2016 Aralık Anneleri

Gecmis olsun canim.gecen hafta bende oyleydim bol limonlu balli ihlamur ve bol su iyi geliyo.
İnsallah cabukcak gecer.

Cok sagol 0ihlamur dusuge neden olur diye okudum korktum icmeye.
Balli limonlu ilik su yapiyorum.
Ihlamur sorun yaratmiyorsa onuda yapim canim bende

Arkadaşlar dün solante pigmenta aldım. Normalde güneş kremi olarak sebamed kullanıyordum yıllardır. Bu aldığım hamleler için mis. aranızda kullanıp Memnun kalan var mi. Bu arada benimyüzüm zaten lekelenmeye müsait Ama lekeyi elimin üzerinde gördüm bir kaç gün önce.'çok üzüldüm. Çil gibi hatta yaşlıların elinde çıkan cinsten :KK34:

Benim de Yüzüm çok leke oldu, çok belli :( Düzenli Güneş kremi kullanıyorum ama bir faydası yok..

Kizlar ya benim gun icinde rahmim kasılıyor .
Boyle taş gibi oluyor 4-5 saniye sürüyor sonra gidiyor.
Ama gunde 3-4 defa oluyor .
Sizdede var mi boyle olan ?
Yarin doktora gidecem zaten ama aranizda boyle olan var mi ?
Internette okudum eger 30 dkk 3 defa olursa erken dogum flan yaziyor .
Ayy Allahim korusun.
Cevaplarinizi bekliyorum kizlar.

Benim de karnım çok sık sertleşiyor, doktoruma sordum ! Baktı ve Sert değil, herşey yolunda dedi. Umarım Öyledir :)

Tatlim benim kizim tam 42. Haftada dogdu.
Hersey son gune kadar normaldi acilmam vardi 3 cm kadar ama doktor 42 haftama girdigimde artik bebisi riske sokmayalim gel sana suni sanci verelim dedi bende kabul ettim.
Bilmiyordum sanci olmadan verilen suni sanci olan sanciyida kestigini.
1 gece suni sanci aldim nts de sancilar dogum sancisi gorunuyordu ama bende tik yoktu ufak ufak sancilarla butun sabah yatip diger gun sabaha kadar ac biraktilar.
Hic acilmam olmadi 4 cm in ustune cikamadi acilmam.
Doktor sabah artik sezeryan sart diyip sezeryani kabul ettirdi.
Spinal sezeryanla kizimi 4.200 grm dogurdum 53 cm di.
Iri bi bebekti
Allahtan diyorum sezeryan oldumda kizim zarar gormedi.
1 gece hastahanede yattim ertesi gun cikmak istedim gazimida cikardigim icin doktor cikisima izin verdi.
Tek bir gun bile yatmadim yatakta.
Kimisi 1 haftada atlatamaz kimisi benim gibi bi kac gune atlatir.
Bu bebisimide sezeryanla dogurcam

Maşallah sen Şanslı olanlardansın, ben normal doğum istedim ama maalesef mümkün olmadı. 38. Haftamda Kızımın biraz küçük olduğu kanaatine vardılar ve Dünya'ya gelip beslenmesinin daha doğru olduğunu düşündü doktorlar. Ilk önce suni sancı verdiler normal doğum taraftarıydı tabiki doktor ama Kızımın kalp atışlarının düşmesiyle acil sezeryana alındım. 2,340 gr Doğdu kızım :) Benim kendimi toplamam uzun zaman Aldı, 6 gün hastanede kaldım, herkesin ağrı Eşiği farklı, benim genellikle yaralarım çabuk kapanmaz zaten :) bakalım bunda nasıl gelişecek olaylar.. Hakkımızda hayırlısı!

