- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 34
Evde degilim yatın gecinçe inşl atarım anlıyormuşun ıgne Oya'sından sendeResmini atabilir misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde degilim yatın gecinçe inşl atarım anlıyormuşun ıgne Oya'sından sendeResmini atabilir misin?
Bu sene doğum yapan bir arkadaşımda oluyordu canım. Ama doktoru normaldir demişti. Ekstra bir sıkıntı olmadı bebekle ilgili.Elisanin_annesi .!.:Arkadaslar birsey danismak istiyorum . benim sol ust bacagim cok agriyor bu ozel bolgenin hemen yani. Apis arasi mi diyorlar cati bolgesi mi diyorlar bilmiyorum ama ust bacagimin kenari haftalardir cok agriyor tam vajinaya surtunen kisim. Size hic boyle birsey oldu mu? Yada neden olabilecegini bilen duyan varmi? Yardimci olursaniz cok sevinirim
Benim de sol ağrıyor ama aynı yerden değil. Birşey giyeceğim zaman solun üzerinde duramıyormArkadaslar birsey danismak istiyorum . benim sol ust bacagim cok agriyor bu ozel bolgenin hemen yani. Apis arasi mi diyorlar cati bolgesi mi diyorlar bilmiyorum ama ust bacagimin kenari haftalardir cok agriyor tam vajinaya surtunen kisim. Size hic boyle birsey oldu mu? Yada neden olabilecegini bilen duyan varmi? Yardimci olursaniz cok sevinirim
Ihlamur icin en zararsiz bitki cayi gebelikte canim... abartmadan icilebilirCok sagol 0ihlamur dusuge neden olur diye okudum korktum icmeye.
Balli limonlu ilik su yapiyorum.
Ihlamur sorun yaratmiyorsa onuda yapim canim bende
Canim senin ki bel gibi eglip kalkmalarina dikkat et sirt ustu yatma uzanma belini kuvvetlendirmeye calisBenim de sol ağrıyor ama aynı yerden değil. Birşey giyeceğim zaman solun üzerinde duramıyormama her zaman yok. Çok yorulduğum zamanlar da
Herkese Mutlu pazarlar arkadaşlar :) 59 kilo olmama rağmen b sabah 57.7 çıktım tartıda...troid hastasıyım ve her ay rutin tetkiklerim yapılıyor ilaç dozum yükseltiliyor...bununla bi ilgisi olabilir mi acaba bilen arkadaşlar varsa? Bu arada bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama endişeleniyorum çünkü iştahım da yerinde...
Herkese Mutlu pazarlar arkadaşlar :) 59 kilo olmama rağmen bu sabah 57.7 çıktım tartıda...troid hastasıyım ve her ay rutin tetkiklerim yapılıyor ilaç dozum yükseltiliyor...bununla bi ilgisi olabilir mi acaba bilen arkadaşlar varsa? Bu arada bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama endişeleniyorum çünkü iştahım da yerinde...
Geçici olabilir belki terle su kaybetmişsindir hava sıcak
Evet canim sicaklar carpti herhaldeBiz aralik anneleri pek bi tembel ciktik :)
Yazismayi pek sevmeyenler klubu gibiyiz
Evet canim sicaklar carpti herhaldevarmi bu hafta seker yuklemesi ya da tetanoz asisi olacaklar?