2016 Aralık Anneleri

canım şekeri içmeden önce yiyip yememen önemli değil ama içtikten sonra yediysen onu bilemiyorum tekrar yaptır istersen

a benim annem bir sürü nevresim takımı aldı bir sürü de battaniye aldı boşuna mı. ne kullanıcakmışız peki üşümemesi için canım.

kursla ilgili bilgi için teşekkürler. ücretsiz bulursam giderim ben de o zaman. internette ve kitaplarda bebek bakımı ile ilgili bi dünya bilgi var zaten onları okumaya fırsat bulsam açığı kapatırım sanıırm:)

bu arada haftasonu kontrole gittim dr bebek makat pozisyon dedi. sorun değil sanırım çok önemsemedi zaten sezeryan olacağım için doğuma da engel bi durum yok aslında dönmese bile dimi.

Günaydın kızlar ikili rakamlara geçmişiz artık yeni farkettim Ayy deseniz ya şurda topu topu 3 ay kaldı Allahın izniyle. Inşallah sağ Selamet göstersin Rabbim o günleri hepimize.
Kiz benimde 2 gun kaldi 2'li rakamlar icin. Evet zaman cabuk geciyor. Ama bize hic gecmiyirmus gibi bide bakmisiz bebeklerimiz kucagimizda . Bakalim ilk once kim doguracak

Gunaydin kizlar umarim herkes iyidir .
Ben suaan seker yuklemesindeyim kanimi aldilar sekeri ictim 1 saat sonra kan alacaklar sonra 2 saat sonra.
Ayy kizlarr midem allak bullak olmus oglumda bu kadar olmamisti ama bu sefer midem kalkti insallah cikarmam arada bir titreme geliyor şekerin etkisinden insallah temiz cikar boylece bunuda atlatmis oluruz sonrada bebegimi gormeye gidecez bakalim sipam ne kadar oldu

Günaydın arkadaşlar:) Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli,arada girip bakıyorum okuyorum paylaşımlarınızı ama aktif olarak çok takılamıyorum forumda. İşlerim felaket yoğun, bütün gün bir an boş kalamıyorum. İşler yığınla halledilmeyi bekliyor. Doğum iznine kadar sabredicem artık yapacak birşey yok Yolun yarısından fazlasını tükettik, insan inanamıyor gerçekten. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hamilelik doğum ve bebiş nasip etsin inşallah.

sizi kan aldıktan sonra uyarmadılarmı bir şey yemeyin diye bana su bile içme demişlerdi . keşke onlar söylemese bile siz sorsaydınız yiyebilirmiyim diye .

Askerler gibi plakalara düsünce sayicam diyorum eşim gülüyo
:)))
Kiz benimde 2 gun kaldi 2'li rakamlar icin. Evet zaman cabuk geciyor. Ama bize hic gecmiyirmus gibi bide bakmisiz bebeklerimiz kucagimizda . Bakalim ilk once kim doguracak
Evet canım sağlıkla doğuralım bit çırpıda inşallahhh

Güzel haberlerle inşallah

Günaydın kızlar nedendir bilmiyorum pazar gününden beri mide bulantılarım arttı her sabah ne yediysem çıkartıyorum eski günlerime dönmek istemiyorum.

Hic telas yapma canim. Sanirim herkes ayni durumdadir. Benimki cok yaramaz olmasina ragmen bazi günler sesi cikmiyo. Asagi inince yürümekte bile zorlaniyorum ama herseye deger miniklerimiz icin.

Meraba kizlar hamileligimden beri sol burun kanamam vardi en son bu kanamalar artti durdurulamaz hale geldi acile gidiyoduk. Son karar ameliyat oldu . Icerde kitle olustu kocaman yara var icerde suan 2 haftadir nefes falan alamiyorum gece uyuyorum nefes alamadigim icin agzim acik kaliyo uyuyamiyorum kuruyo agzim bogazim. Bugun ameliyata karar verdi dr . Lutfen dua edin bana bize bse olmasin.. 7 tup kan aldilar ekg cekildim sonuc 3 de cikcakmis 3 de gdip sonuc alip anesteziye gtcez bakip nasil olcagina karar vercekler duruma gore bugun alincak . En gec yarin alcaklar. Ama bugune yatis verdi zaten.

RAHAt ol, günün büyük çoğunluğunu uyuyarak geçiriyorlar. biz hareket halindeyken de fazla hareket etmiyorlar.

ALLAH acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…