- 15 Ekim 2015
- 470
- 525
- 23
- 42
Herkese iyi pazarlar arkadaşlar benim karnım çok aşağıda bu normal mi yoksa erken Doğum belirtisi falan olabilir mi birkaç kişi korkuttu aaa Doğumunuz yakın galiba diyerek...salı günü gideceğim doktora ama kafam karıştı...
Günaydın arkadaşlar.
Canım benim doktorum 32. haftadan sonra çalışmamı istemedi. Evde de dinlen kendini yorma dedi. Ama ben iznimi doğumdan sonraya aktarmak istediğim için rapor almak istiyorum. Üniversitede öğretim üyesi olarak çalışıyorum ve bu dönem yoğun değilim. Doğum iznine çıkacağım için ders almadım. Geliş gidiş saatlerim de rahat. Doktoruma söz verdim kendimi yormam, haftada 2-3 gün işe giderim en fazla diye. O da kabul etti. Bu cuma raporumu alıp 5 hafta sonra izne çıkacağım inşallah.
Benim için son haftalarda tek sıkıntı araba kullanmak oluyor. Henüz rahatım ama arkadaşlarım dalga geçti geçen hafta yatarak kullanıyorsun diye.Araba kullanan anneler siz ne alemdesiniz? Bebeği çok sıkıştırıyor muyuz acaba?
Bu arada bebek bezi markafonide uygun bilginize. Ben icinde prima premium care 1 numara 108 adet 2 numara 104 adet 3 tane primA yeni dogan islak mendil bi paket 12 li alt acma bezi olan paketi dun 89 liraya siparis ettm. Uzun arayslardn snra en uygun oraydi bilginizeeeee
korkma arkadaşım benmde öyle dediğin gibi her gören aa düşmüş senn karnın doğum yakındr diyor yoo diyorum daha 2 ayım var şaşıyorlar diyorlar karnn çok aşağıda doğum yaklaşınca düşer ama sennki nie böyle diye geçen cuma kont.e gittiğimde sordm dr a ne çok biliyor onlar dedi. her söylenene kulak asma dedi. gayet sağlıklı bebek ve herşey yolunda dedi demekki vücut yapıngereği böyle sennki dedi . her bebek yukarıda olacak diye bir kaide yok dedi. ondan tedirginliğim geçti benmde.
sağlıklı günler.
Bebeği sıkıştırmıyoruz benim direksiyon baya önde ama olası bi kazada kendimi asla affedemem bi hafta fazla çalışıcam diye bu riski göze almak istemiyorum yol olmasa bende çalışırım ama 32 den sonra gitmeyi düşünmüyorum..Günaydın arkadaşlar.
Canım benim doktorum 32. haftadan sonra çalışmamı istemedi. Evde de dinlen kendini yorma dedi. Ama ben iznimi doğumdan sonraya aktarmak istediğim için rapor almak istiyorum. Üniversitede öğretim üyesi olarak çalışıyorum ve bu dönem yoğun değilim. Doğum iznine çıkacağım için ders almadım. Geliş gidiş saatlerim de rahat. Doktoruma söz verdim kendimi yormam, haftada 2-3 gün işe giderim en fazla diye. O da kabul etti. Bu cuma raporumu alıp 5 hafta sonra izne çıkacağım inşallah.
Benim için son haftalarda tek sıkıntı araba kullanmak oluyor. Henüz rahatım ama arkadaşlarım dalga geçti geçen hafta yatarak kullanıyorsun diye.Araba kullanan anneler siz ne alemdesiniz? Bebeği çok sıkıştırıyor muyuz acaba?
Çalışan anneler hepiniz 32. Haftada 37 ye kadar çalışabilir raporu mu almayı düşünüyorsunuz ? Ben hala kararsızım
Evet canim bizde 1 numaradan 2 paket daha mi alsak dedik ama vazgectik . Hem belki bebege iyi gelmick yani ne kdr en iyisi olursa olsun bilemeyiz. O yuzden simdilik yeterli azalinca memnun olursak hemen bi paket daha alirim. Markafonjden ucuzu yok suan. Ayni paket e bebek 109 du stok yok yaziodu baska yerlerde gene 20 lira falan farkla satilio.bende o paketten aldım ve dediğin gibi daha uygunu yok , hani düşünenler alabilir. ve daha fazla alma dedi ark.larım çünkü çabuk kilo alan bir bebek olursa veya iri olursa hemen toprlarsa 1 numarayı kullanamayabilirsin dediler . o yüzden bu paket yeterli dediler sennde aklında olsun cnm.
canım nerden aldın ben de çok beğeniyorum o koltukları ama kullanan olmağı için etrafımda hep kararsızdım ilk defa kullanan ve memnun kalan duyunca heveslendim yine internetten mi sipariş verdin
kızlar bebek arabasını naptınız ya.. ben concord filan düşünüyordum ama fikirlerim değişti bu tarz ağır travel sistem alanlar 2 sene sonra baston puset alıyorlar e ne anlamı kaldı 1500 küsür para vermenin
quinny ya da mclaren doğumdan itibaren kullanılabilen baston tarzı bişi düşünüyorum..
Canım bende yemiyordumbiraz meyveye çok düşmüştüm o ara malum yaz meyveleri kavun karpuz incir ben açıkcası ona bağladım...lifechekten memnunum bence doğru sonuç veriyor geçen gün ara öğümde hurma yedim mesela süt ile elim ayağım titremişti canım tatlı istemişti direk yüksek çıktı...diyetisyene yönlendirdi mi doktorun?
Sağ kasığım ağrıyor canım tek taraflıKizlar kasik agrisi olan var mi.?
Eğer çalışacaksan doğumdan sonra bence lazım hatta burda bir arkadaş paylaşmıştı babymall internet sitesinde gğzek indirim var diye ordan aldım ben hazır ucuz bulmuşken emzirme haftasıydı ya bi daha okadar ucuza bulamam galibakızlar göğüs pompası lazım mı ? alınmalı mı yoksa duruma göre mi almak lazım
evet canım, salı yada çarşamba diyetisyene gidicem.
Geçmiş olsun bende geçen hafta böyleydim, zencefilli limonlu sıcak su yaptım, açık çatın içine karabiber koyup içtim, ama en iyi ilacı yatıp uyumak başka türlü zor geçiyor. Ihlamur güvenli ama ben günde 3 bardağı geçmedim yine de. Adaçayı kesin olarak yasak ona dikkat!
Tekrar geçmiş olsun, inşallah çabucak geçer
Anladım canım araştırayım bi o zaman duymuştum orayı zaten SağolasınEvet cnm uye olmak gerekiyo ama sana bi zarari yokki bu uyeligin. Valla suan kampanyasi var ekim ayi boyunca kargo bedava kapida odemede yapabilirsin sanirim. Bi incele istersen. Ben kartla aldim. Genelde kartla alioruz zaten. Ve cok uygun wn uygun orasi e bebek falan hikaye gayettte pahali satio bi cok seyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?