2016 Aralık Anneleri

canım park yataklar için ayrı mı oluor bilmiyorum ama biz işbirden aldın lateks yatak bebekler için özel üretiliyormuş sert yataklardan içine gömülmüyor

yok canım lateks olamaz 50 tl ye bizim de lateks işbirden araştırabilirsin 350 tl miş normal fiyatı biz indirimden almıştık 150 ye denk geldi kendimiz de İşbir kullanıyoruz ve yatak konusunda gerçekten çok iyiler

canım park yataklar için ayrı mı oluor bilmiyorum ama biz işbirden aldın lateks yatak bebekler için özel üretiliyormuş sert yataklardan içine gömülmüyor
o dediğini gördüm canım gerçekten güzel ama benim park yatak ölçüsünde yok ne yazıkki. 60x120lik park yataklara uygunu var mesela.
sağlıkla büyüsünler inşallah rahat yataklarında

Canım ekmeği çıkardık hayatımız dan. Aslında ben değil eşim çıkardı benim hayatımdan :/
Hoş ben yemeym diye kendi de yemiyor ekmek, zayıf olmasına rağmen. Kahvaltı da bile ekmek yok.Ama burda pide kültürü çok fazla etli peynirli sucuklu falan.okulda mecburen yemek zorunda kalıyorum ama eskisi gibi değil de daha az yemeye çalışıyorum.günlük bir buçuk maksimum iki litre şu içtiğimi farkettim. azmıs benim bünyem için. suyu arttırdm.tatlı falan hafta da iki kere abartmadan yedim.
Aslında bence okulda çok merdiven inip çıkıyorum nefes nefese kalıyorum sanırım o çok iyi oluyor

kızlar bu arada çoğumuz 30 haftayı tamamladık 7 ayı doldurmuş oluyoruz değil mi :))
Evet canım sekizde yiz artık. İkimizde 17 sinde gözüküyorz. Bence erken gelecek bebeklerimz.
Zaten benim son adet 26 şubat geç döllenme den dolayı baya ileri çekildi.

Karnımdaki çatlakları çekip foto koymak isterdim ama hepiniz korkarsınız
Alıştım artık kırmızı kırmızı şimdi göbek deliğime yaklaşmış durumda. heyecanla bekliyorum nerelerden devam etcek bu fay hatları

Henüz almadim ama Babybay alicam. Su anne yanina takilan besiklerden. :)[/QUOTE]

Resmi varmi

Rüyamda doğuma alınmıştm. Açılma falan vardı. Doktor alttan bakınca kafası gözüküyor doğum yakın diyordu. Gece uyanınca sabah ilk isim hastane çantamı hazırlamak olsun diye söz vermiştim kendimeAma şimdi tık yok rüyanın etkisinden kurtuldum galiba :)
Şimdi okula gitcem. Vaktim olursa bir liste oluşturup ona göre hazırlığa başlarım inşallah

Çok sevdiğim arkadaşım bebeğini kaybetti. 19 haftalıkken normal doğum yaptırlms kürtaj olmuş. Dün akşam bunları konuşunca gece rüyama girmeside normal.
Allah büyük arkadaşlar Rabbim kaldıramycgmz yük vermesin

günaydın cnm sennki ne boyutta bilmiyorum ama benim her gece muhakkak kramp giriyor
sen öyle yazınca genelde hamilelikte ortaya çıkan huysuz bacak sendromu diye birşey var bi araştır istersen
Evet ya uyutmayacak şekilde oluyor bi araştiriyim saolasin.
Buarada krampin en būyūk nedeni magnezyum eksikliği.kullaniyosan magnezyum bi doz çoğalt istersen . Bi ara karnimda kramp oluyodu doktorum çoğaltmami söylemisti

Canim firma ismi yokmu? Bende umraniyeye yakin oturuyorumda. Modokoda sallanan koltuk 1500 tl dediler ya

evet bende modokodan bakmıştım ve ordan alacaktım hatta moblilyayı aldığımız yer bana alışına 900 e veririm sana demişti ona bile tav olmuştum . ama Allahtan ark. a gidince gördm ve sorunca nerden kaça aldınız diye konu açıldı ve yarıdmcı oldular.
açıkçası varsada bilmiyorum firma ismini cnm çünkü bu arkadaşım mimar ve üretici kişlerle çalışıyor işi gereği dolayısı ile onlar aldığından beni direkt telle iletişime geçirdiler bende sip. verdm .
ürün aynı ürün eşim hem modokodakine oturdu inceledi hemde bu ark.kine aynı ürün dedi yani ucuz diye acaba varmı bir eğreti durumu diye düşünmüştük ama dediğim gibi bu üreticisi adam modokodaki yerlere veriyormuş ondan uygun .
eğer almayı düşünüyorsanız bana isminizi vern kendisine rica ediyim benm ark.ım diyerek size yarıdmcı olurlar belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…