- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
Herkese iyi Dilekleri için çok tşk ederim inşallah Rabbimin izniyle ve dualarınıla herşey iyi olacak bebeğimi gördüm bacağına dokundum ağladı gözlerini açtı bize baktı ama çok küçük daha
İyi geceler arkadaşlar,
Birşey sormak istiyorum. Bugün sürekli belim ağrıdı ve halen ağrıyor. Şiddetli baş ağrım var karnım çok sert.
Sizlerde de böyle bir durum oldu mu?
Iyi geceler kızlar.benimde çok fena disim ağrıyor uyuyamadim.dolgu olması lazım.ama hamiley ken yapılmazmis sanırım.
Slm kızlar bişey sormak istiyorum.14-15 . Haftalarda bebeğine erkege benziyodenip sonra kıza donen oldumu?14 haftalık hamileyim dr erkege benziyo dedi ,bi oğlum var çok istiyorum kiz olmasini.sizce olabilirmi?? Benziyo demek nekadar bir orana denk olabilir
bebeğe bi zararı olmaz demi.çünkü iğne falan yapılıyor sanırımCanim kimseye kulak asma. Millet dolgu olmaz dedi diye iki ay cektim o agriyi. Doktorum hamilelikte cürük daha tehlikelidir hemen yaptir dedi. Gittim yaptirdim. Sadece 20 lik dişi cekemiyoruz hamileyken dedi dişçi de.
Benimde yirmilik diş çekilecek kendi doktorum her tür işlemi yaptırabilirsin diyor ama ben istemiyorum şu an antibiyotik kullanıyorum ve 26 haftalığım.ben nasıl dayanıcam üç ay daha bilemiyorum.ben de bir 30.haftayı görseydim hayırlısıyla.diş doktorumun yirmilik dişini çektiği yedi aylık bir hastası olmuş ve gece sancısı tutmuş ertesi gün erken Doğum yapmışCanim kimseye kulak asma. Millet dolgu olmaz dedi diye iki ay cektim o agriyi. Doktorum hamilelikte cürük daha tehlikelidir hemen yaptir dedi. Gittim yaptirdim. Sadece 20 lik dişi cekemiyoruz hamileyken dedi dişçi de.
Benimde yirmilik diş çekilecek kendi doktorum her tür işlemi yaptırabilirsin diyor ama ben istemiyorum şu an antibiyotik kullanıyorum ve 26 haftalığım.ben nasıl dayanıcam üç ay daha bilemiyorum.ben de bir 30.haftayı görseydim hayırlısıyla.diş doktorumun yirmilik dişini çektiği yedi aylık bir hastası olmuş ve gece sancısı tutmuş ertesi gün erken Doğum yapmış
bebeğe bi zararı olmaz demi.çünkü iğne falan yapılıyor sanırım
Slm kızlar bişey sormak istiyorum.14-15 . Haftalarda bebeğine erkege benziyodenip sonra kıza donen oldumu?14 haftalık hamileyim dr erkege benziyo dedi ,bi oğlum var çok istiyorum kiz olmasini.sizce olabilirmi?? Benziyo demek nekadar bir orana denk olabilir
Evet Can'ım doktorda öyle dedi banaDisci bana yirmilik dise dokunmuyoruz dedi. Zaten en iyi dönem ikinci üc aylik dönemmis. Yani 4-5-6 aylar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?