2016 Aralık Anneleri

geçmiş olsun. değişir inşallah sürekli oynuyorlar zaten onlar kıpır kıpırlar. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :)

benimde ikinci oğlum ilkinden kalan karyola var şimdi o arabalı yataga terfi etti . arabalı yatak karyola odada birde dolap var cok sıkıs tıkıs. bebek dogunca ilk etapta ufak sallanan besikle birlikte bizim odada yatacak. ancak kafamda deli sorular var bebek benimle yatınca büyük oglumda yatmak ister mi kıskançlık olabilir? birde hem bu durumu engellemek o odayıda sıkısıklıktan kurtarmak için oturma odasında kücük bir kose takımım var karyolayı orayı getirip burasıda kardesinin odası mı desem hem kendi odasınında düzeni mi olsa gündüzleri yine orda vakit geçirirlerdi. bizde salonu kullansak.ay nasıl yapsam bilemedim.

Çoook geçmiş olsun canım dikkat et dinlen bol bol

Kızlar bebegim için el emeği birseyler yapmak istiyorum aranızda yapan var mı ??? Ne yapabilirim örgüyü beceremiyorum ...bebek şekeri falan da olabilir ya da başka birseyler ???
Ben şimdilik battaniye yapıyorum tigla. Sırada keceden kapı süsü yapmak var :) sonra lohusa terligi ve yeni dogan tulum şapka suslemesi var daha sonrada kokulutastan hediyelikler yapmayı düşünüyorum. Bide kasnaga adını geldiği günü saati kilosu boyunu isleyecegim ama bunun taslağını önceden hazırlayıp doğumdan sonra sadece saatini boyunu dolduracagim . Şimdilik aklimdakiler bunlar. Bunun dışında nevresim takımını dikecegim kumasinj almıştım onun bide odasının perdesini dikerim. :)

Bizim bebişler buz havada doğucakları için acaba hastane çıkışı ne almak lazım?Yünlü ya da polarlı tulumlar var onlar işe yararmı acaba? bir de sarılık olaylarından zırt pırt doktora gidiliyo üşütmemek lazım minişleri

Kıskançlık olmaması için park yatağı ablasının odasına koyacağım. yatak odası ve çocuk odası çok yakın bizim karşılıklı bebek ağladığında rahatlıkla duyabilirim.
Şimdilik böyle düşünüyorum ama yaşaadan bilemeyiz yaşayarak düzenine koyarız herşeyi. Arkadaşımın çocuklarının arası 3 yaş . Yatak odasında park yatak ve sallanan ufak beşik vardı. hepsi yatak odasında yatıyordu.

Bebişin çok şanslı. Bizede fikir olması için yaptıklarını paylaşırsan sevinirim

AMIn.
İnsan aynı durumda olan başkalarını görünce rahatlıyor. demekki normalmiş dedim ben de...

Ben basladim bu hafta dinletmeye, Vivaldi (four seasons). Bu dinlettigimiz muzikleri dogunca hatirliyormis. Birde kendinizde sarki soyleyin diyorlar bebege

Oh Maaşallah böyle zihniyetleri hep duymak isterşz

Ya benım de kaba Eti acıyor bıçak atmış da yara olmuş gibi oda Kı varis olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…