2016 Aralık Anneleri

Ya neden ben toplu cevab yazamıyorum ekliyorum halbuki eskiden hemen olurdu sımdı neden yapamıyorum

Ya neden ben toplu cevab yazamıyorum ekliyorum halbuki eskiden hemen olurdu sımdı neden yapamıyorum
cnm alıntı yapacağın kişinin cevabının sağ alt köşesinde çoklu alıntıy tıkladın ya
sonra aşağıda cevap yazma kısmının altında
ALINTILARI EKLE...
var ekledi bitti :)
AzRASILAM evet canım Türkçe olmadığı için pek sık rastlanmıyor özellikle Batı'da :)
Adıyla yaşasın
Cingöz bir çocuk olsun tam ateş parçası olsun :)

Canım benim Sağol hepimizin ki ne olsun inşallah
Canim kansizlik icin bilgi vereyim

Ciğere tuz, karabiber, pul biber, kimyon gibi baharatlar ekleyip daha fazla lezzet kazandırabilirsiniz. . Tavuk ciğerinin içerisinde yüksek oranda lif bulunduğu için proteinde bulunmaktadır yani buna proteinden yapılmış kaslar diyebiliriz. Buda vücudumuzun yeteri kadar protein alımını sağlamaktadır. Ayrıca folik asitte bolca bulunmaktadır. Folik asitte beyne oldukça faydası bulunan bir vitamindir. Algılama ve kavrama gibi zekayı güçlendirici etkisi vardır. Özellikle çocukların ve hamile bayanların folik asit alması oldukça faydalıdır.Kansızlığı olan kişilerde tavsiye edilmektedir. B12 vitamini yönündende zengin bir besindir. Yani tavuk ciğeri balık gibi bir çok faydası olan bir yiyecektir. Vücudun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri depolamayan bu yiyecek vücudun o an ki ihtiyacını karşılamaktadır.

Tavuk Ciğeri; Özellikle folik asit, A vitamini, demir, çinko ve potasyum açısından zengin bir besindir. Ancak kolesterol miktarı yüksek olduğundan dikkatli tüketilmesi gerekmektedir. Özellik ile kalp ve kalp damar hastalığı olan kişilerin bu tarz sakatat tüketiminden uzak durmaları gerekmektedir. Bir porsiyon pişmiş tavuk ciğeri yaklaşık olarak 147 kilo kalori kadardır. Değişik tarifleri bulunan bu besin maddesinin en sık yapılan şekli ise kavurması dır. Şimdi sizlere tavuk ciğeri kavurma tarifini verelim;
Malzemeler;
  • 1 kg tavuk ciğer,
  • 1 tatlı kaşığı kekik,
  • 1 tatlı kaşığı pul biber,
  • 1 tatlı kaşığı kimyon,
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • Tuz,
  • 1 çay bardağı zeytinyağı.

kızlar mideniz kazındığında ara öğün niyetine ne yiyorsunuz sağlıklı seçimler yapmak için burada konuşalım mı

ben her gece mutlaka 2 gibi açlıktan uyanıyorum. gidip bir şey hazırlamaya üşeniyorum ve uykum bölünüyo diye yanımda hurma ve muz bulunduruyorum 1 de bardak süt, en kolay bunu buldum başka önerisi olan var mı

cnm ama doktorlar sakat at yemeyin diyorlar bide tavuğun en mikrobik yeri ciğeriymiş benim teyzemde doktor hep söylerdi olabildiğince az yiyin diye o yüzden tereddüt ettimbu bilgiye

cnm ama doktorlar sakat at yemeyin diyorlar bide tavuğun en mikrobik yeri ciğeriymiş benim teyzemde doktor hep söylerdi olabildiğince az yiyin diye o yüzden tereddüt ettimbu bilgiye
Zaten abartmamak gerek canim tabi koy tavugu bulabilirseniz daha saglikli etide cigeride kuzu cigeride tuketebilirsiniz kasaptan kendiniz alip yapicaksiniz taze olduguna emin olmalisiniz

elma_sekerim01

YEŞİL MERCİMEĞİN YARARLARI:

• Bolca karbonhidrat içerir bu yönüyle oldukça besleyicidir, daha güzeli ise doyurucu olmasına karşı kilo aldırmaz. Bunun sebebi glisemik endeksinin düşük olmasıdır. Bu özelliği ile diyetisyenlerin en fazla tavsiye ettikleri besinlerin başında gelir.
  • A, B1,B2 ve C vitaminleri açısından zengin olan bu bitki, bolca kalsiyum, potasyum, demir, kükürt, fosfor, klor, çinko, iyot, bakır, karbonhidrat içerir.
  • Vücuda enerji, güç ve zindelik kazandırır. Çünkü besin değeri oldukça yüksektir.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirici özelliği vardır.
  • Yorgunluğu giderir.
  • Gözler için faydalıdır.
  • Kansızlığa karşı birebirdir.
  • Anne sütünün artmasını sağlar.
  • Kolesterolü düşürür.
  • Kan akışını hızlandırıcı etkiye sahiptir.
  • Kabızlığın giderilmesine yardımcıdır.
  • Şeker hastalığını önleyici etkiye sahiptir.
  • Kalp ve damar hastalıklarına oldukça iyi gelir.
  • Kas ağrılarının giderilmesine yardımcı olur.
  • Yeşil mercimek iyi bir folik asit deposudur. Hamilelikte, osteoporozda, kalp hastalıklarında diyabette ve kanserde çok yararlıdır.
  • Bağırsakları çalıştırarak vücuttaki zararlı maddelerin uzaklaştırılmasını sağlar.

kızlar öğle molasında aktara uğradım Hindistan cevizi yağını önerdi bana hamilelik çatlakları için %100 organik ben kullandım çok memnun kaldım falan dedi ben de denemekten zarar gelmez diye aldım bakalım nasıl olacak

güle güle kullan canım ben mustela nın kremini almıştım ama düzenli kullanmıyorum açıkçası göbişim de daha çok aşırı büyümedi:) seninki nası durumda çok gerginmi

aynen canım yeşil mercimek çok çok faydalı bir bakliyat ben yapıyorum özellikle de hamileliğimde daha çok tüketmeye başladım bişey bulamayınca kabaklı yeşil mercimek yapıyorum ve harika oluyor tavsiye ederim :))

güle güle kullan canım ben mustela nın kremini almıştım ama düzenli kullanmıyorum açıkçası göbişim de daha çok aşırı büyümedi:) seninki nası durumda çok gerginmi
canım benim de öyle çok aşırı büyümedi ama nemlendirme özelliği çok yüksekmiş Hindistan cevizi yağının ve zaten gerilemeyi beklememek önceden tedbir almak lazım diye düşünüyorum :))

Bende salatasini oneriyorum tatlim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…