2016 Aralık Anneleri

Gunaydinlar cümleten kizlar...
Canım arada okurken gozume carpti isim ariyordun ya kızına ben Ekin ismini cok severim unisex bi isim oglum olacak benim ben Ekin koyucam adını kızlara da cok yakışır düşün derim
Sağol cnmm
Eşim doğa diyor bakalım
Ben bal olsun dedim o neydi gız dedi
Biraz ilginç oldu sanırım

Günaydın kızlar mutlu haftasonları olsun..
Bişey sorcam bez olarak 1 paket yeni doğan 1 paket 1 numara alayım diyorum deneyimli anneler ne tavsiye edersiniz ilk etapta. .?
1 numaradan 2 adet mevcut şuan bizde yeter diye düşünüyorum
Badem de denerim cnm
Ama doğrusun domates tetikleyengillerden
Kara listemde
Evt cnm sanırım bnzer şeyler

Canım inşallah tezini en iyi güzel şekilde verirsin
Benmde okulum başlıcak vizelere kadar gidecem finallere kadar gitmicem
Onu düşünüyorum kara kara

Kizlar bebek hareketlerini hergun ayni skilde mi hissediyorsunuz? Benim mesela bigun tum gun boyu hareketli olurken diger gun tek tuk hareket hisediyorum gun icinde.

Benim de ilk baştaki tahlillerde açlık tokluk gayet normaldi. Hamileliğimin başından beri tatlıyı nadiren yememe, çayı şekersiz içmeme rağmen şeker yükleme testim yüksek çıktı. İyi ki yaptırmışım şimdi patates pilav makarna vs türü yiyecekleri de hyatımdan çıkaracağım halbuki onların şeker yaptığını bilmiyordum bence yaptırmak lazım

Kizlar bebek hareketlerini hergun ayni skilde mi hissediyorsunuz? Benim mesela bigun tum gun boyu hareketli olurken diger gun tek tuk hareket hisediyorum gun icinde.

Benim de ayni senin gibi oluyo canim. Gecen üc gün hic durmadi. Kardesim hemsire. Ona söyledim olmaz öyle sey uyuyodur illaki dedi. Ama gercekten 3 gün hic durmadi. Sonraki iki gün de pek sesi cikmadi. Yoruldu tabi :)

Çabuk büyüyorlar yeter galiba canım bende öyle alcam şimdilik

Gecti cok sukur 4 aylik olunca gecti ama cok cektim . Simdi allaha hamd olsun :)

İyi maşallah ya çok sevindim senin için
Saol canim. Testi yaptirsam nolck yuksek ciksa nolck diyetisyene gondercek . Gerek yok ben varmis gbi davranir dikkat ederim. Haftaya cumartesi kontrole gtcem zaten sorarim kg nasi gidiyo normalmi diye. Kendime eziyet edemem zaten acikinca hala mide bulantisi yasayabiliyorum. O yuzden kendime eziyet edemem. Gtcm oralara ac zaten kan almadan etmeden kusarim ben ac duramiyorum . Alirlar bayilirim. Icirirler kusarim. Kusunca 3 gun sonra tekrarlaniyomus. Ohoo cesetim cikar. Cocugumuda o suyun icinde bogamam. Dikkat ederim varmis gbi davranirim. Sonuc olarak yuksekde cikssa onnda yine diycegi sey ayni. Seker zaten tuketmiyorum. Ekmek fazla yemiyorum. Makarna sik sik tukettigim bse degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…