- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
Vsd nedemek Canım.detaylı ya kadar kendini çok yüzmeMerhaba arkadaslar.. Gune cok uzuntulu bir haberle basladim .. bugun kontrolum vardi ve bebegimin kalbinde kucuk vsd gozuktuhaftaya daha detayli kontrola gidecegim... cok uzgunum
Çok üzme bebeğin etkilenmesn. Allah in izniyle herşey güzel'olurVsd nedemek Canım.detaylı ya kadar kendini çok yüzme
bende 19 günde 3 kilo almışım nasıl üzüldüm. sonra dikkat etmeye başladım bir kilosu gitti hemen şişkinlikmiş. şimdi o verdiğim 1 kiloyu 2 haftada geri almak üzereyim. yavaşlatmış oldum sende dikkat edersen çok endiişelenecek bir şey olmaz inşallah canımKızlar bugün doktora gittim 3 haftada 3 kilo almışımyani suana kadar 6_7 kilo almışım .bebeğin karni genislemis baya dedi diyet verdi
Kizmi seninkisi canim
Evet canım öğretmenim.Öğretmensin sende galiba dimi ben de öğretmenim öyle düşünüyorum bi iki ay açık kalio galiba onuda ucretsiz yapcam rapor olmazsa
Önceye göre kısıtladim her gün kahvaltı da simit poğaça börek patates kizartmasi nutella recel gibi şeyler yiyordum bunları yemiyorum 2 dilim ekmek yumurta peynir domates salatalik yiyorum. Pilav 1 kasik yiyorum en fazla pilav yerine bulgur pilavı yapıyorum. Her gün dondurma yiyordum onu da hafta da 1 kereye indirdim. Meyve yiyorum. Tatlıyi da abartmistim her canim istedigindw yiyordum artık tatlı da yemiyorum. Kendimce böyle takılıyorum işte.Diyet listesi verdi bana da doktor cnm. Tatile gitmiştik orda çok kaçırdım. Neler yemio sun cnm nelere dikkat ediyosun
Ekmek 2 dilim cnm normal ekmek olmicak pilav v.s yok ekmek yerine bulgur pilavı 2 kasik olabilir de ben bunlarla nasıl doycam bilmiyorumÖnceye göre kısıtladim her gün kahvaltı da simit poğaça börek patates kizartmasi nutella recel gibi şeyler yiyordum bunları yemiyorum 2 dilim ekmek yumurta peynir domates salatalik yiyorum. Pilav 1 kasik yiyorum en fazla pilav yerine bulgur pilavı yapıyorum. Her gün dondurma yiyordum onu da hafta da 1 kereye indirdim. Meyve yiyorum. Tatlıyi da abartmistim her canim istedigindw yiyordum artık tatlı da yemiyorum. Kendimce böyle takılıyorum işte.
Senin diyet listen nasil
Kalp anatomik olarak iki kulakçık ve iki karıncık olmak üzere dört odacıktan oluşur. Kalpteki karıcıklar arasındaki kanın geçişini engelleyen duvarda doğumsal nedenli defekte bağlı açıklık olmasına ventriküler septal defekt denir .Vsd nedemek Canım.detaylı ya kadar kendini çok yüzme
Kalp anatomik olarak iki kulakçık ve iki karıncık olmak üzere dört odacıktan oluşur. Kalpteki karıcıklar arasındaki kanın geçişini engelleyen duvarda doğumsal nedenli defekte bağlı açıklık olmasına ventriküler septal defekt denir .
Bundan dolayı sol kulakçıktaki temiz kanın bir kısmı sağ kalbe geçiş yapar. Sol kulakçıkta kan basıncı yüksektir ve sağ kulakçığa yüksek basınçta kan geçişi olur. Yıllar içinde akciğere giden kanın artmasına bağlı olarak akciğer damarları ve kalp kasında hasara sebep olabilir. Yenidoğanlarda doğumsal kalp hastalıkları arasında % 20 oranında en sık görülen kalp hastalığıdır.
