Geçmiş olsun canım..Meraba kizlar hamileligimden beri sol burun kanamam vardi en son bu kanamalar artti durdurulamaz hale geldi acile gidiyoduk. Son karar ameliyat oldu . Icerde kitle olustu kocaman yara var icerde suan 2 haftadir nefes falan alamiyorum gece uyuyorum nefes alamadigim icin agzim acik kaliyo uyuyamiyorum kuruyo agzim bogazim. Bugun ameliyata karar verdi dr . Lutfen dua edin bana bize bse olmasin.. 7 tup kan aldilar ekg cekildim sonuc 3 de cikcakmis 3 de gdip sonuc alip anesteziye gtcez bakip nasil olcagina karar vercekler duruma gore bugun alincak . En gec yarin alcaklar. Ama bugune yatis verdi zaten.
Meraba kizlar hamileligimden beri sol burun kanamam vardi en son bu kanamalar artti durdurulamaz hale geldi acile gidiyoduk. Son karar ameliyat oldu . Icerde kitle olustu kocaman yara var icerde suan 2 haftadir nefes falan alamiyorum gece uyuyorum nefes alamadigim icin agzim acik kaliyo uyuyamiyorum kuruyo agzim bogazim. Bugun ameliyata karar verdi dr . Lutfen dua edin bana bize bse olmasin.. 7 tup kan aldilar ekg cekildim sonuc 3 de cikcakmis 3 de gdip sonuc alip anesteziye gtcez bakip nasil olcagina karar vercekler duruma gore bugun alincak . En gec yarin alcaklar. Ama bugune yatis verdi zaten.
Kızlar bazı günler bebek karnımı delecek gibi tekmeliyor bazı günler aşağıya doğru kayıyor orda hafif hareket ediyor tekme hissetmiyorum bazen uzun süre hiç hissetmiyorum onu siz ne durumdasınız sürekli tekmeliyor mu ben çok stres oluyorum hissedemeyince
Gunaydin kizlar umarim herkes iyidir .
Ben suaan seker yuklemesindeyim kanimi aldilar sekeri ictim 1 saat sonra kan alacaklar sonra 2 saat sonra.
Ayy kizlarr midem allak bullak olmusoglumda bu kadar olmamisti ama bu sefer midem kalkti insallah cikarmam arada bir titreme geliyor şekerin etkisinden insallah temiz cikar boylece bunuda atlatmis oluruz sonrada bebegimi gormeye gidecez bakalim sipam ne kadar oldu
Meraba kizlar hamileligimden beri sol burun kanamam vardi en son bu kanamalar artti durdurulamaz hale geldi acile gidiyoduk. Son karar ameliyat oldu . Icerde kitle olustu kocaman yara var icerde suan 2 haftadir nefes falan alamiyorum gece uyuyorum nefes alamadigim icin agzim acik kaliyo uyuyamiyorum kuruyo agzim bogazim. Bugun ameliyata karar verdi dr . Lutfen dua edin bana bize bse olmasin.. 7 tup kan aldilar ekg cekildim sonuc 3 de cikcakmis 3 de gdip sonuc alip anesteziye gtcez bakip nasil olcagina karar vercekler duruma gore bugun alincak . En gec yarin alcaklar. Ama bugune yatis verdi zaten.
geçmiş olsunMeraba kizlar hamileligimden beri sol burun kanamam vardi en son bu kanamalar artti durdurulamaz hale geldi acile gidiyoduk. Son karar ameliyat oldu . Icerde kitle olustu kocaman yara var icerde suan 2 haftadir nefes falan alamiyorum gece uyuyorum nefes alamadigim icin agzim acik kaliyo uyuyamiyorum kuruyo agzim bogazim. Bugun ameliyata karar verdi dr . Lutfen dua edin bana bize bse olmasin.. 7 tup kan aldilar ekg cekildim sonuc 3 de cikcakmis 3 de gdip sonuc alip anesteziye gtcez bakip nasil olcagina karar vercekler duruma gore bugun alincak . En gec yarin alcaklar. Ama bugune yatis verdi zaten.
