2016 Aralık Anneleri

Yo ben hic sormuyorum sadece seninki nasilmis diyorum he iyi diyo.
Dedim ya utanir belki diye hic sormuyorum ama israrla ariyo msj atiyo valla bi sefer kircam kirilirsada kirilsin

Eslerimiz cocukluk arkadasi ve esim cok seviyo banada surekli iletisimde kalin mutlu oluyorum diyo ama 2 hafta buyuk olan bebegi benimkiyle ayni haftaya indirdi resmen ilk zamanlar aramizda 2 hafta vardi suan ayni haftayiz demeye basladi.

Neyin kiyasini yapiyor anlamadim valla. Hani paylaşmak icin olsa kendi bebegiyle ilgili bilgi de vermiyo diyosun. Yine de bi bahane bul. Ben bile en yakin arkadaşlarıma ultrasonu pek göstermiyorum nazar deger korkusuyla. Ilk cocuk olunca biraz sakiniyorum napim ☺

Yo keske yardimci olsamda hepsini atsam ilk gebeligi olsa merak diycem oglu var 4 yasinda bebeginde duydugumuz bi sorunuda yok cok sukurki.
Neyi karsilastiriyo bende merak icindeym acikcasi

Yo ben hic sormuyorum sadece seninki nasilmis diyorum he iyi diyo.
Dedim ya utanir belki diye hic sormuyorum ama israrla ariyo msj atiyo valla bi sefer kircam kirilirsada kirilsin
insan istiyor kirmadan hallediyim diye ama bazende gercekten gerekiyor...

Kizlar Merhaba,
daha önce bi arkadas daha sormustu ama cevap goremedim , ist avr yakasinda detayli girenler var mi nereyi tavsiye edersiniz?

Kizlar bu ara her yerde park yataklari indirimde görüyorum. Simdi alsam cok mu erken olur? Yada bu indirimler sürekli oluyo da benim mi simdi dikkatimi cekti acaba ?

Nasıl da takıntılı bir hatunmuş öyle, Allah kem gözden sakınsın seni ve bebeğini canım. Sen onun bilgilerini sorunca ne yapıyor peki?

cnm dr un ilgili olmalısı ayrı bir ihtiyaç bence
halen geç kalmış değilsin
hava cok sıcak kendimi cok halsiz ve bitkin hissediyorum
hiç deme bitirdi bu sıcaklar beni
doğan çocuğu kıyaslayana çok rastladım da
ultrasondaki bebeği kıyaslayana ilkkez rast geldim
birde anne karnında bebeğin boy ölçümü bana çok saçma geliyor
çünkü normal bir bebek bile metrede zor ölçülürken
anne karnında nerdeyse iki büklüm duran bir bebeği ölçmek güç
bence ortalama bir değer söylüyorlar
veya o an denk geliyor bence
o arkadaşına da aynen böyle de

Nasıl da takıntılı bir hatunmuş öyle, Allah kem gözden sakınsın seni ve bebeğini canım. Sen onun bilgilerini sorunca ne yapıyor peki?

Allah razi olsun canim
Aslinda hic detayli sormadim.
Sonucta her bebegin gelisimi farklidir ben sadece seninki nasil minik iyidir insallah fln diye soruyorum oda
He iyi iyi diyip hop hemen bana donus yapiyo :)

Canim aslinda pek arkadasligimizda yoktu bayram seyran watsaptan yazisirdik.
Hamile oldugumu duyunca bi basladi aramaya hemen hemen hergun devamli bebek muhabbeti.
Surekli kizimin bu zamanki olcumu resmi her dpktor kontrolu sonrasi simdikinin bilgileri konistugumuz farkli biseyde yok.
En son yaptigi olayda 2 hafta once olmasi gereken detayliyi benim gidecehim gune kadar erteletmesi ve kiyas hali gelmesi canimi sikmaya basladi

Lafi acilmisken sorayim benim doktorum hic bebeğin boyunu soylemiyor. Ultrasondan boyunu anlayamiyoruz diyor. E bukadar insana soluyolar bi sen mi anlamiyosun demek.istiyorum. ama doktorumu sevdigimden bisey demiyorum. Ama cok da merak ediyorum acaba normal mi diye. Sadece bacak uzunlugu normal dedi.

Geçiştir cevapları
anlamasını sağla
can sıkıcı her çocuk bir olur mu
onun bebeğinin anne baba ayrı genetik yapı farklı
seninki apayrı

canım baştan popoya kadar olan mesafeyi + bacak uzunluğunu vs. hepsini gelişmiş ultrasonlar çok rahat hesaplayabiliyor

Ayrintiliya gittigim doktor bebegin omuriligini ölcüp üçle çarpıyoruz boyu öyle çıkıyo demisti. Ayrica benim kendi doktorum da boyunu kilosunu hic söylemiyo. Ayrintilida ögrenebildim sadece

canım benim doktorum da söylemiyordu kol ve bacak ölçümü önemli diyordu detaylıda öğrendim ben de ilk defa :)

canım baştan popoya kadar olan mesafeyi + bacak uzunluğunu vs. hepsini gelişmiş ultrasonlar çok rahat hesaplayabiliyor
Olcuyo bacagini falan aslinda ama bize su kadar cm demiyor. Bi video cekmistik orda bacak uzunlugu yaziyor mesela

Ayrintiliya gittigim doktor bebegin omuriligini ölcüp üçle çarpıyoruz boyu öyle çıkıyo demisti. Ayrica benim kendi doktorum da boyunu kilosunu hic söylemiyo. Ayrintilida ögrenebildim sadece

Kilosunu soluyo bizimki. Biraz zayif mesela nette gordugum listelere gore. Oyuzden boyunu da merak ediyorum. Bizim doktor normal diyor ama insan yine de merak ediyor.

canım benim doktorum da söylemiyordu kol ve bacak ölçümü önemli diyordu detaylıda öğrendim ben de ilk defa :)

Detayliya bu hafta gidicem bu doktor soyler belki. Aslinda olcuyo bacagini falan görüyorum ama solemiyor. Acaba boyunu net hesaplayamadiklari icin mi.solemiyor diye dusundum. Devlet sirri sanki normal diyo sadece :)

Gittigim her kontrolde grm boy demeden ultrasyonu bitirmiyor.
Ayrica ultrasyondan ciktikdan sonrada tansiyonuma bakilirken beni denemek icin tekrar soruyo doktorum neydi boy kilo diye :)
11. Haftadan beri her kontrolde bunlari atlamiyor ki arada 2 farkli doktora gittim onlarda ayni sekilde bakiyor kizlar.
Sizinkiler niye soylemiyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…