2016 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun canım..

Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın.

Benim de bazen aşağıiniyo. Tuvalete gittiğimde aşağıya vuruyor. Çok rahatsız oluyorum ben de. Normaldir heralde . Bazen de kaburgama kadar çıkıyo oralarda hissediyorum.

Hayırlı olsun bebeğiniz. Doğum tarihlerimiz sizinle aynı görünüyor. Allah hepimize vaktinde hayırlı doğumlar nasip etsin.
Benimde şeker yüklemem yarın kısmetse. Nedense ben çok stres yaptım. Çok zor olduğunu okudum. Sizde midem kötü yazmışsınız. İnşallah sorunsuz rahat atlatırsınız. Sonuçlar ne zaman alınıyor. Ve sonrasında nasıl hissettiğinizi yazarsanız çok sevinirim. Dediğim gibi çok stres yaptım :))

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

geçmiş olsun

Cok gecmis olsun canim.

Çok geçmiş olsun,hemen iyileşmen dileğiyle..

RAbbim yar ve yardimciniz olsun canim insallah bi aksilik cikmadan atlatirnisiz . Dualarimiz seninle guzel haberlerle gel insallah .

Merhaba canim aslinda ulturasonda 22 aralik gozukuyor dogum tarihi ama son adet tarihine gore 14 aralik bende buraya 16 aralik diye kaydettim bana kalirsada 22 araligi beklemez
Seker konusuna gelecek olursak sekerden sonra biraz halsizlestim .evet midem biraz bulandi ama sorunsuz atlattim cok sukur sonuclarda aksam cikacak insallah guzel sonuc alirim . Yani korkulacak bi tarafi yok canim korkma . Ben fransadayim burda direk 75cl seker yukluyorlar 3 defa kan aliyorlar.

Kizlar ben geldim. Seker yuklemesini yaptim sonuclar aksama cikacak.
Gittik minik pasamizida gorduk oda cok iyi cok sukur 835 gr olmus Rabbime sukurler olsun. Sipam bir turlu yuzunu gostermedi iki elini yuzune koymus kapatmis utangac oglum benim bizden boyle kizlar . Insallah seker sonuclarida guzel cikar rahatlarim bi guzel

Geçmiş olsun. Kolay bi ameliyat olur inşallah.

çok geçmiş olsun inşallah kolay bir ameliyat olur canım.

merhaba. bende 25+6 haftalık hamıleyım.bır oglum daha var kasım 2014 dogumlu.:)allah bunları da sagsalım kucagımıza almamızı nasıp etsın.

Hayırlı vakitte gelsin bebekler inşallah canım. Sorunsuz atlatmana sevindim. İnşallah sonuçların da iyi çıkar. Benimde 75'lik olacak yüklemem. Hayırlısı ile bende atlatırım inşallah.

Kızlar beni resmen ateş basıyor.kısa giyiniyor um bu sefer de üsütüyorum. Geceleri deliksiz uyuyamiyorum artk çok dönüyorum çok uyanıyorum. Benim gibi olan varmı?
tatlım ınan kı herkes senın gıbı ::)ama ben buna bı cozum buldum uyumadan 2 3 saat once yemegı kestım sadce su. ve sol tarafa yatıyorum bacaklarımn arasına yastık koyuyorum bazen. karnımız buyudu cunku.benm ıkıncı hamıleliğim bazı konularda acemılıgı attım

arkadaslar merhaba vıtamın ve kan hapını duzenlı kullanıyormusunuz bu konuda doktorlarınız ne dıyor
ben ılk 2 ay folık asıt aldım.sonra 2 ay hem b12 hemde ferrrum fort kullandm.tahlıl yapıldı degerler ıyı ve sadcee kan ılacına devam edıyorum gunde 2 kez..benm doktorum d vıtamını kalsıyum takvıyesıne fılan gerek duymadı.bolca sut yogurt :))

ben yapmadım seker yuklenmesını ılkınde yaptım bunda gerek duymadım.bıseyler yedın dıye yksek cıktı muhtemelen.ınsallah dıgerı ıyı cıkar

Biz de bugün sakiniz tekmeleri hafif normal de daha sert yorgun galiba miniğim ama bende hiç vurmayınca Tedirgin olmuyor değilim

Allah acil şifalar versin canım inşallah hayırlısı ile atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…