2016 Aralık Anneleri

Benımkisi de ölçüm sırasında söylüyor 20. Haftalık ken 186 gr 21 cm Di elhamdulillah misal abisi o haftalarda iken 200 gr dı belli olmuyor bebeler

bu arada kızlar biz kaç aylık olduk şimdi 5 bitti değil mi
Canım benim 22.hafta bitti 23.haftaya girdim 5.ay bitmiş 6.aydan gün almaya başladım artık

Aman canım böyle takıntı olur mu ya paylaşma bebeğinle ilgili bişey bence canım

Kizlar bu ara her yerde park yataklari indirimde görüyorum. Simdi alsam cok mu erken olur? Yada bu indirimler sürekli oluyo da benim mi simdi dikkatimi cekti acaba ?
Bende kemeraltında gördüm bayıldım bugün pembiş tüllü ama harikaydı 600 tl fiyat verdi satıcı ekim gibi sipariş vercez Allah kısmet ederse daha erken bence. Ama kampanya varsa kaçırma tabi.

acayip görse söyler
bende ikidir gittiğimde söylemedi dr
ayrıntılıda 375gr 25cm demişti
sormadım öyle şeylere takılmam
bnm ilk hamileliğimde 2700gr doğdu kızım bn ise 27 kg aldım düşünün
boyum 178 dev gibi annenin minicik kızı
kızım okula başlayıncaya hep ufak tefekdi
şimdi 11 yaşında gören 15-16 mı diyor
Onun için sağlıklı olsun önemli olan o

Benimkide aynı şeyi söylüyor inan ki gıcık oluyorum o zaman doktora, ayrıntılı ultrasona girdim, FL: 38 mm yazıyor.
İnternette bu değeri 7 ile çarparsanız bebeğinizin yaklaşık boyunu bulursunuz demişler.

Benim doktorum da boyunu söylemmiyor. Bir keresinde bacak kemigini ölctü, ortalama olarak bunun 7 kati bebegin boyuna denk gelir dedi. Ama her seferinde söylemiyor, her sey yolunda diyorsa ben de önemsemiyorum.

Deli galiba yazik
Ya hasta bence, bu kadar takinti kendine daha cok zarar veriyordur. Ben olsam kimseyle fotograf paylasmamaya karar verdim artik falan derim. Esime de söylerim bilsin.

Yo ben hic sormuyorum sadece seninki nasilmis diyorum he iyi diyo.
Dedim ya utanir belki diye hic sormuyorum ama israrla ariyo msj atiyo valla bi sefer kircam kirilirsada kirilsin

Arada akrabalık falan yoksa söyle gitsin, enerjini düşürmesine izin verme hiç.

O hissettigin tekme iste :) ilk öyle oluyor, baloncuk patlamasi gibi, hadi gözün aydin
Ben ilk hissettigimde o gün bir daha olmamisti. Günden güne artar.

olurmu ya bnmki her seferinde söylüyor üstüne verdiği ultrason resminde de yazıyo ki tüm bilgiler

O hissettigin tekme iste :) ilk öyle oluyor, baloncuk patlamasi gibi, hadi gözün aydin
Ben ilk hissettigimde o gün bir daha olmamisti. Günden güne artar.
Ayy sonunda bakalım. Dün doktora gittim de, doktorda sordu hissetmeye başladın mı. Dedim iki gündür bir şey var ama tam da adını koyamadım. Daha çok küçük kıpırtılar dedim. O da senin gibi dedi. Daha da hissedersin zamanla. Bu hissiyatlar ileri haftalarda bize yol gösterici olacak. Ayırt edebilmen iyi olur dedi. Bu arada benim için iyi olan ama tabi etrafımdakilerin tepki göstereceği bir gelişme oldu. Çocuk ters duruyormuş. Son haftalara da doğru dönmez ise sezeryan olabilir dedi. Ay bi an hadi inşallah demişim. Doktorda şaşırdı. Açıklama yaptım artık. Ben biraz korkuyorum da normal doğumdan dedim. Galiba birazdan biraz daha fazla dedi. Güldük. Bakalım hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…