2016 Aralık Anneleri

Sonradan birden kilo alan yada kilosu yavaslayan cok oluyo. Bi de ultrasonun ölctügü de yanlis cikabiliyo. Dogsunlar artik ya azcik sevelim
Sabir canim sabir. Geldigindede keske karnimda kalsaydin diyeceksin uykusuz geceler gaz sancisi disi emeklemesi. Stress sıkıntı hepsu ust uste. Ben o kadar yipranmistim ki ilk oglumda artik bende agliyordum. Bide oyle kilo aldim ki sorma digum kontrol hapi kullaniyordum sisirdi beni ee stress te ustune cabasi ama cok sukur bu gunlere buyudukce duzeliyorlar

Yeni dogmus bebek görmüslügüm bile yok nasil bakicam hic bilmiyorum valla. Heralde ben de senin gibi oturup agliycam

Yeni dogmus bebek görmüslügüm bile yok nasil bakicam hic bilmiyorum valla. Heralde ben de senin gibi oturup agliycam
Bakarsin canim bakarsin herkes annesinin karninda anne olmayi ogrenmiyor ki bak benim oglum 19 ayina yeni girdi ben 2.ciyi yaptim hemen .oglumun dogum gununden sonra hamile kalmisim ilk'ler her zaman tecrube kazandiriyor bende hic bisey bilmiyordum ama herseyi zamanla ogreniyorsun .bebegin dunyaya geldiginde o bakabileceksin cunku anneligin bebeginin senin rahmine dustugu an basladi :) ona senden baska hic kimse iyi bakamaz unutma

Evet canım sezeryanda pozisyonun önemi olmuyor sanırım.
Bi arkadaş paylaşmıştı uyku tulumları var. Almanyada hep onlardan kullanıyorlar. Yorganları 1 yasından sonra kullanırsın yine. Bu arada beşiğin kenarlarını kaplayan bir kumaş var, adını bilmiyorum. Ilk 1 sene o da önerilmiyor. Korkutmak istemiyorum ama, Ani bebek ölümü sendromu diye bir olay var onu tetikliyormuş. Bunu yabancı sitelerde okudum.

Canim bende fransadayim yatagin etrafina dedigin o bezi ben oglumda kullandim halada kullaniyorum hic bi sorun yasamadik . Bide senle bir ara konusmustuk sen almayadasin demi. Hani dogumdan sonra eve yardimci gelecek dedin. Dogumdan sonra evine geldiginde ne yapacak temizlik flan mi ?

Canim cok gecmis olsun.insallah sorunsuz bi sekilde atlatip sagligina kavusursun

Tabi kesin sorun çıkar diye bir şey yok ama önerilmiyormuş. Evet ben almanyadayım. Ben de D Dilek362 gibi hiç bir şey bilmiyorum bebek bakımı hakkında. Ebe o konuda yardımcı olacakmış. Eve gelip öğretecek, yapmamız ve yapmamamız gerekenleri. İlk banyosunu yaptırır, emzirmeyi gösterir falan diye düşünüyorum. Bir de lohusalık döneminde toparlanmak için benim kendim için de yapmam gerekenleri anlatacak.

Gecmis olsun canim

Türkiyede böyle bi uygulama yok malesef. Sadece bi devlet hastanesine gittigimde her kontrolünden önce bana ugra. Ben bütün bakim egitimlerini vericem demisti bi ebe. Ama hastane cok kötüydü. Baska bi yerde de rastlamadim böyle biseye.Bize anca anneanneler babanneler anlatacak gibime geliyo

Günaydın arkadaşlar az önce sağ göğsümde ucunun yanında nohut tan biraz büyük şişlik farkettim sol da yok sağ da var böyle içi şiş acaba hamilelikte normal mi anlamadım süt mü toplanıyor şimdiden sol da niye yokki

Günaydın tatlı hamişler,
Benim doktor bebişin kalbindeki 4 odacığı tam göremediği için, kardiyolojiye yönlendirmişti. DÜn kontrolum oldu, EKo çektiler. Çok şükür ki herhangi bir sıkıntı yokmuş. Gayet net belli oldu kalbiyle ilgili tüm ayrıntılar. 26+3 te benim pambık 870 gram olmuş :) 3 boyutlu resim de verdi doktorum fındık burunlu bir kuzucukBundan sonrası herkese olduğu gibi yaklaşık 1 ay sonrasına randevu verdi. ARtık büyük testlerimiz bitti. Çoğu gitti azı kaldı çok şükür.
Herkes için hayırlı haberler alacağımız güzel bir gün olsun

Çok sevindim güzel haberine maşallah kuzuna annesi :)
Çoğu gitti evet canım bende ekim başı gibi gitcem kısmetse sırada şu var demedi doktor galiba rutin kontrol olcak bi daha gittiğimde.

günaydın ark.lar,
şunu sormak istiyorum bu kan uyuşmazlığı testi 28. haftada tekrralnıyor ya illa 28 olması şartmı hiç bileniniz tecrübe edeniniz oldumu .yani 30. haftada da yaptırabiliyormuyuz . nette çok baktım ama bir açıklama göremedm . tşk.ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…