cnm usamarkabebe ve bebemodausa dı sanırsamKullanıcı ismi ne canım
Onları bende gördüm ama bizimkiler kış bebeği olacağı için ince gibi geldi ürünler banaBebemodausa dan alışveriş yapan arkadaş var. Ürünleri geldi. Memnun kaldığını söylüyor.
Merhaba kizlar.
Ufak kaza geciren arkasa cok gecmis olsun. Rabbim korumus bi daha dikkatli ol insallah.
Kizlar dun aksam yazmistim ama kimse geri donmedi.
Vajinamin dudaklari sizliyor zonkluyor diye. Dun aksam hastaneye gittim doktor kontrol etti hersey yolunda bebekte iyi dedi. Korkulacak bisey yok yani.
Sadece bebek cok hareketli oldugu icin vajinayada vurdugu icin. Agri yapmis agri kesici verdi 10 gun kullan dedi gunde 2 defa ben gunde 1 defa alacam .dun aksam ilaci aldim hemen etki yapti. Suan da biraz agrim var. Bide benim bebegin basi asagida . 1 hafta once kontrolum vardi o zamanda basi asagidaydi. Bakalim pozisyon degistirecek mi paşa. Cunku daha cok erken. Insallah son aylara kadar oyle kalsin ama erken gelmesinacelesi yok
Yani durumlar iyi cok sukur Rabbime.
başka bir isim koyacak mısınız sadece nil mi:)Biz de nişanlıydık Nil ismine karar verdiğimizde :)
başka bir isim koyacak mısınız sadece nil mi:)
Evet canim oyle. Daha yerleri bol nasil isterlerse oyle dursunlar . Hayirlisiyla dogumda bas asagi olsunlar yeter kibende az önce kont.den geldim hatta buraya yazıckatımki geçmişi okurken sizin yazınızı gördm benim bebişte kafa aşağıdaymış. ama dr korkulacak bir şey yok bu gayet normal dedi dilediği gibi durur dedi . sadece doğum için son dk böyle olması onun dışında 9 ay nerde nasıl durursa keyfi bilir bunun bir anlamı yok dedi. yani erkendoğ. vs hiçbr önemi yok duruşunun dedi sadece rahmine baskı yapacağından kasık ağrın rahim ağrın olabilri dedi. demekki sizin ağrılar dr un dediği gibi bebeğin baskısından dolayıymış .
bizim de tek isim olacak biz de hoşlanmıyoruz zaten iki isimden. eşim buse veya nisa istedi. Nisa Nil olacaktı bir ara hatta. sonra karışıklık olur diye vazgeçtik, kura çektik :) hayırlı olsun ismiyle yaşasınlar inşallahSadece Nil olacak, ikinci bi isim koymayı düşünmedik hiç, ailedeki çocuklarda hep iki isim var. eşim çok hoşlanmıyorum iki isim olunca herkes farklı bi şekilde sesleniyor dedi.
kızlar az önce şeker yüklemesinden geldm çok abartılmış diyebilirm . hiç öle abartılacak bir şey yokmuş su okadar tatlı içilmeyecek senn içini bayacak bir şey değil toz magnezyum içeniniz var ise bir nevi ona benziyor. ben 75 gr lık bardağı içebildim ki benm açlıkla ilgili tansiyon sorunum var hemen düşüyor ama su içiniz baymadığından kötü olmuyorsunuz.ç
ben çok korkrarak gttim açıkçası gece kabuslar gördm ya kusarsam ya iptal olur ertesi gün yine gitmek zorunda kalırsam vs diye ama hiç öle diilmiş gidecek ark.ların bilgisine rahat olsunlar atla deve bir şey değil miş yani :)
bizim de tek isim olacak biz de hoşlanmıyoruz zaten iki isimden. eşim buse veya nisa istedi. Nisa Nil olacaktı bir ara hatta. sonra karışıklık olur diye vazgeçtik, kura çektik :) hayırlı olsun ismiyle yaşasınlar inşallah
Gözün aydın canım sonuçların çıktı mı?kızlar az önce şeker yüklemesinden geldm çok abartılmış diyebilirm . hiç öle abartılacak bir şey yokmuş su okadar tatlı içilmeyecek senn içini bayacak bir şey değil toz magnezyum içeniniz var ise bir nevi ona benziyor. ben 75 gr lık bardağı içebildim ki benm açlıkla ilgili tansiyon sorunum var hemen düşüyor ama su içiniz baymadığından kötü olmuyorsunuz.ç
ben çok korkrarak gttim açıkçası gece kabuslar gördm ya kusarsam ya iptal olur ertesi gün yine gitmek zorunda kalırsam vs diye ama hiç öle diilmiş gidecek ark.ların bilgisine rahat olsunlar atla deve bir şey değil miş yani :)
Kramplar başladı kızlar
dün sağlık ocağında kan vermiştim sonuçlar çıkmış
kollestrol fırlamış
kan sınırda
b ve d vitamin eksikliğim devam ediyor
yarın hem şeker yüklemem var hem kontrolüm
Doktorum ne dicek bakalım bu sonuçlara
Çok geçmiş olsun canım. Şükür zamanında yakalamışsınız. Umarım iyidir şimdi eşin.Selam kızlar bugün eşimi acil apandist ameliyatına aldılar dünden beri hastanelerdeyiz yanında ben kalıyorum kendimi unuttum 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?