- 15 Ekim 2015
- 470
- 525
- 23
- 42
Herkese iyi Dilekleri için çok tşk ederim inşallah Rabbimin izniyle ve dualarınıla herşey iyi olacak bebeğimi gördüm bacağına dokundum ağladı gözlerini açtı bize baktı ama çok küçük daha
kızlar yatak işini ne yaptınız alanlar varsa nasıl bir yatak aldılar ya da doktora soranlar oldu mu bebek nasıl bi yatakta yatmalı diye biz de haftasonu bakıcaz ama kararsızız bilgimiz de yok
arkdslr merhaba sızın bebeklerde tam genıtal bolgenızı ustundemı orda hep benımkı sanırım byle olunca cocuk tersmı oluyr
Bende chicco lite way alicam cok fonksiyonlu ve cok pahali degil.ana kucaginida araba koltugu olmasi icin aparatiyla veriyolarTecrübeli annelere bi sorum olacaktı.
Sizce bebek arabasının çift yönlü olması çok mu gerekli birkaç arkadaş illaki sana dönük olsun diyo ama ben chicconun lite wayini düşünüyorum onda da pusetliyken bana dönük, bastonken dışarıya dönük oluyo. kesinlikle dışa dönük alma diye de uyarıyorlar siz ne dersiniz?
sağol canım cevabın için 105 tl yazıyo internette fiyatı baktım da şimdi yaylı almışsın araştırdın mı yoksa tavsiye üzerine mi aldınEki Görüntüle 1891739
Ben bundan aldım haftasonu canım. Yani iyi görünüyo şimdilik ama kullandıkça göreceğiz. E bebekten aldım tavsiyede ettiler ordaki çalışanlar.
sağol canım cevabın için 105 tl yazıyo internette fiyatı baktım da şimdi yaylı almışsın araştırdın mı yoksa tavsiye üzerine mi aldın
Dogumdan once veya sonra dus aliniyor diye okudum heryerde hatta sac kurutma makinasi alin diyenler bile vardi o yuzden koymustum daha ince bi pestemalla degistirdim sonra. Battaniyeyi pusete koymak iyi fikirmis oyle yapayim bari
Ben beşik tercih ettim içimde kalcaktı almasaydım hafif çok her yere götürcem gezdircem hemde çok güzellkızlar yatak işini ne yaptınız alanlar varsa nasıl bir yatak aldılar ya da doktora soranlar oldu mu bebek nasıl bi yatakta yatmalı diye biz de haftasonu bakıcaz ama kararsızız bilgimiz de yok
Ben beşik tercih ettim içimde kalcaktı almasaydım hafif çok her yere götürcem gezdircem hemde çok güzell
Dün geldi kurdular Rabbim sağlıkla yatmayı nasip etsin kızıma.
Cnm senin degerin ne kdr cikmistiBenim de canım neler çekiyor neler ama yemiyorumiçim çekiliyor bazen. canım çok çikolata çekerse de haftada bir iki defa eti form çikolata kaplı kepekli bisküvi yiyorum
Valla alt kan grubunda bi pozitiflik cıkmıstı sanırım o yüzdendiallah allah bendede var uyuşmazlık ama her ay bakılmadı neden acaba . sadece hamile kaldığımı öğrendiğimde yapılan testlerden biride bu uyuşmazlık testiydi orda negatif çıktı birde bu pazaretsi bakılacak işte sadece. size neden heray takip yapıldı bir bilginiz varmı acaba
Çok teşekkür ederim canımGuzel gunlerde kullansin preenses insallah :)
50lik 173 çıkmıştı 100luk yapıldı onda da 1. Ve 2. Saat yüksek çıkmıştı.Cnm senin degerin ne kdr cikmisti
Sen bana gore iyimisin benim 187 cikmisti ikinciyide yptrmadim sana doktor nasil diyet verdi bende onu uygulayim50lik 173 çıkmıştı 100luk yapıldı onda da 1. Ve 2. Saat yüksek çıkmıştı.
Ayy aldım artık bugün cadillac trona çift taraflı olsun dediler diye. Normalde lite way istiyodum.Bende chicco lite way alicam cok fonksiyonlu ve cok pahali degil.ana kucaginida araba koltugu olmasi icin aparatiyla veriyolar
Aldım artık cadillac inşallah pişman olmam. :)olmazsa olmaz kurallardan biri değil bence. pusetliyen sana dönük olması kafi nedenmi . çünkü pusetliyken zaten dış dünya ile bir bağı yok bebeğin çünkü çok küçük . zaten onada max. 6 aya kadar koyuyurouz. ve okadar küççüken sana dönük olması yeterli sonrasında bebek etrafı görmesi gerek kaldıki bir iki ark.danda duydum dışa dönük olarak kullanınca daha iyi oluyorlar etrafı izledikleri için daha rahat oturuyorlar arabada demişlerdi.
kısacası zaten biraz büyüdükten sonra istesende ekndine doğru kullanacmıcaksın kaldıki yaza gelicek bizim bebeklern en güzel zamanları güneş ışığı vs bırak etrafı izlesin yawrucak .
Bakalım bizimki nasıl olacak :) çift taraflı aldık eşimin içine oturdu 1000 tl :)Bence de sana dönük olması önemli. Her an gözünün önünde.. 6. 7. Aydan sonra Dışa dönük olabilir tabi. Bizim arabamızda iki Taraflı, kızım 18 aylık, genellikle bize dönük gidiyor ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?