2016 Aralık Anneleri

Senin kanın kaç ?
Ben şu ana kadar 6.5 kilo aldım kanım 8.8 e düşmüş haftanın 3 günü et yiyorum ama bişey fayda etmiyor bende Akdeniz anemisi var

Benim 8 le basladi gebelik. Sonra 10 oldu. Iki aydir tahlil yapmiyo. Yarin yapacak bakalim kac oldu. Bende demir eksikligi var sadece. Doktorun ye diye saydigi hicbisey bana da fayda etmiyo. Sadece ilac yükseltiyo biraz. Birakinca eskiye dönüyo.

Ben de yaptırdım benim de yüksek çıktı ama ben o gün yapılcagını bilmeden tok karnına ve çikolata yiyerek gittim doktorum izne çktıgı için yarın dahiliyeye gidicem çok moralim bozuldu..

Kızlar 50lik test için benim doktorum aç tok fark etmez demişti tarama testiymiş o zaten. yükleme olanı100lük olan. nette kaan kocatepenin videoları var o da anlatıyor. aç veya tok fark etmiyor 50likte. inşallah sonuçlarınız güzel çıkar dualarım sizinle

Eczanelerde keçi boynuzunun özü satılıyo ondanda al canım bide mercimeği dün demiştim onuda yap bence
Canım herşeyi denedim inan mercimek yemeği az önce yedim o dediğini de yaparım Rabbim mucize versin inşallah birden yükselsin

Senin de düşük başlamış benim 11 ile başladı işte şimdi bu hale geldi buna da şükür diyorum belki yükselir bi umut kan nakline gerek bırakmasın Rabbim inşallah

Yalanci sanci oluyo galiba o

Kızlar çok fena bademciklerim şişmiş, evde bitkisel birkaç bir şeyler denedim ama bi kaç saat sonra etkisi geçince ağrı tekrar başlıyor, ne tavsiye edersiniz?

Kızlar çok fena bademciklerim şişmiş, evde bitkisel birkaç bir şeyler denedim ama bi kaç saat sonra etkisi geçince ağrı tekrar başlıyor, ne tavsiye edersiniz?
Karabiberli cay,balli sut,zencefil cayi ve nane limon ben hepsini bi kac gun yapip iyilesmistim ozellikle karabiberli cay.gecmis olsun

Canım çok geçmiş olsun. Dikiş attıklarına göre rahim ağzı yetmezliği gibi bir durum var sanırım. Zamanında farkedildiği için çok şanslısın çünkü farkedilmeyip erken doğumla sonuçlanan biliyorum. Bundan sonra da yatarak istirahat etmen gerekecek sanırım. Umarım bundan sonra herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…