- 15 Ekim 2015
- 470
- 525
- 23
- 42
Sordum canim tok mu diye özellikle. Sasirdim cünkü. Ama tok dedi. Simdi de izne cikmis. Bayramdan sonraya kaldi.
Arkadaşlar şiddetli baş ağrısı yaşayan var mıakşamdan beri yapmadığım şey kalmadı müthiş başım ağrıyor önce ensede başladı şimdi şakaklarımda...
valla önce açlık şekerine bakılıyor ama sonra yükleme yapıyor ki bu arada da hemşire bana bir şey yemek içmek yok su dahi içmiyoruz dedi .
belki dr nuz sizde resk görmiyorsa farklı bir uygulama yapacaktır. bilemedm bu bendeki durum olabilri yani .
Amin canım sevindim güzel çıkmasına.cnm günaydın cuma akşamı dr la görüşünce buraya girme imkanım olmadı çok şükür sonuçlar iyi dr bebek önde ve ri diye bekliyordu şeker ama hamdolsn çıkmadı . iyi yani sonuçlar darısı tüm yaptıracaklara , sonuç bekleyenlere inş.
Gülcan hanım ı duymuştum iyi diye: ama sanırım randevuları en az üç hafta önceden almak lazım yoğun bir Dr. Bana en saçma gelen konu ise şu gece hastaneye gittin acil doğum için ve kendi doktorun gelmiyor nöbetçi doktor kimse o ilgileniyor ve belki o anda acil sezaryen olman gerekecek kendi doktorun değil de kim denk gelirse o yapıyor ameliyatı. Doğum ücreti emsey de normal 2 bin sezaryen 2700 Epidurel 750 tl fark oluyor
Dört sene önce oğlumda fenalaşmıştım ama bu gebelıgımde gazoz A benzer su çıkartmışlar sagolasun lar coknaukur kötğ olmadım. Bende
Günaydın kızlar 3 gecedir inanilmaz bacak ağrısı çekiyorum nedir bu böyle anlamadim daha doktora gitmeme de 10 gün var maalesef
Ne bileyim 2. bir isim olsa daha iyi olur gibi geliyoZeynep sadece Zeynep
Aynen canım onlar iyi olsun yeterki süt yoğurt da tüketiyorum ama uyutmuycak derecede ağrıyor iki bacağım maalesef10 gündür de ben cekiyorum o bacak agrisini. Tam geciyo hafifliyo diyorum tekrar artiyo. Doktora gidince bebekte bisey yok normal diyo. Bazılari magnezyum veriyo. Hamileligin basindan beri bıktım bel bacak agrilarindan. Agirlastikca da artacak gibibebislerimiz saglikli olsun da katlanicaz artik
İnsafsılızğa bakGünaydın kızlar. Geçtiğimiz hafta sona doğru sıkıntılı oldu biraz maalesef. Perşembe günü işe gidemedim. Cuma işe gittiğimde de ya istifa et ya da tesislerden birine görevlendirmeni kabul et diye ters bi yaklaşımla geldiler. 10 yıldır bu şirkette çalışıyorum. Neden dedim. Özellikle neden şimdi. Doğuma yakın nasıl il değiştireyim dedim. Ama gözden çıkartmışlar maalesef. Çarşambaya kadar ankarada işleri teslim edip perşembe tesiste Çankırı da olacağım. Çok ağladım üzüldüm iki gündür ama elimden bir şey gelmiyor. 32 haftalık olana kadar tesisin misafirhanesinde kalacağım. Pazartesi sabah eşim bırakacak cuma akşam gelip alacak. Bu hafta gidip cuma izin alıyım diye düşünüyorum. Tabi verirler ise. 2 hafta yıllık iznim kalmış. Sonrası bayram. Bayramdan sonra 5 hafta böyle gidip gelecem. Her şeyde vardır bir hayır diyip yola düşeceğim. Bebeğimin geleceği için bunu yapmalıyım. Avukatlar ile görüştüm dün. Sizi gözden çıkartmışlar. Çankırı ya gidersiniz iki gün sonra bi evrak daha gelir ise önünüze başka bir tesis olarak dedi. Olabilir. Ne olur dua edin bana da kızlar 32 haftaya kadar daha da işkence etmesinler daha fazla bana. Bu arada 32. haftanın hemen ilk günü çalışamaz raporu alabiliyoruz değil mi. Yoksa 32 yi tamamlayıp 33 ün başında mı alacağız. Bilen var mı.
Soda iç canımGünaydın kızlar 3 gecedir inanilmaz bacak ağrısı çekiyorum nedir bu böyle anlamadim daha doktora gitmeme de 10 gün var maalesef
bende civile bakacamKizlar haftasonu istanbuldaydim. Tesadüfen civil magazasina girdim ve gördüm ki bosuna e bebek joker falan gezmisim. Yarı fiyatina ve gercekten kaliteli birsürü şey aldim. Sanirim artik civilden dizicem bebisin esyalarini.
bende sabah çok aç uyanıyorumgünaydın kızlar bu gece acıkmaları benim uykumu çok bölüyor. gece kaç defa uyandım ağzıma bişeyler attım yarım saat sonra geri uyandım kazınarak. sanırım yeterince doyurucu yemediğim için hemen gene acıkıyorum. 5.30 a kadar böyle uyuyamadım zaten 6.15 te geri kalkıyorum işe gitmek içinsizde nasıl durumlar bu şekilde çok acıkan var mı
bende sabah çok aç uyanıyorum
canım sünneti erken düşünmenin sebebini öğrenebilir miyim benim de erkek ama doğar doğmaz yaptıranları ben de duydum ama kararsızım şu andaAyni seyi dusunmusuz bende nisan sonu gibi yapicam.
Hem sunnet mevludu hemde kuranini bir arada cikarcam.
Dogumundan sonraki 24. Saat icinde sunnet yapicam bi aksilik olmazsa.
Hahaa güzeldi acıkmaktan uyuyamıyorum tuttum bu lafısabah da aç uyanıyorum ama gece 2-3-4 te sürekli aç uyanıyorum acıkmaktan uyuyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?