Cevremdeki herkes kizin olcak, karnin ,yüz seklin kiza benziyo dedi, icime kiz islemis resmen, ilk cocuk olacagindan hic onemli degil ama bugun doktor kesin erkek deyince sanki doktor yanilmis gibi hissettim, hatta baska doktora da mi gorunsem diye dusunmedim degil, ya degisirse ya anlayamadiysa doktor diye tereddutte kaldim nedense. Kafama kiz diye yerlestirmisim farkinda olmadan cevremin yuzunden, cevreme inaniyorum doktora inanamiyorum
Benim değişti canım 16+5de erkek demişti hatta büyük ihtimal dedi
18+D3 kız kesin dedi olabiliyor yani aslında en iyisi ayrıntılıyı beklemek
Serum mu taktılar niye ki
Tabi canım tecrübeli olup başına ne geleceğini bilmek güzel ben bekliyorum bilmiyorum da ilk olduğu için , peki şeker yüklemesi kaçıncı hafta yapılıyor?
Sırada başka ne var ki ondan sonra , bana sağlık ocağı ücretsiz yaparız şeker yükselemesi diye teklif etti özel hastanelerde ücreti ne kadar acaba?
Evet canim ya . Yataga mahkum kalmistim hamile degil hastaydim ole diyodum hastayim falan dieİyi olmana sevindim çok zor geçirdin ilk zamanları bundan sonra keyfini çıkarırsın hamileliğin.
Bnimde basindan beri sol burnum kaniyo. Yeme duzeni dedigim gbi eskiyle ayni . Bebis 300 gr olmus. Bendede galiba ywdigim ona gidiyo :) persembe kontroldeydik 4 boyutlu gordum cirkinimi :)) magnezyum verdi . Elevit kullaniyorum d vitamini kullaniyorum. Demirin cok iyi dedi bse kullanmiodum verdi genede sonra basla smdi kalsin dedi. Kullaniozda kullanioz :))) geceli gunduzlu ilac doldu her yer valla.Amin canım ağzın dua li olsun :) inşallah kafama göre bir dr. Ve hastahane bulurum
Bugun ilk defa gece eve geldi ve gündüz evdeydi beste tekrar gitti ise allah eslerimize kolaylık versin. hep stres hep sorun
Allah seni de hayırlısıyla eşine kavuştursun düzeninizi tekrardan kurun inşallah
Biz allahtan ilk gün kestik ilişiği sonra geldik burada düzenimizi kurduk hemen yoksa halimiz ne olurdu kim bilir izmir deki ev sahibiyle sıkıntımız vardı çünkü resmen zorla çıkardı bizi. Buraya geldi ise başladığı ilk gün bu olaylar patlak verdi
Sonumuz hayrolsun inşallah
Evlendikten sonra ailenin yanında olsan bile esin olmayınca hep yarım hissediyorsun.
Dediğin gibi belkide canım nem yok o yüzden kuruyorum :)
Günde 3 lt yakın su içiyorum su icmektte sıkıntım yok allaha şükür :)
İnsan çok zorlanıyor canım normal aldığım nefes yetmiyordu zaten bide üstüne burundan da alamayınca çok daraldim burun damlası dediğin ilaç mi yoksa tuzlu deniz suyu oluyor o mu
Eğer ilacsa kullanma onun yerine damlaliga içme suyu doldur birazda tuz onu kullan çok ise yarıyor hemde ilaç değil
Güzel canım çok sevindimm senin adına
Abartılı yeme zaten faydalı olan neyse ondan ye abartmak her zaman kötü sonuç veriyor :)
Bende dediğin gibi normalde nasıl yiyorsam aynısını yiyorum hiç birşey değişmedi ekstra ışte cevizim var bi bide hamilelikte başlayan patates kızartması sevdasıallaha şükür yediklerim bana değil bebise gidiyor gibi şimdiye kadar 1 kilo verdim ve sadece verdiğim 1 kiloyu geri aldım :) o kiloda karnımda allaha şükür
bir sıkıntım yok allaha şükür hamileligin başından beri rahat tim ama bu aralar hamilelik açısından guzduzleri ve gece uyumada falan enn rahat olduğum dönem diyebilirim bi ışte burnum tıkanıyor bir kaç gündür oda olsun artık ne yapalım geçer inşallah
Sağol canım cevabın için , hayırlısıyla minnakları kucağımıza alalım inşallahSerumu yanlış yazmışım ilk haftalarda değildi o ..
Şeker yüklemesi yaparken serum girişi gibi damar yolu aciyorlar onu demek istemiştim. .
Ama ilerleyen haftalarda 35. Haftada serum takilmisti nst de sancı çıkmıştı. . O sanciyi durdurmak için. .
Nst de karnına bikaç bişey koyup sancılarını sayıyor. .
Şeker yüklemesi ne zamandi unuttum. .
Bakarım artık
O zaman devlet hastanesine gidiyordum ücret yoktu. .
Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahGünaydın arkadaşlar
Nerdeyse 1 aydır bebeğimi görmüyorum
Saat 11 gibi gidecem inşallah çok meraklıyım amniyosentez sonucum halen çıkmadı. Çıksaydı onu da göstercektim
Haftaya cuma ayrıntılı usgm var
Tetanoz vuruldum
Şeker yüklemesini bugün sorcam
Büyük ihtimalle isteyecek
Böbreklerimde ara sıra zonklaama oluyor
Böyle baakalım
Hayırlı sonuçlarla
Hıı salı günü sağlık ocağında yaptırdığım rutin testlerde b12 ve d vitamini eksikliği çıktı
Günaydın arkadaşlar
Saat 11 gibi gidecem inşallah çok meraklıyım amniyosentez sonucum halen çıkmadı. Çıksaydı onu da göstercektim
Tetanoz vuruldum
Böyle baakalım
Hayırlı sonuçlarla
Hıı salı günü sağlık ocağında yaptırdığım rutin testlerde b12 ve d vitamini eksikliği çık
Siz ne zmn oldunuz ozelde mi devlet hastanesinde mi oldunuz suan bi ssıkıntınız var miGünaydın arkadaşlar
Tetanoz vuruldum
Böyle baakalım
Hayırlı sonuçlarla
Hıı salı günü sağlık ocağında yaptırdığım rutin testlerde b12 ve d vitamini eksikliği çıktı
Maşallah canım neyi merak ediyorum suan surat falan normal bebek gibi mi görünüyor :)Bnimde basindan beri sol burnum kaniyo. Yeme duzeni dedigim gbi eskiyle ayni . Bebis 300 gr olmus. Bendede galiba ywdigim ona gidiyo :) persembe kontroldeydik 4 boyutlu gordum cirkinimi :)) magnezyum verdi . Elevit kullaniyorum d vitamini kullaniyorum. Demirin cok iyi dedi bse kullanmiodum verdi genede sonra basla smdi kalsin dedi. Kullaniozda kullanioz :))) geceli gunduzlu ilac doldu her yer valla.
İlk hamileligimde aynı durumu yaşadım. Çevremde herkes gobeğimin şekline kaşima yüzüme bakıp senin kesin oglun olacak dedi . Doktor hep erkek diyecek diye bekledim ama kızım oldu. Doktor kız dediği zaman o kadar sevindim ki ... kızım olsun istemiştim hep.Cevremdeki herkes kizin olcak, karnin ,yüz seklin kiza benziyo dedi, icime kiz islemis resmen, ilk cocuk olacagindan hic onemli degil ama bugun doktor kesin erkek deyince sanki doktor yanilmis gibi hissettim, hatta baska doktora da mi gorunsem diye dusunmedim degil, ya degisirse ya anlayamadiysa doktor diye tereddutte kaldim nedense. Kafama kiz diye yerlestirmisim farkinda olmadan cevremin yuzunden, cevreme inaniyorum doktora inanamiyorum
Bende nasipse 22.haftamda giricem gözün aydın ne güzel kızını görmüşsun inşallah hayırlısıla 22.haftama gelirim de bende kızımı görürüm çok merak ediyorum :)Merhaba arkadaşlar. Bugün ayrıntılı ultrasona girdik. Çok şükür her şey yolunda bebeğimizi 4 boyutlu da gördük ama biraz yüzünü Pek göstermediboyu 24 cm kilosu 350 gr.. Bu doktorumuz da kız Dedi. Cinsiyet kesinleşti :))) rabbime sonsuz şükürler olsun darısı isteyen herkesin başına
Ben iyiyim canım sen nasılsın :)Merhaba kızlar Nasılsıniz
Gözün aydın canım ne mutlu size inşallah darısı başımıza cinsiyetin netleşmesi de ayrı güzel zaten orda herşey net gözüküyorMerhaba arkadaşlar. Bugün ayrıntılı ultrasona girdik. Çok şükür her şey yolunda bebeğimizi 4 boyutlu da gördük ama biraz yüzünü Pek göstermediboyu 24 cm kilosu 350 gr.. Bu doktorumuz da kız Dedi. Cinsiyet kesinleşti :))) rabbime sonsuz şükürler olsun darısı isteyen herkesin başına
Evet cnm tüm organları eksiksiz bundan daha güzel bi duygu olamaz .. Ücreti 350 tl cnm. Darısı başına :)Gözün aydın canım ne mutlu size inşallah darısı başımıza cinsiyetin netleşmesi de ayrı güzel zaten orda herşey net gözüküyor
Ücreti ne kadar peki?
İnşallah sana da kızını görmek nasip olur cnm:) bizimki biraz kapattı yüzünüBende nasipse 22.haftamda giricem gözün aydın ne güzel kızını görmüşsun inşallah hayırlısıla 22.haftama gelirim de bende kızımı görürüm çok merak ediyorum :)
Sağol canım amin ücreti çokmuş radyoloji uzmanı mı çekti peki?Evet cnm tüm organları eksiksiz bundan daha güzel bi duygu olamaz .. Ücreti 350 tl cnm. Darısı başına :)
Kasık ağrısı ilk zamanlar gayet normal cnmKarnimdan sivi alindi 10 gundur raporluydum canim ilk hamileligim oldugu icin bazi sıkıntılarım oluoyor bide amniyosentez oldum ustune kasik agrilarim cok.oluoda sizinde oluyor mu
En içten içe amiiiiin diyorum duana cnmSelam kızlar
Daha dün çift çizgiyi görmüş bi hışımla eşimi uyandırmıştım ben şok ben şok diye diye geziyordum etrafta eşimle 1 ay kendimize gelemedik sevinç, endişe bişey olcak korkusu vs...
Şimdi yolu yarıladım 20.haftayı doldurdum zaman ne kadar çabuk geçiyormuş ...
Dilerim sağlıkla kavuşurum meleğime sağlıkla kavuşuruz ve yanımda doğdu iyiyiz diye bildiri atarım sizlere ..
Rabbim o kadar isteyipte olmayan varki çevremde onlara da bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah. ..bizlere de sağlıkla bebişlerimize kavuşup kokularını içimize çekmemizi, sağlıkla iyi günlerde büyütmemizi nasip eder. ..
Cnm yaş şehir sat beklenen doğum tarihini de yazarmsn ekleyimAzRASILAM benide eklermiaim sogum 12 aralik ilk defa siteye giriyorum kiz bebegim olacak adi gunes olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?