Maşallah sen Şanslı olanlardansın, ben normal doğum istedim ama maalesef mümkün olmadı. 38. Haftamda Kızımın biraz küçük olduğu kanaatine vardılar ve Dünya'ya gelip beslenmesinin daha doğru olduğunu düşündü doktorlar. Ilk önce suni sancı verdiler normal doğum taraftarıydı tabiki doktor ama Kızımın kalp atışlarının düşmesiyle acil sezeryana alındım. 2,340 gr Doğdu kızım :) Benim kendimi toplamam uzun zaman Aldı, 6 gün hastanede kaldım, herkesin ağrı Eşiği farklı, benim genellikle yaralarım çabuk kapanmaz zaten :) bakalım bunda nasıl gelişecek olaylar.. Hakkımızda hayırlısı!

Allah size bagislasin yavrunuzu.
dediginiz gibi herkesin agri esigi farkli benim canim pek kiymetsiz kendi nezlimde baskasi tirnagi kopar dunya kayar ayaklarinin altindan benim tirnagim kopar kani gorup aa tirnagim kopmus derim :)
Esim cok guler bu halime
insallah bu kuzucuklari zamaninda ve saglikla aliriz kucagimiza
onlat iyi olsunlarda biz herseyin altindan kalkariz insallah

Merhaba kizlar umarim hersey yolunda hersey icin. Yolu yariladik cok sukur. Rabbim yavrularimiza kavusmayi nasip etsin insallah. Ayy zaman cabuk gecsinde bir an once doguralim yavrularimizi. Kucagimiza alip mis gibi cennet kokularini icimize cekeriz. Oyy oyy oglumu dogurdumu dun gibi hatirliyorum ayyy dunyalar benim olmustu kucagima verdiler agladim optum onu bu oglumuda sabirsizlikla ve bi o kadar heycanla bekliyorum insallah. ;) Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin ;)

Merhaba kizlar umarim hersey yolunda hersey icin. Yolu yariladik cok sukur. Rabbim yavrularimiza kavusmayi nasip etsin insallah. Ayy zaman cabuk gecsinde bir an once doguralim yavrularimizi. Kucagimiza alip mis gibi cennet kokularini icimize cekeriz. Oyy oyy oglumu dogurdumu dun gibi hatirliyorum ayyy dunyalar benim olmustu kucagima verdiler agladim optum onu bu oglumuda sabirsizlikla ve bi o kadar heycanla bekliyorum insallah. :KK66: Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin :KK66:
Sanki bu hamileliğimde zaman geçmiyor. Daha yarısı olmuş. Kizimda böyle olmamisti.
İkinci hamilelik biraz daha zor geçer diyorlar doktorum da dedi (rahim önceden genislesledigi icin) ondan mi uzun geldi acaba

Cok sagol 0ihlamur dusuge neden olur diye okudum korktum icmeye.
Balli limonlu ilik su yapiyorum.
Ihlamur sorun yaratmiyorsa onuda yapim canim bende
Canim ben 3 kez hasta oldum bu hamileligimde hep bol limonlu balli ihlamur ictim.dr da tavsiye etmisti birde c vitamini.
Ben yaziya denk gelmedim ama istersen dr telefnla bi danis.icin rahat eder.

Selam kızlar, dr kontrolümüz vardı bugün miniğim 510 gr olmuş 3 hafta sonra şeker yüklemesi için çağırdı drum.. Son zamanlarda gece uykuda ayaklarıma kramp giriyordu kalsiyumu bıraktırdı magnezyum verdi gün aşırı.. E bebeğe uğradık çok güzel şeyler vardı 5-6 parça bişey aldım.. Bizde durumlar böyle, hepiniz Allaha emanet olun..

