bende 7-8 aldım toplam 23 haftalık bebişKızlar aşımı oldum bugün.2 hafta da 3 kilo olmuşum.toplam 6 kilo aldım şimdiye kadar.sizin kilolar nasıl? ? Bir de akıntı var die doktor enfeksiyon dedi fitil verdi tahlile gerek yok diolar içime sinmedi siz ne dersiniz
canım tetenoz aşısı oluyor bu haftalarda ama ben d yaptırmadım doktorum yaptırma dedikızlaar ben hiç aşı falan olmuyorum siz ne yaptırıyosunuz ki.
İki cinsiyet E hamile olmak tan dır benım 3 yasında oglum var bu bebeğime de oğlana benziyor dediler hayırlı olsun dediler ama geri kız denilince her kez cok sevındı cunku ıkı cinsiyet annelik yapmak ebe lik yapmak ap ayrı birde sülalede hıc kız yok Zeynep ilk olcak esimin ailede bir tane gorumcrmın kız var oda 17 yaşında
Tekli.ama ben karar veremedim medela mi alsam aventmi yoksa lansinohmu:) galiba medela en iyisiymis
SLM CANIM teşekkür ederiz iyiz çok şükür deyip genel bir cevap yazayım sende ne var ne yok?Slm kızlar nasılsınız?
Doğuma yakın 35 ten sonra sanırımkızlar günaydın bu kordon dolAnması vs kaçınca haftadan sonra riskli oluyordu.
maşallah canım göbiş baya büyümüşşşEki Görüntüle 1871806 Göbişim çatlayacakmış gibi geliyor
Bende 9 aylikken baslicam insallah:)ilk gunler sutu sagmak gerekiyomus daha bol sut oluyomus o zamn yara olmuyomus.o yuzden alicam.Maşallah kuzucuga cnm..
Bnm kayinvalidemin 5 kız torunu var bu erkek olur mu acaba dedik o da olmadı. .
Kayinvalidem de sağlıklı olsun kız oğlan farketmez şimdiki kızlar erkek gibi okuyup çalışıyorlar hem kızlar bizi seviyor dedi..
Çok mutlu oldum. .
Zaten ben de kız istiyordum :)
Ben ilk hamileliğimde Philips avent almıştım çok da memnun kaldım. .
Şimdiki kızıma lazım olmaz herhalde. .
9 aylıkken calismaya başlayacağım. ..
Benim gobek bu kadar yukarda degil ya asagi bakiyo sanki:))Eki Görüntüle 1871806 Göbişim çatlayacakmış gibi geliyor
evet cnm parlak kalpliymiş kızım :)Kalptemi parlaklık gördü canım
erkek göbeği doğru mu canımBenim gobek bu kadar yukarda degil ya asagi bakiyo sanki:))
Evet :))erkek göbeği doğru mu canım
benim de erkek bakalım böyle olacak mı daha bu kadar büyümediEvet :))
Seneye okullar açılınca 9 aylık olacak bebislerimiz ama bu sefer ücretsiz izine ayrılmak istiyorum 1 yaşına kadar yanında olayım diyorum.Maşallah kuzucuga cnm..
Bnm kayinvalidemin 5 kız torunu var bu erkek olur mu acaba dedik o da olmadı. .
Kayinvalidem de sağlıklı olsun kız oğlan farketmez şimdiki kızlar erkek gibi okuyup çalışıyorlar hem kızlar bizi seviyor dedi..
Çok mutlu oldum. .
Zaten ben de kız istiyordum :)
Ben ilk hamileliğimde Philips avent almıştım çok da memnun kaldım. .
Şimdiki kızıma lazım olmaz herhalde. .
9 aylıkken calismaya başlayacağım. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?