2016 Aralık Anneleri

Sagol canm
Haklisin hicbisey bebislerden onemli degil.

Çok geçmiş olsun canım allah korumuş. Okurken çok kötü oldum.

Cok sagol canm

çok geçmiş olsun

Allah r

Aynen oyle canim bosver valla
Esimde cok kizdi abla geliyo bana haftada 3 gun kadina soyle sen niye zeynalik yapiyosn diye baya soylendi bisey olsaydi kendimi asla affetmezdim

Allah razi olsun canm cok sagol insallah.
Bidaha girismek ne kelime elimi kaldirmicam dolap ustlerine :)

ben de çok uzanıyorum üstlere doğru bardak fln almak için ama zararlı mı bilmiyorum. ilk 3 ay yapmadım ama sonra da çok önemsemedim riski geçti diye

ben de çok uzanıyorum üstlere doğru bardak fln almak için ama zararlı mı bilmiyorum. ilk 3 ay yapmadım ama sonra da çok önemsemedim riski geçti diye

Yok canm bende oyle saniyodum
Doktor gittigimde uzanma bile artik bebek buyudu diye risk yok sanma dedi.
Aksine buyudukce risk dahada artiyor dedi.
Sende dikkat et

Yok canm bende oyle saniyodum
Doktor gittigimde uzanma bile artik bebek buyudu diye risk yok sanma dedi.
Aksine buyudukce risk dahada artiyor dedi.
Sende dikkat et
yaa tamam dikkat edicem.

kızlar sizde bel ağrısı başladı mı bende oluyor sızlama şeklinde. internette bel ağrısı için hamilelik hareketleri buldum. bütün gün işyerinde oturuyorum yolum da uzun o yüzden sanırım hep oturmaktan

Ben de dinletiyorum iki seferdir :) Tepki veriyor o da iceriden

Merhaba arkadaşlar kızı olcaklar isim düşündünüzmü ben karar veremiyorum sizler ne koycaksınız paylaşırmısınız...

Kızlar neler aldiniz bebisler için ?? Kış bebekleri olucak ne almalıyız nasıl giydirmeliyiz bir de 0_3 ay mi almalıyız kiyafetleri

Canim ben uzun kollu bodyler ve kadife tulumlar aldim. Ama daha %100 yünlü kumastan alt üst takim alicam, pantolon hirka gibi. Bir de kislik tulum alicam mont gibi, disarisi icin. Evet 0-3 ay aldim hepsini. 50 ve 56 beden aldim ilk kiyafetlerini.

Canim insallah düzelir doguma kadar, tam anlayamadim ama, haber ver bize

Okurken sok oldum Gecmis olsun dikkat et

kızlar bi sorum olacak iki veya daha fazla çocuğu olan annelere. bebeklere oda yapacak mısınız abi yada ablalarıyla beraber aynı odayı paylaşacaklar ?

Merhaba kizlar.
Ufak kaza geciren arkasa cok gecmis olsun. Rabbim korumus bi daha dikkatli ol insallah.
Kizlar dun aksam yazmistim ama kimse geri donmedi.
Vajinamin dudaklari sizliyor zonkluyor diye. Dun aksam hastaneye gittim doktor kontrol etti hersey yolunda bebekte iyi dedi. Korkulacak bisey yok yani.
Sadece bebek cok hareketli oldugu icin vajinayada vurdugu icin. Agri yapmis agri kesici verdi 10 gun kullan dedi gunde 2 defa ben gunde 1 defa alacam .dun aksam ilaci aldim hemen etki yapti. Suan da biraz agrim var. Bide benim bebegin basi asagida . 1 hafta once kontrolum vardi o zamanda basi asagidaydi. Bakalim pozisyon degistirecek mi paşa. Cunku daha cok erken. Insallah son aylara kadar oyle kalsin ama erken gelmesin acelesi yok
Yani durumlar iyi cok sukur Rabbime.

kızlar bi sorum olacak iki veya daha fazla çocuğu olan annelere. bebeklere oda yapacak mısınız abi yada ablalarıyla beraber aynı odayı paylaşacaklar ?

2. çocuğum olacak şimdi oda yapmayacağım ablası da aynı odada olmak istiyor. Biraz daha büyüyünce odalarını ayırmayı düşünüyorum. Şimdi kızımdan kalma park yatak var onu kullanır. o küçük gelince yeni oda takımı almayı düşünüyorum. Kızımda da önce yatak odasında park yatağa yatırmıştım 3,5 yaşında genç odası alıp odasını ayırmıştım. Bunda da öyle yaparım.

Canim sendeki sekerleri de görebilir miyim ben de istiyorum yapmak
5 yıl önce yapmıştım bunları şimdikiler kadar süslü değiller.tülün içine lavanta doldurup bağlamıştım. Bu sefer kokulu taş yapmayı düşünüyorum.

Eklentiler

• 180385_10150104024804391_5351322_n.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 68
  • 180611_10150104024744391_6627939_n.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…