maclaren in baston pusetleri doğumdan itibaren kullanılabilen var canım. bir de quinny düşünüyorum o da hafif bir araba ve üstüne ana kucağı takılabiliyor. baston olmasa da bastonlar kadar nerdeyse kullanışlı modelleri var.
ben magnezyum kullanmadım hiçEvet ya uyutmayacak şekilde oluyor bi araştiriyim saolasin.
Buarada krampin en būyūk nedeni magnezyum eksikliği.kullaniyosan magnezyum bi doz çoğalt istersen . Bi ara karnimda kramp oluyodu doktorum çoğaltmami söylemisti
yarın alacağım inşallahSen çalışabilir raporu'aldın'mi canım
Ah canım bu gece çok zordu benim için sağa yatmışım kalkarken çok sancı oldu bebeğimin üstüne mi yattım acaba diye bütün gece üzüldüm bende ne tarafa yatcağıma şaşırdım artık
ben bunu doktora sordum. sağa toplanıyo sola toplanıyor. rahatsız mı oluyo acaba diye. senin sağa sola yatman onu rahatsız etmez. içi su dolu bir havuzda olduğunu düşün sağa da gidicek sola da dedi.
yine de bazen öyle çıkıntı oluyo ki poposu elime geliyor resmen. korkuyorum bişey olcak diye :)
1 ayda hiç kilo almaman çok güzel canım nasıl beslendin bizimle de paylaş canım. ama dediğin doğru evde olunca insan daha çok yemek istiyor son ay 5 kilo alan da var hiç almayan da var o senin yemenle alakalı dikkat edersen hiçbişey olmaz :)
anladım canım inşallah istediğiniz gibi olur biz de bakalım karar vericez daha ya dediğin gibi iki duvar olacak yada çıtalı bakalım ama ikisi de güzel olur diye düşünüyorum
canım gayet güzel durmuş walla güle güle odasında büyüsün inş:) ikiniz rahatlıkla yapıştırdınız değil mi eşinle çünkü biz de birlikte yapmayı düşünüyoruz da :)
anladım canım çok sağol. gerçekten uyguna almışsın dediğin gibi normalde fiyatlar pahalı ben ankaradayım öyle bişey ben de denk getirsem keşke sitelerde falan
canım benim de 28 şubat ve geç döllenmeden 11 mart a çekilmişti ama erken gelmesin ya zamanında gelsinler inşallah hem daha yapacak işlerim var hem de bu halimi tekmelerini de özlicem gibi aynı bedende olmayı:))Evet canım sekizde yiz artık. İkimizde 17 sinde gözüküyorz. Bence erken gelecek bebeklerimz.
Zaten benim son adet 26 şubat geç döllenme den dolayı baya ileri çekildi.
ben de mavisini beğenmiştim internetten görerek :) nasıl yapmayı düşünüyorsun peki tüm odayı mı yoksa bir duvara mı ben tüm odayı yapmayayım diyorum ya bir duvara yapayım yada duvarın ortasına çıta koyup beyaz altına duvar kağıdını kaplayayım diyorum . bir de kendiniz mi yapıştıracaksınız biz yapıştırabilir miyiz kolay oluyor mu bilemedim :))
yok canım ya sitelerde uyguna bulamam aksine pahalıdır orasıben çok araştırdım sitelerdende düşürebilirmiyim diye ama bulamadım cnm . sen yine araştır belki denk gelir gerçi ankara mobilyası ile meşhur belki orda daha uyguna bile bulursun .
Hayırlı olsun. Güle güle kullansın insallah bebeğiniz. Bende neyle silecegimi düşünüyordum mobilyasını. Sadece sirkeli su yeterli mi? Başka bişeyler silinecek mı tekrar
Wellmatın beş cm lateks olanı iki yüz lira kendi sitesinde 65 95 ebat için olan. Bu indirimli fiyatı zaten. Elli tl ye gerçek lateks olacağını sanmıyorum. O fiyata sünger olur ancak. Süngerinde belli bir sertlikte olması gerekiyormuş 32 36 arasıydı sanırım. Hepsi buradadaki sünger yataklara baktım ancak hiçbirinde sertlik bilgisi bulamadım.10cm lik bambu yatağı daha çok beğendim sanki en azından 10 cm kalınlığında. 5 cm olanlar uyumak için değil de oyun sırasında kullanması için uygunmuş gibi geldi mesela. verdiğim linkler arasında 50tlye lateks olanı var ama o fiyata gerçekten lateks olduğunu hiç sanmıyorum
Canim yerin adi nedir paylasir misin ?
Benim karnımda da küçük sivilceler çıktı ve kaşınıyorlar.Karnımdaki çatlakları çekip foto koymak isterdim ama hepiniz korkarsınız
Alıştım artık kırmızı kırmızı şimdi göbek deliğime yaklaşmış durumda. heyecanla bekliyorum nerelerden devam etcek bu fay hatları
Hiç yapmadım canım. Allah kolaylık versin.hepimami yapıcam inşallah canım hsonu. sen yapmayı düşünüyor musun
Kızlar yastığa gerek var mı
Onun lazımlığına maşrapasına kurban olurum ya bide banyo köpükleri var.. onları kullanmayı sabırsızlıkla çekiyorum..babası karnımı severken diyo ki hadi kızım gel artık çok özledim seni bende kızıyorum diye diye erken doğurtcan beni diye..:)Canim ben banyo setini komple aldim. Kuveti filesi kovasi masrapasi sungeri ve lazimligi var. Markasi babyjem ve e bebekte 120 tl idi. Ayrica sampuan sebamed, banyo kopugu unibaby ve pisik kremi sebamed istiyorum. Unibaby banyo kopugu hediye geldi o bitince sebamede gecerim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?