Günaydın kızlar. Geçtiğimiz hafta sona doğru sıkıntılı oldu biraz maalesef. Perşembe günü işe gidemedim. Cuma işe gittiğimde de ya istifa et ya da tesislerden birine görevlendirmeni kabul et diye ters bi yaklaşımla geldiler. 10 yıldır bu şirkette çalışıyorum. Neden dedim. Özellikle neden şimdi. Doğuma yakın nasıl il değiştireyim dedim. Ama gözden çıkartmışlar maalesef. Çarşambaya kadar ankarada işleri teslim edip perşembe tesiste Çankırı da olacağım. Çok ağladım üzüldüm iki gündür ama elimden bir şey gelmiyor. 32 haftalık olana kadar tesisin misafirhanesinde kalacağım. Pazartesi sabah eşim bırakacak cuma akşam gelip alacak. Bu hafta gidip cuma izin alıyım diye düşünüyorum. Tabi verirler ise. 2 hafta yıllık iznim kalmış. Sonrası bayram. Bayramdan sonra 5 hafta böyle gidip gelecem. Her şeyde vardır bir hayır diyip yola düşeceğim. Bebeğimin geleceği için bunu yapmalıyım. Avukatlar ile görüştüm dün. Sizi gözden çıkartmışlar. Çankırı ya gidersiniz iki gün sonra bi evrak daha gelir ise önünüze başka bir tesis olarak dedi. Olabilir. Ne olur dua edin bana da kızlar 32 haftaya kadar daha da işkence etmesinler daha fazla bana. Bu arada 32. haftanın hemen ilk günü çalışamaz raporu alabiliyoruz değil mi. Yoksa 32 yi tamamlayıp 33 ün başında mı alacağız. Bilen var mı.
Acaba bende öyle mi yapsam bilemiyorum ki aynı salonda olmasa bebeğim neyse ama kalabalık olcak neyse o zaman gelsin de bakıcaz artıkBende kış olacağı için mevlüt yapmayayım diyorum. Kızımda mevlüt yapmıştım şimdi tam hastalık mevsimi olacak. Yaparsam da Mart Nisan gibi yaparım belki.
Ne kadar vicdansız bu insanlar anlamıyorum .. İşvereninizin yaptığı psikolojik şiddet nedeni ile iş akdinizi haklı nedenle feshedebilirsinix ancak yine de 32. Haftayı beklemek makul gibi görünüyor .. Allah yardımcımız olsunGünaydın kızlar. Geçtiğimiz hafta sona doğru sıkıntılı oldu biraz maalesef. Perşembe günü işe gidemedim. Cuma işe gittiğimde de ya istifa et ya da tesislerden birine görevlendirmeni kabul et diye ters bi yaklaşımla geldiler. 10 yıldır bu şirkette çalışıyorum. Neden dedim. Özellikle neden şimdi. Doğuma yakın nasıl il değiştireyim dedim. Ama gözden çıkartmışlar maalesef. Çarşambaya kadar ankarada işleri teslim edip perşembe tesiste Çankırı da olacağım. Çok ağladım üzüldüm iki gündür ama elimden bir şey gelmiyor. 32 haftalık olana kadar tesisin misafirhanesinde kalacağım. Pazartesi sabah eşim bırakacak cuma akşam gelip alacak. Bu hafta gidip cuma izin alıyım diye düşünüyorum. Tabi verirler ise. 2 hafta yıllık iznim kalmış. Sonrası bayram. Bayramdan sonra 5 hafta böyle gidip gelecem. Her şeyde vardır bir hayır diyip yola düşeceğim. Bebeğimin geleceği için bunu yapmalıyım. Avukatlar ile görüştüm dün. Sizi gözden çıkartmışlar. Çankırı ya gidersiniz iki gün sonra bi evrak daha gelir ise önünüze başka bir tesis olarak dedi. Olabilir. Ne olur dua edin bana da kızlar 32 haftaya kadar daha da işkence etmesinler daha fazla bana. Bu arada 32. haftanın hemen ilk günü çalışamaz raporu alabiliyoruz değil mi. Yoksa 32 yi tamamlayıp 33 ün başında mı alacağız. Bilen var mı.
