2016 Aralık Anneleri

Yok canm bende oyle saniyodum
Doktor gittigimde uzanma bile artik bebek buyudu diye risk yok sanma dedi.
Aksine buyudukce risk dahada artiyor dedi.
Sende dikkat et
Öyle mi miş ben ilk de cok dikkat ettim bunda önemsenmiyorum hatta ark kızıyor sen bıZde kızıyordun kendin niye dikkat etmiyor dıye

Allah ım esirgemiş ya aman dikkt bende gecen hafta cam silerken oğlumda tabure ıstedın oda kendiainikini getirdi biraz çatlaktı oda hemen inerim diye düşündüm cıktım küt içine girdi ayağım

Öyle mi miş ben ilk de cok dikkat ettim bunda önemsenmiyorum hatta ark kızıyor sen bıZde kızıyordun kendin niye dikkat etmiyor dıye

Oyleymis canim ozellikle son aylar en tehlikeli zamanlar sakin uzanma bile birak cikmayi tirmanmayi kolunun erismedigi yerde yardim al diyede ekledi.
Aman dikkatli olalalim surda az kaldi.
Boyle seylerden sebep bisey olsa kendimizi nasil affedicez.
Ders oldu bana canm.
Sizlerde dikkatli olun

Him saol canm yaptirdim ugrasmadim 20 liraya

Canim yatmadan once yatai namazini kilip yasin okumani tavsiye ederim.Benzer sikintilari yasamis biri olarak.Bir de kotu olan hicbirseyi dusunmemeye calis Allah bize sah damarimiz kadsr yakin hic korkma!

Günaydın hayırlı cumalar kızlar...
jtaime020626 canım kendini sürekli oku , Ümmü sübyan nuskası al tak hac malzemesi satılan yerlerde var onu bulamazsan birçok dua içeren bi nuska tak boynuna zaman zaman ortada .bişey yokken insan sıkılıyor güzel şeyler düşün ben öyle yapmaya çalışıyorum inşallah herşey çok güzel olacak

kızlar günaydın bir şey sorcam size instagramdan alışveriş yapan varmı hiç aranızda çok güzel astronotlar var carters marka 75 lira peluş içi dışı polar bi emin olupta karar veremedik belki aranızda alış veriş yapan vardır

ben instagramda farklı kullanıcılardan alışveriş yaptım ve şükür şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım. inşallah sende yaşamazsın canım

Kullanıcı ismi ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…