neden emin olamıyorsun cnm farklı mı ölçtüVivachek kullanıyorum yalnız cihazdan çoğu zaman emin olamıyorum.
atıştırmak istediğinde süt iç ceviz ye canım ekmek yeme hele bi de gece hiç yemeben gece uyuyamadığım için belki yemek ağırlık yapar diye arada ekmek tarzı bişiler atıştırıyorum :)
ben günde 6 kez ölçüyorum sabah öğlen akşam açlık/tokluk olarak. bir süre sonra alışıyor insan merak etme. cihazın markasını da yazarsan iyi olur benimki optima.
Diyet yapıyorum insülin kullanmıyorum henüz.Lifechek compact markası doktor başka birşey yazmıştı aslında ama sanıyorum sana önerdiği marka ekstra fazla talep ettiler ücret...sen insülin kullanıyor Musun diyet mi yapıyorsun?
atıştırmak istediğinde süt iç ceviz ye canım ekmek yeme hele bi de gece hiç yeme
Dogumdan once veya sonra dus aliniyor diye okudum heryerde hatta sac kurutma makinasi alin diyenler bile vardi o yuzden koymustum daha ince bi pestemalla degistirdim sonra. Battaniyeyi pusete koymak iyi fikirmis oyle yapayim bariBebisin kalin battaniyesini pusetin icine koyucam ben. Hastanenin ici sicak olur zaten. Penye battaniyesini koy valize sadece. Banyo havlusunu niye aldin ki ?
ıns cnmya yoksa kılo aldıkca rahmımız ne olur bılmıyrmBenim öyle canım ayakları tam orada başıda göbek deliği hizzamda tekme attığı zaman ayağı çıkacak sanıyorum.doktorum baya aşşağıda taşıyosun bebeği dedi. daha zaman var dönerler yeterki zamanını beklesinler
evet canım şöyle bişeyler var ama tam seçip karar veremedim daha
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...baykus-235666530?rcp_action=rceProductClicked
http://www.melegineli.com/bebek-kapi-susleri-bal-kabagi-sindirella.html
Tecrübeli annelere bi sorum olacaktı.
Sizce bebek arabasının çift yönlü olması çok mu gerekli birkaç arkadaş illaki sana dönük olsun diyo ama ben chicconun lite wayini düşünüyorum onda da pusetliyken bana dönük, bastonken dışarıya dönük oluyo. kesinlikle dışa dönük alma diye de uyarıyorlar siz ne dersiniz?
Evet canım bir seferinde aynı dakika içinde 182 158 ve 135 çıkarmıştı o günden beri pek guvenemiyorumneden emin olamıyorsun cnm farklı mı ölçtü
Benim de canım neler çekiyor neler ama yemiyorumarkadaslar benımde seker 140 ıken sınır 187 cıktı herkes dıyet yapman lazım dıyr ama psıkolojık sımdı cnm acayıp cukalata ıstyr zaten prınc pılavı makarna kızartma onlrı haftada br yersem yıyrum nsıl olck bu ıs bol yogurt yıyrum sastım kaldm
Canım kan uyusmazlıgı takibi yapıldı mı ona göre mi iğne yapılıyo? Bnm her ay bakılıyo negatif cıkıyo doktor gerek yok takibe devam dedi de ilk cocuk mu bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?