- 1 Ağustos 2015
- 499
- 565
- 23
canım şekeri içmeden önce yiyip yememen önemli değil ama içtikten sonra yediysen onu bilemiyorum tekrar yaptır istersenKızlar acil cevap yazar misiniz yaa. Bugün seker yüklemesi vardi.aç karnına kan verdim.sonra 50 gr şeker içtim. 1 saat sonra tekrar kan verecektim ama ben şeker i içtikten sonra da bişey ler yedim. 1 saat geçince de tekrar kan verdim. 152 çıktı deger. Yüksek çıktı. Acaba hiç bişey yemeyecek miydim, şekerli su dan sonra. O yüzden yüksek mi çıktı.
Günaydın kızlar ikili rakamlara geçmişiz artık yeni farkettim Ayy deseniz ya şurda topu topu 3 ay kaldı Allahın izniyle. Inşallah sağ Selamet göstersin Rabbim o günleri hepimize.
Aslinda sezeryan olacaksa fazla sana düsen bir sey kalmiyor dogum sirasinda. Dogum öncesi olarak hamilelik sikayetlerinin nedenleri ve kadinlarin anatomisini anlattilar. Bu kismini bilmekte fayda var ama cok elzem degil. Dogum baslangici nasil anlasilir, dogum sancilari, nefes alma, dogum sirasinda hangi pozisyonlar yardim eder, dogum sirasinda kendimizi kontrol etme, agri kesici secenekleri falan anlatildi. Ama sezeryanda bunlarin hepsi anlamsiz oluyor. Sonrasinda da lohusalik bebek bakimi ve emzirme anlatildi. Senin durumun icin 500 tl vermek gereksiz gibi geldi bana da. Ama ücretsiz olanlar da varmis.
Evet bize de kursta anlattilar bebege yorgan vs olmazmis. Alti torba gibi olanlar iyi. Ben ortadaki gibi bir sey almak istiyorum. Askili olandan da hastaneden veriyorlarmis burada. Önemli olan bebegin kafasinin iceri girmeyecek sekilde boynunun genis olmamasi. Bebek iceriye kaymamali yani.
Bir de ilk 1 sene bebek yastik da kullanmamaliymis.
Vitamin düzenli kullaniyorum kan hapi vermedi, gerek yok sana dedi.
Kiz benimde 2 gun kaldi 2'li rakamlar icin. Evet zaman cabuk geciyor. Ama bize hic gecmiyirmus gibiGünaydın kızlar ikili rakamlara geçmişiz artık yeni farkettim Ayy deseniz ya şurda topu topu 3 ay kaldı Allahın izniyle. Inşallah sağ Selamet göstersin Rabbim o günleri hepimize.
Kızlar acil cevap yazar misiniz yaa. Bugün seker yüklemesi vardi.aç karnına kan verdim.sonra 50 gr şeker içtim. 1 saat sonra tekrar kan verecektim ama ben şeker i içtikten sonra da bişey ler yedim. 1 saat geçince de tekrar kan verdim. 152 çıktı deger. Yüksek çıktı. Acaba hiç bişey yemeyecek miydim, şekerli su dan sonra. O yüzden yüksek mi çıktı.
:)))Askerler gibi plakalara düsünce sayicam diyorum eşim gülüyo
Evet canım sağlıkla doğuralım bit çırpıda inşallahhhKiz benimde 2 gun kaldi 2'li rakamlar icin. Evet zaman cabuk geciyor. Ama bize hic gecmiyirmus gibibide bakmisiz bebeklerimiz kucagimizda . Bakalim ilk once kim doguracak
Güzel haberlerle inşallahGunaydin kizlar umarim herkes iyidir .
Ben suaan seker yuklemesindeyim kanimi aldilar sekeri ictim 1 saat sonra kan alacaklar sonra 2 saat sonra.
Ayy kizlarr midem allak bullak olmusoglumda bu kadar olmamisti ama bu sefer midem kalkti insallah cikarmam arada bir titreme geliyor şekerin etkisinden insallah temiz cikar boylece bunuda atlatmis oluruz sonrada bebegimi gormeye gidecez bakalim sipam ne kadar oldu
Insallah canim:)))
Evet canım sağlıkla doğuralım bit çırpıda inşallahhh
Güzel haberlerle inşallah
Kızlar bazı günler bebek karnımı delecek gibi tekmeliyor bazı günler aşağıya doğru kayıyor orda hafif hareket ediyor tekme hissetmiyorum bazen uzun süre hiç hissetmiyorum onu siz ne durumdasınız sürekli tekmeliyor mu ben çok stres oluyorum hissedemeyince
RAHAt ol, günün büyük çoğunluğunu uyuyarak geçiriyorlar. biz hareket halindeyken de fazla hareket etmiyorlar.Kızlar bazı günler bebek karnımı delecek gibi tekmeliyor bazı günler aşağıya doğru kayıyor orda hafif hareket ediyor tekme hissetmiyorum bazen uzun süre hiç hissetmiyorum onu siz ne durumdasınız sürekli tekmeliyor mu ben çok stres oluyorum hissedemeyince
ALLAH acil şifalar versinMeraba kizlar hamileligimden beri sol burun kanamam vardi en son bu kanamalar artti durdurulamaz hale geldi acile gidiyoduk. Son karar ameliyat oldu . Icerde kitle olustu kocaman yara var icerde suan 2 haftadir nefes falan alamiyorum gece uyuyorum nefes alamadigim icin agzim acik kaliyo uyuyamiyorum kuruyo agzim bogazim. Bugun ameliyata karar verdi dr . Lutfen dua edin bana bize bse olmasin.. 7 tup kan aldilar ekg cekildim sonuc 3 de cikcakmis 3 de gdip sonuc alip anesteziye gtcez bakip nasil olcagina karar vercekler duruma gore bugun alincak . En gec yarin alcaklar. Ama bugune yatis verdi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?