Canım okudukça sinir oldum valla nasıl kişilikli nasıl vijdanlı insanlarmış onlar Allah bildiği gibi yapsın, üzülme inan her şer de bi Hayır vardırGünaydın kızlar. Geçtiğimiz hafta sona doğru sıkıntılı oldu biraz maalesef. Perşembe günü işe gidemedim. Cuma işe gittiğimde de ya istifa et ya da tesislerden birine görevlendirmeni kabul et diye ters bi yaklaşımla geldiler. 10 yıldır bu şirkette çalışıyorum. Neden dedim. Özellikle neden şimdi. Doğuma yakın nasıl il değiştireyim dedim. Ama gözden çıkartmışlar maalesef. Çarşambaya kadar ankarada işleri teslim edip perşembe tesiste Çankırı da olacağım. Çok ağladım üzüldüm iki gündür ama elimden bir şey gelmiyor. 32 haftalık olana kadar tesisin misafirhanesinde kalacağım. Pazartesi sabah eşim bırakacak cuma akşam gelip alacak. Bu hafta gidip cuma izin alıyım diye düşünüyorum. Tabi verirler ise. 2 hafta yıllık iznim kalmış. Sonrası bayram. Bayramdan sonra 5 hafta böyle gidip gelecem. Her şeyde vardır bir hayır diyip yola düşeceğim. Bebeğimin geleceği için bunu yapmalıyım. Avukatlar ile görüştüm dün. Sizi gözden çıkartmışlar. Çankırı ya gidersiniz iki gün sonra bi evrak daha gelir ise önünüze başka bir tesis olarak dedi. Olabilir. Ne olur dua edin bana da kızlar 32 haftaya kadar daha da işkence etmesinler daha fazla bana. Bu arada 32. haftanın hemen ilk günü çalışamaz raporu alabiliyoruz değil mi. Yoksa 32 yi tamamlayıp 33 ün başında mı alacağız. Bilen var mı.
BEN de öyle yapcam galiba ikea daki beşik benim de hoşuma gittiCanım benim evde bebisin eşyalarını koyacak yerim olmadığı için bir odam da boş oraya dolabini ve sifonyerini alıp kendi eşyalarını koyacağım. Bir nevi oda yapmış olacağım halisiyla perdesiyleikeanin kenarı çıkabilen beşiği var ondan almayı düşünüyorum 7-8 ay artık ne kadar bilemeiyorum yanıma yatiracagim besikle sonra odasına gondercegim normal yatağa gecme zamanı gelince küçük çocuk karyolalari oluyor onlardan alacağım ona yatiracagim. Planlar bu şekilde ama hayat önümüze ne sunar belli değil :)
Bebek ayrı odada olsa da mevlit te kucaktan kucağa dolaştırmak istiyorlar bebeği. Kötü niyetle yapmadik larını biliyorum. Kışın grip nezle çok oluyor küçücük çocuk hasta olmasın diye düşünmuyorlar.sonra anne çok pimpirikli diyorlar. En iyisi yapmamak ya da bahar da yapmak.Acaba bende öyle mi yapsam bilemiyorum ki aynı salonda olmasa bebeğim neyse ama kalabalık olcak neyse o zaman gelsin de bakıcaz artık
Bu kış için almayi düşünmüyorum küçükken battaniyeye sarıp götürürüm. Kizimda öyle yapmıştımm .kızım Şubat sonunda doğmuştu. Bu sefer nasıl olur bilemiyorum. Lazım olursa doğduktan sonra alırımKizlar ben yavas yavas bebisin esyalarini aldim ama aklima bisey takildi. Bi bebek kac aylikken mont giymeye baslar. Alan arkadaslar gördüm ama kac aylik aldilar acaba ?
Bende kış olacağı için mevlüt yapmayayım diyorum. Kızımda mevlüt yapmıştım şimdi tam hastalık mevsimi olacak. Yaparsam da Mart Nisan gibi yaparım belki.
