- 14 Aralık 2014
- 1.551
- 708
- 333
- 35
Haziran q kadar ücretli mi Olcan cnm rapor falan miSeneye okullar açılınca 9 aylık olacak bebislerimiz ama bu sefer ücretsiz izine ayrılmak istiyorum 1 yaşına kadar yanında olayım diyorum.
Kizimda rahattık okul eve çok yakındı bi de o zaman 4. Sınıftim haftada 9 saat branş dersleri vardı sagolsunlar istedigim gibi aya4lamislardi dersleri her gün 2 saat boşluğum oluyordu .kızımdan Çok ayrı kalmadım.
Okulum 15 km uzakta simdi öğlenleri eve gitme imkanım olmayacağı için ücretsiz izne ayrılmak istiyorum. Zaman ne gösterecek bakalım.
Bende bir anda çok kilo aldım şimdi dikkat ediyorum tatli pilav hamur isinden uzak duruyorum.2 haftadır kilo almadım.Kızlar bugün doktora gittim 3 haftada 3 kilo almışımyani suana kadar 6_7 kilo almışım .bebeğin karni genislemis baya dedi diyet verdi
Rapor almayi deneyeceğim alamazsam da ücretsiz izine ayrılırim. Hazirana kadar çalışamam bebek çok küçük olacak.Haziran q kadar ücretli mi Olcan cnm rapor falan mi
Canim ben fransadayim aşılarim tam eksik aşım yok o yuzden aşim yokSelamlar,
Yurt disinda olan arkadaşlar Tetanoz asisi yaptiracakmisiniz?
Süt pompasi icinde manuel lansinoh kullandim.motorlu medela kullandim ikisinden de memnun kaldim.
Oyy masallah kiz yesinler gobegini.Eki Görüntüle 1871806 Göbişim çatlayacakmış gibi geliyor
Diyet listesi verdi bana da doktor cnm. Tatile gitmiştik orda çok kaçırdım. Neler yemio sun cnm nelere dikkat ediyosunBende bir anda çok kilo aldım şimdi dikkat ediyorum tatli pilav hamur isinden uzak duruyorum.2 haftadır kilo almadım.
Uzulme dikkatli olunca kilo alinmiyor.
Benim bebise de tombis demişti doktor.
Hayirdir canim calisiyorsun oyuzden miKızlar yaa ne gündü bugün
Daha yeni yazabildim bakabildim
Öğretmensin sende galiba dimi ben de öğretmenim öyle düşünüyorum bi iki ay açık kalio galiba onuda ucretsiz yapcam rapor olmazsaRapor almayi deneyeceğim alamazsam da ücretsiz izine ayrılırim. Hazirana kadar çalışamam bebek çok küçük olacak.
Siz nasıl yüklüyorsunuz
Kizmi seninkisi canimBenim göbeğim de böyle
Ayy ordaki bacak ısırmalık ya yerim onu ben :))hemen hemen aynıyız canımKizlar benim göbiş te burda sizinkiler nerdebuyuyup gidiyoruz artik
Anladim canim oglum uyuyordu defim firsat bu firsat foto cekimAyy ordaki bacak ısırmalık ya yerim onu ben :))hemen hemen aynıyız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?