Kizlar ben şeker yūklemesi yaptirmadim..Diyet yapıyorum insülin kullanmıyorum henüz.
geçmiş olsunbebeğe bi zararı olmaz demi.çünkü iğne falan yapılıyor sanırım
Maşallah oğluşuna :)Akıntıyla ilgili bişi dedimi canım doktorun benimde inanılmaz arttı ve afedersin sululaştıKizlar nasilsiniz iyi hafta sonlari. Biz oglusumh gorduk geldik. 29. Haftadayiz 1.520 kg 41.3 boyumuz :) herseyimiz iyimis :))) 3 hafta sonra tekrar goruselim dedi drmuz. Tek sikayetimiz artan akintimiz ve benim sirt agrilarim son 2 haftadir ...
Solemeyi unuttum desem :) koku renk olmadiktan sonra normal oldugunu bliyorum cunku. Benimde ole. Ole bi islaniyoki sanki kacirmisim gbi islaklik hissediorumMaşallah oğluşuna :)Akıntıyla ilgili bişi dedimi canım doktorun benimde inanılmaz arttı ve afedersin sululaştı
Canim hpv virusu nerden cikti. Yeni mi yoksa onceden gecirmisligin vardi bu yuzden mi sezeryan..Herkese günaydın şimdi doktordan çıktı oğlum 1.400 gram olmuş boyu 40 cm çok şükür herşey yolunda doğumum sezeryan olacak rahim ağzındaki hpv virüsü yüzünden
Bende çift tarafli kullandim oğlumda ve çokta memnun kaldim.istersen biraz būyūdūğūnde etrafı izler istersen soğuk esen havalarda dönderirsin kendine doğru ve rūzgardan korursunAldım artık cadillac inşallah pişman olmam. :)
Çok güzelmiş canım. Ne kadara yaptırdınKızlar instagramda bi sitey yaptırdım babynesti güzel olmuşmu
Hevesini kursağinda birakmak istemem ama benimde bi oğlum var ve ikinciyede 15.haftada erkeğe benziyo dedi ve ikinci oğlum olacak inşallah.bende çok istiyordum kız. Ama rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin herşeyden önceSlm kızlar bişey sormak istiyorum.14-15 . Haftalarda bebeğine erkege benziyodenip sonra kıza donen oldumu?14 haftalık hamileyim dr erkege benziyo dedi ,bi oğlum var çok istiyorum kiz olmasini.sizce olabilirmi?? Benziyo demek nekadar bir orana denk olabilir
Çok gzlKızlar instagramda bi sitey yaptırdım babynesti güzel olmuşmu
İnanırım :)) bebişleri görünce herşeyi unutuyoruzSolemeyi unuttum desem :) koku renk olmadiktan sonra normal oldugunu bliyorum cunku. Benimde ole. Ole bi islaniyoki sanki kacirmisim gbi islaklik hissediorum
Ben çok istiyorum karnımın en şiş benimde aynı zamanda enerjik havanında güzel olduğu bi hafta da yaparım diyorum 34-35 ideal gibi geliyo nasip ve havada güzel olursa en azından yağmazsaArkadaslar,, hamilelik cekimi yaptircak olanlar varmi, ? 34-35 haftalik arasimi yapilmali ?
Kargosuyla 120 tl ödedim canımÇok güzelmiş canım. Ne kadara yaptırdın
Kızlar instagramda bi sitey yaptırdım babynesti güzel olmuşmu
Arkadaslar,, hamilelik cekimi yaptircak olanlar varmi, ? 34-35 haftalik arasimi yapilmali ?
Kızlar instagramda bi sitey yaptırdım babynesti güzel olmuşmu
Canım ben yaptırmak istiyorum birkaç kişiyle görüştüm fiyat aldım...doğum ve hamilelik bir arada paketleri varmış ama soğuk olacakçekimler Nasıl olur diye tereddütlerim var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?