Sabahlari mutlaka yumurta ye tok tutuyor . Yemekte bol salata yiyorum. Yagi 1 yemek kasigindan fazla olmasiktan sonra sorun olmaz. bir de ben biseyler yemek istedigimde biber salatalik yiyorum kalorisi fazla olmadigi icin. Hem agzimi oyalamis oluyorum. . Yesil Biberde c vitamini cokmus yararli olacagini dusunuyorumEkmek 2 dilim cnm normal ekmek olmicak pilav v.s yok ekmek yerine bulgur pilavı 2 kasik olabilir de ben bunlarla nasıl doycam bilmiyorum
Gecmis olsun kalbi delik diyorlar oyle birsey mi baska bi hastalik mi.Kalp anatomik olarak iki kulakçık ve iki karıncık olmak üzere dört odacıktan oluşur. Kalpteki karıcıklar arasındaki kanın geçişini engelleyen duvarda doğumsal nedenli defekte bağlı açıklık olmasına ventriküler septal defekt denir .
Bundan dolayı sol kulakçıktaki temiz kanın bir kısmı sağ kalbe geçiş yapar. Sol kulakçıkta kan basıncı yüksektir ve sağ kulakçığa yüksek basınçta kan geçişi olur. Yıllar içinde akciğere giden kanın artmasına bağlı olarak akciğer damarları ve kalp kasında hasara sebep olabilir. Yenidoğanlarda doğumsal kalp hastalıkları arasında % 20 oranında en sık görülen kalp hastalığıdır.
evet oyle bisey tam anlatamiyorum aslinda internette daha detayli anlatiyorlar..Gecmis olsun kalbi delik diyorlar oyle birsey mi baska bi hastalik mi.
Doguncaya kadar duzelir insallah.
Kızlar bende diyorumki nooluyo bana.hamile kaldım kalalı sūrekli bi sıkıntı ksygî endişe ölūm korkusu da oldu bi ara.ūstūne ilk ūc ayda olan halsizlk bulantı sonra bunlar azaldı sıkıntımda azaldı ama her namazin ardina inşirah suresi okuyorum dua ediyorum rabbime.yer yer çoğaliyor geri azalıyor.içimde sıkıntı ve ağlama isteği hep var ama şūkrediyorumki benimde oğluşum ve eşim yanimda ve ikinci oğlumda yolda allahin izniyle.rabbim sıkıntılarımızı azaltsın içimizi huzurla kaplasin inş.yanliz değilmişim bunu anladîmGeçer inşallah yakın zamanda hormonlardan sanırım. BEN de bişey olacak gibi kaygılıyım, görünürde bir sıkıntı da yok aslında.
Gece abdestli yatmak, Korku anında Kureyş suresi çok rahatlatıyor. 11 kere okunuyor. Ve AYEt-el kursi her zaman. SIKINTI zamanında inşirah süresi, Bir de sadaka vermek.
Ben böyle yapıyorum, rahatlıyorum biraz.
insallah cnmbenim saliyi beklemem gerekiyor.. Rabbim tum bebislerimizi korusunCanim belki de degildir, ultrasonda bazen yanlis goruyorlar. Detaylida iyicd bakarlar, insallah hicbirseyi yoktur bebeginin. Pozitif dusunelim iyi olsun insallah
insallah cnmbenim saliyi beklemem gerekiyor.. Rabbim tum bebislerimizi korusun
kaç kilo aldın canım kaç haftalıksınSabahlari mutlaka yumurta ye tok tutuyor . Yemekte bol salata yiyorum. Yagi 1 yemek kasigindan fazla olmasiktan sonra sorun olmaz. bir de ben biseyler yemek istedigimde biber salatalik yiyorum kalorisi fazla olmadigi icin. Hem agzimi oyalamis oluyorum. . Yesil Biberde c vitamini cokmus yararli olacagini dusunuyorum
Benimde suyum fazla bebek tombbik ve ben de fazla kilo aldigim icin sekerin olabilir dedi 24. Hafta da suyum fazla olursa seker yuklemesi yapilacak.
Kilo almamak ve sekerin yukselmemesi icin dikkat ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?