2016 Aralık Anneleri

Buarada merakla beraber
Surekli doktorlarin erkek demesine ragmen kendimi ikna edememe durumum var.
Detaylida kafama yazilicak sanirim.
Kizim vardi ya erkek bebek cok istememden bi turlu inandiramiyorum kendimi yada burda okuduklarimdan
20. Haftada degisen cok oluyomus hadi bakalim bizim pipili bonibon pipili olarak kalcakmi :)

Benim 10nunda tetanoz
12 sindede detaylim var ilk defa 3 haftadir yavrusumu gormuyorum fena bir merak icindeyim
Ayy al benden de okadar :KK43: ben de merak ediyorum.bi de tekmelerini cok asagida hissediyorum sabahtan beri endise etmem gereken bisey mi degil mi onuda bilmiyorum cts benim de randevum daha 1 hafta var :KK43:

Ayy al benden de okadar :KK43: ben de merak ediyorum.bi de tekmelerini cok asagida hissediyorum sabahtan beri endise etmem gereken bisey mi degil mi onuda bilmiyorum cts benim de randevum daha 1 hafta var :KK43:

Allahin izniyle bisey yoktur tedirgin etme kendini bu haftalarda asagida olur zaten zamanla yukariya cikiyorlar.

Kızlar ya kafayı yemek üzereyim doktor idrar kültürü yaptı vajinal muayene smir hepsini yaptı temiz cıkmasına ragmen 5 dk gecmeden tekrar lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum yarım saat olsa razıyımnya lavaboya gidiyorum küç0k abdet yapıp dönüyorum daha oturmadan tekrar geliyor sizde varmı bu sorunu yaşayan
Benimle ayni durumdasin cnm yaaaaa. ufacik bir damla icin bile gitme ihtiyaci duyuyorum ..

Günaydın anneler.. Bu haftaya geldik ama kızımızın halen bir ismi yok. Eşim söylediğim hiçbir ismi beğenmiyor ve çok inatçı asla koymaz beğenmediğini. Ben nehir ya da Nil istedim ... O beste, nisa ve Buse isimleri arasında tercih yapmamı istiyor. 3 ü de tam anlamıyla içime sinmiyor ne yapacağım :(

Hadi ya bas agrisi oldugu zamanlarda oldu ama hic aklima gelmemisti. Dur bi takip ediyim onu ben yukseldigi icinmiymis
Benim burun kanaması ve baş ağrısının sebebi tansiyon yüksekliği olabilir dedi doktor. Ölçüm yaptı 13/7 çıktı. Benim normalde hep 9/6 civarında gezerdi. Kontrol altnda tut dedi doktor. Sonra kanama falan olmadı. Arada başım ağrıdı ama tansiyona baktırdığımda normal çıktı. Sende bi ara ara baktır. Belli olmaz. Hem sıcaklar hem hamilelik normalmiş tansiyonların yükselmesi.

Günaydın anneler.. Bu haftaya geldik ama kızımızın halen bir ismi yok. Eşim söylediğim hiçbir ismi beğenmiyor ve çok inatçı asla koymaz beğenmediğini. Ben nehir ya da Nil istedim ... O beste, nisa ve Buse isimleri arasında tercih yapmamı istiyor. 3 ü de tam anlamıyla içime sinmiyor ne yapacağım :KK43:
Günaydın canım biz erkek olursa ben kız olursa eşim koycaktı neyse ilk erkek dediler ya ben koydum sonra kız olduğu anlaşıldı eşim geldi yanıma sen taşıyon kahrını sen çekiyon ben koyamıcam haksızlık yapmam sana ne istiyon dedi ilayda dedim tamam Bebeğimizin adı ilayda dedi Kıyamam ya sağolsun. Eşinde biraz senin beğendiğin isimleri değerlendirmeli bence canım

Günaydın anneler.. Bu haftaya geldik ama kızımızın halen bir ismi yok. Eşim söylediğim hiçbir ismi beğenmiyor ve çok inatçı asla koymaz beğenmediğini. Ben nehir ya da Nil istedim ... O beste, nisa ve Buse isimleri arasında tercih yapmamı istiyor. 3 ü de tam anlamıyla içime sinmiyor ne yapacağım :KK43:
Bunlardan tamamen farklı bir isim bulmaya çalışın

Kızlar ben halsizim çok ya acaba normal mi yoksa kanım düşmeye devam mı ediyor az önce makyaj yaptım ama o kadar zor yaptım ki kolumu kaldırcak gücüm yok ya nedir bu anlamadım:işsiz: bugün annemle kemeraltına incez birde hem kendi üstüme hem bebeğim için bir iki şey alcam ama nasıl acaba dayancam poff:KK12:

kızlar bende bebişime isim bulamıyorum bana farklı güzel erkek isimleri önerir misiniz siz kendinizinkini ne koyacaksınız. böyle Ahmet mustafa fln gibi bilindik şeyler olmasın ama çok anlamsız da olmasın yani :)

Kızlar ben halsizim çok ya acaba normal mi yoksa kanım düşmeye devam mı ediyor az önce makyaj yaptım ama o kadar zor yaptım ki kolumu kaldırcak gücüm yok ya nedir bu anlamadım:işsiz: bugün annemle kemeraltına incez birde hem kendi üstüme hem bebeğim için bir iki şey alcam ama nasıl acaba dayancam poff:KK12:

Nezaman baktirdin kan degerlerine.
Bide canim mumkunse 4 den 5 den sonra cik kendini zorlarsin ogle sicaginda

Back
X