Öyle mi miş ben ilk de cok dikkat ettim bunda önemsenmiyorum hatta ark kızıyor sen bıZde kızıyordun kendin niye dikkat etmiyor dıyeYok canm bende oyle saniyodum
Doktor gittigimde uzanma bile artik bebek buyudu diye risk yok sanma dedi.
Aksine buyudukce risk dahada artiyor dedi.
Sende dikkat et
Kizlar hayirli gecelr.
Yazamadim 2 gundur.
Dun temizlige gelen ablamiza yardimci olup dolap iclerini toparliyim dedim.
Taburenin Ustune ciktim cikmaz olaydim.
Hafif duZ taban topuklu terlikle.
Taburr ayagimin altindan kaydi nasil oldu anlamadim ben dusene kadar tabure ters dondu demir ayagi bacak arama saplandi.
Apar topar hastahaneye goturdu annem.
Doktor sok.
Boyle bisey ilkkez goruyorum dedi demir ayak 2 santim daha sola yakin olsa Allah korusun tam malum bolgeye gircekti.
Hemen ultrasyona soktular.
Kalp atisi gorduk
Bi aparatla alttan muayne etti kanama varmi diye sukur hersey yolunda bebisle ilgili.
Ama ayak bilegim davul gibi ve bacak aram mosmor verilmis sadakamiz varmis.
21 hafta 4 gunluk 485 grm
28 cm bebis iyi ya gerisi onemsiz.
Aman siz benim gibi tarzanlik yapim demeyin
Suan 3 gun istirahat verdi doktorum.
Kizimla annemlere geldik.
Öyle mi miş ben ilk de cok dikkat ettim bunda önemsenmiyorum hatta ark kızıyor sen bıZde kızıyordun kendin niye dikkat etmiyor dıye
Him saol canm yaptirdim ugrasmadim 20 lirayaCanım bi site var çocuğun ismi giriyorsun ona göre harflerle diğer boncuklarini misinasini parçaları falan sana gönderiyorlar sen yapıyorsun 15 liraydı ben alacağım ama siteyi bulmam lazım kaydetmistim bulunca sana da yazarım
Yaptirmak isteyen olursada yonlendirme yapabilirm harika yapmis cok begendim istediginiz malzemeden istediginiz renklerden diziyo.Him saol canm yaptirdim ugrasmadim 20 liraya
Keçefen kapi sūsū cok ilgimi çekti resmini koyarmisinkızıma süs olarak keceden bebek ve kapı süsü yaptım
Bende dūsūnūyordum mevlit için hediyelik .acaba nalzemeni nerden aliyosun ve tam olarak ne gerek birax yardimci olursan sevinirim5 yıl önce yapmıştım bunları şimdikiler kadar süslü değiller.tülün içine lavanta doldurup bağlamıştım. Bu sefer kokulu taş yapmayı düşünüyorum.
İzmit çarşıdan almıştım. Hem malzemesi satıyorlar istersen hazır yapılmışları da vardı. Bu sefer Kemeraltından alırım.Bende dūsūnūyordum mevlit için hediyelik .acaba nalzemeni nerden aliyosun ve tam olarak ne gerek birax yardimci olursan sevinirim
Canim yatmadan once yatai namazini kilip yasin okumani tavsiye ederim.Benzer sikintilari yasamis biri olarak.Bir de kotu olan hicbirseyi dusunmemeye calis Allah bize sah damarimiz kadsr yakin hic korkma!Kizlar iyi geceler hepinize . Bu saat olmus uyuyamiyorum. 2 gundur uyku icine zehir olmus .
Bilmiyorum benim mi kuruntum mu 2 gecedir icimde bi sıkıntı mı desem bi korku mu desem bilemedim ama beni uyutmuýor o kadarda dua ediyorum üflüyorum ama yinede icim rahat degilcok korkuyorum ama neden oldugunu bilmiyorum . Inanin suan gozlerim uykusuzluktan yaniyor ama ne çare ne yapacam bilmiyorum. Oglumun besigi bizim odamizda şuan aramizda yatiyor ama yatagina koymaya korkuyorum sabah bi fakire sadaka mı versem ? Bide dun gece galiba bi rüya gordüm cok net hatirliyorum ama sadece esime soyledim. Yarinda babama anlatacam babam az cok yorumluyor . Kizlar nolur cevap yazin icim rahatlasin. Bide noyle hüngüre hüngüre aglamak istiyorum.
Ve bide herseyi kafama takiyorum
Rabbime binlerce şükürler olsun ki eşim oglum yanimdalar . Aileletimizde iyi çok şükür bi sıkıntı yok. Ama icimdeki korku gitmiyor
Neyse kizlar cok yazdim k.bakmayin ama şuan yazarken bile sanki kalbimin üzerinde bi agirlik var ve ben bu agirligi tasiyamiyorum
Çok kararsız kaldım kura çektik sonundaNil çıktı ismi
kızlar günaydın bir şey sorcam size instagramdan alışveriş yapan varmı hiç aranızda çok güzel astronotlar var carters marka 75 lira peluş içi dışı polar bi emin olupta karar veremedik belki aranızda alış veriş yapan vardır
Aynen bende öyle gün sayar oldum resmenaylar hemen gecse de izne cıksak yahiç çalışasım yok benim
Bir ismi Zeynep ama ikinci isme karar veremedik henüzMerhaba arkadaşlar kızı olcaklar isim düşündünüzmü ben karar veremiyorum sizler ne koycaksınız paylaşırmısınız...
Kullanıcı ismi ne canımkızlar günaydın bir şey sorcam size instagramdan alışveriş yapan varmı hiç aranızda çok güzel astronotlar var carters marka 75 lira peluş içi dışı polar bi emin olupta karar veremedik belki aranızda alış veriş yapan vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?