2016 Aralık Anneleri

Anladm canim o zaman daha kullanisli olurlar tabiki

Evet ya uyutmayacak şekilde oluyor bi araştiriyim saolasin.
Buarada krampin en būyūk nedeni magnezyum eksikliği.kullaniyosan magnezyum bi doz çoğalt istersen . Bi ara karnimda kramp oluyodu doktorum çoğaltmami söylemisti
ben magnezyum kullanmadım hiç
yeteri kadar gaviscon içiyorum
sodaya başlayım bir öyle deneyim bakalım cnm
sen o dediğimi bir araştır bakalım

Sen çalışabilir raporu'aldın'mi canım
yarın alacağım inşallah

Ah canım bu gece çok zordu benim için sağa yatmışım kalkarken çok sancı oldu bebeğimin üstüne mi yattım acaba diye bütün gece üzüldüm bende ne tarafa yatcağıma şaşırdım artık

Benim sanci olmuyorda hangi tarafa yattiysam o taraftan pıt pıt itiyor sanki. Bende diyorum uzerine yatiyorum galiba. Birde hastaliktan cok oksurdum gece, garibim ben oksurdukce nasil hareket ediyor icerde

Kiyamam onlara ya :) rabbim saglikla kucagimizada almayi nasip etsin insalalh :)

Ben cuma kontrole gittim. 1 ayda ben 300gr almisim. Bebegim 600 gr almis. Doktor cok iyi dedi, cok begendi. Sekerim yok ama sinirda oldugu icin diyet yapmaya calisiyorum kendimce. Birde haftada 4gun falan yavas tempoda yuruyorum.hemde hava alayim diye. Onun harici evde agir is yapmam sadece yemek yaparim. Ufak cocugumda yok zaten. Insallah son 2 ayida gramlarla kapatirizda dogumumuz rahat olur

anladım canım inşallah istediğiniz gibi olur biz de bakalım karar vericez daha ya dediğin gibi iki duvar olacak yada çıtalı bakalım ama ikisi de güzel olur diye düşünüyorum

Biz 1 duvari bitirdik :) insallah kalanida bu haftaici bitiririz. Fotosunu atmistim zaten, ne kadar ben pek bisey yapmasamda insan yoruluyor

canım gayet güzel durmuş walla güle güle odasında büyüsün inş:) ikiniz rahatlıkla yapıştırdınız değil mi eşinle çünkü biz de birlikte yapmayı düşünüyoruz da :)

Amin canim sagol darisi basiniza insallah. Evet kolay oluyor deseni olmadigi icin, ben sadece esim sandalyeye cikinca kagidin altini tutmakta yardimci oldum ama en buyuk duvar oydu odada ve ilk acemilikle beraber 3 saatimizi aldi :)

anladım canım çok sağol. gerçekten uyguna almışsın dediğin gibi normalde fiyatlar pahalı ben ankaradayım öyle bişey ben de denk getirsem keşke sitelerde falan

ben çok araştırdım sitelerdende düşürebilirmiyim diye ama bulamadım cnm . sen yine araştır belki denk gelir gerçi ankara mobilyası ile meşhur belki orda daha uyguna bile bulursun .

Evet canım sekizde yiz artık. İkimizde 17 sinde gözüküyorz. Bence erken gelecek bebeklerimz.
Zaten benim son adet 26 şubat geç döllenme den dolayı baya ileri çekildi.
canım benim de 28 şubat ve geç döllenmeden 11 mart a çekilmişti ama erken gelmesin ya zamanında gelsinler inşallah hem daha yapacak işlerim var hem de bu halimi tekmelerini de özlicem gibi aynı bedende olmayı:))

bizde geçen hafta kaplattık bebeğin odasını kağıt cnm bende senn gibi biz yapalım emeğimiz olsun vs deidm ama bizim yapabileceğiiz bir şey değil bence ustası gerekli yani . etiket gibi yapışkanlı bir kağıt sanıyordm ama öyle dğeil kağıdı önce ölçüp kesiyor sonra arkasına su gibi bir k üzerinden geçip arada boşluk kalmamasına çaba harcıyor yoksa kabarırmış kağıtlar öle dediler.
anlyacağın bilmeyen biri yapamaz bence. bu arada kapladıktan sonra en az 1 hafta havalandırmak gerekiyor çok kokuyor o yapıştırıcı çünkü aklınızda bulunsun kızlar. ve camı yukarıdan açmak gerekiyormuş bir iki gün rüzgar yememesi gerekiyormuş kağıdın.

Hayırlı olsun. Güle güle kullansın insallah bebeğiniz. Bende neyle silecegimi düşünüyordum mobilyasını. Sadece sirkeli su yeterli mi? Başka bişeyler silinecek mı tekrar

ben e-bebekten bebek araç gereç mobilyalarının temzilenmesinde kullanılan temizlik malzemesinden aldım . onunla silicem . ve aldığım tüm malzemeleri arabası puseti vs herşeyi

Wellmatın beş cm lateks olanı iki yüz lira kendi sitesinde 65 95 ebat için olan. Bu indirimli fiyatı zaten. Elli tl ye gerçek lateks olacağını sanmıyorum. O fiyata sünger olur ancak. Süngerinde belli bir sertlikte olması gerekiyormuş 32 36 arasıydı sanırım. Hepsi buradadaki sünger yataklara baktım ancak hiçbirinde sertlik bilgisi bulamadım.

Canim yerin adi nedir paylasir misin ?

cnm herhangibr yer yok mimar ark.ım yardımcı oldu onun aldığı üretici kişiden aldım beni telle konuşturdu kişiyle ne renk istediğimi w.upp tan attım okadar . herhangibir yeri yok fabrikadan direkt satıcıya satan bir yer sanırım, dediğim gibi ark. rica etti öyle aldım ben .

Herkese güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum :) çok şükür hastalığı atlattım Allah tekrarını göstermesin, sağlıkla doğuma kadar bekleyeyim inşallah :) işe yürüyerek gidip geliyorlar günde ortalama 7-8000 adım oluyor böylece, yürüdükçe kendimi zinde hissettiğimi farkettim, yolda gidip gelirken kızımla konuşuyorum millet deli diyecek :) ama umurumda değil. İşe gelmek değil de gün içinde yatıp dinlenememek zor geliyor artık izine ayrılmama 6 hafta kaldı Allah dayanma gücü versin tüm çalışan gebelere...

Kızlar yastığa gerek var mı

Yastık kullanımı önerilmiyor yenidoğanda, Ani Bebek Ölümü Sendromu riskini arttırdığı için

Onun lazımlığına maşrapasına kurban olurum ya bide banyo köpükleri var.. onları kullanmayı sabırsızlıkla çekiyorum..babası karnımı severken diyo ki hadi kızım gel artık çok özledim seni bende kızıyorum diye diye erken doğurtcan beni diye..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…