Cok gecmis olsun canim.Meraba kizlar hamileligimden beri sol burun kanamam vardi en son bu kanamalar artti durdurulamaz hale geldi acile gidiyoduk. Son karar ameliyat oldu . Icerde kitle olustu kocaman yara var icerde suan 2 haftadir nefes falan alamiyorum gece uyuyorum nefes alamadigim icin agzim acik kaliyo uyuyamiyorum kuruyo agzim bogazim. Bugun ameliyata karar verdi dr . Lutfen dua edin bana bize bse olmasin.. 7 tup kan aldilar ekg cekildim sonuc 3 de cikcakmis 3 de gdip sonuc alip anesteziye gtcez bakip nasil olcagina karar vercekler duruma gore bugun alincak . En gec yarin alcaklar. Ama bugune yatis verdi zaten.
Çok geçmiş olsun,hemen iyileşmen dileğiyle..Meraba kizlar hamileligimden beri sol burun kanamam vardi en son bu kanamalar artti durdurulamaz hale geldi acile gidiyoduk. Son karar ameliyat oldu . Icerde kitle olustu kocaman yara var icerde suan 2 haftadir nefes falan alamiyorum gece uyuyorum nefes alamadigim icin agzim acik kaliyo uyuyamiyorum kuruyo agzim bogazim. Bugun ameliyata karar verdi dr . Lutfen dua edin bana bize bse olmasin.. 7 tup kan aldilar ekg cekildim sonuc 3 de cikcakmis 3 de gdip sonuc alip anesteziye gtcez bakip nasil olcagina karar vercekler duruma gore bugun alincak . En gec yarin alcaklar. Ama bugune yatis verdi zaten.
RAbbim yar ve yardimciniz olsun canim insallah bi aksilik cikmadan atlatirnisiz . Dualarimiz seninle guzel haberlerle gel insallah .Meraba kizlar hamileligimden beri sol burun kanamam vardi en son bu kanamalar artti durdurulamaz hale geldi acile gidiyoduk. Son karar ameliyat oldu . Icerde kitle olustu kocaman yara var icerde suan 2 haftadir nefes falan alamiyorum gece uyuyorum nefes alamadigim icin agzim acik kaliyo uyuyamiyorum kuruyo agzim bogazim. Bugun ameliyata karar verdi dr . Lutfen dua edin bana bize bse olmasin.. 7 tup kan aldilar ekg cekildim sonuc 3 de cikcakmis 3 de gdip sonuc alip anesteziye gtcez bakip nasil olcagina karar vercekler duruma gore bugun alincak . En gec yarin alcaklar. Ama bugune yatis verdi zaten.
Merhaba canim aslinda ulturasonda 22 aralik gozukuyor dogum tarihi ama son adet tarihine gore 14 aralik bende buraya 16 aralik diye kaydettim bana kalirsada 22 araligi beklemezHayırlı olsun bebeğiniz. Doğum tarihlerimiz sizinle aynı görünüyor. Allah hepimize vaktinde hayırlı doğumlar nasip etsin.
Benimde şeker yüklemem yarın kısmetse. Nedense ben çok stres yaptım. Çok zor olduğunu okudum. Sizde midem kötü yazmışsınız. İnşallah sorunsuz rahat atlatırsınız. Sonuçlar ne zaman alınıyor. Ve sonrasında nasıl hissettiğinizi yazarsanız çok sevinirim. Dediğim gibi çok stres yaptım :))
Geçmiş olsun. Kolay bi ameliyat olur inşallah.Meraba kizlar hamileligimden beri sol burun kanamam vardi en son bu kanamalar artti durdurulamaz hale geldi acile gidiyoduk. Son karar ameliyat oldu . Icerde kitle olustu kocaman yara var icerde suan 2 haftadir nefes falan alamiyorum gece uyuyorum nefes alamadigim icin agzim acik kaliyo uyuyamiyorum kuruyo agzim bogazim. Bugun ameliyata karar verdi dr . Lutfen dua edin bana bize bse olmasin.. 7 tup kan aldilar ekg cekildim sonuc 3 de cikcakmis 3 de gdip sonuc alip anesteziye gtcez bakip nasil olcagina karar vercekler duruma gore bugun alincak . En gec yarin alcaklar. Ama bugune yatis verdi zaten.
merhaba. bende 25+6 haftalık hamıleyım.bır oglum daha var kasım 2014 dogumlu.:)allah bunları da sagsalım kucagımıza almamızı nasıp etsın.Kizlar ben geldim. Seker yuklemesini yaptim sonuclar aksama cikacak.
