2016 Aralık Anneleri

Ben varim canim ilk hamileligimde oglum babasinin yani pozitif kan tasiyordu.
Benim kanimda negatif oldugu icin 6 aylikken igne vurdular. Bunda cok sukur bebegim negatif benim kanimi tasiyor sıpam
nasıl bebegın kanı bılınıyor sımdıden canım ılk oglumda dogumdan sonra baba kanı oldugu ıcın ıgne oldu fajat bu bılınmıyor bana ıkı ayda bır test yapılıyordu ama dun dr 28.haftada ıgnenı ol dedı uyardı ılk oglum dada 7.ayda ıgne oldum

benım kızımda cok ıstahsız hıc canım ıstemıyor bır sey pöf sukur kı kan ım ıdı en son darısı basına

İşte banada öyle dedi dr aç tok fark etmez deyince bende tok gitmiştim bugun 100 lük aç yapıldı

Kızımda İçine uzun kollu çıtçıtlı, altına patikli pantolon
,üstüne tulum onun üstüne penye yelek
sonrada bi battaniyeye sarıyordum oda sıcaklığı 25 derecenin altında olmadı.
Sonra kontrole gittiğimizde hemşire bu çocuğu çok sıcak yerde mi tutuyorsunuz diyordu Yüzünde ki pembe pembe noktaları görünce.
Annem evde fazla giydirmemek gerekiyormuş derken yine aynı lahana yapmaya devam ediyordu çocuğu :)
Şimdi anlatırken sıcak bastı ama o zaman hala üşürmü diyordum.

Ayy çok sağol ya bi fikir oldu en azından battaniyeye sarmam çocuğu

Canim cok gecmis olsun.bundan sonra bol bol istirat et dinlen insallah bi daha yasamazsin boyle bi durum.saglikla zamaninda gelir insallah minigin

Kızlar az önce hapsırdm sol kasıgımın icinden birseyler koptu sanki agladim resmen acısına nedn olur acaba hapsırırkn kendimi sıkmadm da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…