ben 37 ye kadar şansımı zorlayacam bakalım
37. hafta raporum 14 kasıma geliyor
sezeryan olacağım için de büyük ihtimalle 21 kasımın haftası doktor alacak
yani kızlar benim doğuma ortalama 40 küsür günüm kaldıkızlar
ıhlamuru bir araştır canımKizlar gunaydin. Cok fena bogazlarim agriyor usutmusum sanirim. Ihlamur kaynatiyorum, kac bardak icebiliyoruz acaba? Birde baska tavsiyeniz varmi?
ıhlamuru bir araştır canım
bitki çayları çok önerilmez hamilelikte
aman göbüşe dikkatGünaydın kızlar bende kaptım şifayı. Burnum cook kötü akıyor. İlaç falan kullanmak istemiyorum. Bakalım bir hafta sürer gibi.
Bugün idaremle konuşacağım iki hafta sonra ayrılmayı düşünüyorum.benim yerime ücretli öğretmen bulsunlar şimdiden. Çocuklara sabrım kalmamış durumda. Beş hafta daha kaldırabilecegmi sanmıyorum. Resmen koridorlarda çılgınca koşuyorlar
Günaydın canım, bana hafta sonu 100 mg yükleme yapıldı. 2. saat 196, 3. saat 171 çıktı. diyetisyene gidicem bu aşamada ve endokrinoloji doktorum şekerimi ölçmemi istedi. evde ölçüm cihazı almak istiyorum. senin kullandığının hangi markaydı paylaşırsan sevinirim.Evet şu an sadece diyetle kontrol altına almaya çalışıyoruz şöyle ki bebeğin gelişimi şu an normal ama irileşmeye başlayabiliyormuş yüksek dozda şeker olduğunda o da obeziteye davetiye çıkarıyor tabi Bu yüzden de sezeryan ve erken doğumla alıyorlar bebeği...onun dışında şekerin bebeğe geçme gibi bir riski yok dedi endokrinoloji doktorum...
ben memorialda nesrin fenere gidiyorum, normal doğumda çok tecrübeli bir hekim.Kızlarr 32+4 oldumm bugün hala nerde doğum yapcağıma karar veremedim nirmal doğum istiyorum ankaradaki arkadaşlar nerelere gidiyo acaba
ıhlamuru bir araştır canım
bitki çayları çok önerilmez hamilelikte
Canım markafoniye üye olmak gerekiyor mu birde kredi kartsız alınır mı kapıda ödemeli bilgin var mı bezi internetten almak istiyorum bende.Bu arada bebek bezi markafonide uygun bilginize. Ben icinde prima premium care 1 numara 108 adet 2 numara 104 adet 3 tane primA yeni dogan islak mendil bi paket 12 li alt acma bezi olan paketi dun 89 liraya siparis ettm. Uzun arayslardn snra en uygun oraydi bilginizeeeee
İkinci gebeliği olup birincisinde gebelik kolestazı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar. Benim ilkinde 31. Haftada kaşıntılarım başlamıştı. Şimdi de tekrarlar diye korkuyorum. Psikolojik midir nedir ara ara kaşınıyorum.
Öyle yapıyorum canım inşallah 5 dk da olcak bitecek :) sağlıkla kucağımıza alıp ağız tadıyla büyütcez minnaklarıBende normal dogum yapicam cnm guzel seyler dusun olucak insallah
Evet cnm uye olmak gerekiyo ama sana bi zarari yokki bu uyeligin. Valla suan kampanyasi var ekim ayi boyunca kargo bedava kapida odemede yapabilirsin sanirim. Bi incele istersen. Ben kartla aldim. Genelde kartla alioruz zaten. Ve cok uygun wn uygun orasi e bebek falan hikaye gayettte pahali satio bi cok seyi.Canım markafoniye üye olmak gerekiyor mu birde kredi kartsız alınır mı kapıda ödemeli bilgin var mı bezi internetten almak istiyorum bende.
Sıcak suya yarım limon ve Bi kaşık bal Can'ım çok iyi geliyo içince[/QUOTE]Tamam canim acaba baska ne icebilirim bilgin varmi?
Kiz bende diyorum profil foton yabanci gelmiyor meger mart annesiymissin sende.Var cnm, Mart annelerinde de beraberdik :) evet 19 aylık olacaklar bu ay içinde.. Sen memnun görünüyordun okuduklarımdan. Benim ki maalesef Planlı bir hamilelik değildi, ben en başından beri çok stres yaşadım ve yaşıyorum. Ve kızım çok hareketli, hiç yerinde durmuyor, çok yoruluyorum. Şimdi daha rahatım diye düşünüyorum, asıl stres bebek gelince bence. Şimdi karnımda bebeği koruyabiliyorum, doğunca nasıl olcak bilmiyorum, hiç rahat vermez. O yüzden şimdinin tadını çıkarmaya bak
Ay işte onu bilmiyorum hiç doktorumla konuşmadım daha sezeryan istediğimide bilmiyoPeki epidural sezeryan mi yoksa diğeri mi cnm
Günaydın canım, bana hafta sonu 100 mg yükleme yapıldı. 2. saat 196, 3. saat 171 çıktı. diyetisyene gidicem bu aşamada ve endokrinoloji doktorum şekerimi ölçmemi istedi. evde ölçüm cihazı almak istiyorum. senin kullandığının hangi markaydı paylaşırsan sevinirim.
Evet, kesinlikle... İnşallah normal olur yine.Kızlar hepiniz normal Doğum mu istiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?