İşallah çıkarmazsın çıkarınca tekrar içmek zorunda kalıyomuşun canımBEN de yaptırayım inşallah yarın. BANA aç demişti. Aç karna nasıl içicem o tatlı şeyi. ÇIkarmasam iyidir
Senin kanın kaç ?
Ben şu ana kadar 6.5 kilo aldım kanım 8.8 e düşmüş haftanın 3 günü et yiyorum ama bişey fayda etmiyor bende Akdeniz anemisi var
BEN de yaptırayım inşallah yarın. BANA aç demişti. Aç karna nasıl içicem o tatlı şeyi. ÇIkarmasam iyidir
Kaç kg aldın canım ben 6 ayda 8,5 kg aldım dr diyet yapma ama biraz dikkat et dedi bakalım inşallah sonuçlar iyi çıkar
Ben de yaptırdım benim de yüksek çıktı ama ben o gün yapılcagını bilmeden tok karnına ve çikolata yiyerek gittim doktorum izne çktıgı için yarın dahiliyeye gidicem çok moralim bozuldu..Ben bu sabah gittim canim hastaneye, glikoz ictim 1 saat sonra kan aldilar. Sonra eve geldik, bir kac saat sonra hastaneden aradilar. Sekerim yuksek cikmishaftaya Carsamba'ya tekrar randevu verdiler yine test olucam... Cok canim sikildi ya, hersey iyi gidiyordu sanki. Sadece son gunlerde halsizligim vardi ama oda normal hamilelikte diyordum. Bu Cuma doktorumu gorucem bakalim o ne diyecek
Günaydın canım. ben de yeni uyanıp kahvaltı yaptım tatilimin son 2 günü elimden gelse 24 saat uyuyacağımGünaydın dicem ama ayıp olucak ne çok uyuyorum(
Benimde son 2 gün seminer baslio artıkGünaydın canım. ben de yeni uyanıp kahvaltı yaptım tatilimin son 2 günü elimden gelse 24 saat uyuyacağım
Canım herşeyi denedim inan mercimek yemeği az önce yedim o dediğini de yaparım Rabbim mucize versin inşallah birden yükselsinEczanelerde keçi boynuzunun özü satılıyo ondanda al canım bide mercimeği dün demiştim onuda yap bence
Senin de düşük başlamış benim 11 ile başladı işte şimdi bu hale geldi buna da şükür diyorum belki yükselir bi umut kan nakline gerek bırakmasın Rabbim inşallahBenim 8 le basladi gebelik. Sonra 10 oldu. Iki aydir tahlil yapmiyo. Yarin yapacak bakalim kac oldu. Bende demir eksikligi var sadece. Doktorun ye diye saydigi hicbisey bana da fayda etmiyo. Sadece ilac yükseltiyo biraz. Birakinca eskiye dönüyo.
Yalanci sanci oluyo galiba oGünaydin kizlarr.
Sabah sabah size bisey sormak istiyorum. Benim bebisim cok hareketli ama son zamanlarda korktugumda sevindigimde yada ani bi hareket yaptigimda bebis sag tarafima sıkışıyo. Karnimin solu çöküyo bariz. Semsert sagda bi tümsek. Son zamanlarda aşırı artti bu. Gece uyandigimda bile elimi karnima götürsem korkuyla uyaniyorum elime sert ve büyük bi yükseklik geliyo. Artik korkmaya basladim bu bebek degil de baska bisey mi diye. Böyle biseyle karsilasan var mi hic ?
Karabiberli cay,balli sut,zencefil cayi ve nane limon ben hepsini bi kac gun yapip iyilesmistim ozellikle karabiberli cay.gecmis olsunKızlar çok fena bademciklerim şişmiş, evde bitkisel birkaç bir şeyler denedim ama bi kaç saat sonra etkisi geçince ağrı tekrar başlıyor, ne tavsiye edersiniz?
Bebek biyere toplaniyo gibi oluyo ve agri yapiyo o sanciymis 15 dkda bir olmuyosa sorun yokmus arastirdigim kadariyla :) ben kendimi cok yordugumda oluyoAma sancım olmuyo ki. Sadece orda bi tümsek ve sert oluyo.
Bebek biyere toplaniyo gibi oluyo ve agri yapiyo o sanciymis 15 dkda bir olmuyosa sorun yokmus arastirdigim kadariyla :) ben kendimi cok yordugumda oluyo
Inşallah sağlıkla gelsinler de, bunlar bişey değil...Kendini şartlama sakin kusucam diye. Insallah bunu da atlatiriz. Dogumu düsününce bu ne ki diyorum o ayri tabi
Canım çok geçmiş olsun. Dikiş attıklarına göre rahim ağzı yetmezliği gibi bir durum var sanırım. Zamanında farkedildiği için çok şanslısın çünkü farkedilmeyip erken doğumla sonuçlanan biliyorum. Bundan sonra da yatarak istirahat etmen gerekecek sanırım. Umarım bundan sonra herşey yolunda gider.Arkadaşlar , detaylı ultrasona girdiğimde serviks boyu 4.9 du ara ara kasılmalarımın olduğunu söylemiştim. Doktor sorun yok defi . Ultrason sırasında bir çok kasılma izlendi doktor yarım saatten fazla rahim ağzını inceledi ve kısalma oldu aniden 1.7 oldu. Hemen hastaneye yatırdılar. Bir sürü hap iğne serum verdiler ertesi sabah kanal açılımı izlendi hemen dikiş attılar. Ama kasılmalarım devam ediyor onca ilaca rağmen sıkıntılıyım. Çarşamba Mutlu eve gideceğim derken hala evime gidemedim. Bebeğim sağlıklı ve Zaman'ında doğar umarım
Benim 75 gram yüklemede 60 dakika 147, 120 dakika131 çıktı . Doktor normal dedi.50 gr lık yükleme 150 çıktı. Sanırım şimdi 100 gr lık yükleme yapacaklar . Senin 50 gr lık yükleme kaç çıktı
benım dr ıkı ayda bır bakıyordu ama dr degıstım bu dr bakmıyor 28.haftada devlet dr gıt ıgne nı ol dedı o kdrBen varım canım
Her ay bir test var ındrect coombs onu yaptırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?