Merhaba kizlar.
Ufak kaza geciren arkasa cok gecmis olsun. Rabbim korumus bi daha dikkatli ol insallah.
Kizlar dun aksam yazmistim ama kimse geri donmedi.
Vajinamin dudaklari sizliyor zonkluyor diye. Dun aksam hastaneye gittim doktor kontrol etti hersey yolunda bebekte iyi dedi. Korkulacak bisey yok yani.
Sadece bebek cok hareketli oldugu icin vajinayada vurdugu icin. Agri yapmis agri kesici verdi 10 gun kullan dedi gunde 2 defa ben gunde 1 defa alacam .dun aksam ilaci aldim hemen etki yapti. Suan da biraz agrim var. Bide benim bebegin basi asagida . 1 hafta once kontrolum vardi o zamanda basi asagidaydi. Bakalim pozisyon degistirecek mi paşa. Cunku daha cok erken. Insallah son aylara kadar oyle kalsin ama erken gelmesinacelesi yok
Yani durumlar iyi cok sukur Rabbime.
2. çocuğum olacak şimdi oda yapmayacağım ablası da aynı odada olmak istiyor. Biraz daha büyüyünce odalarını ayırmayı düşünüyorum. Şimdi kızımdan kalma park yatak var onu kullanır. o küçük gelince yeni oda takımı almayı düşünüyorum. Kızımda da önce yatak odasında park yatağa yatırmıştım 3,5 yaşında genç odası alıp odasını ayırmıştım. Bunda da öyle yaparım.
Çoook geçmiş olsun canım dikkat et dinlen bol bolKizlar hayirli gecelr.
Yazamadim 2 gundur.
Dun temizlige gelen ablamiza yardimci olup dolap iclerini toparliyim dedim.
Taburenin Ustune ciktim cikmaz olaydim.
Hafif duZ taban topuklu terlikle.
Taburr ayagimin altindan kaydi nasil oldu anlamadim ben dusene kadar tabure ters dondu demir ayagi bacak arama saplandi.
Apar topar hastahaneye goturdu annem.
Doktor sok.
Boyle bisey ilkkez goruyorum dedi demir ayak 2 santim daha sola yakin olsa Allah korusun tam malum bolgeye gircekti.
Hemen ultrasyona soktular.
Kalp atisi gorduk
Bi aparatla alttan muayne etti kanama varmi diye sukur hersey yolunda bebisle ilgili.
Ama ayak bilegim davul gibi ve bacak aram mosmor verilmis sadakamiz varmis.
21 hafta 4 gunluk 485 grm
28 cm bebis iyi ya gerisi onemsiz.
Aman siz benim gibi tarzanlik yapim demeyin
Suan 3 gun istirahat verdi doktorum.
Kizimla annemlere geldik.
Ben şimdilik battaniye yapıyorum tigla. Sırada keceden kapı süsü yapmak var :) sonra lohusa terligi ve yeni dogan tulum şapka suslemesi var daha sonrada kokulutastan hediyelikler yapmayı düşünüyorum. Bide kasnaga adını geldiği günü saati kilosu boyunu isleyecegim ama bunun taslağını önceden hazırlayıp doğumdan sonra sadece saatini boyunu dolduracagim . Şimdilik aklimdakiler bunlar. Bunun dışında nevresim takımını dikecegim kumasinj almıştım onun bide odasının perdesini dikerim. :)Kızlar bebegim için el emeği birseyler yapmak istiyorum aranızda yapan var mı ??? Ne yapabilirim örgüyü beceremiyorum ...bebek şekeri falan da olabilir ya da başka birseyler ???
Amin canim insallahgeçmiş olsun. değişir inşallah sürekli oynuyorlar zaten onlar kıpır kıpırlar. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :)
benimde ikinci oğlum ilkinden kalan karyola var şimdi o arabalı yataga terfi etti . arabalı yatak karyola odada birde dolap var cok sıkıs tıkıs. bebek dogunca ilk etapta ufak sallanan besikle birlikte bizim odada yatacak. ancak kafamda deli sorular var bebek benimle yatınca büyük oglumda yatmak ister mi kıskançlık olabilir? birde hem bu durumu engellemek o odayıda sıkısıklıktan kurtarmak için oturma odasında kücük bir kose takımım var karyolayı orayı getirip burasıda kardesinin odası mı desem hem kendi odasınında düzeni mi olsa gündüzleri yine orda vakit geçirirlerdi. bizde salonu kullansak.ay nasıl yapsam bilemedim.
