- 15 Ekim 2015
- 470
- 525
- 23
- 42
Kızlar bazı günler bebek karnımı delecek gibi tekmeliyor bazı günler aşağıya doğru kayıyor orda hafif hareket ediyor tekme hissetmiyorum bazen uzun süre hiç hissetmiyorum onu siz ne durumdasınız sürekli tekmeliyor mu ben çok stres oluyorum hissedemeyince
Onlar soylemedi bende sormadim hiç yaasizi kan aldıktan sonra uyarmadılarmı bir şey yemeyin diye bana su bile içme demişlerdi . keşke onlar söylemese bile siz sorsaydınız yiyebilirmiyim diye .
Amin canim insallah. Benimde buyuk oglum 6.03.2015 dogumlu bu seferkide erkekmerhaba. bende 25+6 haftalık hamıleyım.bır oglum daha var kasım 2014 dogumlu.:)allah bunları da sagsalım kucagımıza almamızı nasıp etsın.
Meraba kizlar hamileligimden beri sol burun kanamam vardi en son bu kanamalar artti durdurulamaz hale geldi acile gidiyoduk. Son karar ameliyat oldu . Icerde kitle olustu kocaman yara var icerde suan 2 haftadir nefes falan alamiyorum gece uyuyorum nefes alamadigim icin agzim acik kaliyo uyuyamiyorum kuruyo agzim bogazim. Bugun ameliyata karar verdi dr . Lutfen dua edin bana bize bse olmasin.. 7 tup kan aldilar ekg cekildim sonuc 3 de cikcakmis 3 de gdip sonuc alip anesteziye gtcez bakip nasil olcagina karar vercekler duruma gore bugun alincak . En gec yarin alcaklar. Ama bugune yatis verdi zaten.
Masallah bebegine subhannallah benim bebek cılız olacak galibaBugün doktor teyzemizi görmeye gittik. 1100 gram olmus dedi. Biraz tontis miyiz sanki.Sekerim 130 cikti ama 3 hafta sonra yine bakalim sinirda cikmis dedi. Yine mi seker yüklemesi yapacak anlamadim bizden de haberler böyle iste
Insallah canim. Bebeklerimiz icin mecbur katlanacaz.Hayırlı vakitte gelsin bebekler inşallah canım. Sorunsuz atlatmana sevindim. İnşallah sonuçların da iyi çıkar. Benimde 75'lik olacak yüklemem. Hayırlısı ile bende atlatırım inşallah.
Nasil yani 2016 .2014 olmasin ☺Amin canim insallah. Benimde buyuk oglum 6.03.2016 dogumlu bu seferkide erkekinsallah Rabbim herkese kolay dogumlar nasip etsin
Meraba kizlar hamileligimden beri sol burun kanamam vardi en son bu kanamalar artti durdurulamaz hale geldi acile gidiyoduk. Son karar ameliyat oldu . Icerde kitle olustu kocaman yara var icerde suan 2 haftadir nefes falan alamiyorum gece uyuyorum nefes alamadigim icin agzim acik kaliyo uyuyamiyorum kuruyo agzim bogazim. Bugun ameliyata karar verdi dr . Lutfen dua edin bana bize bse olmasin.. 7 tup kan aldilar ekg cekildim sonuc 3 de cikcakmis 3 de gdip sonuc alip anesteziye gtcez bakip nasil olcagina karar vercekler duruma gore bugun alincak . En gec yarin alcaklar. Ama bugune yatis verdi zaten.
