2016 Aralık Anneleri

Aynen bir sor.Benim arkadasim da yeni dogum yapti sarilik sebebiyle 1,5 ay sonra olabildi.Yoksa 10 gun snra yapariz demisti memorial'da doktor.

Ben ilkinde doğumun ertesi günü yaptırmıştım bunda da bi aksilik olmazsa öyle düşünüyorum.

Özel sektördekiler nasıl böyle vicdansız oluyorlar anlamıyorum. İnsafa gelirler inşallah, düzenin bozulmaz.

Bende inanamıyorum. İnsafa gelirler mi bilemiyorum. İnşallah.
Zaten avukat ile görüştüğüm de bu aslında hamileyken psikolojik baskı ki zaten dava açıldığında normal tazminatında üstünde bir tazminat hakedersiniz dedi. Ancak benim dava ve dava sonucu icra sürecini bekleyecek ekonomik durumum yok. Ondan risk alıp gideceğim heralde. Karar vermek içinde çok uzun sürem yok maalesef.
Canım okudukça sinir oldum valla nasıl kişilikli nasıl vijdanlı insanlarmış onlar Allah bildiği gibi yapsın, üzülme inan her şer de bi Hayır vardır
Bence bunlarda vicdan yok. Eğer öyle olsaydı karnım burnumda bu kadar üzmezlerdi.

Ya arkadaşlar telefondan foto yükleyemyrm.boyut büyük geliyor. Siz nasıl yapıyorsunuz

Arkadaşlar bişey sormak istiyoru neredeyse 1 aydır köyde olduğum için ibternet çekmiyor takip edemiyorum da..Benim kendi memleketteki doktorum 20.haftada şeker yüklemesini yaptı sonra da eşimin memlekete geldik burada kontrole gittigim doktor yanlış olmuş erken yapmışlar 24 ten önce yapılmaz dedi.Kafam karıştı diğer doktora çok güvenirim aslında ama aklım karıştı benim yükleme boşuna mı yapıldı yani.

Canım eğer ailede şeker hastalığı varsa veya başka nedenlerden risk grubundaysan erken yapılıyormuş. Benim doktorum erken yapmadı, 24. haftada 12 kilo aldım diye şüphelenip yaptırdı ve yüksek çıktı değerlerim. keşke daha önceden yapsaydı o kadar kiloyu almamış olurdum

Aslinda her kintrolde tartirmalarinin amaci bu ama sag olsun dr lar rutine baglamis.
Halbuki bu bile birseylerin ters gittigin gostergesi.
Bebis nasil canm oda ondenmi gidiyor.
Ben 22. Haftamdayim 1 kilo aldim
Bebis onden gidiyor diye kesin yapmalisin dedi doktor.
Acikcasi 2. Gebeligim ilkinde de iri bebek bakmamiz gerekiyor dediler yaptirdim
Ama bunda pek dusunmuyordum gene kafama soktular

Emseye gidiyorum ben
Ayin 8 inde tekrar bi soralim.
Bakalim ne diycek
Sagol bilgi icin
Selam cnm. Emsey de hangi doktora gidiyorsun? Ben medicalpark a gidiyorum doktorumdan memnunum ama doğum ücreti çok yüksek. Normal doğum 4600 sezaryen 5750 Epidurel istersen 1200 tl fark oluyor. Emsey de Eltilerim doğum yaptı güzel hastane ama son anda doktor değiştirmek de bana mantıklı gelmiyor

Geçmiş olsun cnm kaç çıktı şekerin? Ben 4 kilo aldım ama benim de yüksek çıktı 150 değerim

Gulcan hanima gidiyorum.
Cok memnunum canm
Henuz dogum ucretlerini almadik
Ama doktor gercektem cok hanim
Abla gibi yaklasimi eger deniyeceksen gercekten tavsiye ederim

Ne kadar vijdansizlik yapmislar.yazik 10 senedirde orda calisiyomussunuz.dualarimiz seninle insallah baska bi yere yollamadan ayrilirsin dogum iznine.

Sağol canım inşallah. Oğlun kaç kilo doğdu?

4 kilo dogdu canim.bende 16 kilo almistim.

Bi risk.olmadigi surece erken yapilmiyo diye biliyorum.bende canim.doktorum benide 24.haftada cagirdi seker yuklemesi icin.ki ilk gebeligimde sekerim ciktigini.soyledigim halde zamaninda yapicaz dedi.

Bebis onde degil canim su an sukur normal ama ilerleyen haftalarda ne olur bilmiyorum. Yarin sabah 100mg olan yukleme yapilacak ona gore bir diyet hazirlanacak. Benim dr beni tartmadi hic. Son kontrolde kac kilo aldin dedi 12 deyince teste yolladi hemen

Gulcan hanima gidiyorum.
Cok memnunum canm
Henuz dogum ucretlerini almadik
Ama doktor gercektem cok hanim
Abla gibi yaklasimi eger deniyeceksen gercekten tavsiye ederim
Gülcan hanım ı duymuştum iyi diye: ama sanırım randevuları en az üç hafta önceden almak lazım yoğun bir Dr. Bana en saçma gelen konu ise şu gece hastaneye gittin acil doğum için ve kendi doktorun gelmiyor nöbetçi doktor kimse o ilgileniyor ve belki o anda acil sezaryen olman gerekecek kendi doktorun değil de kim denk gelirse o yapıyor ameliyatı. Doğum ücreti emsey de normal 2 bin sezaryen 2700 Epidurel 750 tl fark oluyor

Inşallah canım güzel sonuçların çıkar yaz bizede

cnm günaydın cuma akşamı dr la görüşünce buraya girme imkanım olmadı çok şükür sonuçlar iyi dr bebek önde ve ri diye bekliyordu şeker ama hamdolsn çıkmadı . iyi yani sonuçlar darısı tüm yaptıracaklara , sonuç bekleyenlere inş.

Canim ac karna mi gidiliyor teste?

evet cnm aç karnına gidiliyor çünkü önce açlık şekerine bakılıyor. sonra sekeri içiyorsun ve bu arada da hiçbirşey yemiyorsun su bile içmiyorsun şekeri içtikten bir saat ve iki saat sonra tekrar kan alınıyor. o yüzden sabah en geç 8 gibi giderseniz hemen kan verirseniz 10 da işlem bitmiş oluyor ve çok aç kalmamış oluyorsunuz çok zorlamıyor sizi açlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…