2016 Aralık Anneleri

ben günde 6 kez ölçüyorum sabah öğlen akşam açlık/tokluk olarak. bir süre sonra alışıyor insan merak etme. cihazın markasını da yazarsan iyi olur benimki optima.

Lifechek compact markası doktor başka birşey yazmıştı aslında ama sanıyorum sana önerdiği marka ekstra fazla talep ettiler ücret...sen insülin kullanıyor Musun diyet mi yapıyorsun?

offff valla cok yoruldum bugun.. belcikada kagit kurek isleri hic bitmiyor biktim yaaaa turkiyedede boylemiii

offff valla cok yoruldum bugun.. belcikada kagit kurek isleri hic bitmiyor biktim yaaaa turkiyedede boylemiii

Bebisin kalin battaniyesini pusetin icine koyucam ben. Hastanenin ici sicak olur zaten. Penye battaniyesini koy valize sadece. Banyo havlusunu niye aldin ki ?
Dogumdan once veya sonra dus aliniyor diye okudum heryerde hatta sac kurutma makinasi alin diyenler bile vardi o yuzden koymustum daha ince bi pestemalla degistirdim sonra. Battaniyeyi pusete koymak iyi fikirmis oyle yapayim bari

kızlar yatak işini ne yaptınız alanlar varsa nasıl bir yatak aldılar ya da doktora soranlar oldu mu bebek nasıl bi yatakta yatmalı diye biz de haftasonu bakıcaz ama kararsızız bilgimiz de yok

arkadaslar benımde seker 140 ıken sınır 187 cıktı herkes dıyet yapman lazım dıyr ama psıkolojık sımdı cnm acayıp cukalata ıstyr zaten prınc pılavı makarna kızartma onlrı haftada br yersem yıyrum nsıl olck bu ıs bol yogurt yıyrum sastım kaldm

olmazsa olmaz kurallardan biri değil bence. pusetliyen sana dönük olması kafi nedenmi . çünkü pusetliyken zaten dış dünya ile bir bağı yok bebeğin çünkü çok küçük . zaten onada max. 6 aya kadar koyuyurouz. ve okadar küççüken sana dönük olması yeterli sonrasında bebek etrafı görmesi gerek kaldıki bir iki ark.danda duydum dışa dönük olarak kullanınca daha iyi oluyorlar etrafı izledikleri için daha rahat oturuyorlar arabada demişlerdi.
kısacası zaten biraz büyüdükten sonra istesende ekndine doğru kullanacmıcaksın kaldıki yaza gelicek bizim bebeklern en güzel zamanları güneş ışığı vs bırak etrafı izlesin yawrucak .

Benim de canım neler çekiyor neler ama yemiyorum içim çekiliyor bazen. canım çok çikolata çekerse de haftada bir iki defa eti form çikolata kaplı kepekli bisküvi yiyorum

Canım kan uyusmazlıgı takibi yapıldı mı ona göre mi iğne yapılıyo? Bnm her ay bakılıyo negatif cıkıyo doktor gerek yok takibe devam dedi de ilk cocuk mu bi de

allah allah bendede var uyuşmazlık ama her ay bakılmadı neden acaba . sadece hamile kaldığımı öğrendiğimde yapılan testlerden biride bu uyuşmazlık testiydi orda negatif çıktı birde bu pazaretsi bakılacak işte sadece. size neden heray takip yapıldı bir bilginiz varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…