5.5 haftayızbu arada kızlar biz kaç aylık olduk şimdi 5 bitti değil mi
Benımkisi de ölçüm sırasında söylüyor 20. Haftalık ken 186 gr 21 cm Di elhamdulillah misal abisi o haftalarda iken 200 gr dı belli olmuyor bebelerGittigim her kontrolde grm boy demeden ultrasyonu bitirmiyor.
Ayrica ultrasyondan ciktikdan sonrada tansiyonuma bakilirken beni denemek icin tekrar soruyo doktorum neydi boy kilo diye :)
11. Haftadan beri her kontrolde bunlari atlamiyor ki arada 2 farkli doktora gittim onlarda ayni sekilde bakiyor kizlar.
Sizinkiler niye soylemiyo acaba
Canım benim 22.hafta bitti 23.haftaya girdim 5.ay bitmiş 6.aydan gün almaya başladım artıkbu arada kızlar biz kaç aylık olduk şimdi 5 bitti değil mi
Aman canım böyle takıntı olur mu ya paylaşma bebeğinle ilgili bişey bence canımHanimlar bisey sorcam
Esimin arkadasinin hanimi var ayni donem hamile kaldik.
Benden 2 hafta kadar once dogumu olcak
Simdi sorunum su her doktor kontrolumden sonra arayip benden grm boy gelisi hakkinda bilgi aliyo.
Ben sormam kimseye kilo boy digum ziyaretlerinde bile bana yanlis geliyo.
Her seferinde soyluyorum ultrasyon resimlerimi istiyo atiyorum ama iyice beni germeye basladi bu durum.
2 hafta evvel detayliya girmesi gerekiyordu girmedi beni bekledi.
12sinde girvem demistim bugun aradi bende 12 sinde gircem dedi
Aaa cok gec olmuyo senin haftdan icin dedim yok dedi.
Annem artik bebisle alakali konusma dedi korkuttu beni.
kizim iri dogmustu hep onde gidiyordu
4200 53 cm
bu gebeligimde 2 hafta kadar onde gidiyodu son kontrolumde
Kizimin eski ultrasyonlari simdikini tak8ntili gibi devamli watsaptan istiyo
yani nasil bi yol izlemeliyim bilemiyorum kirmakta istemiyorum.
Bende kemeraltında gördüm bayıldım bugün pembiş tüllü ama harikaydı 600 tl fiyat verdi satıcı ekim gibi sipariş vercez Allah kısmet ederse daha erken bence. Ama kampanya varsa kaçırma tabi.Kizlar bu ara her yerde park yataklari indirimde görüyorum. Simdi alsam cok mu erken olur? Yada bu indirimler sürekli oluyo da benim mi simdi dikkatimi cekti acaba ?
Kizlar Merhaba,
daha önce bi arkadas daha sormustu ama cevap goremedim , ist avr yakasinda detayli girenler var mi nereyi tavsiye edersiniz?
acayip görse söylerLafi acilmisken sorayim benim doktorum hic bebeğin boyunu soylemiyor. Ultrasondan boyunu anlayamiyoruz diyor. E bukadar insana soluyolar bi sen mi anlamiyosun demek.istiyorum. ama doktorumu sevdigimden bisey demiyorum. Ama cok da merak ediyorum acaba normal mi diye. Sadece bacak uzunlugu normal dedi.
Lafi acilmisken sorayim benim doktorum hic bebeğin boyunu soylemiyor. Ultrasondan boyunu anlayamiyoruz diyor. E bukadar insana soluyolar bi sen mi anlamiyosun demek.istiyorum. ama doktorumu sevdigimden bisey demiyorum. Ama cok da merak ediyorum acaba normal mi diye. Sadece bacak uzunlugu normal dedi.
Lafi acilmisken sorayim benim doktorum hic bebeğin boyunu soylemiyor. Ultrasondan boyunu anlayamiyoruz diyor. E bukadar insana soluyolar bi sen mi anlamiyosun demek.istiyorum. ama doktorumu sevdigimden bisey demiyorum. Ama cok da merak ediyorum acaba normal mi diye. Sadece bacak uzunlugu normal dedi.
Ilk basta tuaf gelmiyordu.
