- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Seninkisi neden devamli sert? Yok canim benim arada bir oluyor. Boyle rahmim kasiliyor 3 4 saniye sonra normal haline donuyor. Doktor sıkinti yok dedi cok sukur dun bebegimide gordum . Bi sorun yokYok cnm internette demek istenen cok belli değil... Benim karnım komple sert her zaman oyle hamileliğimin basından beriKaç yarım saat yani ama erken dogum olmadı hiç.. Dr.umda bişey demedi bu durumla ilgili..
Seninkisi neden devamli sert? Yok canim benim arada bir oluyor. Boyle rahmim kasiliyor 3 4 saniye sonra normal haline donuyor. Doktor sıkinti yok dedi cok sukur dun bebegimide gordum . Bi sorun yokYok cnm internette demek istenen cok belli değil... Benim karnım komple sert her zaman oyle hamileliğimin basından beriKaç yarım saat yani ama erken dogum olmadı hiç.. Dr.umda bişey demedi bu durumla ilgili..
Canim benimde bebek 400 grdi dun. Pazartesi gunu tekrar girecem ulturasona boyu flan icinkızlar bu arada bebişim 24 cm miş kilosu da 473 gr. bana sanki biraz iri gibi geldi öyle mi bilmiyorum 1 hafta da önden gidiyor deyince acaba mı dedim .
hiçbir fikrim yok canım taş gibi hepSeninkisi neden devamli sert? Yok canim benim arada bir oluyor. Boyle rahmim kasiliyor 3 4 saniye sonra normal haline donuyor. Doktor sıkinti yok dedi cok sukur dun bebegimide gordum . Bi sorun yokgunde 10 defadan az olursa bisey olmaz dedi. Zaten gunde 3 bilemedin 4 defa anca oluyor bugun olmadi cok sukur
kızlar bu arada bebişim 24 cm miş kilosu da 473 gr. bana sanki biraz iri gibi geldi öyle mi bilmiyorum 1 hafta da önden gidiyor deyince acaba mı dedim .
peki senin tam kaç haftalık canım benim bugün tam 21+0 yani 21 i doldurdum dün itibariyleCanim benimde bebek 400 grdi dun. Pazartesi gunu tekrar girecem ulturasona boyu flan icin
hiçbir fikrim yok canım taş gibi hepyaa dışarı dogru cok fırlamadığı için içeride bir sıkışma durumu var diyorum organlar kese vs. oda dışarıya oyle yansıyor... Gaz vs varsa oda yapıyor olabilir içeride hoş dışarı çıkan birşey yok gaz olsa çıkardı herhalde Bu sertlik bende kasılma hissi kramp ya da ağrı vs yapmıyor yanlarında bu tip şikayetler varsa sanırm sorun.. Sertlik tek başına sorun değil anladığım kadarı ile.. Haftaya sorarım doktoruma sendeki sertlik nasıl birşey yanında kasılma ve ya kramp hissediyormusun ?
peki canım geçen hafta girdiğinde tam olarak kaç haftalıktı. ben internetten biraz araştırdım da 22 haftaya görenormal gözüküyor boy ve kiloCanim ben de gecen hafta girdim. 27 cm 470 gr dedi ve biz de bir hafta ilerden gidiyoruz hep. Uzun bi bebek olacak diyodu kendi doktorum zaten. Ben de korkuyorum iri olmasindan acikcasi.
Yok canim benim rahmim sertlesiyor komple. 3 4 saniye suruyor o kadar. Aslinda doktor dun soyledi onlar sanciymis ama kasilma seklinde oluyor. Yani merak edilecek bisey yok. Sende gittiginde sor icin rahat etsinhiçbir fikrim yok canım taş gibi hepyaa dışarı dogru cok fırlamadığı için içeride bir sıkışma durumu var diyorum organlar kese vs. oda dışarıya oyle yansıyor... Gaz vs varsa oda yapıyor olabilir içeride hoş dışarı çıkan birşey yok gaz olsa çıkardı herhalde Bu sertlik bende kasılma hissi kramp ya da ağrı vs yapmıyor yanlarında bu tip şikayetler varsa sanırm sorun.. Sertlik tek başına sorun değil anladığım kadarı ile.. Haftaya sorarım doktoruma sendeki sertlik nasıl birşey yanında kasılma ve ya kramp hissediyormusun ?
peki canım geçen hafta girdiğinde tam olarak kaç haftalıktı. ben internetten biraz araştırdım da 22 haftaya görenormal gözüküyor boy ve kilo
Canim ben dun tam 21+2 ydi. Bugun 21+3.peki senin tam kaç haftalık canım benim bugün tam 21+0 yani 21 i doldurdum dün itibariyle
anladım canım hayırlısıyla gelsinler de bakalım güzel olur umarım herşey :)C
Canim ben dun tam 21+2 ydi. Bugun 21+3.
