2016 Aralık Anneleri

Sezeryan olursa benim de 50 falan oluyo. Cok mu yaklasti bana mi öyle geliyo. Korkular sarar artik[/QUOTE]
aynen öyle korku heyecan başladı
ALLAHım nasıl olacak :)
sanki ilkkez doğuruyorum

Kizlar gunaydin. Cok fena bogazlarim agriyor usutmusum sanirim. Ihlamur kaynatiyorum, kac bardak icebiliyoruz acaba? Birde baska tavsiyeniz varmi?
ıhlamuru bir araştır canım
bitki çayları çok önerilmez hamilelikte

bitki çayları çok önerilmez hamilelikte[/QUOTE]

Tamam canim acaba baska ne icebilirim bilgin varmi?

Günaydın kızlar bende kaptım şifayı. Burnum cook kötü akıyor. İlaç falan kullanmak istemiyorum. Bakalım bir hafta sürer gibi.
Bugün idaremle konuşacağım iki hafta sonra ayrılmayı düşünüyorum.benim yerime ücretli öğretmen bulsunlar şimdiden. Çocuklara sabrım kalmamış durumda. Beş hafta daha kaldırabilecegmi sanmıyorum. Resmen koridorlarda çılgınca koşuyorlar

bitki çayları çok önerilmez hamilelikte

Tamam canim acaba baska ne icebilirim bilgin varmi?[/QUOTE]

portakal suyu bolca c vitamini
aman göbüşe dikkat

Günaydın canım, bana hafta sonu 100 mg yükleme yapıldı. 2. saat 196, 3. saat 171 çıktı. diyetisyene gidicem bu aşamada ve endokrinoloji doktorum şekerimi ölçmemi istedi. evde ölçüm cihazı almak istiyorum. senin kullandığının hangi markaydı paylaşırsan sevinirim.

kızlar herkese günaydın :)
haftasonu yaptırdığım testler sonucu bende gebelik şekeri olduğu ortaya çıktı, evde ölçüm yapanlarınız bana hangi markayı tavsiye edebilirler?

Canım markafoniye üye olmak gerekiyor mu birde kredi kartsız alınır mı kapıda ödemeli bilgin var mı bezi internetten almak istiyorum bende.

mrb , bu bahsetmiş olduğunuz durum nasıl bir şey acaba bende şuan 31 . hafta içindeyim ve 1 hafta 10 gündür kaışınıyorum. yani ben hamileliğin rutün süreci sanmıştım ama sanırım değil. bu kaşıntı nasıl bir şey sürekli durmadan bir kaşıntımı yoksa başka türlümü. benim genelde akşamları oluyor ve bir kaşıntıya başlayınca sürekli kaşınmak istiyorum öz.kol bacak ve karın bölgem . hatta karın bölgem sanki sancıyor yani güneşten yandımda o bölgey kaşıyormuşum gibi bir sızı hissediyorum. sizdede durumlar bu şekildemiyid.
ve bunun için bir ila. vs kullandınızmı ve bu durumun hamileikk sürecine bir etkisi varmıdır erkan doğ. vs gibi.
uzun oldu kusura bakmayınm ilk defa duydum endişelendm biran .
tşk.ler

Canım markafoniye üye olmak gerekiyor mu birde kredi kartsız alınır mı kapıda ödemeli bilgin var mı bezi internetten almak istiyorum bende.
Evet cnm uye olmak gerekiyo ama sana bi zarari yokki bu uyeligin. Valla suan kampanyasi var ekim ayi boyunca kargo bedava kapida odemede yapabilirsin sanirim. Bi incele istersen. Ben kartla aldim. Genelde kartla alioruz zaten. Ve cok uygun wn uygun orasi e bebek falan hikaye gayettte pahali satio bi cok seyi.

Kiz bende diyorum profil foton yabanci gelmiyor meger mart annesiymissin sende.
Yeri geliyor oglum aklimi basimdan aliyor. Yeri gelincede melek oluyor. Ve memnunum halimden artik başa gelen cekilir. yaramazlikta yapsinlar kirsinlar döksünler. Yeter ki Rabbim yokluklarini gostermesin.

kızlar 29. haftamdayım bebeğimin hareketlerini eskisi gibi çok hissedemiyorum yani hareket var ama eskiden daha çoktu

Herkese merhaba :)
Uzun zamandır sessizce takip ediyorum sayfayı, paylaşımlarınız ve aynı şeyleri hissettiğimizi görmek çok rahatlatıcı...
Kızlar birşey soracağım, bebeklerşnizin hareketleri nasıl? Ben başından beri çok çok az hissediyorum ve bu bir sorun mu değil mi bilmiyorum. Sadece yemeklerden sonra bir iki pit pıt dışında gün boyunca hareket Vs hissetmiyorum ,

Günaydın Canım ben lifechek diye bir marka kullanıyorum...çok geçmiş olsun panik yapma...diyetle düzene giriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…