Benim de Yüzüm çok leke oldu, çok belli :KK43: Düzenli Güneş kremi kullanıyorum ama bir faydası yok..
Şu pigmenta yi çok merak ediyorum. Doğumdan sonra kullanırım artık. benim normalde de güneş lekelerim vardı bakalım iyi gelirse forum a yazarım. Lekeler ciddi takıntı oluyor :olamaz:

Arkadaslar birsey danismak istiyorum . benim sol ust bacagim cok agriyor bu ozel bolgenin hemen yani. Apis arasi mi diyorlar cati bolgesi mi diyorlar bilmiyorum ama ust bacagimin kenari haftalardir cok agriyor tam vajinaya surtunen kisim. Size hic boyle birsey oldu mu? Yada neden olabilecegini bilen duyan varmi? Yardimci olursaniz cok sevinirim

Arkadaslar birsey danismak istiyorum . benim sol ust bacagim cok agriyor bu ozel bolgenin hemen yani. Apis arasi mi diyorlar cati bolgesi mi diyorlar bilmiyorum ama ust bacagimin kenari haftalardir cok agriyor tam vajinaya surtunen kisim. Size hic boyle birsey oldu mu? Yada neden olabilecegini bilen duyan varmi? Yardimci olursaniz cok sevinirim

Benim de olmustu sag tarafimda. Topalliyodum artık. doktora gittim ultrasonla baktı bebekte sorun yok olur öyle seyler dedi. O agri iki üç gün sürdü sonra kendiliginden gecti.

Merhaba güzel anneler nasilsiniz?
Ben bugün nedense cok halsizim. Bacaklarim agriyor. Dün vitaminlerimi unutmusum baya gec ictim acaba 1 günde hemen bu kadar etki eder mi ki? Istahim da yok zorla yedim :KK43:
Onun disinda bugün ebe geldi eve, onunla tanistik :) 1 saatten fazla konustuk. Cok tatli birisi. Dogumdan sonra her gün eve gelecek, yardimci olmak icin. Onun da 14 aylik bir oglu varmis. Nasil yardim edecegini konustuk. Dogumla ilgili konustuk. O da benim dogum yapmayi planladigim hastanede calisiyor. Ama doguma girmeyecekmis. Doguma da girecek olan birisi olsa daha iyi olurdu ama sorun degil. Burada mesela ben kadin doktoruma gidiyorum ama dogumumla onun alakasi yok, dogum icin hastane seciliyor, kadin doktorunun ise sadece kendi muayenehanesi var. YAni dogumumdaki kisileri tanimiyor olacagim. :skandal:Ben bizim yakindaki hastaneden randevu aldim dogum kaydi icin. Simdilik insallah bir aksilik olmazsa ebelerle dogum yapmayi düsünüyorum. Doktor olmayacak yani, her seyi dogal yolla yapmaya calisiyorlarmis, ilacsiz falan. Ama tabi hastane oldugu icin bir sorun olursa doktor hemen geliyor. Bizim ebe evde ve suda dogum planlamis (eve sisme havuz kuruluyor :)) ama uzun sürünce hastanede dogurmus. Sen de sancilarinin ilk kismini evde küvette gecirebilirsin dedi. Bir de hastanenin dogum hazirlik kursu var, burada tüm hamilelere esleriyle beraber veriliyor. Oraya da kaydoldum. 4-5 Eylülde gidicez, orada ögrendiklerimi de paylasicam sizlerle.

Kendisinin de bebegi oldugu icin bebek kiyafetlerine kadar her seyi sordum. Bu aralar baya alisveris yaptim. Totomu kaldirmadan internetten siparis verip duruyorum :KK71: Hatta kargocu cocuk da bana is cikarmak icin mi yapiyosunuz diyo :KK70: Ama valla cok egleniyorum. Indirim bulunca kacirmiyorum, simdiden su kucakta tasima cantalarindan bile aldim istedigim markayi yari fiyatina buldum cünkü. Bir de kundak aldim o da cok kullanisliymis. Aldiklarimi cikarip cikarip bakiyorum :KK200: Hatta bebisimin ilk cicilerini ekleyeyim bakin :)

Nerede yaşıyorsun cnm? Hayırlı olsun oğluşunun cicileri :) çok güzeller..

Back
X