- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
selam kızlar, günaydın. gebelik şekeri olanlar evde hangi cihazla ölçüm yapıyor. marka adı paylaşırsa sevinirim. endokrin doktorumu değiştirdim yeni bi cihaz almamı istedi ama cihazı devlet karşılamıyor sadece 120 tl cihaz 55 tl de çubuklar. o çubuklar her hafta bitiyor zaten, pahalı geldi bana.
Benim de 1 hafta onden gidiyor cnm şeker çıktı mi sende ?, bu hafta şeker yuklemem var12 gün önden gidiyo cnm
Yok cnm dun yapıldı çıkmadı şukur ama genede dikkat et dediBenim de 1 hafta onden gidiyor cnm şeker çıktı mi sende ?, bu hafta şeker yuklemem var
Rabbim, sag salim kucağıniza alıp, eviniz e gitmeyi nasip etsin inşallah. Allah anali Babalı büyütsün canım.dualarimiz seninle canımHerkese iyi Dilekleri için çok tşk ederim inşallah Rabbimin izniyle ve dualarınıla herşey iyi olacak bebeğimi gördüm bacağına dokundum ağladı gözlerini açtı bize baktı ama çok küçük daha
Kızlar acıkmalarınız ne alemde benim elim ayağım titriyor resmen
sabahları aç uyanıyorum
ben günde 6 kez ölçüyorum sabah öğlen akşam açlık/tokluk olarak. bir süre sonra alışıyor insan merak etme. cihazın markasını da yazarsan iyi olur benimki optima.Selam canım henüz cihazla ölçüm yapmaya başlamadım 10 gün diyetin ardından 6 gün sonra başlayacağım şu an diyetteyim...eve gidince yazarım markasını sen günde kaç kez ölçüyorsun bana 9 kez dedi resmen delik deşik olacağım...
sabahları aç uyanıyorum
arkdslr merhaba sızın bebeklerde tam genıtal bolgenızı ustundemı orda hep benımkı sanırım byle olunca cocuk tersmı oluyr
cnm her şeyi yiyemiyorum ki şekerden dolayı. ah ah şeker olmasa neler yerim nelerAy bende artık çok çabuk acıkmaya başladım. Üstelik canımın çektiği şeyler hep kalorili. Hamırişi kızartma falan
Ne olcak doğuma kadar bilmem. Bazen geceleri karın guruldamasıyla uyanıyorum :))
Benim öyle canım ayakları tam orada başıda göbek deliği hizzamda tekme attığı zaman ayağı çıkacak sanıyorum.doktorum baya aşşağıda taşıyosun bebeği dedi. daha zaman var dönerler yeterki zamanını beklesinlerarkdslr merhaba sızın bebeklerde tam genıtal bolgenızı ustundemı orda hep benımkı sanırım byle olunca cocuk tersmı oluyr
Benimde iki hafta önden gittiği için şeker yüklemesi yapıldı 75mg lık sadece 2.saatte şeker 154 hafif yüksek dedi doktor biraz dikkat et yediklerine dedi12 gün önden gidiyo cnm
sabahları aç uyanıyorum
Yeni gördüm. Gözünüz aydın. Allah hayırla sağlıkla büyütmek nasib etsin...Herkese iyi Dilekleri için çok tşk ederim inşallah Rabbimin izniyle ve dualarınıla herşey iyi olacak bebeğimi gördüm bacağına dokundum ağladı gözlerini açtı bize baktı ama çok küçük daha
Vivachek kullanıyorum yalnız cihazdan çoğu zaman emin olamıyorum.selam kızlar, günaydın. gebelik şekeri olanlar evde hangi cihazla ölçüm yapıyor. marka adı paylaşırsa sevinirim. endokrin doktorumu değiştirdim yeni bi cihaz almamı istedi ama cihazı devlet karşılamıyor sadece 120 tl cihaz 55 tl de çubuklar. o çubuklar her hafta bitiyor zaten, pahalı geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?