Haftaya sali gunu 22+0 olacak insallah. Bide benim dogum tarihi ulturasonda 22 aralik gosteriyor ben buraya 16 aralik koydum cunku ben yeni haftaya girince burdaki gafta geride kaliyor o yuzden oyle.
Ama icimden bi his'de araligin 22 sine kalmaz diyor son adet tarihime gore 14 aralik ben o tarihlerde bekliyorum onsallah
kızlar bu arada bebişim 24 cm miş kilosu da 473 gr. bana sanki biraz iri gibi geldi öyle mi bilmiyorum 1 hafta da önden gidiyor deyince acaba mı dedim .
canım benim normalde 28 şubattı SAT ım ama geç döllenme olmuş demişti doktorum 11 mart olarak değiştiriyoruz demişti o zaman doktorum senin dediğin de bu sanırım. zaten ben 1 hafta öndeki bebek boy ve kilo oranlarına baktım da onlara göre normal gözüküyor canım bi sorun yok yani :) hele bugün sağlıklı olduğunu öğrendim ya gerisi hikaye gibi çok şükür rabbime herkese güzel haberler almak naip olsun :))cnm ya sennle herşey aynı bizim sanırım .
evettt bebeklerimiz iri .
benm paşada 468 gr çıktı bana da bugün dr iri bir bebek bir hafta önde ondan dedi . ama o bir hafataya göre normalmiş sennkide öle demekki. aylayacağın bizim bebekler şuan tombik bişi :)
sennde yumurtlama günün erken olabilirmi benmki öyle olduğundan önde çıkıyor . yani doğum tarihini adetin 17. günü standrt olduğundan o güne göre hesaplıyorlar ama ben 12. gün yumurtladm dolayısıile o bir hafta bence ordan kaynaklanıyor. bugünki perinatolga sölediğimde evet ondan kaynaklı olabilri dedi. ,
Ben varim.Benim gibi ağlama nöbetlerine giren varmı
Canım doğumlarmz aynı güne denk gelecek gibi Allah kısmet ederse. Benim dün detaylida kızım 21 cm kilosu da 330 çıktı. ama kendi doktorumda iki hafta önce 20 cm çıkmıştı. Anlamadığım boyunda ki artış. Bence senin güzel çıkmışkızlar bu arada bebişim 24 cm miş kilosu da 473 gr. bana sanki biraz iri gibi geldi öyle mi bilmiyorum 1 hafta da önden gidiyor deyince acaba mı dedim .
Diyet verir doktor diyet yaparsın. Hamur işi ve şekerli yiyeceklerden uzak durmaya çalış.kızlar ya moralim çok bozuk dün sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptırdım 50mg lık bugün sonuca baktım açlık düşük çıkarken şekerden 1 saat sonra 166 çıkmış değerim hemşire 140ın altında olması lazım demişti napçam şimdi ben başına gelen varmı
Inşallah canım rahat bi doğum olduğuna sevindim sezaryen olsa da , önemli olan bebeğin ve bizim sağlığımız tabi hangi doğum şekli uygun görülürse mecbur uymak zorundayız , Allahım hepimize kolay bi çırpıda doğumlar nasip etsinCanım ben sezaryen oldum. 39 haftalıktı kızım. Sabah hastanede NST'ye bağladıklarında hemşire doğum sancılarınız başlamış dedi ama ben birşey hissetmedim. Anlayacağın sezaryen olmasa da kızım gelmek üzereymiş herhalde. Benimki çok güzel bir doğum oldu Allah'a şükür. Doktoruma rica ettik, eşim de benimle beraber doğuma girdi. İlk gece hastanede geçiyor zaten. Akşama koridorda rahat rahat dolaştım. Ertesi gün öğlen de eve gittik. İlk 3 gün yataktan kalkarken destek aldım sadece, ondan sonra gayet normal bir şekilde devam ettim. İnşallah bu seferki doğumum da bu kadar rahat geçer Allah'ın izniyle.
canım çok sagol çok sükür herşey normal dedi doktor birsürü fotograf verdi iki tanede renkli cıktı verdi cok mutlu oldumcanım sakın korkma sürekli dua çok iyi geliyor içini ferah tut Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?