Günaydin kizlarr.
Sabah sabah size bisey sormak istiyorum. Benim bebisim cok hareketli ama son zamanlarda korktugumda sevindigimde yada ani bi hareket yaptigimda bebis sag tarafima sıkışıyo. Karnimin solu çöküyo bariz. Semsert sagda bi tümsek. Son zamanlarda aşırı artti bu. Gece uyandigimda bile elimi karnima götürsem korkuyla uyaniyorum elime sert ve büyük bi yükseklik geliyo. Artik korkmaya basladim bu bebek degil de baska bisey mi diye. Böyle biseyle karsilasan var mi hic ?
:) Korkma cnm, tabiiki minnos O!Benim de karnım da cok sık sertleşiyor, o yükseltide ya kafasını dayıyor ya elini ya da ayağını:)
Evet gece de uyandığım da oluyor karnım sert ve yükselti olmuş şekilde
Kızımda İçine uzun kollu çıtçıtlı, altına patikli pantolon
,üstüne tulum onun üstüne penye yelek
sonrada bi battaniyeye sarıyordum oda sıcaklığı 25 derecenin altında olmadı.
Sonra kontrole gittiğimizde hemşire bu çocuğu çok sıcak yerde mi tutuyorsunuz diyordu Yüzünde ki pembe pembe noktaları görünce.
Annem evde fazla giydirmemek gerekiyormuş derken yine aynı lahana yapmaya devam ediyordu çocuğu :)
Şimdi anlatırken sıcak bastı ama o zaman hala üşürmü diyordum.
Sanirim benimki komple kendini dayiyo. Bir kilo agirligi var zaten. O kadar sisligi nasil yapiyo nasil o kadar güclü olabiliyo. Hamileligin her evresi mucizevi seylerle geciyo. Hayirlisiyla da bi dogsalar da nelere kafa yormusum diyip su hallerime gülsem.
eğer doktordan çalışabilir raporu alırsak kaç haftaydı unuttum bir süre daha çalışabiliyoruz o süre de doğum sonrasına eklenebiliyor canım.Cnm illa 32. Hafta da ayrilmak zorunda miyiz sonradan ayrılsak da olmazmi
Kızlar az önce hapsırdm sol kasıgımın icinden birseyler koptu sanki agladim resmen acısına nedn olur acaba hapsırırkn kendimi sıkmadm da
canim hangi siteden aldin ben de alcam ama fiyatin dusmesini bekliyorumben blue pastel rengini aldım 1399 dan 1099 a düşmüştü intde artı 150 tl çek hediye ettiler ve maxi cosi city stone uygun geldi o da 450/600 tl civarındaydı 340 a bulunca alıverdim toplamda 1290 a geldi ayrı ayrı almak daha mantıklı bence direk trdavel almayın
Inşallah o günlerde gelecek, ama anne olmak kolay değil, sonrasında da karnımda ne rahatmış ne kadar da güvendeymiş orada diyeceğiz.
37. Haftaya kdar çalışabilir raporu alabiliyosunCnm illa 32. Hafta da ayrilmak zorunda miyiz sonradan ayrılsak da olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?