2016 Aralık Anneleri

canım çok tebrik ederim . hayırlı olsun . güzel günlerde mutlulukla sağlıklıla büyütün inş. yawrucağınızı.

kızlar yatak işini ne yaptınız alanlar varsa nasıl bir yatak aldılar ya da doktora soranlar oldu mu bebek nasıl bi yatakta yatmalı diye biz de haftasonu bakıcaz ama kararsızız bilgimiz de yok

Ben bundan aldım haftasonu canım. Yani iyi görünüyo şimdilik ama kullandıkça göreceğiz. E bebekten aldım tavsiyede ettiler ordaki çalışanlar.

arkdslr merhaba sızın bebeklerde tam genıtal bolgenızı ustundemı orda hep benımkı sanırım byle olunca cocuk tersmı oluyr

bende öyle hissediyordum 1 ay önceki kont.de ters çıktı yani dönmüş bebek kafası aşağıda olduğundan ağrılık hissediyoruz. ve herkesden çok wc ye gidiyorum

Bende chicco lite way alicam cok fonksiyonlu ve cok pahali degil.ana kucaginida araba koltugu olmasi icin aparatiyla veriyolar

selam kızlar ay bayadır gıremıyorum nedenı ıse telefon degıstım ve telefonum gırmıyor ne hıkmet se laptp dan acmayada anca vakıt buldum nasılsınız bende erken dogum rıskı var 5 dk ıs yap 10 dk yat taktıgı kullanyorum ...
kan uyusmalıgı ıgnesı olmak ıcın tahlıl verıyorum gectıgımız p tesı verdım bu p tesı yenıden vercem ona gore ıgne yapılacak yada ertelenecek hayırlısı

Dogumdan once veya sonra dus aliniyor diye okudum heryerde hatta sac kurutma makinasi alin diyenler bile vardi o yuzden koymustum daha ince bi pestemalla degistirdim sonra. Battaniyeyi pusete koymak iyi fikirmis oyle yapayim bari

Benim kardesim hemsire özel hastanede. Biz yaptirmiyoruz bazi hastaneler yaptiriyo dedi. Dogum yapacagimiz hastanelere sormak gerekecek sanirim.

kızlar yatak işini ne yaptınız alanlar varsa nasıl bir yatak aldılar ya da doktora soranlar oldu mu bebek nasıl bi yatakta yatmalı diye biz de haftasonu bakıcaz ama kararsızız bilgimiz de yok
Ben beşik tercih ettim içimde kalcaktı almasaydım hafif çok her yere götürcem gezdircem hemde çok güzell
Dün geldi kurdular Rabbim sağlıkla yatmayı nasip etsin kızıma.

Eklentiler

• IMG-20160929-WA0002.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 85
Valla alt kan grubunda bi pozitiflik cıkmıstı sanırım o yüzdendi

Aldım artık cadillac inşallah pişman olmam. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…