Ben başlattım 32. Haftada doğum iznimi. Çünkü yolum çok uzun bide erken doğum riski var o yüzden hiç riske atmam istemedim.
Arkadaşlar bişey danışacağım size. Ateşölçer alan var mı aramızda. Ben iki model arasında kaldım ikiside braun un kulaktan ateşölçeri ama anlayamadım aralarında ne fark var. Alanlar ne öarka aldı acaba
Günaydin canim. Aynı günüz seninle. ilk doguracaklardanız biz bence. Hatta araligi bekleyecegimizi bile sanmiyorum niyeyse. Kasım sonuna hazırladim ben kendimi
Ben başlattım 32. Haftada doğum iznimi. Çünkü yolum çok uzun bide erken doğum riski var o yüzden hiç riske atmam istemedim.
Arkadaşlar bişey danışacağım size. Ateşölçer alan var mı aramızda. Ben iki model arasında kaldım ikiside braun un kulaktan ateşölçeri ama anlayamadım aralarında ne fark var. Alanlar ne öarka aldı acaba
Ben temassiz olanlardan aldim canim. Hem bebegi, hem odayi, hem banyo suyunu falan ölcmek icin pratik geldi. Kulaktan olani alsam, su ve oda icin bir tane daha alacaktim.
Sağol canım
Yani beş hafta içinde kendi istediğim bir zamanda izne ayrılabiliyorum. Yeni bir doktor raporuna gerek yok çalışamaz diye sadece kendimiz dilekçe veriyoruz o zaman
Benimkinin erken gelesi var. Hic durmuyo. Aslinda erkek bebekler gec dogarmis ama bizimki babasina benzerse erkenden gelir. Insallah saglikla hayırla gelsin minikler
Sağol canım
Yani beş hafta içinde kendi istediğim bir zamanda izne ayrılabiliyorum. Yeni bir doktor raporuna gerek yok çalışamaz diye sadece kendimiz dilekçe veriyoruz o zaman
Günaydın kızlar iyi pazarlar
Az önce ekim annelerini okudum hemen hemen doğum yapmayan çok az kalmış herkesle doğum yapmış , benim gibi aksilik olmazsa normal düşünenlere de cesaret verici hikayeler var kolay doğum yapanlar var bi çırpıda sabah sabah moral oldu banada okumak. ..
Inşallah hepimiz kolay bi çırpıda doğumlar yaparız güzel anı olarak anlatırız
ben 37 ye kadar şansımı zorlayacam bakalım
37. hafta raporum 14 kasıma geliyor
sezeryan olacağım için de büyük ihtimalle 21 kasımın haftası doktor alacak
yani kızlar benim doğuma ortalama 40 küsür günüm kaldı kızlar
ben 37 ye kadar şansımı zorlayacam bakalım
37. hafta raporum 14 kasıma geliyor
sezeryan olacağım için de büyük ihtimalle 21 kasımın haftası doktor alacak
yani kızlar benim doğuma ortalama 40 küsür günüm kaldı kızlar[/QUOTE]
Sezeryan olursa benim de 50 falan oluyo. Cok mu yaklasti bana mi öyle geliyo. Korkular sarar artik
5 hafta olmak zorunda mı bilmiyorum ama doktorum bu ayın son haftasına randevu al çalışabilir raporunu yazalım, her şey yolunda görünüyor, erkenden izne ayrılma çalış istiyorum dedi.