2016 Aralık Anneleri

yok cnm merak etme bende ara ara hissediyorum sürekli bir his yok bazen deidğin gibi bu nie hareket etmiyor diyorum . ama dr a sordum bu duurmu daha çok küçük sürekli hareket etmesini bekleme yada etse bile yeri geniş olduğundan senn hepsini hissetmen mümkün değildir. o hareket ediyordur dedi. peki hareket etmeyince sıkıntı olma durumu nezaman başlıcak dedim onun için daha vakit var o artık son haftalara doğru bebek büyüyünce dedi.
şuan sen yorulunca bebeğin hareketlerini hissedemezsin ondan fazla yorma kendini ki bebekte yorulmasın dedi ve iyi beslen dedi.
umarım açıklayıcı olmuştur.

merhaba. bende 25+6 haftalık hamıleyım.bır oglum daha var kasım 2014 dogumlu.:)allah bunları da sagsalım kucagımıza almamızı nasıp etsın.
Amin canim insallah. Benimde buyuk oglum 6.03.2015 dogumlu bu seferkide erkek insallah Rabbim herkese kolay dogumlar nasip etsin

Son düzenleme:

çok çok geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorum tez vakitte. sağlıklı günler ve hamişlikler.

Bugün doktor teyzemizi görmeye gittik. 1100 gram olmus dedi. Biraz tontis miyiz sanki. Sekerim 130 cikti ama 3 hafta sonra yine bakalim sinirda cikmis dedi. Yine mi seker yüklemesi yapacak anlamadim bizden de haberler böyle iste
Masallah bebegine subhannallah benim bebek cılız olacak galiba saglikli olsunda kilo hic onemli degil Rabbim onlari bize bagislasin

Hayırlı vakitte gelsin bebekler inşallah canım. Sorunsuz atlatmana sevindim. İnşallah sonuçların da iyi çıkar. Benimde 75'lik olacak yüklemem. Hayırlısı ile bende atlatırım inşallah.
Insallah canim. Bebeklerimiz icin mecbur katlanacaz.

Çok çok geçmiş olsun canım

Çok yemek yemiyorum ama kilolu yum onunda etkisi vardır

Stres yapma kendine ben ilk hamileligimde 19 kilo aldim zaten iri yariyim 73 le hamile kaldim 92 ile doguma gittim.sonra ne mi oldu 3300 gr bebek dogurdum emzirdim arkasndan kostum 20 kilo gitti.onemli olan senin ve bebeginin sağlıklı olmasi. Kilo ne ki hic onemsemiyorum ya 25+6 dayim 12 kilo almışım.

Oğlun 13 aylikken hamile kalmissin.senide mi kaza. Ben istemedim oldu. Çocuğum 16 aylijti.emziriyodum.neyse 2 ay daha emdi 18 e tamamladik.
Bizimkisi isteyerek oldu canim. Oglumun dogum gunu 6 mart bende 22 martta hamile kalmisim Rabbimin mucizesi birinin dogdugu ay digerinin rahmime dusen ayin cok sukur Rabbime .
Sayili gunler kaldi yavrularimizi kucagimiza almaya . 2.cisi olmasina ragmen heycan dorukta

Artik o kadar kilolu olunca sezeryan yapiyolarmis. Arkadasimin var valla 4,400 dogdu masallah. Ben de korkmuyo degilim. Normal istiyodum cünkü
Bakarsin canim. Baktin bebegin normal sekilde cikmayacak. Mecbur sezeryan. Ha simdi bide 1kiloyu gecmis olabilir ama her bebek gibi normal kilodada dogabilir. Suan hizli bir sekilde ilerliyodur sonradan yavaslayabilir. Hakkimizda hayirlisi. Ben ilk oglumda 32 haftalik hamileydim 1800 kg.du sonradan masallah 3 kilo 60 gram dogdu aman 3 kilo olsunda yeter en guzeli iste

Sonradan birden kilo alan yada kilosu yavaslayan cok oluyo. Bi de ultrasonun ölctügü de yanlis cikabiliyo. Dogsunlar artik ya azcik sevelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…