2016 Aralık Anneleri

korkma arkadaşım benmde öyle dediğin gibi her gören aa düşmüş senn karnın doğum yakındr diyor yoo diyorum daha 2 ayım var şaşıyorlar diyorlar karnn çok aşağıda doğum yaklaşınca düşer ama sennki nie böyle diye geçen cuma kont.e gittiğimde sordm dr a ne çok biliyor onlar dedi. her söylenene kulak asma dedi. gayet sağlıklı bebek ve herşey yolunda dedi demekki vücut yapıngereği böyle sennki dedi . her bebek yukarıda olacak diye bir kaide yok dedi. ondan tedirginliğim geçti benmde.
sağlıklı günler.

canım bende öğretmenim ve iznimi doğum sonrasında kullanmak istediğim için direneceğim sonuna kadar :) doktorum 32.haftaya kadar kullanabilirsin araba dedi ama geçen gün gbt sorgulaması için polis çevirmesinde memur "hanımefendi artık araba kullanmanız doğru değil" dedi bende doktorumun izni var dedim :)
Ama mecburen Doğum iznine kadar kullanacağım çünkü toplum taşıma aracıyla okula gidip gelmem çok zor eşim de bırakamaz onun işi de çok ters bir yerde ve sabah 5.30 da gidiyor...kemeri karnımın en alt kısmına getirdikten sonra bir problem olacağını sanmıyorum çünkü doğuma 2-3 gün kalaya kadar araba kullanıp sıkıntı yaşamayan insanları tanıyorum...

bende o paketten aldım ve dediğin gibi daha uygunu yok , hani düşünenler alabilir. ve daha fazla alma dedi ark.larım çünkü çabuk kilo alan bir bebek olursa veya iri olursa hemen toprlarsa 1 numarayı kullanamayabilirsin dediler . o yüzden bu paket yeterli dediler sennde aklında olsun cnm.

Çok teşekkür ederim canım çok rahatladım yazını okuduğumda herkes deneyimini paylaşmakta ihtiyacı hissediyor ama birşeyi unutuyorlar İşte biz hormonlardan ötürü zaten hassasız bu dönemde ve nasıl yaklaşacağını ne yazık ki en yakınlarımız bile bilmiyor...evet vücut yapımız o şekilde demek ki kızım olacak kısmetse hala "kesin oğlan top yutmuş gibisin doktor bilemiyor"larla uğraşıyorum :))) sana da sağlıklı günler diliyorum arkadaşım

Bebeği sıkıştırmıyoruz benim direksiyon baya önde ama olası bi kazada kendimi asla affedemem bi hafta fazla çalışıcam diye bu riski göze almak istemiyorum yol olmasa bende çalışırım ama 32 den sonra gitmeyi düşünmüyorum..

Çalışan anneler hepiniz 32. Haftada 37 ye kadar çalışabilir raporu mu almayı düşünüyorsunuz ? Ben hala kararsızım

bebekle daha çok vakit geçirmek onu erken bırakmamak adına ben dayabildiğim kadar dayanıp 37 yi görmek istiyorum ama herkes sen dayanamsın diyorlar. bakalım zaman ne göstericek .

Evet canim bizde 1 numaradan 2 paket daha mi alsak dedik ama vazgectik . Hem belki bebege iyi gelmick yani ne kdr en iyisi olursa olsun bilemeyiz. O yuzden simdilik yeterli azalinca memnun olursak hemen bi paket daha alirim. Markafonjden ucuzu yok suan. Ayni paket e bebek 109 du stok yok yaziodu baska yerlerde gene 20 lira falan farkla satilio.

canım nerden aldın ben de çok beğeniyorum o koltukları ama kullanan olmağı için etrafımda hep kararsızdım ilk defa kullanan ve memnun kalan duyunca heveslendim yine internetten mi sipariş verdin

valla benm kullanan 2-3 ark.da memnun bende niyetliydim onlardanda duyunca aldım. hatta eşimde çok beğendi senn işin bittikten sonra dedi tv karşısına koyar tv koltuğu olarak kullanırım ben dedi. :)
cnm bu kullanan ark.lardan biri verdi bana bu aldığım yeri adam üreticisi ve daha uygununu bulamadım açıkçası 900 ile 1500 arası değişiyor heryerde çok bakındım çünkü, ama burdan 600 e aldım ben .
adamn sitesi vs yok istediğin rengi çekip w.upptan atıyorsn yapıp gönderiyor. eğer ist. de oturuyorsan ümraniyeye ürün getirdiğinde teslim alabilrisin başka yerede kargo yapar herhalde onu konuşmak gerek . bilmiyorum.

kızlar bebek arabasını naptınız ya.. ben concord filan düşünüyordum ama fikirlerim değişti bu tarz ağır travel sistem alanlar 2 sene sonra baston puset alıyorlar e ne anlamı kaldı 1500 küsür para vermenin

quinny ya da mclaren doğumdan itibaren kullanılabilen baston tarzı bişi düşünüyorum..

ben bebe comfort streety 3 aldım. hem baston hem puset bi de chicco liteway var yine baston puset tarzı ama bebe comfort iç pedi biraz daha kalın ben o yüzden onu tercih ettim.
quinny zapp extra da küçük ve güzel bir model

evet canım, salı yada çarşamba diyetisyene gidicem.

kızlar göğüs pompası lazım mı ? alınmalı mı yoksa duruma göre mi almak lazım
Eğer çalışacaksan doğumdan sonra bence lazım hatta burda bir arkadaş paylaşmıştı babymall internet sitesinde gğzek indirim var diye ordan aldım ben hazır ucuz bulmuşken emzirme haftasıydı ya bi daha okadar ucuza bulamam galiba

kızlar ben dün bebeğe özdilekten uyku seti(165 tl) ve pike takımı (65 tl) aldım.. beşiği yaptırıcam daha doğrusu eşimin babası marangoz o yapacak. avent phılıps marka biberon seti 69 tl ye düşmüş mothercare da 139 tl den onu aldım. bi tanede cam biberon aldım avent phılıps marka 37 tl ye. bebek arabasını travel set aldım pierre cardin twist 1000 tl ye aldım ama tanıdık indirimiyle normalde 1.599 tl ymiş. sallanan müzikli salıncak aldım yenidoğanda yatabiliyor elektrikli kanz marka 399 tl bunu ablam çok önerdi hayat kurtarıyor dedi..emzik avent phılıps aldım forumdaki yorumlara bakarak mothercaredaki indirimden. giysileri karışık markalardan aldım chicco civil miniço english home vs. ..
eksiklerimiz var siz onları nereden aldınız acaba uyku tulumu, küvet ve filesi, banyo şampuanları,cibinlik, lohusa pijama ve terliği bebek magnetleri...

Cok tesekkur ederim sagolun. Cidden cok zor hastayken ilac kullanamamak. Bende 1 bardak balli limonli ihlamur ictim. Doktorumda sadece ihlamur ve nane limon birde parol dedi. Bosa parol kullanmiyim dedim. Simdide mercimek corbasi yaptim onu ictim limonla. Insallah kolay atlatiriz, aksama 1 bardak daha iceyim ihlamur diyorum. Dedigin gibi cok abartmamak gerekiyor

Anladım canım araştırayım bi o zaman duymuştum orayı zaten Sağolasın

Kızlar az önce salon halısı ile bebek halısı aldım çok güzeller benim tatlı kızım kendi gelmeden evimizdeki herşeyi değiştirdi salon takımı nı koltuk takımını yenileyince halı sırıtmıştı onu da aldık düzdük takımı kızımın halısı antibakteriyel atlı bebekli Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…