Gördüm canım sagol.çok beğendim çok güzel yapmışsın.instagramda da ekledim.Attim gruba canim. Instagram kullaniyosan eski yaptiklarimi da attigim bi adresim var. Minik_seylerr
Bebişin çok şanslı. Bizede fikir olması için yaptıklarını paylaşırsan sevinirimÇoook geçmiş olsun canım dikkat et dinlen bol bol
Ben şimdilik battaniye yapıyorum tigla. Sırada keceden kapı süsü yapmak var :) sonra lohusa terligi ve yeni dogan tulum şapka suslemesi var daha sonrada kokulutastan hediyelikler yapmayı düşünüyorum. Bide kasnaga adını geldiği günü saati kilosu boyunu isleyecegim ama bunun taslağını önceden hazırlayıp doğumdan sonra sadece saatini boyunu dolduracagim . Şimdilik aklimdakiler bunlar. Bunun dışında nevresim takımını dikecegim kumasinj almıştım onun bide odasının perdesini dikerim. :)
AMIn.Kızlar bende diyorumki nooluyo bana.hamile kaldım kalalı sūrekli bi sıkıntı ksygî endişe ölūm korkusu da oldu bi ara.ūstūne ilk ūc ayda olan halsizlk bulantı sonra bunlar azaldı sıkıntımda azaldı ama her namazin ardina inşirah suresi okuyorum dua ediyorum rabbime.yer yer çoğaliyor geri azalıyor.içimde sıkıntı ve ağlama isteği hep var ama şūkrediyorumki benimde oğluşum ve eşim yanimda ve ikinci oğlumda yolda allahin izniyle.rabbim sıkıntılarımızı azaltsın içimizi huzurla kaplasin inş.yanliz değilmişim bunu anladîm
58.5 la başladım bu ay bi anda 4 kilo almışım 65 .5 oldun
Kızlar bu haftalarda bebeklerimize klasik müzik dinletmeye başlayabiliriz, özellikle 24.haftadan itibaren bebekler dış sesleri daha iyi duyabileceklermiş. Bebeklerin rahatlayıp gevşemelerinde, motor kontrol ve koordinasyon hareketlerinin gelişmesinde müzik dinletmek çok etkiliymiş.
İnternette araştırdıklarım ;
- Beethoven (özellikle 5.senfoni)
- Bach
- Raimond Lap Live (Relaxing Pregnancy)
- Pregnancy Music Expecting the Gift of Life
Çok kararsız kaldım kura çektik sonundaMerhaba arkadaşlar kızı olcaklar isim düşündünüzmü ben karar veremiyorum sizler ne koycaksınız paylaşırmısınız...
Oh Maaşallah böyle zihniyetleri hep duymak isterşzMaşallah kuzucuga cnm..
Bnm kayinvalidemin 5 kız torunu var bu erkek olur mu acaba dedik o da olmadı. .
Kayinvalidem de sağlıklı olsun kız oğlan farketmez şimdiki kızlar erkek gibi okuyup çalışıyorlar hem kızlar bizi seviyor dedi..
Çok mutlu oldum. .
Zaten ben de kız istiyordum :)
Ben ilk hamileliğimde Philips avent almıştım çok da memnun kaldım. .
Şimdiki kızıma lazım olmaz herhalde. .
9 aylıkken calismaya başlayacağım. ..
Bebegim karnı genişlemiş demek ne demekkiKızlar bugün doktora gittim 3 haftada 3 kilo almışımyani suana kadar 6_7 kilo almışım .bebeğin karni genislemis baya dedi diyet verdi
Ya benım de kaba Eti acıyor bıçak atmış da yara olmuş gibi oda Kı varis olabilirKizlar ya bugun sabahtan berli benim vajinamin disi agriyor dudak kisimlari var ya zonkluyor resmen. Ebeye mesaj attim dedi varis olabilir. Yarina rendevu verdi ama cok aciyor ya. devam ederse hastaneye git dedi. Bakim eger gecnesse hastaneye gidecem
KilO almış göbek kısmına yediklerimBebegim karnı genişlemiş demek ne demekki
İnslah yapabilirim aklimdakileri yaptıkça paylasirim tabiki :)Bebişin çok şanslı. Bizede fikir olması için yaptıklarını paylaşırsan sevinirim
Ogluma keçeden dogdu süsü yaptırmıştım sımdı kızıma kendim yapmayı planlıyorum malz almaya bir gitseydimkızıma süs olarak keceden bebek ve kapı süsü yaptım
Bende oglum da da Kuran İlahi dinletmiştin kızıma da basladım inşl. Yüksek sesle okuyorum inanın Uysal'ın Bebek oluyorlarBen de dinletiyorum iki seferdir :) Tepki veriyor o da iceriden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?