erkeğe benzıyor dedii ama 14 haftalık gittiğimde kızda olabilir dedii kesin kız olursa hayırlısı ise
Sol kız sağ erkek ( hemşire ark söylemişti )
Tamam canım teşekkür ederimBen 2 gün önce bunları aldım Canım önerebilirim sana da...bir de bana kendi kendime yetmeyince öğret diye bir kitap aldım..
Canım yanlış hatırlamıyorsam sende kanama alanı vardı değil mi ? KAhverengi akıntı geliyorsa içerdeki hematom dışa akıyor bence benimde hep dışa aktı ve sonunda bitti çok şükür eğer aklında çok şüphe varsa muayene olKızlar benim kahverengi akıntım var dun başladı dusuk tehdidi olabilir lütfen bize dua edin. ....
Krilom omega 3 diye bir marka birde osteozinc yazmis o da kalsiyum ve mgnezyum.gunde 1er defa dedi ama haftada 3 yeter bana ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?