Gittik minik pasamizida gorduk oda cok iyi cok sukur 835 gr olmus Rabbime sukurler olsun. Sipam bir turlu yuzunu gostermedi iki elini yuzune koymus kapatmis utangac oglum benimbizden boyle kizlar . Insallah seker sonuclarida guzel cikar rahatlarim bi guzel
Merhaba canim aslinda ulturasonda 22 aralik gozukuyor dogum tarihi ama son adet tarihine gore 14 aralik bende buraya 16 aralik diye kaydettim bana kalirsada 22 araligi beklemez
Seker konusuna gelecek olursak sekerden sonra biraz halsizlestim .evet midem biraz bulandi ama sorunsuz atlattim cok sukur sonuclarda aksam cikacak insallah guzel sonuc alirim . Yani korkulacak bi tarafi yok canim korkma . Ben fransadayim burda direk 75cl seker yukluyorlar 3 defa kan aliyorlar.
tatlım ınan kı herkes senın gıbı ::)ama ben buna bı cozum buldum uyumadan 2 3 saat once yemegı kestım sadce su. ve sol tarafa yatıyorum bacaklarımn arasına yastık koyuyorum bazen. karnımız buyudu cunku.benm ıkıncı hamıleliğim bazı konularda acemılıgı attımKızlar beni resmen ateş basıyor.kısa giyiniyor um bu sefer de üsütüyorum. Geceleri deliksiz uyuyamiyorum artk çok dönüyorum çok uyanıyorum. Benim gibi olan varmı?
ben ılk 2 ay folık asıt aldım.sonra 2 ay hem b12 hemde ferrrum fort kullandm.tahlıl yapıldı degerler ıyı ve sadcee kan ılacına devam edıyorum gunde 2 kez..benm doktorum d vıtamını kalsıyum takvıyesıne fılan gerek duymadı.bolca sut yogurt :))arkadaslar merhaba vıtamın ve kan hapını duzenlı kullanıyormusunuz bu konuda doktorlarınız ne dıyor
ben yapmadım seker yuklenmesını ılkınde yaptım bunda gerek duymadım.bıseyler yedın dıye yksek cıktı muhtemelen.ınsallah dıgerı ıyı cıkarKızlar acil cevap yazar misiniz yaa. Bugün seker yüklemesi vardi.aç karnına kan verdim.sonra 50 gr şeker içtim. 1 saat sonra tekrar kan verecektim ama ben şeker i içtikten sonra da bişey ler yedim. 1 saat geçince de tekrar kan verdim. 152 çıktı deger. Yüksek çıktı. Acaba hiç bişey yemeyecek miydim, şekerli su dan sonra. O yüzden yüksek mi çıktı.
Biz de bugün sakiniz tekmeleri hafif normal de daha sert yorgun galiba miniğim ama bende hiç vurmayınca Tedirgin olmuyor değilimKızlar bazı günler bebek karnımı delecek gibi tekmeliyor bazı günler aşağıya doğru kayıyor orda hafif hareket ediyor tekme hissetmiyorum bazen uzun süre hiç hissetmiyorum onu siz ne durumdasınız sürekli tekmeliyor mu ben çok stres oluyorum hissedemeyince
Allah acil şifalar versin canım inşallah hayırlısı ile atlatırsınızMeraba kizlar hamileligimden beri sol burun kanamam vardi en son bu kanamalar artti durdurulamaz hale geldi acile gidiyoduk. Son karar ameliyat oldu . Icerde kitle olustu kocaman yara var icerde suan 2 haftadir nefes falan alamiyorum gece uyuyorum nefes alamadigim icin agzim acik kaliyo uyuyamiyorum kuruyo agzim bogazim. Bugun ameliyata karar verdi dr . Lutfen dua edin bana bize bse olmasin.. 7 tup kan aldilar ekg cekildim sonuc 3 de cikcakmis 3 de gdip sonuc alip anesteziye gtcez bakip nasil olcagina karar vercekler duruma gore bugun alincak . En gec yarin alcaklar. Ama bugune yatis verdi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?