Gece yatmadan ıcıuorum bugun balık yedım içmicemmmm
Canım bu aralar olağanüstü hal nedeniyle rapor almak zor diye biliyorum ama belli olmaz tabi ki.
Arkadaşlar , detaylı ultrasona girdiğimde serviks boyu 4.9 du ara ara kasılmalarımın olduğunu söylemiştim. Doktor sorun yok defi . Ultrason sırasında bir çok kasılma izlendi doktor yarım saatten fazla rahim ağzını inceledi ve kısalma oldu aniden 1.7 oldu. Hemen hastaneye yatırdılar. Bir sürü hap iğne serum verdiler ertesi sabah kanal açılımı izlendi hemen dikiş attılar. Ama kasılmalarım devam ediyor onca ilaca rağmen sıkıntılıyım. Çarşamba Mutlu eve gideceğim derken hala evime gidemedim. Bebeğim sağlıklı ve Zaman'ında doğar umarım
İnşallah yaAzRASILAM Ayy geçer inşAllah bu sefer.
ben 6 buçuk oldum :)Yani 6.ci aya yeni giriyoruz oyle mi.
ya mide yanması değilde Reflü beni öldürüyorKizlar mide yanmasi yasayanlar domates, salca yemeyip öyle deneyin bi. Ben yemedigim günler rahat hissediyorum.
Canım ya çok geçmiş olsunArkadaşlar , detaylı ultrasona girdiğimde serviks boyu 4.9 du ara ara kasılmalarımın olduğunu söylemiştim. Doktor sorun yok defi . Ultrason sırasında bir çok kasılma izlendi doktor yarım saatten fazla rahim ağzını inceledi ve kısalma oldu aniden 1.7 oldu. Hemen hastaneye yatırdılar. Bir sürü hap iğne serum verdiler ertesi sabah kanal açılımı izlendi hemen dikiş attılar. Ama kasılmalarım devam ediyor onca ilaca rağmen sıkıntılıyım. Çarşamba Mutlu eve gideceğim derken hala evime gidemedim. Bebeğim sağlıklı ve Zaman'ında doğar umarım
50 gr lık yükleme 150 çıktı. Sanırım şimdi 100 gr lık yükleme yapacaklar . Senin 50 gr lık yükleme kaç çıktıKac gramlim yuklemen 150 cikti cnm?
Bana once 50 lik sonra 100luk yapmislardi ikiside yuksek cikinca endokrine yolladilar.insallah sadece dikkat ederek atlatorsin sende cok yuksek degil sekerin.
Gecmis olsun cnm bildigim seyleri denemissin bence bi dr gorun yarin.ishal salgini var bu aralar.belki bi serum takar vucudunda susuz kalmasin.
teşekkür ederim öyle bi uygulayayım bakalım sen diyete mi başladın peki ..Canım onun için ara öğünler yapabilirsin yemeklerden 2,5 saat sonra. 1 meyve+1 bardak yağsız süt+ 2 grisini gibi. benim diyetimde bu şekilde aşırı acıkmaları ve aşırı yemeyi önlemek için. aynı zamanda protein ve karbonhidrat bir arada oluyor bebek de besleniyor.
Hanimlar herkese hayirli aksamlar.
Dun gece asiri bir karin agrisiyla kalktim ve aferdesiniz yok boyle bir ishal.
Resmen tum gece ve tum gun su icmeye bile korktum halla devam ediyor.
Leblebi yiyorum surekli ve iyi gelir diye 1 kutu cola ictim ama yok malesef.
Varmi bildiginiz etkili bisey.
