2016 Aralık Anneleri

İyi geceler arkadaşlar,
Birşey sormak istiyorum. Bugün sürekli belim ağrıdı ve halen ağrıyor. Şiddetli baş ağrım var karnım çok sert.
Sizlerde de böyle bir durum oldu mu?

Oyyy kıyamamm annesinide, babasini da hic birakmaz Insallah. Hayata sıkıca tutunsun minnosunuz :) saglikla, huzurla, mutluluk icinde yasayin

İyi geceler arkadaşlar,
Birşey sormak istiyorum. Bugün sürekli belim ağrıdı ve halen ağrıyor. Şiddetli baş ağrım var karnım çok sert.
Sizlerde de böyle bir durum oldu mu?

Bende de sürekli oluyor bel ağrısı v karın sertleşmesi. Baş ağrısı yok Allah tan.. Şu an bile karnım sertleşti bu hafta randevum var, bakalım ne diyecek doktorum. Ben de hep Şüphe içinde kalıyorum.

Canim benimde bugun bel agrim oldu ama normal artik bence.omurilikle alakali.bide yuruyus cok iyi geliyo agrilara

Iyi geceler kızlar.benimde çok fena disim ağrıyor uyuyamadim.dolgu olması lazım.ama hamiley ken yapılmazmis sanırım.

Iyi geceler kızlar.benimde çok fena disim ağrıyor uyuyamadim.dolgu olması lazım.ama hamiley ken yapılmazmis sanırım.

Canim kimseye kulak asma. Millet dolgu olmaz dedi diye iki ay cektim o agriyi. Doktorum hamilelikte cürük daha tehlikelidir hemen yaptir dedi. Gittim yaptirdim. Sadece 20 lik dişi cekemiyoruz hamileyken dedi dişçi de.

Slm kızlar bişey sormak istiyorum.14-15 . Haftalarda bebeğine erkege benziyodenip sonra kıza donen oldumu?14 haftalık hamileyim dr erkege benziyo dedi ,bi oğlum var çok istiyorum kiz olmasini.sizce olabilirmi?? Benziyo demek nekadar bir orana denk olabilir

Günaydın arkadaşlar

Evet canım bana oldu aynısı , Doktorum 16.haftafa % 80erkek dedi hatta şeker bayramı yakındı herkese söyleyebilirsiniz dedi emin şekilde ama ben kız hissediyordum kuvvetli annelik hissi işte sonra da 18.haftafa kız sen haklı çıktın dedi içine nasıl doğuyorsa gerçek oluyor
En başta sağlıklı olsunlar inşallah sonrada gönlüne göre versin....

Canim kimseye kulak asma. Millet dolgu olmaz dedi diye iki ay cektim o agriyi. Doktorum hamilelikte cürük daha tehlikelidir hemen yaptir dedi. Gittim yaptirdim. Sadece 20 lik dişi cekemiyoruz hamileyken dedi dişçi de.
bebeğe bi zararı olmaz demi.çünkü iğne falan yapılıyor sanırım

Benimde yirmilik diş çekilecek kendi doktorum her tür işlemi yaptırabilirsin diyor ama ben istemiyorum şu an antibiyotik kullanıyorum ve 26 haftalığım.ben nasıl dayanıcam üç ay daha bilemiyorum.ben de bir 30.haftayı görseydim hayırlısıyla.diş doktorumun yirmilik dişini çektiği yedi aylık bir hastası olmuş ve gece sancısı tutmuş ertesi gün erken Doğum yapmış

Disci bana yirmilik dise dokunmuyoruz dedi. Zaten en iyi dönem ikinci üc aylik dönemmis. Yani 4-5-6 aylar.

Benim icime hala kız doguyo ama 16. Haftadan beri erkek degismedi. 13. Haftada erkege benziyo demisti dogru cikti

Gunaydin arkadaslar.. bundan iki hafta onceye kadar uyku aramazdim artik tekrar cok uyumaya basliyor gibiyim gun icinde yoruluyorum sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…