Olabilir paylasim yapmak konusmak istiyo diye dusundum ama
Kendi ogluda suan 4 yasinda ilk gebeligi degil oglunla karsilastir ultrasyon resimlerini ilk kez yasamiyorsun bu duyguyu.
Simdide kizimin tum resimlerini istemeye basladi.
Cuma gunude detaylidan ciktikdan sonra gene ariyacak biliyorum
Cunku doktor kontrollerimden cikar cikmaz hatta bazen daha odadayken bile aramaya basliyo.
Ben ozellikle sormadim hic belki oda vazgecer diye ama yok dahada artti. Sanki kumam gibu her animi soruyo
Canin ne cekiyo
Bebege ne aldin beraber alalim ayni olsunlar gibi abuk sabuk seyler
En son doktorunu degisip benim hastahanemde dogum yapmayi bile duaundugunu soyledi
Yo ben hic sormuyorum sadece seninki nasilmis diyorum he iyi diyo.
Dedim ya utanir belki diye hic sormuyorum ama israrla ariyo msj atiyo valla bi sefer kircam kirilirsada kirilsin
O hissettigin tekme iste :) ilk öyle oluyor, baloncuk patlamasi gibi, hadi gözün aydinSelam anneler, çalışan hamile olmak gerçekten zormuş. İşyerinde ayrı çalış, haftasonu evinde çalış. Tüm haftasonum temizlik, çamaşır, ütü, yemekle geçti. Kaynanam karşı binamda oturuyor. Çay falan demleyip arıyor. Yok iş tutuyorum daha dedikçe ben utanıyorum. Ne pisletmişler bikaç günde diye düşünecek gibi geliyor. Salakça bir duygusallık resmen. Bu arada bu kadar iş güç arasında cumartesi sabah ilk defa karnımın içinde sakız patlaması gibi iki defa tıpırtı oldu. Dedim heralde elif. Artık elifim hissediyorum dedim ama belkide değildi. Çünkü devamı gelmedi. Bakalım. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Güçlü tekmelerini. Hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah. Sağlıklı sıhhatli ve en önemli bebeklerimizi hissederek.
ellerine sağlık, çok güzel olmuş, beğenilmez mi hiç :) güle güle kullanBak bakaşkm beğenecek misin el emeği göz nuru
olurmu ya bnmki her seferinde söylüyor üstüne verdiği ultrason resminde de yazıyo ki tüm bilgilerLafi acilmisken sorayim benim doktorum hic bebeğin boyunu soylemiyor. Ultrasondan boyunu anlayamiyoruz diyor. E bukadar insana soluyolar bi sen mi anlamiyosun demek.istiyorum. ama doktorumu sevdigimden bisey demiyorum. Ama cok da merak ediyorum acaba normal mi diye. Sadece bacak uzunlugu normal dedi.
olurmu ya bnmki her seferinde söylüyor üstüne verdiği ultrason resminde de yazıyo ki tüm bilgiler
Tesekkur ederim :)), ne kadar muayene ucreti acabaBakırköyde Ahmet Gül var canım perinatolog ben oraya aldım randevu zamanımızı bekliyoruz bebişimle
Amin inşl hep beraber ceellerine sağlık, çok güzel olmuş, beğenilmez mi hiç :) güle güle kullan
Ayy sonunda bakalım. Dün doktora gittim de, doktorda sordu hissetmeye başladın mı. Dedim iki gündür bir şey var ama tam da adını koyamadım. Daha çok küçük kıpırtılar dedim. O da senin gibi dedi. Daha da hissedersin zamanla. Bu hissiyatlar ileri haftalarda bize yol gösterici olacak. Ayırt edebilmen iyi olur dedi. Bu arada benim için iyi olan ama tabi etrafımdakilerin tepki göstereceği bir gelişme oldu. Çocuk ters duruyormuş. Son haftalara da doğru dönmez ise sezeryan olabilir dedi. Ay bi an hadi inşallah demişim. Doktorda şaşırdı. Açıklama yaptım artık. Ben biraz korkuyorum da normal doğumdan dedim. Galiba birazdan biraz daha fazla dedi. Güldük. Bakalım hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun.O hissettigin tekme iste :) ilk öyle oluyor, baloncuk patlamasi gibi, hadi gözün aydin
Ben ilk hissettigimde o gün bir daha olmamisti. Günden güne artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?