2016 Aralık Anneleri

Günaydın güzel hamişler,
Kiloyu kafasına az yada çok diye takanlar olmuş. Ben de herkesin vücut yapısının, vücut ihtiyaçlarının farklı olduğunu düşünüyorum. 1-2 kilo da alınmış olsa,6-7 kiloda alınmış olsa üzülmemek lazım. Bende dikkat etmeme rağmen, en başından beri hiç bulantım ve iştahsızlığım olmadığı için 21. hafta içerisindeyim ve 4.5 kilo aldım. DOktorum bu ay için normal dedi. Çıtır çerez yemiyorum ama farkettiğim akşam yemeğini ne kadar erken yersem o kadar iyi oluyor kilo almama konusunda.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Benimki kız bende resmen bikini bölgesinde arada bir kasıklarda hissediyorum ince ince kıpırtılar, galiba kız bebek aşağıda durur dedikleri doğru :)

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun bebeişlere ciciler alınmaya başlanmış ne güzel. henüz hediye gelenler var alışveriş olayına başlayamadım. İkea dan bu beşiği almayı düşünüyorum anne yanı da oluyormuş. Kıpırtıları hissetmeye başlayanlar ne şanslı bende dinliyorum ama birşey hissetmiyorum henüz

Aaa çok mantıklı canım bende bakayım buna

İzmir merkez olması çok iyi olmuş çok sevindim annenin ikinci katına yerlesirsen çık rahat edersin okula baslayinca bebişini bırakmak rahat olur.

Kilo konusuna gelince dikkat etmeye çalışıyorum ama yemekleri görünce biraz biraz yiyeyim derken fazla olabiliyor bazen.yemekleri gorunce gozum donuyor.tatilde evde olmakta tüm düzeni bozuyor. Okula gidiyor olsam daha düzenli olur tüm öğünlerim.

Bu hamileliğim öncekinden daha farklı ilk hamileligimde doguma gidinceye kadar hareket halindeydim. Her gün yürüyüş yapıyordum. Şimdi yurudugum zaman kasigim ağrıyor yürümekte zorlaniyorum. Anneminde ikinci hamileligimde kasik ağrısı çok olmus.Bebek asagida olduğu için mi acaba diyorum. Hareketlerini kasığımda da hissediyorum bazende gobek deligimin orda hissediyorum. Bu sabah sağ tarafa toplandı karnımin sağ tarafi şişti sol tarafı boş kaldı.[/QUOTE]

kızlar mideniz kazındığında ara öğün niyetine ne yiyorsunuz sağlıklı seçimler yapmak için burada konuşalım mı

İş yerinde olunca çok seçeneğim olmuyor.
2 kere ara öğün yapmaya çalışıyorum yine de.
Evden iki çeşit meyve getiriyorum (her gün farklı meyveler hazırlıyorum)
Bir ara öğünümü de 1 bardak süt, ceviz, fındık, badem yiyerek yapıyorum.
Bazen de salatalık yiyorum.

Gercekten artik farkediyorum,, yavas yavas daha cok aciktigimi

Çok sevindim meleginin sağlıklı olmasına Allah tamamına erdirsin inşallah
Teşekkür ederim cnmm bnm

tabiki cnmm
adıyla yaşasın
Sana ilk erkek yazmışım yanlış mı yazdım
değiştimi
Çok Güzel güle güle giysin

yazmışım önceden de kız olduğunu listeye cnm
Hayırlısı ile doğsun bebiş :)

AzRASILAM ben oğlumun adını söylemeyi unutmuşum. Arjen olucak ismi canım, eklersin bizi
Ekledim cnm
Adıyla yaşasın
Değişik duymadığım bir isim Arjen

AzRASILAM benim de yas 24. dogum 19 aralık kız isim de Hafsa dusunuyoruz. Eklersenizz sevinirimmm
Eklerim cnm tabii

AzRASILAM benimde yaş 27 doğum 1 ocak kız Nisanur dusunuyoruz :)
Eklerim cnm tabiii

31 aralık da olabilir
tmm 31 aralık yapim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…