Pardon canim 2015 tekrar duzelttim .Nasil yani 2016 .2014 olmasin ☺
Çok yemek yemiyorum ama kilolu yum onunda etkisi vardırtatlım ınan kı herkes senın gıbı ::)ama ben buna bı cozum buldum uyumadan 2 3 saat once yemegı kestım sadce su. ve sol tarafa yatıyorum bacaklarımn arasına yastık koyuyorum bazen. karnımız buyudu cunku.benm ıkıncı hamıleliğim bazı konularda acemılıgı attım
Stres yapma kendine ben ilk hamileligimde 19 kilo aldim zaten iri yariyim 73 le hamile kaldim 92 ile doguma gittim.sonra ne mi oldu 3300 gr bebek dogurdum emzirdim arkasndan kostum 20 kilo gitti.onemli olan senin ve bebeginin sağlıklı olmasi. Kilo ne ki hic onemsemiyorum ya 25+6 dayim 12 kilo almışım.Allahtan onun salak bse oldugunu daha muayeneye girmeden anlamistikda cok takmadim. Hatta esime dedim baskasi olsa morali bozulurdu karnin kucuk falan diyince dedim. Ben etim ne budum ne karnim kocaman olsa nolck leblebi yutmus solucana donerdim suan gayette fit bi anne goruntusundeyim cok sukur . Dioki yemio musun fazla . Dedim istah konusu yok dedim asiri yeme istedgm yok eskiden nasilsa gene ayniyi oranda yiorum ama 2 saatte bi biseler yiyorum devamli dedim. Bnm bebegm basindan beri onde gidiodu ultrasona girip bakinca ewt onde kgsu boyuda uzun olck dedi mors oldu .. aptal sey.. 55 56 kgyum dusunsene koskocamn bi karnim var daha 3 ay var doguma . Tabi bu uc ayda daha cabuk buyucek sonra agzima degcek yerimden oynayamicm gayette normal bedenime gore sacma sapan teoriler kuruyolar.daha 3 ay var simdiden donmesinden bahsedio. Sonra biz yuzden bahsedince sanal dio
Oğlun 13 aylikken hamile kalmissin.senide mi kaza. Ben istemedim oldu. Çocuğum 16 aylijti.emziriyodum.neyse 2 ay daha emdi 18 e tamamladik.Pardon canim 2015 tekrar duzelttim .oglum 18 ayini bitirdi 19.cu ayina girdi
Masallah bebegine subhannallah benim bebek cılız olacak galibasaglikli olsunda kilo hic onemli degil Rabbim onlari bize bagislasin
Aman kiz 4.5 kilo doguran varAslinda dogumu düsününce biraz ufak mi olsaydi diyorumsaglikli sihhatli aliriz kucagimiza insallah. Bence de kilo hic önemli degil
Bizimkisi isteyerek oldu canim. Oglumun dogum gunu 6 mart bende 22 martta hamile kalmisimOğlun 13 aylikken hamile kalmissin.senide mi kaza. Ben istemedim oldu. Çocuğum 16 aylijti.emziriyodum.neyse 2 ay daha emdi 18 e tamamladik.
Aman kiz 4.5 kilo doguran varsen niye yapamayasin ki kendini motive et mecbur kalmadigin surecede sezeryan alma .
Bakarsin canim. Baktin bebegin normal sekilde cikmayacak. Mecbur sezeryan. Ha simdi bide 1kiloyu gecmis olabilir ama her bebek gibi normal kilodada dogabilir. Suan hizli bir sekilde ilerliyodur sonradan yavaslayabilir. Hakkimizda hayirlisi. Ben ilk oglumda 32 haftalik hamileydim 1800 kg.du sonradan masallah 3 kilo 60 gram dogduArtik o kadar kilolu olunca sezeryan yapiyolarmis. Arkadasimin var valla 4,400 dogdu masallah. Ben de korkmuyo degilim. Normal istiyodum cünkü
Bakarsin canim. Baktin bebegin normal sekilde cikmayacak. Mecbur sezeryan. Ha simdi bide 1kiloyu gecmis olabilir ama her bebek gibi normal kilodada dogabilir. Suan hizli bir sekilde ilerliyodur sonradan yavaslayabilir. Hakkimizda hayirlisi. Ben ilk oglumda 32 haftalik hamileydim 1800 kg.du sonradan masallah 3 kilo 60 gram dogduaman 3 kilo olsunda yeter en guzeli iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?