- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Bende bebeğin gelişimine göre alınması taraftarıyım canım öyledirArkadaşımın yeni bebeği oldu eşinin çok bez aldığından şikayet ediyordu. Eşi İndirim var diyip çok alıyormuş ama bebek büyüdüğü için bezler küçük geliyor kalıyor demişti.
İlk aylar çok hızlı kilo alıyorlar 1 numara bez çok uzun süre kullanılamayabilir. 1 ve 2 numarayı çok fazla kullanmadık.3 numarayı daha uzun süre kullanmıştık gibi hatırlıyorum.
Günaydın iyi pazarlar kızlar
Benimde çarşamba şeker yüklemem yapılacak inşallah normal çıkar birde hgb ve enfeksiyona bakılacak inşallah kanım düşmemiştir enfeksiyonda yoktur Ayy ne çok şey istedim sağlık gibisi yok gerçekten Rabbim bebişlerimizi sağ sağlim elimize almamızı nasip etsin
Amin canım inşallah güzel haberlerle..Gunaydinn.. benim de randevum carsamba günü. Yükleme kan idrar hepsine bakilacak. Aşılar korktugum gibi gecmedi insallah seker yüklemesi de kolay gecer. Hepimiz icin tabi :) insallah saglikla dogup saglikla bir ömür geçirir bebislerimiz.
İnşallah canım sana da çok geçmiş olsun.. İnşallah sadece diyet yeterli olur senin içindeGeçmiş olsun cnm bende de çıktı şeker . 200 gr yükleme yaptırdım malesef onun sonucu da yüksek çıktı. İnşallah senin çok yüksek çıkmaz sonucun. Endokrine yönlendirdi doktor bakalım o ne diyecek umarım sadece diyet yeterli olur. Bir de insülin iğnesi ile uğraşmak zorunda kalmam
Bedenlerini nasıl aldın cnmBenim de pazartesi günü seker testim var. Insallah iyi cikar sonuc
Bebis icin uzun kollu bodyler, kisa kollu ve askili bodyler, 4 tulum, 3 alt üst set, 1 hirka, 1 süveter, 6 cift corap, sapka (3 disarisi, 3 icerisi icin) , 2 cift eldiven, 4 önlük, 12 tane müslin bez (4 büyük, 8 kücük), agiz silme bezi, kanguru, kundak, battaniye, banyo havlusu, tirnak makasi, emzirme yastigi aldim.
Kiyafet kismi bitti. Süt pompasi, gögüs kalkani, termometre, emzik gibi seyler ve krem sampuan vs banyo malzemeleri kaldi. Bir de besik ve araba gibi büyük kalemlere henüz karar veremedim.
AzRASILAM galiba mermersahi dediginle müslin bez ayni sey. Tülbent gibi ince bezler.
ben de düşünmüyorum canımKizlar mutlu pazarlar . Benim gibi seker testini yaptirmicak olanlar varmi aramizda
Bnim hamileligi ilk ogrendigimde yapilan aclik toklukta sorun cikmamisti en son yaptirdigim tam kan tahlilindede sinirin cok altinda cikti tatli yemio musun biraz tatli ye demisti hatta saglik ocagi. Ama canim cekmiyo tatli turu bise 1- 2 haftada bi kere belki. Hamileligin basindan beri ben tatli bise yemiyorum. Caya seker falan zaten kullanmam. O yuzden kendime eziyet edip gidip ac karna bilmem kac kere kan verip oralarda sefil olmak istemiyorum. Artik yildim cunku hastaneden falan.ben de düşünmüyorum canım
zaten değerim normal sınırların altında
ilk gebeliğimde de yaptırmadım...
Ben tatlı severim ama yine de normal çıkıyo şekerim, dediğin gibi eziyet çekmeye değmez diye düşünüyorum, dr de gerek görmedi zatenBnim hamileligi ilk ogrendigimde yapilan aclik toklukta sorun cikmamisti en son yaptirdigim tam kan tahlilindede sinirin cok altinda cikti tatli yemio musun biraz tatli ye demisti hatta saglik ocagi. Ama canim cekmiyo tatli turu bise 1- 2 haftada bi kere belki. Hamileligin basindan beri ben tatli bise yemiyorum. Caya seker falan zaten kullanmam. O yuzden kendime eziyet edip gidip ac karna bilmem kac kere kan verip oralarda sefil olmak istemiyorum. Artik yildim cunku hastaneden falan.
Bedenlerini nasıl aldın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?