Ayni hastaneye gidiyoruz canim, banada randevu al demedi doktorum. Doktor istedigi istem.kagidi yaziyormus 60 tl ek veriyormusuz ama kendimiz ayri olarak gidip ayrintili istersek 200 tl oduyormusuz. Banada su tarihlerde gel ayrintili ultrason icin dedi okadarEvet canım 60 tl miş
Ama kafam karıştı şimdi doktor bana ayrıntılı dedi ama ayrıntılı yapılacak yerden randevu al demedi nasıl oluyor acaba direk mi yönlendircek ki sıra almadan.
Benimde sekiz kilo oldu.bebegim saglikli olsunda veririm diye dusunuyorum.cok takmamak lazim :)))
Evet canım 60 tl miş
Ama kafam karıştı şimdi doktor bana ayrıntılı dedi ama ayrıntılı yapılacak yerden randevu al demedi nasıl oluyor acaba direk mi yönlendircek ki sıra almadan.
Kızlarrrrr
Kız bebeğe hamile olanlar oglum yukarda dururdu kızım. İse secde pozisyonunda dı en 17 haftalık ken suan 20. Haftadayım halen rahim üstünde hareketleri hep SiZinde öyle mi büyükler kız doğuranlar kız Bebek kasık da durur diyor sizdede öyle mi yoksa en son 17 haftalıkken bebeğimin eşi aşağıda dı yoksa cıkmadı da ondan mı dır gerekenleri orda hissetmem
Yorum lütfen
Moralini bozma canım anne yemeklerine hasrettın.anneciğin ne guzel yemekler yapmıştır sana temiz serin hava da olunca yenmez mi o yemekler. Benim de iştahim çok açıldı.kızımda 20 haftalikken 1 kilo almıştım şimdi 4 kilo almışım bu sabah 60 8 gördüm. Hemde dikkatli olmaya çalıştığım halde böyleyim dikkat etmese ne olacak bilmiyorum. Yeni bi topik açalım bari hamilelikte beslenme adında
Ayni hastaneye gidiyoruz canim, banada randevu al demedi doktorum. Doktor istedigi istem.kagidi yaziyormus 60 tl ek veriyormusuz ama kendimiz ayri olarak gidip ayrintili istersek 200 tl oduyormusuz. Banada su tarihlerde gel ayrintili ultrason icin dedi okadar
Öylemiş mi hımm anladım canım iyi bari 60 rakamı çok iyi gelmişti bana hastası olduğumuz içinmiş .sen hangi doktora gidiyorsun,?Ayni hastaneye gidiyoruz canim, banada randevu al demedi doktorum. Doktor istedigi istem.kagidi yaziyormus 60 tl ek veriyormusuz ama kendimiz ayri olarak gidip ayrintili istersek 200 tl oduyormusuz. Banada su tarihlerde gel ayrintili ultrason icin dedi okadar
Hayır canım biz ek 60 tl ödücez o zaman doktor istem kağıdı yapcak ödeme yapıp aşağıda radyolojiye incez R rubiii de öyle demişBende kilo takıntısı da var hastalık derecesinde. .
Çok takmamaya çalışıyorum ama elimde değil
Bacaklarıma bakıyorum kalinlasmis popoma bakıyorum arkaya doğru büyümüş. .
Bi de kız yükü ağır derlerdi de inanmazdim
Şimdi anladım oturduğum yerden kalkmak istemiyorum hiç. ..
Ama kendimi zorluyorum hareket için. .
Şimdi rahatım yaz tatili bitince okul açılınca ne yapacağım
O zaman daha kötü olmaktansa şimdi hareketli olmaya calisiyorum
Bana randevu alırken ayrıntılı randevu al dedi kendi odasında mi yapacak acaba onu merak ettim. .
Ya da başka biri mi yapacak?
Korkma cnm ..
Bebeğim ultrasonla bakıldığı zaman soldan sağa doğru yatiyordu. .
Solda basi sağa doğru ayakları. .
Hatta şimdi hareketli uyumadi. .
Hareketini genelde aynı yerde hissediyorum. .
Sağ kasigimin hemen üstünde. .
Bnm bebisim rahatina çok düşkün demiştim bugün arkama doğru yaslandim başladı kipirdamaya vurmaya. .
Annemin elini de koydum karnima annem de hissetti. .
Annem utangaclikla sevinç arasında bişey yaşadı. ..
Işte annemin yemeklerine hasret olduğum için ipin ucu kaçtı. .
Bundan sonra böyle olmaz inşallah artık izmir deyim ara ara yerim annemin yemeklerini.
Sen de çok dikkat ediyorsun cnm..
Biliyorum. .
Doğumdan sonra acariz artık topigi 2016 aralık anneleri zayıflama günlüğü diye. .
Bu arada bize izmir merkez çıktı. .
Herkes annenin ikinci katına yerles diyor. .
Ozaman biz randevu alırsak en başta 200 tl odeyecegiz. .
Ve bahcesehirdeyim atasehire gitmem cok sknti ama cok tesekkur ediyorum bilgi icin
kızlar yarın zeynep kamilde kontrolüm var . tahlillerim de tekrar yapılacak. 1 aydır hiç doktora gitmedim. kilo problemim ve şeker problemim var. lütfen dua edin insüline gerek kalmasın herşey iyi çıksın. gergin ve heyecanlıyım. allah hepimize yardım etsin
Hayırlı sabahlar annisler nasılsınız bugün ben daha tatanoz olmadim ama 2 yil once olmuştum 5yil etkili diye biliyorum başına gelen var mı oek yaotirasim yok..AzRASILAM bu arada benimde kızım olacak nasipse adida zeynep kızımın eklersen sevinirim.
ayrıntılı ultrasona girdin mi zeynep kamilde. üstten mi bakıyorlar orada. ne gibi tahliller istediler. umarım herşey yolunda giderde ekstradan ilaç kullanmazsın.kızlar yarın zeynep kamilde kontrolüm var . tahlillerim de tekrar yapılacak. 1 aydır hiç doktora gitmedim. kilo problemim ve şeker problemim var. lütfen dua edin insüline gerek kalmasın herşey iyi çıksın. gergin ve heyecanlıyım. allah hepimize yardım etsin
hayırlı olsun güle güle giysinEki Görüntüle 1863185 Eki Görüntüle 1863184 Eki Görüntüle 1863182
Teyzeleri Prensesimin ilk cicileri
arkadaşımda kız bebişini aşağıda taşımıştı doğuma kadar. bebek aşağıda ise hareketleride aşağıda hissetmek normaldir diye düşünüyrum ama bebek yukarıdaysada hareketleri duruş pozisyonuna göre aşağıda da hissetmeniz mümkündür heralde.Kızlarrrrr
Kız bebeğe hamile olanlar oglum yukarda dururdu kızım. İse secde pozisyonunda dı en 17 haftalık ken suan 20. Haftadayım halen rahim üstünde hareketleri hep SiZinde öyle mi büyükler kız doğuranlar kız Bebek kasık da durur diyor sizdede öyle mi yoksa en son 17 haftalıkken bebeğimin eşi aşağıda dı yoksa cıkmadı da ondan mı dır gerekenleri orda hissetmem
Yorum lütfen
Teşekkür ederim inşallah..hayırlı olsun güle güle giysin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?