2016 Aralık Anneleri

Çalışan anneler hepiniz 32. Haftada 37 ye kadar çalışabilir raporu mu almayı düşünüyorsunuz ? Ben hala kararsızım
Çalışabilir raporu beş haftalık olmak zorunda mı? Mesela iki haftalık falan olamaz mı? Sonrasında duruma göre karar verilebilir mi

Çalışan anneler hepiniz 32. Haftada 37 ye kadar çalışabilir raporu mu almayı düşünüyorsunuz ? Ben hala kararsızım

Ben başlattım 32. Haftada doğum iznimi. Çünkü yolum çok uzun bide erken doğum riski var o yüzden hiç riske atmam istemedim.

Arkadaşlar bişey danışacağım size. Ateşölçer alan var mı aramızda. Ben iki model arasında kaldım ikiside braun un kulaktan ateşölçeri ama anlayamadım aralarında ne fark var. Alanlar ne öarka aldı acaba

Çalışabilir raporu beş haftalık olmak zorunda mı? Mesela iki haftalık falan olamaz mı? Sonrasında duruma göre karar verilebilir mi

Beş haftalık olmak zorundamj bilmiyorum ama çalışabilir raporu aldıktan sonra istediğin zaman izne ayrılabiliyosun.

Günaydin canim. Aynı günüz seninle. ilk doguracaklardanız biz bence. Hatta araligi bekleyecegimizi bile sanmiyorum niyeyse. Kasım sonuna hazırladim ben kendimi

Ay sizle aramizda iki gün var, korktum, kasim olmasin lütfen Annem yetisemez o zaman

Bebeğiniz titriyor mu :) ben bazen acaba usuyomu korkuyor mu diye dusunmekten kendimi alamiyorum :))) bildiğin irkiliyo

Hickirik olabilir mi? Titreme gibi oluyor

Ben temassiz olanlardan aldim canim. Hem bebegi, hem odayi, hem banyo suyunu falan ölcmek icin pratik geldi. Kulaktan olani alsam, su ve oda icin bir tane daha alacaktim.

Beş haftalık olmak zorundamj bilmiyorum ama çalışabilir raporu aldıktan sonra istediğin zaman izne ayrılabiliyosun.
Sağol canım
Yani beş hafta içinde kendi istediğim bir zamanda izne ayrılabiliyorum. Yeni bir doktor raporuna gerek yok çalışamaz diye sadece kendimiz dilekçe veriyoruz o zaman

Kızlarr 32+4 oldumm bugün hala nerde doğum yapcağıma karar veremedim nirmal doğum istiyorum ankaradaki arkadaşlar nerelere gidiyo acaba

Sağol canım
Yani beş hafta içinde kendi istediğim bir zamanda izne ayrılabiliyorum. Yeni bir doktor raporuna gerek yok çalışamaz diye sadece kendimiz dilekçe veriyoruz o zaman
Hayır cnm ayrılmak istediğinde doktordan yeniden çalışamaz diye rapor Alman lazım .

Bende normal dogum yapicam cnm guzel seyler dusun olucak insallah

Günaydın Kızlar

Benim bebeğim de titriyor ben de tuhaf tuhaf şeyler düşünüyorum.korkuyor olabilirler.
bazen titriyor bazen hıçkırıyor
Bazen feci tepikliyor

ben 37 ye kadar şansımı zorlayacam bakalım
37. hafta raporum 14 kasıma geliyor
sezeryan olacağım için de büyük ihtimalle 21 kasımın haftası doktor alacak
yani kızlar benim doğuma ortalama 40 küsür günüm kaldı kızlar

ben 37 ye kadar şansımı zorlayacam bakalım
37. hafta raporum 14 kasıma geliyor
sezeryan olacağım için de büyük ihtimalle 21 kasımın haftası doktor alacak
yani kızlar benim doğuma ortalama 40 küsür günüm kaldı kızlar[/QUOTE]

Sezeryan olursa benim de 50 falan oluyo. Cok mu yaklasti bana mi öyle geliyo. Korkular sarar artik

5 hafta olmak zorunda mı bilmiyorum ama doktorum bu ayın son haftasına randevu al çalışabilir raporunu yazalım, her şey yolunda görünüyor, erkenden izne ayrılma çalış istiyorum dedi.

Kizlar gunaydin. Cok fena bogazlarim agriyor usutmusum sanirim. Ihlamur kaynatiyorum, kac bardak icebiliyoruz acaba? Birde baska tavsiyeniz varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…