nasıl bebegın kanı bılınıyor sımdıden canım ılk oglumda dogumdan sonra baba kanı oldugu ıcın ıgne oldu fajat bu bılınmıyor bana ıkı ayda bır test yapılıyordu ama dun dr 28.haftada ıgnenı ol dedı uyardı ılk oglum dada 7.ayda ıgne oldumBen varim canim ilk hamileligimde oglum babasinin yani pozitif kan tasiyordu.
Benim kanimda negatif oldugu icin 6 aylikken igne vurdular. Bunda cok sukur bebegim negatif benim kanimi tasiyor sıpam
benım kızımda cok ıstahsız hıc canım ıstemıyor bır sey pöf sukur kı kan ım ıdı en son darısı basınaBugün hiç ama hiç halim yok kolumu kaldırcak bulaşıkları bile makinaya atcak gücüm yok kanım düştüğü için mi böyle oluyorum acaba kuvvetli bişeyler yemeliyim ki yarın şeker yüklemesi başka testler derken yine lan vercem daha çok halden düşmeyim , sabah omlet yapıyorum ayakta tekme hiç hissetmezdim benim kızım kokuyu aldı ki ocağın başında tak tak vuruyor benim kız iştahlı ne güzel ama annesinde iş yok hamileliğimin böyle iştahsız geçeceğini hiç düşünmezdim doğrusu
kg lı kalınca kg almıyon hehe ben bu zamana kdr bır kg aldım oda prensesım kg sı sanıımKaç kg aldın canım ben 6 ayda 8,5 kg aldım dr diyet yapma ama biraz dikkat et dedi bakalım inşallah sonuçlar iyi çıkar
Inşallah canımbenım kızımda cok ıstahsız hıc canım ıstemıyor bır sey pöf sukur kı kan ım ıdı en son darısı basına
Çok farkımız yok canım hemen hemen aynıyız.. Yüksek çıktı işte bugun 2. Yükleme yapıldı sonuç çıkmadı henüzBen de 6 ayda 9 kiloyla devam malesefseker cikti mi sende ?
İşte banada öyle dedi dr aç tok fark etmez deyince bende tok gitmiştim bugun 100 lük aç yapıldıKızlar 50lik test için benim doktorum aç tok fark etmez demişti tarama testiymiş o zaten. yükleme olanı100lük olan. nette kaan kocatepenin videoları var o da anlatıyor. aç veya tok fark etmiyor 50likte. inşallah sonuçlarınız güzel çıkar dualarım sizinle
Çok farkımız yok canım hemen hemen aynıyız.. Yüksek çıktı işte bugun 2. Yükleme yapıldı sonuç çıkmadı henüz
2-3 saat sonra demişti ama sonuçları kendi doktoruma göndercekler oda bugun çalışmıyosa ben yarın öğrenirim ancakAynen ayniyiz. Insallah 2.nin sonucu iyi cikar. Ne zaman belli olacakmis sonuc
2-3 saat sonra demişti ama sonuçları kendi doktoruma göndercekler oda bugun çalışmıyosa ben yarın öğrenirim ancak
Kızımda İçine uzun kollu çıtçıtlı, altına patikli pantolonKızlar ben bu bebeğe ne giydirceğimi bilmiyorum yaa. Mesela tulumun içine ne giymesi gerek? Zıbının içine ne giymesi gerek? Ayrıca bunların üstüne de yelek melek giydirilecek mi? Dışarı çıkarken ne giyecek ? Ankara kışını da hesaba katarak sorularımı cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
Allah allah çok ilginç bnm her ay yapılıyorbenım dr ıkı ayda bır bakıyordu ama dr degıstım bu dr bakmıyor 28.haftada devlet dr gıt ıgne nı ol dedı o kdr
Yok canım muayenehanesi var hastane doktoru değilDoktorun devlet hastanesinde mi?
Kızımda İçine uzun kollu çıtçıtlı, altına patikli pantolon
,üstüne tulum onun üstüne penye yelek
sonrada bi battaniyeye sarıyordum oda sıcaklığı 25 derecenin altında olmadı.
Sonra kontrole gittiğimizde hemşire bu çocuğu çok sıcak yerde mi tutuyorsunuz diyordu Yüzünde ki pembe pembe noktaları görünce.
Annem evde fazla giydirmemek gerekiyormuş derken yine aynı lahana yapmaya devam ediyordu çocuğu :)
Şimdi anlatırken sıcak bastı ama o zaman hala üşürmü diyordum.
Aynen seminer başlıyor maalesefBenimde son 2 gün seminer baslio artık
Merhaba hanımlar.
Takip etmeyinihmal etmiyorum ama ne zamandır yaZmıyodum. 3 hafta önce hafif kahverengi şeklinde kanamam oldu tabi panikledik doktora gidince plasentadan kaynaklı olduğunu öğrendik. Plasentam şu anda rahim ağzını kapatmış bi vaziyette o yüzden olduğunu söyledi doktor. Neyseki bi kaç gün sonra geçti.
Bu sabah ise tuvalete gittiğimde çok daha kötü bir manzarayla karşılaştım. Çok daha şiddetli ve kırmızı kanamam vardı. Zaten suyumun fazla olmasından dolayı erken doğum riskim var kesin doğum başladı dedim. Doktora gittik yine plasentadan kaynaklı olduğunu söyledi. Alttan muayene edip kanama olan bölgeyi temizledi. Biraz nstye bağlı kaldım çok şükür rahim kasılmaları yokmuş ve açılmada yokmuş. 1 hafta rapor verdi yatıcaksın dedi. Takip edip gözlemleyecekmişiz.
Ama o kadar korktum ki size anlatamamgerçekten allah kimsenin başına vermesin. Lütfen sizde dua edin başka bir sorun daha yaşamayayım. Zaten 1 aydır erken doğumla alakalı o kadar çok şey araştırıp okudumki. Tam onun psikolojisini kabullendim derken bir de bu çıktı.
Nasıl hesaplanıyor cnm bilmiyorum ki aramızda 2 hafta var sanirimAynen seminer başlıyor maalesefben seminerlerden sonra rapor alıp çalışmayacağım 1 ay sonra doğum iznim başlıyor zaten. seninki ne zaman başlıyor hesapladın mı?
evet 2 hafta var görünüyor canım. tahmini doğum tarihinden 8 hafta geriye gel tam 32. hafta oluyor o haftanın başı doğum izni. yine doktoruna da hesaplatırsın garanti olurNasıl hesaplanıyor cnm bilmiyorum ki aramızda 2 hafta var sanirim
Cnm illa 32. Hafta da ayrilmak zorunda miyiz sonradan ayrılsak da olmazmievet 2 hafta var görünüyor canım. tahmini doğum tarihinden 8 hafta geriye gel tam 32. hafta oluyor o haftanın başı doğum izni. yine doktoruna da hesaplatırsın garanti olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?