Patates haslamasida yedim kahvaltida
Arkadaşlar , detaylı ultrasona girdiğimde serviks boyu 4.9 du ara ara kasılmalarımın olduğunu söylemiştim. Doktor sorun yok defi . Ultrason sırasında bir çok kasılma izlendi doktor yarım saatten fazla rahim ağzını inceledi ve kısalma oldu aniden 1.7 oldu. Hemen hastaneye yatırdılar. Bir sürü hap iğne serum verdiler ertesi sabah kanal açılımı izlendi hemen dikiş attılar. Ama kasılmalarım devam ediyor onca ilaca rağmen sıkıntılıyım. Çarşamba Mutlu eve gideceğim derken hala evime gidemedim. Bebeğim sağlıklı ve Zaman'ında doğar umarım
Ben vitaminleri düzenli icmiyorum açikcasi. Tahlil bile yapmadan bi poset vitamin verdi. Bebek zaten ilerde gidiyo. Eskiden vitamin mi varmis diyorum herkes kızıyo
kızlar dün beşiğimiz geldi çok şükür çok güzel
mobilya sallanabilir beyaz beşik yatağımızın baş ucuna koyduk
çok mutlu oldum içim kıpır kıpır oldu :)
bir önce doğsada sevsem ıssırsam
30 ağustosta izinliyim
alışverişe çıkcağız
ama ne alsam kızlar
listeme bakın ve sizde ekleme yapın lütfen
1- Hastane çıkışı
2- Küvet ve file
3- Kendime Pijama takımı (geceliğim var)
4- Askılı zıbın (5er)
5- Yarım kollu Zıbın
6- Uzun Kollu Zıbın
7- Önlük, Mermerşahi (ağız silme bezi)
8-Buhar Makinası
9- Nevresim Takımı, Koruyucu, Alt açma bezi, Pike Çarşaf Battaniye
10-Ayaklı pijama ve tulum
Kıyafet çok almayı düşünmüyorum hediyede gelecek
Tüm kozmetik şampuan yağ vs.. biberon, emzik Amcamızdan gelecek sebamed ve avent olarak kendisi reprezant
Ordan şanslıyız :)
Unuttuklarım varsa ekleyin kızlar
Yavaş yavaş alayım
bu arada şimdiden beze başladık bile :)
benmde bebeğim önde çok iyi beslenmiyorum diye dr um ilk aylar vermişti sonrada devam et demişti ama bu sefer gittiğimde haftada 3 e düşür dedi . fakat bende ogün güzel beslenmedim ise içiyorum yoksa içmiyorum.
vitamin çocuğu bunlar ondan böle iri ve yaramazlar sanırım :)
şimdiden hayırlı olsun penye yelekte al canım kasım aralıkta iyi olur biizm memleket için yünler terletir.kızlar dün beşiğimiz geldi çok şükür çok güzel
30 ağustosta izinliyim
alışverişe çıkcağız
ama ne alsam kızlar
1- Hastane çıkışı
2- Küvet ve file
4- Askılı zıbın (5er)
5- Yarım kollu Zıbın
6- Uzun Kollu Zıbın
8-Buhar Makinası
Tüm kozmetik şampuan yağ vs.. biberon, emzik Amcamızdan gelecek sebamed ve avent olarak kendisi reprezant
Yavaş yavaş alayım
Insallah sag salim zamaninda alirsin bebegini kucagina canim bol bol dua edelimArkadaşlar , detaylı ultrasona girdiğimde serviks boyu 4.9 du ara ara kasılmalarımın olduğunu söylemiştim. Doktor sorun yok defi . Ultrason sırasında bir çok kasılma izlendi doktor yarım saatten fazla rahim ağzını inceledi ve kısalma oldu aniden 1.7 oldu. Hemen hastaneye yatırdılar. Bir sürü hap iğne serum verdiler ertesi sabah kanal açılımı izlendi hemen dikiş attılar. Ama kasılmalarım devam ediyor onca ilaca rağmen sıkıntılıyım. Çarşamba Mutlu eve gideceğim derken hala evime gidemedim. Bebeğim sağlıklı ve Zaman'ında doğar umarım
Buhar makinasi sartmi nasil kullanicazki ben listeme hic eklemedim onu:)kızlar dün beşiğimiz geldi çok şükür çok güzel
30 ağustosta izinliyim
alışverişe çıkcağız
ama ne alsam kızlar
1- Hastane çıkışı
2- Küvet ve file
4- Askılı zıbın (5er)
5- Yarım kollu Zıbın
6- Uzun Kollu Zıbın
8-Buhar Makinası
Yavaş yavaş alayım
Günaydın hayırlı cumalar
dün bende şeker yüklemesi yaptırdım 158 çıktı doktor diyet yapmalısın meyveyi tatlıyı kes hiç kilo almaman lazım dedicanım sıkıldı. sağlıkla alsaydık bebeklerimizi kucağımıza
Benim ilk gebeligimdeydi sekerim.bunda henuz yapilmadi 7 eylulde rand o.zmn.yapilcak.insallah bu sefer cikmaz diye dua ediyorum.50 gr lık yükleme 150 çıktı. Sanırım şimdi 100 gr lık yükleme yapacaklar . Senin 50 gr lık yükleme kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?