2016 Aralık Anneleri

:) Korkma cnm, tabiiki minnos O! Benim de karnım da cok sık sertleşiyor, o yükseltide ya kafasını dayıyor ya elini ya da ayağını:)
Evet gece de uyandığım da oluyor karnım sert ve yükselti olmuş şekilde

Sanirim benimki komple kendini dayiyo. Bir kilo agirligi var zaten. O kadar sisligi nasil yapiyo nasil o kadar güclü olabiliyo. Hamileligin her evresi mucizevi seylerle geciyo. Hayirlisiyla da bi dogsalar da nelere kafa yormusum diyip su hallerime gülsem.

25' tabiki çok sıcak. Ben yurtdışındayım doktorlar 19' geçmesin yatak odası diye bas bas bağırıyorlar

Inşallah o günlerde gelecek, ama anne olmak kolay değil, sonrasında da karnımda ne rahatmış ne kadar da güvendeymiş orada diyeceğiz.

Kızlar az önce hapsırdm sol kasıgımın icinden birseyler koptu sanki agladim resmen acısına nedn olur acaba hapsırırkn kendimi sıkmadm da

Rahmi tutan kaslar artik gerilmeye basladigindan, hapsirinca o kaslar iyice gerilip agriyor. "Round ligament agrisi" diye googleda aratinca cikar. Sanirim ondan olmustur. Özellikle yatarken hapsirinca oluyor :/

Kizlar türkiyede "jette"veya "abc design" marka bebek arabasi var mi? Bugün bebek arabasi bakmaya gittik. Bu markanin cok modeli vardi. Yalniz arabalar 11-17 kg arasinda degisiyordu. Mesela araba cok konforlu görünüyor ama 14 kg. Zor olmaz mi onunla? Nasil geziyor anneler bu kadar agir arabayla? Daha hafif olanlar da dandik görünüyor. Sanki bebegin orasina burasina demir batacakmis gibi.
Begendiklerimden en hafifi 11 kg.
Pusetler hafif ama onlar zaten 6 aydan sonra. 6 aya kadar nasil olacak?

canim hangi siteden aldin ben de alcam ama fiyatin dusmesini bekliyorum

Eve döndük sonunda geçen çarşamba 76.6 çıkmıştım şimdi 78 kilo çıkıyorum. Bu bir haftalık tatilde çok kilo almadığıma çoook sevindim. Bugünden itibaren liste yapacağım. İlk bebeğimz olduğu için bir sürü şey lazım. Birbirimize danışalm. İyi ki bu grup var okumak çok İyi geliyor bana

Yarın seminer den sonra bebeğimi görcez. Çoook heyecanlıym. Bir aydan fazla oldu. Kan uyusmazlgi bizde de var.
Ha bu arada kızlar kardeşim de vardı kan uyuşmazlığı 28. haftasında tatilde küçük bir kanaması olmuş o gün doktora gitmeyip ertesi gün gitmişti. Gittiği doktor çok kızmıştı haklı olarak 72 saat içinde iğne yapılmasa idi anne bebeğe antikor üretip onun hayatını sonlandirabilirms. Aman dikkatli olalım. kanama olduğu an gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…