Bende küçükken Sünneti yaptırmak istiyorum . Doktorla görüşüp zamanına öyle karar veririz diyordum. Doğar doğmaz yapıldığını bilmiyordum. 3 aydan önce lokal anesteziyle yapılabildiği duymuştum. Daha büyük olunca genel anestezi gerekiyormuş.Ayni seyi dusunmusuz bende nisan sonu gibi yapicam.
Hem sunnet mevludu hemde kuranini bir arada cikarcam.
Dogumundan sonraki 24. Saat icinde sunnet yapicam bi aksilik olmazsa.
Bende küçükken Sünneti yaptırmak istiyorum . Doktorla görüşüp zamanına öyle karar veririz diyordum. Doğar doğmaz yapıldığını bilmiyordum. 3 aydan önce lokal anesteziyle yapılabildiği duymuştum. Daha büyük olunca genel anestezi gerekiyormuş.
Bildigim kadariyla artik sunnet 24 saat icinde olmuyor sarilik riskine karsi bekletiyorlarmis.Tamamen olmadigini anladiktan sonra yapiliyor ve 3500 kg altindaki bebeklere yeni dogan sunneti yapmiyorlar.Bir de 7 gun sonra yapilmasi daha iyi oluyormus karaciger ve bobrek fonksiyonlari tam olarak oturmasi gerektigi icin.Ayni seyi dusunmusuz bende nisan sonu gibi yapicam.
Hem sunnet mevludu hemde kuranini bir arada cikarcam.
Dogumundan sonraki 24. Saat icinde sunnet yapicam bi aksilik olmazsa.
Bende bi görüşeyim. küçükken daha çabuk iyileşiyor diyorlar hastaneden cikmadan onu da aradan çıkarmış oluruzCanim 24. Saatte yapilabiliniyor.
Ben hastahaneden cikmadan yaptircam
Dogum yapicagin hastahaneyle bi gorus istersen
Be n gorustum bi sorun olmazsa dogumdan sonraki gun yapariz dediler
Kızımda sariliktan çok çektik. Anne sütü sarılığı olmuştu 3 ayda zor geçti. Sarılık riski varsa doğduğunda yaptırmaya cesaret edemem.Bildigim kadariyla artik sunnet 24 saat icinde olmuyor sarilik riskine karsi bekletiyorlarmis.Tamamen olmadigini anladiktan sonra yapiliyor ve 3500 kg altindaki bebeklere yeni dogan sunneti yapmiyorlar.Bir de 7 gun sonra yapilmasi daha iyi oluyormus karaciger ve bobrek fonksiyonlari tam olarak oturmasi gerektigi icin.
Bildigim kadariyla artik sunnet 24 saat icinde olmuyor sarilik riskine karsi bekletiyorlarmis.Tamamen olmadigini anladiktan sonra yapiliyor ve 3500 kg altindaki bebeklere yeni dogan sunneti yapmiyorlar.Bir de 7 gun sonra yapilmasi daha iyi oluyormus karaciger ve bobrek fonksiyonlari tam olarak oturmasi gerektigi icin.
Sağol canım inşallah. Oğlun kaç kilo doğdu?Canim insallah 100luk yuklemen normal cikar.ilk hamileligimde benimde 50 lik 146 cikinca 100luk istediler malesefki ondada yuksek ciktik endokrine yonlendirdiler.diyet verdiler bide takip ettim hergun sabah aksam ac tok olctum.cok sukur insuline gerek kalmadan atlattik.insalahh sende hic birine gerek kalmaz canim.hayirli sonuclar.
İlk bikac ay yanimda olur diye dusunuyorim daha sonra odasina geciririm insallah.
Canim muhtemelen once diyet ve takip vericeklerdir dikkat edip yuruyuste yaparsan insallah insuline gerek.kalmadan atlatirsin.
Oglumda benmde yuksekti diyet ve yuruyusle hergun olcerek dengede tutmaya calistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?