2016 Aralık Anneleri

Selam canım henüz cihazla ölçüm yapmaya başlamadım 10 gün diyetin ardından 6 gün sonra başlayacağım şu an diyetteyim...eve gidince yazarım markasını sen günde kaç kez ölçüyorsun bana 9 kez dedi resmen delik deşik olacağım...

Hayırlı cumalar güzel hamişler. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
Saçlarım iyice uzadı ve uçları çatallaştı. Bir hurafedir gidiyor, yok saçını hamileyken kesme, tövbe ömrü kısalır bebeğin. Allah'tan başka kim bilebilir ömrü. Gittim bir güzel kestirdim, şekil verdirdim. Hem moral oldu bana, hem de kış yaklaştı artık daha çabuk kurutuyorum Yedi bizi bu hurafeler

Rabbim, sag salim kucağıniza alıp, eviniz e gitmeyi nasip etsin inşallah. Allah anali Babalı büyütsün canım.dualarimiz seninle canım

Gunaydin hanimlar benimde dun komtrolum vardi. Kilosu 1642 gr olmus..1 hafta onde dedi doktorum bakalim boyle devam edecekmi. Suyuma bakti gayet iyi dedi. Bundan sonra daha kilo almalar baslicak yediklerine dikmat et hamurisinden kacin dedi. Bakalim.insallah saglikla evlatlarimizi kucagimiza aliriz vakti zamani geldiginde

arkdslr merhaba sızın bebeklerde tam genıtal bolgenızı ustundemı orda hep benımkı sanırım byle olunca cocuk tersmı oluyr

Kızlar acıkmalarınız ne alemde benim elim ayağım titriyor resmen
sabahları aç uyanıyorum

Ay bende artık çok çabuk acıkmaya başladım. Üstelik canımın çektiği şeyler hep kalorili. Hamırişi kızartma falan

Ne olcak doğuma kadar bilmem. Bazen geceleri karın guruldamasıyla uyanıyorum :))

ben günde 6 kez ölçüyorum sabah öğlen akşam açlık/tokluk olarak. bir süre sonra alışıyor insan merak etme. cihazın markasını da yazarsan iyi olur benimki optima.

Kızlar acıkmalarınız ne alemde benim elim ayağım titriyor resmen
sabahları aç uyanıyorum

Bende öyle olmuyor. Sabah cok gec yiyorum canim istemiyor. Bu sefer de yiyemiyorum diye kendimi kötü hissediyorum. Canim cekse de cermur un dedigi gibi kalorili seyler cekiyor, cok sinir bozucu. Basta bol yumurta yogurt vs yiyordum biraz biktim sanirim. Herkes hamilelik ne güzel her istedigini yiyorsun diyor, halbuki hic öyle degil, bir sürü sey zararli, normal zamanlara göre daha cok dikkat ediyoruz.

arkdslr merhaba sızın bebeklerde tam genıtal bolgenızı ustundemı orda hep benımkı sanırım byle olunca cocuk tersmı oluyr

Evet benim bazen asagi kisimda yanma gibi bir his oluyor. Ama iceride, yani rahim agzinda. Doktora söyledim, belki dönmüstür dedi. Hakikaten de dönmüs kafasi baski yapiyor o zaman.

cnm her şeyi yiyemiyorum ki şekerden dolayı. ah ah şeker olmasa neler yerim neler

Benim öyle canım ayakları tam orada başıda göbek deliği hizzamda tekme attığı zaman ayağı çıkacak sanıyorum.doktorum baya aşşağıda taşıyosun bebeği dedi. daha zaman var dönerler yeterki zamanını beklesinler

Yeni gördüm. Gözünüz aydın. Allah hayırla sağlıkla büyütmek nasib etsin...

Vivachek kullanıyorum yalnız cihazdan çoğu zaman emin olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…