- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Sabir canim sabir. Geldigindede keske karnimda kalsaydin diyeceksin uykusuz geceler gaz sancisi disi emeklemesi. Stress sıkıntı hepsu ust uste. Ben o kadar yipranmistim ki ilk oglumda artik bende agliyordum. Bide oyle kilo aldim ki sorma digum kontrol hapi kullaniyordum sisirdi beni ee stress te ustune cabasiSonradan birden kilo alan yada kilosu yavaslayan cok oluyo. Bi de ultrasonun ölctügü de yanlis cikabiliyo. Dogsunlar artik ya azcik sevelim
Sabir canim sabir. Geldigindede keske karnimda kalsaydin diyeceksin uykusuz geceler gaz sancisi disi emeklemesi. Stress sıkıntı hepsu ust uste. Ben o kadar yipranmistim ki ilk oglumda artik bende agliyordum. Bide oyle kilo aldim ki sorma digum kontrol hapi kullaniyordum sisirdi beni ee stress te ustune cabasiama cok sukur bu gunlere buyudukce duzeliyorlar
Bakarsin canim bakarsin herkes annesinin karninda anne olmayi ogrenmiyor ki bak benim oglum 19 ayina yeni girdi ben 2.ciyi yaptim hemen .oglumun dogum gununden sonra hamile kalmisimYeni dogmus bebek görmüslügüm bile yok nasil bakicam hic bilmiyorum valla. Heralde ben de senin gibi oturup agliycam
Evet canım sezeryanda pozisyonun önemi olmuyor sanırım.a benim annem bir sürü nevresim takımı aldı bir sürü de battaniye aldı boşuna mı. ne kullanıcakmışız peki üşümemesi için canım.
kursla ilgili bilgi için teşekkürler. ücretsiz bulursam giderim ben de o zaman. internette ve kitaplarda bebek bakımı ile ilgili bi dünya bilgi var zaten onları okumaya fırsat bulsam açığı kapatırım sanıırm:)
bu arada haftasonu kontrole gittim dr bebek makat pozisyon dedi. sorun değil sanırım çok önemsemedi zaten sezeryan olacağım için doğuma da engel bi durum yok aslında dönmese bile dimi.
Canim bende fransadayim yatagin etrafina dedigin o bezi ben oglumda kullandim halada kullaniyorum hic bi sorun yasamadik . Bide senle bir ara konusmustuk sen almayadasin demi. Hani dogumdan sonra eve yardimci gelecek dedin. Dogumdan sonra evine geldiginde ne yapacak temizlik flan mi ?Evet canım sezeryanda pozisyonun önemi olmuyor sanırım.
Bi arkadaş paylaşmıştı uyku tulumları var. Almanyada hep onlardan kullanıyorlar. Yorganları 1 yasından sonra kullanırsın yine. Bu arada beşiğin kenarlarını kaplayan bir kumaş var, adını bilmiyorum. Ilk 1 sene o da önerilmiyor. Korkutmak istemiyorum ama, Ani bebek ölümü sendromu diye bir olay var onu tetikliyormuş. Bunu yabancı sitelerde okudum.
Canim cok gecmis olsun.insallah sorunsuz bi sekilde atlatip sagligina kavusursunMeraba kizlar hamileligimden beri sol burun kanamam vardi en son bu kanamalar artti durdurulamaz hale geldi acile gidiyoduk. Son karar ameliyat oldu . Icerde kitle olustu kocaman yara var icerde suan 2 haftadir nefes falan alamiyorum gece uyuyorum nefes alamadigim icin agzim acik kaliyo uyuyamiyorum kuruyo agzim bogazim. Bugun ameliyata karar verdi dr . Lutfen dua edin bana bize bse olmasin.. 7 tup kan aldilar ekg cekildim sonuc 3 de cikcakmis 3 de gdip sonuc alip anesteziye gtcez bakip nasil olcagina karar vercekler duruma gore bugun alincak . En gec yarin alcaklar. Ama bugune yatis verdi zaten.
Tabi kesin sorun çıkar diye bir şey yok ama önerilmiyormuş. Evet ben almanyadayım. Ben de D Dilek362 gibi hiç bir şey bilmiyorum bebek bakımı hakkında. Ebe o konuda yardımcı olacakmış. Eve gelip öğretecek, yapmamız ve yapmamamız gerekenleri. İlk banyosunu yaptırır, emzirmeyi gösterir falan diye düşünüyorum. Bir de lohusalık döneminde toparlanmak için benim kendim için de yapmam gerekenleri anlatacak.Canim bende fransadayim yatagin etrafina dedigin o bezi ben oglumda kullandim halada kullaniyorum hic bi sorun yasamadik . Bide senle bir ara konusmustuk sen almayadasin demi. Hani dogumdan sonra eve yardimci gelecek dedin. Dogumdan sonra evine geldiginde ne yapacak temizlik flan mi ?
Meraba kizlar hamileligimden beri sol burun kanamam vardi en son bu kanamalar artti durdurulamaz hale geldi acile gidiyoduk. Son karar ameliyat oldu . Icerde kitle olustu kocaman yara var icerde suan 2 haftadir nefes falan alamiyorum gece uyuyorum nefes alamadigim icin agzim acik kaliyo uyuyamiyorum kuruyo agzim bogazim. Bugun ameliyata karar verdi dr . Lutfen dua edin bana bize bse olmasin.. 7 tup kan aldilar ekg cekildim sonuc 3 de cikcakmis 3 de gdip sonuc alip anesteziye gtcez bakip nasil olcagina karar vercekler duruma gore bugun alincak . En gec yarin alcaklar. Ama bugune yatis verdi zaten.
Tabi kesin sorun çıkar diye bir şey yok ama önerilmiyormuş. Evet ben almanyadayım. Ben de D Dilek362 gibi hiç bir şey bilmiyorum bebek bakımı hakkında. Ebe o konuda yardımcı olacakmış. Eve gelip öğretecek, yapmamız ve yapmamamız gerekenleri. İlk banyosunu yaptırır, emzirmeyi gösterir falan diye düşünüyorum. Bir de lohusalık döneminde toparlanmak için benim kendim için de yapmam gerekenleri anlatacak.
ben varım canımKızlar aranızda SEZARYEN doğum yapacak olanlar var mı?
Çok sevindim güzel haberine maşallah kuzuna annesi :)Günaydın tatlı hamişler,
Benim doktor bebişin kalbindeki 4 odacığı tam göremediği için, kardiyolojiye yönlendirmişti. DÜn kontrolum oldu, EKo çektiler. Çok şükür ki herhangi bir sıkıntı yokmuş. Gayet net belli oldu kalbiyle ilgili tüm ayrıntılar. 26+3 te benim pambık 870 gram olmuş :) 3 boyutlu resim de verdi doktorum fındık burunlu bir kuzucukBundan sonrası herkese olduğu gibi yaklaşık 1 ay sonrasına randevu verdi. ARtık büyük testlerimiz bitti. Çoğu gitti azı kaldı çok şükür.
Herkes için hayırlı haberler alacağımız güzel bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?