2016 Aralık Anneleri

Canim cok gecmis olsun. Hersey bebeklerimiz icin. En azindan emin ellerdesin. Farkedilmeyebilirdi de allah korusun. Saglikla alicaz bebeklerimizi kucagimiza allahin izniyle. Sakın kötü düşünme.

AzRASILAM Ayy geçer inşAllah bu sefer.
İnşallah ya
ağızdan ilaç alıyorum artık
ama halen hiç bir azalma yok

Yani 6.ci aya yeni giriyoruz oyle mi.
ben 6 buçuk oldum :)
benim doğum tarihi belli oldu 24/25 kasım dedi doktor
15 kasımdan sonrada her an da olabilir dedi
bir çıkıp seveydim :)

Kizlar mide yanmasi yasayanlar domates, salca yemeyip öyle deneyin bi. Ben yemedigim günler rahat hissediyorum.
ya mide yanması değilde Reflü beni öldürüyor
özellikle akşamları
napacam bilmiyorum artık
bizde salçasız yemek olmaz
acıyı baharatı sıfıra düşürdüm
artık akşam ağlayacaktım nerdeyse ya
boğazım yanınca beynimin arkası uyuşuyır resmen
Canım ya çok geçmiş olsun
ne yapman lazımmış
dualarımız senle olsun
inşallah vaktinde sağsalim kucağına al

Günaydın hayırlı cumalar
dün bende şeker yüklemesi yaptırdım 158 çıktı doktor diyet yapmalısın meyveyi tatlıyı kes hiç kilo almaman lazım dedi canım sıkıldı. sağlıkla alsaydık bebeklerimizi kucağımıza

50 gr lık yükleme 150 çıktı. Sanırım şimdi 100 gr lık yükleme yapacaklar . Senin 50 gr lık yükleme kaç çıktı

sağol canım
teşekkür ederim öyle bi uygulayayım bakalım sen diyete mi başladın peki ..

geçmiş olsun cnm . türk kahvesi yokmu bildiğimiz pişmemiş telve bri iki çay kaşığına biraz limon sık karıştır ye sabah akşam yarına bişeyin kalmaz inş.
sağlıklı günler dileirm .

çok geçmiş olsun umarım herşey düzelir ve tez vakitte yoluna çıkar sende bebeğinde sağlılı şekilde atlatırsınız bu durumu çıkarsınız hastaneden .Rabbim acil şifalar versin.

Ben vitaminleri düzenli icmiyorum açikcasi. Tahlil bile yapmadan bi poset vitamin verdi. Bebek zaten ilerde gidiyo. Eskiden vitamin mi varmis diyorum herkes kızıyo

benmde bebeğim önde çok iyi beslenmiyorum diye dr um ilk aylar vermişti sonrada devam et demişti ama bu sefer gittiğimde haftada 3 e düşür dedi . fakat bende ogün güzel beslenmedim ise içiyorum yoksa içmiyorum.
vitamin çocuğu bunlar ondan böle iri ve yaramazlar sanırım :)

kızlar dün beşiğimiz geldi çok şükür çok güzel
mobilya sallanabilir beyaz beşik yatağımızın baş ucuna koyduk
çok mutlu oldum içim kıpır kıpır oldu :)
bir önce doğsada sevsem ıssırsam

30 ağustosta izinliyim
alışverişe çıkcağız
ama ne alsam kızlar
listeme bakın ve sizde ekleme yapın lütfen

1- Hastane çıkışı
2- Küvet ve file
3- Kendime Pijama takımı (geceliğim var)
4- Askılı zıbın (5er)
5- Yarım kollu Zıbın
6- Uzun Kollu Zıbın
7- Önlük, Mermerşahi (ağız silme bezi)
8-Buhar Makinası
9- Nevresim Takımı, Koruyucu, Alt açma bezi, Pike Çarşaf Battaniye
10-Ayaklı pijama ve tulum

Kıyafet çok almayı düşünmüyorum hediyede gelecek
Tüm kozmetik şampuan yağ vs.. biberon, emzik Amcamızdan gelecek sebamed ve avent olarak kendisi reprezant
Ordan şanslıyız :)
Unuttuklarım varsa ekleyin kızlar
Yavaş yavaş alayım
bu arada şimdiden beze başladık bile :)

Güle güle kullanin canim besiginizi. Listene ufak bi ekleme yapabilirim. Listelerle aram cok samimi bu ara .Müslin bez, ateş ölçer,bere eldiven yelek hirka. Bu arada bez alip gelmis esim is dönüsü. O kadar garip oldum ki. Açıp inceledim bi de. Ne yapiyim hayatimda bez görmüs bi insan degilim nasil olacak bu annelik isi bilmiyorum

Benim bir tane de degil üc tane vitamin verdi. Bi de kan ilaci var. Ben anlamiyorum bu doktorlari tahlil bile yapmadan bebegin zaten ilerde oldugunu göre göre ne ilacı yani. Ara ara iciyorum. Insallah doktorlarin bi bildikleri yoktur :))

şimdiden hayırlı olsun penye yelekte al canım kasım aralıkta iyi olur biizm memleket için yünler terletir.

Insallah sag salim zamaninda alirsin bebegini kucagina canim bol bol dua edelim

Buhar makinasi sartmi nasil kullanicazki ben listeme hic eklemedim onu:)

Canim cok gecmis olsun.cok sukurki anlasilmis.insallah tez vakitte toparlanip hayirlisi ile evine cikarsin.saglikla zamaninda gelir bebisinde insallah.

Canim tatliyi kes evet ama meyveyide kesersen hem vitamn hemde seker hic almamis.olirsun.herseyi dengede tutmak lazim.eger imkanin varsa bi diywtisyene git derim.en saglikli listeyi onlar vericektir.

50 gr lık yükleme 150 çıktı. Sanırım şimdi 100 gr lık yükleme yapacaklar . Senin 50 gr lık yükleme kaç çıktı
Benim ilk gebeligimdeydi sekerim.bunda henuz yapilmadi 7 eylulde rand o.zmn.yapilcak.insallah bu sefer cikmaz diye dua ediyorum.
Simdi baktimda tahlil sonuclarima 50 gr 170 cikmis.100 lukte 1. Saat 185 2. Saat 190 3. Saat 177 cikmis.baya yuksekmis ve ben normal bi diyetle inusilin kullanmadan duzenli yiriyusle atlattim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…