2016 Aralık Anneleri

Bende bebeğin gelişimine göre alınması taraftarıyım canım öyledir

Günaydın iyi pazarlar kızlar
Benimde çarşamba şeker yüklemem yapılacak inşallah normal çıkar birde hgb ve enfeksiyona bakılacak inşallah kanım düşmemiştir enfeksiyonda yoktur Ayy ne çok şey istedim sağlık gibisi yok gerçekten Rabbim bebişlerimizi sağ sağlim elimize almamızı nasip etsin

Gunaydinn.. benim de randevum carsamba günü. Yükleme kan idrar hepsine bakilacak. Aşılar korktugum gibi gecmedi insallah seker yüklemesi de kolay gecer. Hepimiz icin tabi :) insallah saglikla dogup saglikla bir ömür geçirir bebislerimiz.

Amin canım inşallah güzel haberlerle..

Guzell anneler nasilsiniz cok.sık giremiyorum.bircook seyi de kaciriyorum.haliylee bugun itibariylee 70 gordum tartida .. ( 6.5 kg aldim su ana jadar sizler ne alemdesiniz cok yazi var hepsinii.nasil okuyacagim ben bebegimize battaniye havlu tulum.hastane cikisi kozmeti seerisi emzik biberon citcitli.badiler emzirme onlugu vsvs,, turu seyleri aldim geriye gogus pompasi gogus kremi pedi bebek arabasi odasi ev tipi ana kucagi gibi ana malzemeri var bide bu arada uyku seti.bakiyorum yani zaman cok fazla yok ama insallah bebisimiz gelmeden allah.nasip ederse herseyi bitmis olacak butcemiz dogrutusunda :) arttik tekmlerini.donuslerini.hissediyorum bir an once dogsun minciklamak istiyorum.heryerinii ..bir yandan da hamileligim bitmesin istiyorum..ruyalarimda hergun pembe dizj tadinda maceralara atliyorum.sanirim.kan ilaci yaptii beni.boylee

İnşallah canım sana da çok geçmiş olsun.. İnşallah sadece diyet yeterli olur senin içinde

Günaydın güzel anne adayları, hepimizin Mutlu pazarları olsun inşallah :)

Sabah kalktığımdan beri tezle uğraşıyorum. Hatta son üç günüm sürekli bilgisayar başında geçti. Önümüzdeki iki ay da böyle geçecek tez yüzünden, tabii Allah izin verir de sağlığım izin verirse.

Ne güzel ciciler almışsınız, Nasıl özendim. Allah sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin hepinize. Ben öyle bir haldeyim ki bırakın bebeğime bir şey almaya gitmeyi, düşünemiyorum bile tezle uğraşmaktan. Rabbim bebeğim doğmadan şu tezi bitirmeyi arkasından da bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Herhalde çıplak bırakmazlar bebeğimi, ben alamazsam anneannesi, babası falan bir şeyler alır

Kızlar gebelerin duası çok geçer derler, ne olur bana da dua edin şu tezimi başarıyla sunayım, sınavımı geçeyim. Hepiciğimizin bebekleri sağlıkla doğsun gelsin inşallah :)

Selam herkese. Biz iyiyiz çok şükür. Kahvaltı da ekmek yemicem diye on tane sigara böreği yedim. Eve gidince yeni kilo mu yazarım. En son 76.6 idi. Bakalım çok merak ediyorum beş günde kaç kilo almış olcm

Bedenlerini nasıl aldın cnm

ben de düşünmüyorum canım
zaten değerim normal sınırların altında
ilk gebeliğimde de yaptırmadım...
Bnim hamileligi ilk ogrendigimde yapilan aclik toklukta sorun cikmamisti en son yaptirdigim tam kan tahlilindede sinirin cok altinda cikti tatli yemio musun biraz tatli ye demisti hatta saglik ocagi. Ama canim cekmiyo tatli turu bise 1- 2 haftada bi kere belki. Hamileligin basindan beri ben tatli bise yemiyorum. Caya seker falan zaten kullanmam. O yuzden kendime eziyet edip gidip ac karna bilmem kac kere kan verip oralarda sefil olmak istemiyorum. Artik yildim cunku hastaneden falan.

Çok güzel bir gün olur inşallah :)
Bizim çarşamba randevumuz var minik kızımızı göreceğiz inşallah bakalım ne kadar değişmiş :) geçen randevudan sonra karnım bayağı çıktı merak ediyorum doğrusu

Ben tatlı severim ama yine de normal çıkıyo şekerim, dediğin gibi eziyet çekmeye değmez diye düşünüyorum, dr de gerek görmedi zaten
Senin çok mide bulantın olmuştu şimdi nasılsın geçti mi biraz

Arkadaslar merhaba ben port bebe seti alcam sizin bir sitefe cok begendiginiz urun var mi almayi istediginiz bende bakiyorumda secemedim onerileriniz veya cok begendiginiz varsa hangi sitedense soyleyebilirmisiniz

Arkadaslar ben altinci ayimdan gun almaya basladim ama hic kilo almadim hala eski kilomdayim cocugun kilosunun ayina gore ii oldugunu soyledide benim gibi hic kilo almayan varmi aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…